Ogladam też teraz The Big Bang Theory i no, to sie pewnie jeszcze bardziej spodoba Iwonce niz mnie, a mi sie podoba zajebiscie xD Takze polecam xD
Moderator: ediyo

cRaSh napisał(a):100 razy lepsze od friends i każdy to powie po kilku odcinkach
i ja sobie sciagne jak wroce - teraz nie zdazylam 4 sezony to za duzo bylo, a mialam zbyt wiele filmowych zaleglosci 
bo jesli empik sprzedaje wszystkie odcinki za 26zl to ja nie odmawiam 

).
), a zacząlem Ghost whisperer (10-13mln widzów na odcinek, JLH w roli głównej - zwłaszcza to drugie mnie zachęciło
). Ale źle zrobiłem, bo mogłem obejrzeć pierwszy odcinek i od razu wiedziałbym, że nie warto...
cRaSh napisał(a):100 razy lepsze od friends i każdy to powie po kilku odcinkach
Friendsi to klasyka i sie nie da 
Gina napisał(a):a ja sobie w sumie teraz odswiezam 4 sezon Ally (Larry ah Larry...) i caly czas tarzam sie po dywanie ze smiechu i wzruszam tak jak za pierwszym razem gdy to ogladalam. Ally

Sheldon jest rewelacyjny
i w ogole no fajnie posluchac takich geekow czasami
ale ponoc IT Crowd jest jeszcze lepszy, wiec moze sobie poszukam.

zwlaszcza ze sie ostatnio uzaleznilam od jej zarabistych textow...
wreszcie 
i w dodatku sie zabralam za sciaganie filmow najpierw... i jedyne co nadrobilam (wlasnie skonczylam) to GA. I dobre dobre, tylko ja mam caly czas problem z Izzy (ale to w sumie permanentne u mnie jest
) w sensie mnie nawet ta staruszka umierajaca przez 3 lata bardziej wzrusza niz ona 

Gina napisał(a): I dobre dobre, tylko ja mam caly czas problem z Izzy (ale to w sumie permanentne u mnie jest ) w sensie mnie nawet ta staruszka umierajaca przez 3 lata bardziej wzrusza niz ona
Gina napisał(a):I fajnie bylo widziec Addie na chwile znowu, super fryz

)

Days napisał(a):Heigl ja sprzedaje swietnie...

) Ale mam nadzieje ze go naprawia szybko, bo kurde fajnie z Cristina wygladaja razem
) i tego - skad sciagacie/sciagaliscie drugi sezon ? Bo sie glownie na dead linki natykam
I bosko jest no 

)

i jak ja sciagamal to dzialalo, a nie sciagalam dawno. aczkolwiek tez wiekszosc odcinkow ogladalam na tvshack.net, a tylko te, ktorych tam nie bylo, sciagalam.
i krzyzyk na droge. w sensie juz mam dosc tego, ze Karev zawsze po dupie obrywa 
smieszna jest 

Sheldan jest tak boski ze nie mam slow, i w ogole wreszcie wsrod sitcomow cos nowego i odswiezajacego. Super ze beda kolejne sezony.Days napisał(a):hmmm chyba sie pogubilam? w sensie na pebie jest i 1-szy i drugi sezon
Days napisał(a):i kurde ja musze wreszcie nadrobic desperatki i housa bo sie na 14-tych odcinkach pozatrzymywalam... a heroesow caly sezon nadrobie pewie jakos w wakacje czy cos...
) w sensie ten sezon tak rzadzi ze nie mam slow... i SYLAR, o dzisas... no bezbledny jest w teraz, zreszta jakos wszyscy inni tez mnie mniej denerwuja (Peter moim zdaniem wrocil do wzglednej normalnosci, na Mohindera az chce sie patrzec) tylko skosnoocy sa denerwujacy jak byli, ale ze ich malo to generalnie nie widze problemu. A a propos Sylara to on chyba wskoczyl na namber łan jesli chodzi o moich bohaterow serialowych ever! I jeszcze teraz do spolki z Danko eh eh az zal ze za 3 odcinki sie wszystko skonczy... wiec anyway, jakbym miala cos polecac, co ogladac pierwsze to zdecydowanie - Heroes 

Seriously? Wszysy sie zachowuja jak cipy, Nathan sie stal postacia tak wkurwiajaca ze sie patrzec nie mozna, danko ma jedna mine i dochodzil do czegos co kazdy by zalapal na samym poczatku przez 10 odcinkow 
Zobacz again pierwszy sezon i przyopominj sobie jak sie czekalo na to co zrobi sylar i czy piter zdazy i w ogole no 
Imho 

cRaSh napisał(a):Podoba ci sie ten sezon heroes?
cRaSh napisał(a):Piterowi sie zmeinila moc na niewiaodmo co (i niby dlaczego tak? kto to wymyslil?)
)Days napisał(a):teraz ja sie trzymam GA, PP, TBBT i czasami jeszcze BS
fajnie 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości