Gośka napisał(a):Aż musze naszego sd pochwalić, bo naprawde dobre teksty. Masz kolejną fankę w mojej postaci
Dzięki, dzięki... Autografy i zdjęcia później
Strona główna ‹ FAN CENTER ‹ Twórczość Fanów
Gośka napisał(a):Aż musze naszego sd pochwalić, bo naprawde dobre teksty. Masz kolejną fankę w mojej postaci

Gośka napisał(a):A plakaty są z Tobą? Mam jeszcze miejsce nad łózkiem

Till someone shoots your head off

You'll be shooting sons of bitches
Till someone shoots your head off
You're just a number in army ac

ale nie podoba mi się jedno :

Z reguły skoro walczy się o wolność, pokój i noc (?) to jest się honorowym i żyje się w jakimś blasku chwały![]()
duzo niespojnosci jesli chodzi o...rytmike (?) - niektore wyrazy w ogole mi nie pasowaly, juz nie mowiac o tym ze ktos mialby to zaspiewac (np. machine gun in your hands..)

To, że się żyje w blasku chwały nie znaczy, że się w nim umiera.. Jak ktoś umiera jak przysłowiowy pies to wątpię, żeby miał jakiś honor, czy coś![]()

Normalnie Was wszystkich kocham

erfea napisał(a):No tak...
Ja takie debiuty mam juz za sobą i raczej jak narazie nie zamierzam się nimi chwalić. Moje podejście do tekstów piosenek jest takie: nic nie znaczą bez muzyki!

erfea napisał(a):No właśnie- czekmy! To ma być coś wyjątkowego, z dużą ilością bębnów i takim mrocznym klimatem...
Albo coś zupełnie innego... i koniecznie napisane przez Ciebie sd!

Strona główna ‹ FAN CENTER ‹ Twórczość Fanów
| Komentarze do Songs by sdms Forum: Twórczość Fanów Autor: kawa Odp: 0 |
BJ Songs Battle - Destination Anywhere - W5 Forum: Ogólna dyskusja Autor: cRaSh Odp: 217 |
BJ Songs Battle TD - Zakończone :) Forum: Ogólna dyskusja Autor: Ricky Skywalker Odp: 354 |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości