bonjova > dokladnie, jak napisal cRaSh, jak sie zobaczy jakis tam kawalek jakiegos odcinka to na 90% sie nie spodoba - ale jak sie oglada od poczatku - jak sie zaczyna sledzic wszystko, bawic sie tymi cyferkami - nie mozna sie nie zakochac no
Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Film

ale ten gosciu od niej ten nowy JAKIZ ON MA ZAJEBISTY AKCENT

np do corki Susan moglby startowac i pewnie ma jakas mroczna tajemnice

Za to mam za soba 3x02 DH

Gina napisał(a):Za to mam za soba 3x02 DH
hehehehe kurde lubie tego goscia z akcentem
i no biedna Bree... i kutfa Gabi tez
tak zajebiscie wyszedl na tym zdjeciu co dalas ostatnio... w ogole super wyglada!!! na tym spoilerze tez!!!
Flashbacki Jacka fajne byly, no i scena Kate i Sawyera
Tylko jestem ciekawa co oni jej tam pomiedzy tym sniadaniem a wpakowaniem do klatki robili - w sensie tak rozbitej to sie czesto Kate nie widzi... I qrde othersi maja dostep do neta czy jak ? No bo skads musza miec to info o nich - a to by z kolei znaczylo ze jednak normalny swiat istnieje i Desmond sie mylil... I qrde jak juz myslalam ze pdo koniec akcja siadla i wszystko si i good juz jest to oni znowu bombe daja i znowu czlowiek chce zeby jzu kolejny tydzien minal...

Gina napisał(a):Flashbacki Jacka fajne byly,
wkurza mnie!!!Gina napisał(a):no i scena Kate i Sawyera #serducho
SLOOODKIE
Gina napisał(a):Tylko jestem ciekawa co oni jej tam pomiedzy tym sniadaniem a wpakowaniem do klatki robili - w sensie tak rozbitej to sie czesto Kate nie widzi...
Gina napisał(a):I qrde othersi maja dostep do neta czy jak ? No bo skads musza miec to info o nich

Days napisał(a):a normalny swiat istnieje - przeciez ta byla dziewczyna Desmonda na koneic 2 go szukala
bosz fakt, to inaczej, jestem ciekawa czy oni maja kontakt w sensie kontakt fizyczny z tym swiatem - bo dalej nie wiadomo why Des sie w kolko krecil... Days napisał(a):potem Sawyerek jej musial oddac krakersa
tak ja wiem, ty bys mu swojego oddala a nie jeszcze mu zabierala
Eh a przez kilka odcinkow pierwszej serii wydawal mi sie mega mega spoko... I wlasnie myslalam ze z jego przeszlosci juz nic fajnego sie nie da wyciagnac - a tu okazalo sie nie dluzylo jakos specjalnie i mozna bylo obejrzec bez krzywienia sie etc.
))
Gina napisał(a):to inaczej, jestem ciekawa czy oni maja kontakt w sensie kontakt fizyczny z tym swiatem - bo dalej nie wiadomo why Des sie w kolko krecil...
Gina napisał(a):tak ja wiem, ty bys mu swojego oddala a nie jeszcze mu zabierala
Hm no i moze masz racje, moze sama wizja ja tak przestraszyla Wink
takie to romantyczne
ale ze takie sniadanie jej dali a ona nie zjadla
no jak mozna 
Gina napisał(a):Eh a przez kilka odcinkow pierwszej serii wydawal mi sie mega mega spoko...
Sun i Jin beda jakis podstep robic na polecenie Sayida zeby uratowac tamta 3... kutfa no ja chce juz 

Days napisał(a):(swoja droga - glupie imie dla tego szefa tych othersow... BEN )

Gina napisał(a):i w ogole jak to jest DH sroda, Lost w czwartki w stanach ? Bo juz sie pogubilam i nie wiem kiedy co sciagac

Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Film
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości