Seriale

Nowości na srebrnym ekranie, filmy które warto obejrzeć w tv, wszystko co związane z filmem.

Moderator: ediyo

Seriale

Postprzez cRaSh 08 sty 2009 14:47

Ja nie rozumiem why nikt z was nie oglada How I Met Your Mother. 100 razy lepsze od friends i każdy to powie po kilku odcinkach ;)

Ogladam też teraz The Big Bang Theory i no, to sie pewnie jeszcze bardziej spodoba Iwonce niz mnie, a mi sie podoba zajebiscie xD Takze polecam xD
Obrazek
cRaSh
admins

{ GENDER }:

Seriale

Postprzez Gina 08 sty 2009 16:16

cRaSh napisał(a):100 razy lepsze od friends i każdy to powie po kilku odcinkach ;)

sie nie porownuje niczego do klasyki :P i ja sobie sciagne jak wroce - teraz nie zdazylam 4 sezony to za duzo bylo, a mialam zbyt wiele filmowych zaleglosci ;)

a ja sobie w sumie teraz odswiezam 4 sezon Ally (Larry ah Larry...) i caly czas tarzam sie po dywanie ze smiechu i wzruszam tak jak za pierwszym razem gdy to ogladalam. Ally <3

A i Czterdziestolatka ogladam :lmao: bo jesli empik sprzedaje wszystkie odcinki za 26zl to ja nie odmawiam XD
Obrazek
Obrazek Obrazek
Gina
mod

{ GENDER }:

Seriale

Postprzez Captain Kidd 03 lut 2009 23:55

Sobie w sumie chyba też Ally ściągnę, bo wszystkich odcinków nie oglądałem (a nie wiem jak znajdę ponad 30GB na dysku XD).
Skończyłem Six feet under (oglądał w ogóle ktoś? :>), a zacząlem Ghost whisperer (10-13mln widzów na odcinek, JLH w roli głównej - zwłaszcza to drugie mnie zachęciło XD). Ale źle zrobiłem, bo mogłem obejrzeć pierwszy odcinek i od razu wiedziałbym, że nie warto...
Obrazek
Captain Kidd
zĹ?y mod

{ GENDER }:

Seriale

Postprzez Days 04 lut 2009 21:14

cRaSh napisał(a):100 razy lepsze od friends i każdy to powie po kilku odcinkach ;)

no wiec zgadzam sie z Ginka :P Friendsi to klasyka i sie nie da :P

a The Bing Bang Theory... zbieram sie do tego od nie wiem kiedy, jeszcze mi cale dwa sezony angielskiego Office leza na plycie, a dziewczyny Scrubbsow sciagaja.. normalnie nie mam czasu ogladac XD

Gina napisał(a):a ja sobie w sumie teraz odswiezam 4 sezon Ally (Larry ah Larry...) i caly czas tarzam sie po dywanie ze smiechu i wzruszam tak jak za pierwszym razem gdy to ogladalam. Ally <3

eh no wlasnie kurde,... ja dosciagalam do 3go sezonu. musze 4 koniecznie sciagnac jeszcze. bo 5-go sie nie oplaca XD
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
Days
Noldor Princess

{ GENDER }:

Seriale

Postprzez cRaSh 04 lut 2009 21:27

Ja sobie sciagnalem na probe United States Of Tara teraz xD w sensie laska z multiosobowościami (czy jak to tma sie tlumaczy, nie umiem juz po polsku myslec). I no, ujdzie, ale i tak nie wiem czy sciagac dalej ;)
W sensie nie chce liczyć ile seriali aktywnei śledze teraz XD
Obrazek
cRaSh
admins

{ GENDER }:

Seriale

Postprzez Days 19 lut 2009 22:59

no i wzielam sie za the big bang theory ostatnio jak mi sie nudzilo i kurde boski serial :D Sheldon jest rewelacyjny <3 i w ogole no fajnie posluchac takich geekow czasami XD ale ponoc IT Crowd jest jeszcze lepszy, wiec moze sobie poszukam.

i generalnie tvshack.net daje rade XD
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
Days
Noldor Princess

{ GENDER }:

Seriale

Postprzez cRaSh 20 lut 2009 15:06

It Crowd 1 i 3 sezon genialny jest XD 2 gorzej, ale ciagle ok :D
(i tego I'm disabled XD)
A bing bang tez jest boskie ;)
Obrazek
cRaSh
admins

{ GENDER }:

Seriale

Postprzez Days 21 lut 2009 19:45

oh i'm sorry is your self esteem somehow connected to your weight?
yes
oh, why?

<3 XD
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
Days
Noldor Princess

{ GENDER }:

Seriale

Postprzez Days 31 mar 2009 23:45

no i zrobili mi kurde przerwe w Private Practice do 23go kwietnia... och COME ON!!! miesiac bez Addison gotdamnit XD zwlaszcza ze sie ostatnio uzaleznilam od jej zarabistych textow...

greye tez dopiero za miesiac damn it... to moze w koncu Housa i Desperatki nadrobie :|
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
Days
Noldor Princess

{ GENDER }:

Seriale

Postprzez cRaSh 31 mar 2009 23:54

Ja ze swojej strony polece jeszcze - Breaking Bad - naprawdę świenty serial - 7odcinkow pierwsza seria, druga ma teraz czwarty.
A dla relaksu (jak akurat nie ma himym lub bigbang) Samatha Who? z christina applegate . Takie troche dziecinne i powalone, ale smieszne i daje rade jak nie ma nic lepszego ;-)

A w czerwcu wraca True Blood i..i... Weeds :D wreszcie ;-)
Obrazek
cRaSh
admins

{ GENDER }:

Seriale

Postprzez Gina 01 kwi 2009 00:14

a ja mam tony zaleglosci jeszcze :/ i w dodatku sie zabralam za sciaganie filmow najpierw... i jedyne co nadrobilam (wlasnie skonczylam) to GA. I dobre dobre, tylko ja mam caly czas problem z Izzy (ale to w sumie permanentne u mnie jest XD) w sensie mnie nawet ta staruszka umierajaca przez 3 lata bardziej wzrusza niz ona ;)

I fajnie bylo widziec Addie na chwile znowu, super fryz :D
Obrazek
Obrazek Obrazek
Gina
mod

{ GENDER }:

Seriale

Postprzez Days 02 kwi 2009 19:22

Gina napisał(a): I dobre dobre, tylko ja mam caly czas problem z Izzy (ale to w sumie permanentne u mnie jest ) w sensie mnie nawet ta staruszka umierajaca przez 3 lata bardziej wzrusza niz ona

mnie ona tez wkurzala z ta cala akcja z Dennym (kogo nie :|) ale powiem Ci, ze moment w ktorym ja mlodzi zdiagnozowali, albo gdy mowila Cristinie, ze ma raka, albo gdy wreszcie wyladowala w lozku, albo tam juz w ostatnim odcinku z Bailey... no daje dziewczyna rade - w sensie sama rola w reszcie jest niezla i Heigl ja sprzedaje swietnie...
aczkolwiek i tak chyba najbardziej mi sie podobalo ostatnio jak Karev przezywal do Mer, ze ie tak mialo byc i jak Owen dusil Cristine... Owen w ogole jest fajny :)
Gina napisał(a):I fajnie bylo widziec Addie na chwile znowu, super fryz

ja ja wolalam w dlugich wlosach chyba, ale z kolei jak je sobie tak podniesie jak na moim avku to swietnie wyglada XD

i no w ogole PP fajne ostatnio bylo :) (heh Noah <3 XD)

a no i Big bang jest genialne - Sheldon jest cuuuudowny :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
Days
Noldor Princess

{ GENDER }:

Seriale

Postprzez Gina 04 kwi 2009 21:11

Days napisał(a):Heigl ja sprzedaje swietnie...

Nie no ja Heigl lubie strasznie, ale sama Izzy mnie wkurza przez caly czas, i no nic chyba nie beda potrafili zrobic zeby ja w moich oczach naprawic ;) I Karev zaslugje na kogos normalniejszegi imho <3 XD

I no Owen jest bosssssski (musze w koncu drugi sezon Rzymu obejrzec bo caly czas mam zaleglosci :/) Ale mam nadzieje ze go naprawia szybko, bo kurde fajnie z Cristina wygladaja razem :)

I no zaczelam Big Bang (znaczy dzisiaj zaczelam i wlasnie na 11 odcinku jestem XD) i tego - skad sciagacie/sciagaliscie drugi sezon ? Bo sie glownie na dead linki natykam :> I bosko jest no ;)
Obrazek
Obrazek Obrazek
Gina
mod

{ GENDER }:

Seriale

Postprzez Days 04 kwi 2009 22:45

http://www.peb.pl bejb - tam jest WSZYSTKO! i rzadko kiedy bywa dead...

no i kurde poczekaj az dojdziesz do odcinka z matka Leonarda - do tej pory moim zdaniem najlepszy odcinek ze wszystkich XD
ale generalnie Sheldon w kazdym odcinku jest genialny - te jego miny, texty i w ogole ostatnio nauczyl sie sarkazmu XD

i no mi tez wisi wlasciwie 1.5 sezonu Rzymu ;/ gdzies zostawilam plyte... damn.

i eee tam mnie rozwalil wlasnie Alex o tym used to crazy chicks XD
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
Days
Noldor Princess

{ GENDER }:

Seriale

Postprzez Gina 04 kwi 2009 23:03

no wlasnie wydawalo mi sie ze wczoraj widzialam linki, a dzisiaj widze tylko z pierwszego. sprawdze jeszcze ale poki co z torrentow sciagam (tak, uzywam jeszcze XD)

i no eh. Sheldon jest tak boski ze i heroes, i desperatki i house i lost czekaja w kolejce az nadrobie TBBT XD

no i mnie tez Karev rozwalil ale still, wolalabym chyba gdyby mu jakas nowa crazy chick znalezli, ale poki co pochylam glowe i ogladam z pokora :lmao:
Obrazek
Obrazek Obrazek
Gina
mod

{ GENDER }:

Seriale

Postprzez Days 05 kwi 2009 18:25

hmmm chyba sie pogubilam? w sensie na pebie jest i 1-szy i drugi sezon :> i jak ja sciagamal to dzialalo, a nie sciagalam dawno. aczkolwiek tez wiekszosc odcinkow ogladalam na tvshack.net, a tylko te, ktorych tam nie bylo, sciagalam.

i kurde ja musze wreszcie nadrobic desperatki i housa bo sie na 14-tych odcinkach pozatrzymywalam... a heroesow caly sezon nadrobie pewie jakos w wakacje czy cos...

i nieee... ja tam bym wolala, by AlexIzzy sie skonczylo wlasnie oni HEA <3 i krzyzyk na droge. w sensie juz mam dosc tego, ze Karev zawsze po dupie obrywa :P

a noi kurcze lubie Arizone XD smieszna jest XD
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
Days
Noldor Princess

{ GENDER }:

Seriale

Postprzez Gina 11 kwi 2009 02:53

Więc nadgonilam TBBT, Desperatki i Heroes :woot2:
TBBT to zdecydowanie odkrycie roku dla mnie :lmao: Sheldan jest tak boski ze nie mam slow, i w ogole wreszcie wsrod sitcomow cos nowego i odswiezajacego. Super ze beda kolejne sezony.
HIMYM ,mnie po pilocie nie wciagnelo, wiec dam szanse pozniej jak nadrobie inne seriale.

Desperatki trzymaja poziom, fajnie ze Gaby "wrocila do siebie" w koncu, na Bree i jej perypetie moge namietnie patrzec od sezonu #1 wiec i teraz nie zawodzi, Susan jest denerwujaca jak byla
Spoiler:
. Generalnie bez jakis szczegolnych fajerwerkow ten sezon, ale chce mi sie ogladac dalej, wiec w dzisiejszych czasach miliona seriali, zdecydowanie na plus ;)

Days napisał(a):hmmm chyba sie pogubilam? w sensie na pebie jest i 1-szy i drugi sezon

i taaa dzisiaj jak hałsa szukalam to znalazlam odzielny topic z drugim sezonem, wczesniej za slepa bylam widocznie ;)

Days napisał(a):i kurde ja musze wreszcie nadrobic desperatki i housa bo sie na 14-tych odcinkach pozatrzymywalam... a heroesow caly sezon nadrobie pewie jakos w wakacje czy cos...

i moim skromnym zdaniem desperatki moga poczekac, house moze poczekac (w sensie ja tez sie na grudniu zatrzymalam i dopiero teraz zaczne ogladac ale..) ALE wlasnie, Heroes to moj serial numer 1 od pazdziernika do teraz (i teraz moge powiedziec z czystym sumieniem, znaczy prawie, bo Losta jeszcze nie obejrzalam :lmao: ) w sensie ten sezon tak rzadzi ze nie mam slow... i SYLAR, o dzisas... no bezbledny jest w teraz, zreszta jakos wszyscy inni tez mnie mniej denerwuja (Peter moim zdaniem wrocil do wzglednej normalnosci, na Mohindera az chce sie patrzec) tylko skosnoocy sa denerwujacy jak byli, ale ze ich malo to generalnie nie widze problemu. A a propos Sylara to on chyba wskoczyl na namber łan jesli chodzi o moich bohaterow serialowych ever! I jeszcze teraz do spolki z Danko eh eh az zal ze za 3 odcinki sie wszystko skonczy... wiec anyway, jakbym miala cos polecac, co ogladac pierwsze to zdecydowanie - Heroes :>
Obrazek
Obrazek Obrazek
Gina
mod

{ GENDER }:

Seriale

Postprzez cRaSh 11 kwi 2009 11:55

Podoba ci sie ten sezon heroes? :> Seriously? Wszysy sie zachowuja jak cipy, Nathan sie stal postacia tak wkurwiajaca ze sie patrzec nie mozna, danko ma jedna mine i dochodzil do czegos co kazdy by zalapal na samym poczatku przez 10 odcinkow :>
Piterowi sie zmeinila moc na niewiaodmo co (i niby dlaczego tak? kto to wymyslil?) Claire sie zachowuje jak zbawca ludzkosci i ciagle ma ta swoja wykrzywiona twarz ze zginie za swiat i pomoze wszystkim.
Juz nie mowie o cipujacym czytaczu i jego szybkiej lasce ktorzy kilka odcinkow z piterkiem na czele sie ukrywali nikt nie po jakiego grzyba i robili niewiaodmo co. Mohinder nie przeskadza, ale jakby go tam nie bylo, to nikt by nie zauwzyl, zreszta jak wiekszosc postaci w tym sezonie. Scenariusz jest tak zrypany tutaj ze nie wiem :> Zobacz again pierwszy sezon i przyopominj sobie jak sie czekalo na to co zrobi sylar i czy piter zdazy i w ogole no :>

Da sie to ogladac tylko dzieki Bennetowi i Sylarowi. Oczywiscie imho zeby nie bylo. I może jak mialas po kolei odcinki to ci lepiej poszlo, bo czekac by ci sie w zasadzie nie chcialo. Taaaka przepasc od 3 serii :> Imho XD
Obrazek
cRaSh
admins

{ GENDER }:

Seriale

Postprzez Days 11 kwi 2009 14:33

nie no w sumie nie mam czasu teraz, wiec pewnie heroesow nadrobie w wakacje czy cos. teraz ja sie trzymam GA, PP, TBBT i czasami jeszcze BS, aczkolwiek ci mnie tez ostatnio wkurzaja, wiec sciagam odcinek i lece do przodu przeskakujac rzeczy, zeby mniej wiecej wiedziec o co cho...

wlasnie housa musze nadrobic, bo mi sie ostatnio nawet podobalo, aczkolwiek to wiadomo - zadna wieksza calosc poza problemami uczuciowymi housa i cuddy... co generalnie jest nurzace troche...

no a desperatki to tez nie wiem - jak bede miec czas w hotelu obejrzec je na tvshascku albo cumcirca to moze obejrze. wkurza mnie lynette strasznie XD
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
Days
Noldor Princess

{ GENDER }:

Seriale

Postprzez Gina 11 kwi 2009 15:39

cRaSh napisał(a):Podoba ci sie ten sezon heroes?

sezon, czyli ja mowie zarowno o volume 3 i 4 ;) I pamietam doskonale pierwszy sezon bo go w grudniu ogladalam ;)
cRaSh napisał(a):Piterowi sie zmeinila moc na niewiaodmo co (i niby dlaczego tak? kto to wymyslil?)

jak niewiadomo co, w sensie wczesniej, zanim zaczal sie kontrolowac tez mogl miec moc tylko osoby kolo ktorej przebywal, teraz to bardziej kontruluje po prostu. Hiro tez sie schrzanila moc

A Claire zachowuje sie tak od 2 sezonu so...

I no zgadzam sie, ze oglada sie lepiej na pewno jak leci po kolei, od razu. I zgadzam sie ze Sylar jest najlepszy najlepszy, ale Piter moim zdaniem nie cipuje, i szybko mi zlecialo i chcialam ogladac. I chociaz ostatni odcinek mnie troche wkurzyl momentami, i jak by zrobili cos Sylarowi to bym ogladac juz raczej nie chciala, to volume 3 i 4 jest 100 razy lepszy od drugiego, a imho od pierwszego tez (vol.3 przynajmniej) bo jest wiecej Sylara ;) Co nie zmienia faktu, ze chyba wolalabym zeby skonczyli jakims mocnym uderzeniem na 4 sezonie (co jak czytalam sie moze stac, bo im ogaldalnosc leci :>)

Days napisał(a):teraz ja sie trzymam GA, PP, TBBT i czasami jeszcze BS

to losta tez nie ogaldasz rozumiem ? nie jestem sama w lesie widze XD fajnie XD
Obrazek
Obrazek Obrazek
Gina
mod

{ GENDER }:

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Film