Seriale

Nowości na srebrnym ekranie, filmy które warto obejrzeć w tv, wszystko co związane z filmem.

Strona główna OFFTOPIKI Film

Postprzez Gina on 28 Wrz 2006 04:47

eh ja tak samo - pierwsza seria zajela mi kilka dni doslownie, polowa drugiej tez - ale ta druga polowa - te przerwykilkutygodniowe - to czekanie - zabijalo po prostu

bonjova > dokladnie, jak napisal cRaSh, jak sie zobaczy jakis tam kawalek jakiegos odcinka to na 90% sie nie spodoba - ale jak sie oglada od poczatku - jak sie zaczyna sledzic wszystko, bawic sie tymi cyferkami - nie mozna sie nie zakochac no :grin:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Zgierz

Postprzez Days on 28 Wrz 2006 18:26

kutfa LOST jednak dopiero 4go :| buuu a mi sie dzisiaj w nocy TAKI odcinek wysnil ze makabra :D

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Postprzez Arha on 01 Paź 2006 16:55

Ogladnęłyśmy wczoraj z Elfem Desperatki i zgadzam się z Giną, Bree znowu rządzi (Oh, that's so Bree of you :grin: :grin: :grin: ), i Lynette rządzi, chociaż Susan nie denerwowała za bardzo tym razem \... ja chcę jeszcze :D

Znudziły mi się waszych smoków powtórki
Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Od: 11 Mar 2002 01:06
Miejscowość: Wroclove

Postprzez Gina on 01 Paź 2006 18:11

^ no Lynette tez rzadzi - ale znowu mialam przez Toma nerwowy moment - w tej calej sytuacji z tym przyjeciem... ;)

A tu fotki promo jeszcze :

Image Image
Image Image Image

Image Image Image

Image
Image Image Image Image Image

Image <- i w ogole ktos wie kim jest/bedzie ten mlody po prawej ?
Image Image Image Image
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 01 Paź 2006 18:43

dla mnie Bree rzadzi i Gabi rzadzi!!! Gabi to normalnie ubostwiam - jest taka wredna i ma zajebiste odzywki jaj jej cos nie pasuje - jak, jak... jak Yennefer normalnie XD

Susan jak zwykle miala motywy zenujace :P ale ten gosciu od niej ten nowy JAKIZ ON MA ZAJEBISTY AKCENT :D

i wracajac do Bree - motyw z orgazmem byl BOSKI! i dzieki bejb za foty - moze wreszcie jakos kolekcje odnowie :P

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Evie on 01 Paź 2006 20:48

O matko, kogo moje oczy widzą... Dougray Scott na jednym ze zdjęć. A z czego to? Bo nie oglądam, a może dla niego zacznę, bo lubię faceta bardzo. No, to w końcu Szkot najprawdziwszy :horns: :grin:
Awatar użytkownika
Evie
Undivided

Od: 24 Kwi 2004 01:18
Miejscowość: Sherwood

Postprzez Days on 01 Paź 2006 21:24

ha! i stad ma ten akcent - evie to z DESPERATE HOUSEWIVES 3 serii.

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Evie on 02 Paź 2006 00:34

A to musze obejrzeć, choćby po to, żeby się pogapić :P bezczelnie na niego
Awatar użytkownika
Evie
Undivided

Od: 24 Kwi 2004 01:18
Miejscowość: Sherwood

Postprzez Arha on 02 Paź 2006 01:38

A może młody po prawej to Zachary, który odziedziczywszy fortunę zainwestował w operacje plastyczne? XD
I cholera wiedziałam że skądś Dougraya kojarzę i właśnie mi się wydawało, że ta buźka się na forum już pojawiła :D

Znudziły mi się waszych smoków powtórki
Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Od: 11 Mar 2002 01:06
Miejscowość: Wroclove

Postprzez Days on 05 Paź 2006 02:09

no moglby to byc Zach.. amoze jakis nowy w sensie nowa milosc ktorejs panienki :P np do corki Susan moglby startowac i pewnie ma jakas mroczna tajemnice :P

Edie sprzedaje dom - moze sie tam wprowadzi :P

[ Dodano: 04 Paź 2006 20:09 ]
http://chaotic.blox.pl/html

2 male spoilerey - kto zdazy dzis zanim rano obejrzy filma :D

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 05 Paź 2006 03:38

odcinek zaczne sciagac jak wroce jutro czyli po 20 czyli obejrze jak wroce z zajec w piatek czyli... po 20 :P Za to mam za soba 3x02 DH :boogie:

[ Dodano: 04 Paź 2006 21:38 ]
i łooooooł co spojlery - ten z Kate - LOL - ja juz chce Losta XD
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 05 Paź 2006 03:55

Gina napisał(a):Za to mam za soba 3x02 DH

tez mam :P hehehehe kurde lubie tego goscia z akcentem :P i no biedna Bree... i kutfa Gabi tez :P

i jeju jaki Sawyer... sobie az chyba avatara zmienie - btw zrobilam sobie taka prowizoryczna tapetke z Sawyerem i teraz kutfa sie skupic na kompie nie moge :P tak zajebiscie wyszedl na tym zdjeciu co dalas ostatnio... w ogole super wyglada!!! na tym spoilerze tez!!!

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 07 Paź 2006 22:36

oja oja XD
Myslalam ze bedzie pelen akcji odcinek a tu zaserwowali cos innego... Ale fajnie, suprajs byl przynajmniej - no i poczatek praktycznie taki sam jak ten z 2 serii :D Flashbacki Jacka fajne byly, no i scena Kate i Sawyera [serducho] XD Tylko jestem ciekawa co oni jej tam pomiedzy tym sniadaniem a wpakowaniem do klatki robili - w sensie tak rozbitej to sie czesto Kate nie widzi... I qrde othersi maja dostep do neta czy jak ? No bo skads musza miec to info o nich - a to by z kolei znaczylo ze jednak normalny swiat istnieje i Desmond sie mylil... I qrde jak juz myslalam ze pdo koniec akcja siadla i wszystko si i good juz jest to oni znowu bombe daja i znowu czlowiek chce zeby jzu kolejny tydzien minal...
Wredni :P :grin: Dobry opening, dobry...
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 08 Paź 2006 01:39

Gina napisał(a):Flashbacki Jacka fajne byly,

moze i fajne, ale ten czlowiek mnie strasznie denerwowac zaczyna... jak tym lancuchem szarpal. a potem jak te drzwi otworzyl i wode odkrecil... no idiota no :/ wkurza mnie!!!

Gina napisał(a):no i scena Kate i Sawyera #serducho

you're hungry? XD SLOOODKIE :pray:
no i ten text "why sawyer" co ja Ben zapytal... eh widac ze facet - jakby byl baba z gustem to by sie o takie trywialy nie pytal :lmao:

Gina napisał(a):Tylko jestem ciekawa co oni jej tam pomiedzy tym sniadaniem a wpakowaniem do klatki robili - w sensie tak rozbitej to sie czesto Kate nie widzi...

no nie widzi, ale czy ja wiem, czy oni jej cos robili? w sensie dali jej sniadanie (a ona glupia nie zjadla i potem Sawyerek jej musial oddac krakersa) i powiedzieli ze nastepne 2 tygodnie to bedzie pieklo. BTW widzialas trailer albo czytalas co bedzie w next odcinku? ponoc ich zmusza do jakies ciezkiej pracy ale nie wiem jakiej :|

Gina napisał(a):I qrde othersi maja dostep do neta czy jak ? No bo skads musza miec to info o nich

no pewnie maja jakies podlaczenie do jakies ziwnej sieci albo cos... a moze to jakas w ogole jednostka agentow jest :P

a normalny swiat istnieje - przeciez ta byla dziewczyna Desmonda na koneic 2 go szukala :>

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 08 Paź 2006 01:57

Days napisał(a):a normalny swiat istnieje - przeciez ta byla dziewczyna Desmonda na koneic 2 go szukala

:ohmygod: bosz fakt, to inaczej, jestem ciekawa czy oni maja kontakt w sensie kontakt fizyczny z tym swiatem - bo dalej nie wiadomo why Des sie w kolko krecil...
Days napisał(a):potem Sawyerek jej musial oddac krakersa

rotfl XD tak ja wiem, ty bys mu swojego oddala a nie jeszcze mu zabierala XD
Hm no i moze masz racje, moze sama wizja ja tak przestraszyla ;)

A co do Jacka to wlasnie mnie tez juz wqrza na maxa - zreszta po flashbackach to ja widze ze on sie nie zrobil nienormalny na wyspie tylko wczesniej tez mial problemy XD Eh a przez kilka odcinkow pierwszej serii wydawal mi sie mega mega spoko... I wlasnie myslalam ze z jego przeszlosci juz nic fajnego sie nie da wyciagnac - a tu okazalo sie nie dluzylo jakos specjalnie i mozna bylo obejrzec bez krzywienia sie etc.

a zapowiedz drugiego zaraz sobie obejrze, slyszalam na razie ze flashbacki maja byc Sun (co by znaczylo ze wracaja na druga czesc wyspy co by znaczylo ze Desmonda zobacze (i POSLUCHAM XD))
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 08 Paź 2006 02:21

Gina napisał(a):to inaczej, jestem ciekawa czy oni maja kontakt w sensie kontakt fizyczny z tym swiatem - bo dalej nie wiadomo why Des sie w kolko krecil...

mnie tez to ciekawi, ale wlasnie sie zatsnawiam - moze to pole magnetyczne mu mylilo kompasy i wszystko inne i dlategego nie mogl odplynac. bo inaczej to nie wiem. a widzialam na zwiastunie nastepnego odcinka ze costam z ta lodzia bedzie ze Ben chce ja odzyskac. (swoja droga - glupie imie dla tego szefa tych othersow... BEN :|)

Gina napisał(a):tak ja wiem, ty bys mu swojego oddala a nie jeszcze mu zabierala XD
Hm no i moze masz racje, moze sama wizja ja tak przestraszyla Wink

nie no mnie sie bardzo podoba wizja Sawyer+Kate... :P takie to romantyczne XD ale ze takie sniadanie jej dali a ona nie zjadla :P no jak mozna XD

Gina napisał(a):Eh a przez kilka odcinkow pierwszej serii wydawal mi sie mega mega spoko...

dokladnie.. na poczatku byl bardzo spoko, a potem cos mu odbilo... eh i wrocil do bycia takim idiota, jak go pokazuja na flashbackach....

no i tak drugi odcinek ma byc tez troche o pozostalych :D Sun i Jin beda jakis podstep robic na polecenie Sayida zeby uratowac tamta 3... kutfa no ja chce juz :P

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 08 Paź 2006 18:34

Days napisał(a):(swoja droga - glupie imie dla tego szefa tych othersow... BEN )

no racja, takie no - nijakie - ale moze cos w tym jest bo on na poczatku tez taki hm niegrozny sie wydawal. I w ogole Juliet moze byc fajna postacia...

I ok, obejrzalam sobie i kanadyjski i amerykanski spojler i zdecydowanie tez chce juz 3x02 XD

i w ogole jak to jest DH sroda, Lost w czwartki w stanach ? Bo juz sie pogubilam i nie wiem kiedy co sciagac XD
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 08 Paź 2006 21:41

Gina napisał(a):i w ogole jak to jest DH sroda, Lost w czwartki w stanach ? Bo juz sie pogubilam i nie wiem kiedy co sciagac XD

DH w niedziele w USA czyli u nas w poniedzialek rano, LOST w srode w USA czyli u nas w czwartek rano

i tez chce kanadyjski spoiler :>

i sie zgadzam Juliet moze byc fajna... nawet bardzo :>

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 09 Paź 2006 04:27

omg czyli jutro juz bedzie - ja wlasnie nie pamietalam kiedy sciagnelam w tamtym tygodniu XD
Thx :D

co do trailerkow
Amerykanskie :
http://www.youtube.com/watch?v=PgG5lHHcJF8
Kanadyjskie :
http://www.youtube.com/watch?v=1e344Zx6yYg
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 09 Paź 2006 04:43

o jaaaaaaaaaaaaaaa WIECEJ SAWYERA!!!

kutfa no albo ja wpadlam w jeszcze wieksza manie albo on teraz DUZO lepiej wyglada!!!

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

PoprzedniaNastępna

Strona główna OFFTOPIKI Film