Seriale

Nowości na srebrnym ekranie, filmy które warto obejrzeć w tv, wszystko co związane z filmem.

Strona główna OFFTOPIKI Film

Postprzez Days on 10 Mar 2006 00:33

ta skrzydla... taxowkarz byl rewelka... ;)

Gina napisał(a):Natomiast z Lostem to ja mam taki problem, ze nie wiem na ktorego sie slinic najbardziej powinnam

ja na Sawyera, Wampir na Sayida, zostal niby Jack... kiedys sie na Boone'a slinilam, ale go ubili cholery... Jin tez jest przystojny :D

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Postprzez Kourin on 10 Mar 2006 02:28

kawa napisał(a):A co powiecie panie na tego przystojniaka?

... Albo ja mam jakąś manię, albo on jest podobny do Rzeznika.

:ohmygod:

Image
Image
Awatar użytkownika
Kourin
The Llama

Od: 27 Gru 2002 17:38
Miejscowość: London N7

Postprzez leszek on 10 Mar 2006 22:26

Z archiwum X!!!!!!!heh
jesli są osoby które potrzebują ten serial -lesio2000@buziaczek.pl
leszek
Runaway

Od: 10 Mar 2006 20:38

Postprzez ediyo on 14 Mar 2006 00:17

Dobra... Temat o serialach to nie moze zabraknac mojego kochanego 70´ show znaneego jako rozowe lata 70 w naszym kraju xD polecam... w wakacje z kumplem mielismy 7 sezonow i codziennie po 2 godzinki ogladalismy xD wiem, ze straszna strata czasu ale ubostwiam ten serial xP

TURN DOWN THE LIGHTS,
LIGHT A CANDLE... WELCOME...

RICHIE SAMBORA - STRANGER IN THIS TOWN

Image|||Image
Awatar użytkownika
ediyo
King Of Swing

Od: 06 Cze 2004 21:54
Miejscowość: Warszawa

Postprzez BJ-Teska on 23 Mar 2006 19:55

Ja lubię pooglądać Tajemnice Smallville...to jest jedyny serial tego typu który mnie nie denerwuje tylko interesuje :D
BJ-Teska
Get Ready

Od: 11 Wrz 2005 17:51
Miejscowość: Krak

Postprzez Captain Kidd on 25 Mar 2006 03:00

Zacząłem oglądać Miasteczko Southpark. Nie ma to jak wersja z polskim dubbingiem :lmao: Z niektórych tekstów można się posikać ze śmiechu xD Nie chodzi tu jednak w większości o treść, a o sposób jej przekazywania. Boskie :grin:

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Od: 05 Gru 2004 18:13
Miejscowość: Bułgarskie Centrum Hujozy

Postprzez Evie on 13 Lip 2006 20:47

A ja wyczaiłam w programie telewizyjnym, że lecą na tvnie "Nowe przygody Robin Hooda" - stwierdziłam, że sobie obejrzę, bo Matthew Porretta fajny był (ha, nawet widzicie - wiem jak się ten aktor zwał, bo znam go z "Facetów w rajtuzach", których oglądałam wieeele razy). No a tu zonk - zmienili aktora na jakiegoś mięśniaka. Masakra - taki serialik w stylu Xeny albo Herkulesa ;) I te 'genialne' efekty specjalne, hehe.

W kazdym razie - naczytałam się, że kultowy jest za to serial z lat 80 - "Robin of Sherwood" - i szczerze mówiąc, nie pamiętam go. Więc albo nie widziałam, albo mam sklerozę. Zamówiłam sobie pierwszą serię na dvd, więc się niedługo dowiem czy faktycznie jest taki klimatyczny.
Awatar użytkownika
Evie
Undivided

Od: 24 Kwi 2004 01:18
Miejscowość: Sherwood

Postprzez Arha on 17 Lip 2006 06:17

A ja się zakochałam w seralu "Królowie przeklęci", lecącym sobie na jedynce, o 22 w niedziele, taki fajny, histeryczny o królach francuskich, na Filipie Pięknym zaczynając, obarczonych klątwą templariuszy i kilkoma wrednymi intrygantami w okolicy :P

A już jutro mam nadzieję zakochać się w książkach, na których podstawie serial nakręcono :D

Znudziły mi się waszych smoków powtórki
Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Od: 11 Mar 2002 01:06
Miejscowość: Wroclove

Postprzez Evie on 17 Lip 2006 06:44

No właśnie - a ja tych książek szukam od jakiegoś czasu. I d...pupa, bo widziałam Druona w takich fajnych twardych okładkach w necie, ale problem z tym, że podobno już się wszędzie skończyły. Więc się czaję na allegro :>
Awatar użytkownika
Evie
Undivided

Od: 24 Kwi 2004 01:18
Miejscowość: Sherwood

Postprzez Gina on 20 Sie 2006 16:36

sie MEGAŚNIE wkrecilam w serial Joan z Arkadii - leci juz drugi sezon (na razie ostatni) na Polsacie rano, i sobie wlasnie sciagam (uwaga uwaga z torrentow, ja nie wiem, wrocilam do kraju i mi jak na razie WSZYSTKO wychodzi, zobaczymy czy odpale jak sie sciagnie XD) pierwszy sezon...

Czyli byc moze bede miala 3 serial, ktorego 3 sezon bede sciagala od pazdziernika ;) A wlasnie,w oczekiwaniu na LOSTA i DH... :
Image
^ absolutnie genialne promo [serducho] a na youtube, po wpisaniu "Desperate housewives season 3 promo" - jest reklama tv ;)
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Zgierz

Postprzez Days on 20 Sie 2006 18:08

o kurde to musze zlookac bo slyszalam od kumpla wiele interesujacych plotek o DH3...

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Arha on 21 Sie 2006 16:32

Podziel się plotami :D
A promo faktycznie niezłe, już dni odliczam, a przy okazji jest może jakies promo do Losta? :PP

Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Postprzez JULIA on 21 Sie 2006 16:35

Ja też już odliczam :))
Awatar użytkownika
JULIA
Keep The Faith

Od: 25 Paź 2002 00:07
Miejscowość: Krzeszowice

Postprzez Days on 21 Sie 2006 17:19

no wlasnie o LOSCie moje zrodlo milczy, ale o DH to tak... ponoc ktos z czolowych bohaterow ma zginac... obstawialismy z qmplam Carla w sumie, ale nie wiadomo kto, procz tego ze to zaden poboczny tylko jeden z glownych bohaterow... Mike bedzie w spiaczce prawie cala serie a Susan sobie wtedy nowego faceta znajdzie :ohmygod: Gabi sie z Carlosem rozwiedzie i kurde wiecej chyba nie pamietam, ale jak cos, to bede pisac...

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Arha on 21 Sie 2006 20:11

Days napisał(a):obstawialismy z qmplam Carla w sumie
niech będzie
Days napisał(a):Mike bedzie w spiaczce prawie cala serie
Protestuję!!!!!!! Stanowczo noo...
Days napisał(a):Gabi sie z Carlosem rozwiedzie
jej prawo...

Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Postprzez Days on 21 Sie 2006 20:34

nie ma to jak dobrze skomentowac nerwsa ;) tez przeciwko Mikowi protestuje i szkoda mi w sumie Gabi bo ja uwielbiam XD

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 21 Sie 2006 20:47

Z LOSTem to wiadomo podobno ze pierwszy odcinek bedzie mial flashbacki Kate, na pewno w jakis flashbackach powroci Shannon. Oprocz tego maja byc 3 nowe postacie, jakas Juliet - ktora ma byc w obozie Innych ale nie wiadomo czy bedzie jedna z nich, podobno Jack zacznie sie nia interesowac (sie rozbije w koncu definitywnie trojkac Jack - Kate - Sawyer ? jak tak to jupi XD), oprocz tego ma byc jakis Latynos i jakas Nikki i to prawdopodobie beda postacie z samolotu, o ktorych po prostu nie bylo mowy w tych dwoch sezonach i podobno oni maja ze soba krecic ;) Aha tym Latynosem ma byc chyba Rodrigo Santoro, a Juliet, Elizabeth Mitchell

A o DH to ja jeszcze slyszalam ze akcja ma sie zaczac pol roku po ostatnim odcinku drugiej serii, do domu Applewhite'ów wprowadza się starsze małżeństwo, natomiast w dom Young'ów bedzie jakas gejowska para. Tyle ze to juz stare info i nie jestem go w 100% pewna :) A, Bree ma sie hajtnac z tym Orsonem (:>) i generalnie Andrew ma wrocic a do Edie ma przyjechac jakis bratanek...

i juz na inny temat - ja mam pytanie, jak sciagam tym cholernym torrentem caly sezon od razu i jak mi sie zassal juz jakis odcinek wazacy 350MB - czyli tyle ile powinien, to powinno odpalic no nie ? A nie dopiero po sciagnieciu calosci ? :> Bo w necie widze tylko jeden zestaw z Joan - w wersji dwa sezony od razu albo osobno, ale pliki maja identyczne nazwy i te na tvtorrents i wszedzie indziej, wiec chyba raczej skopane nie sa - no w kazdym razie tego pierwszego odcinka sciagnietego za nic odpalic nie moge, a all player nie chce sie nawet pokusic o powiedzenie mi czy potrzebuje jakiegos kodeka, plik mi wyglada tak .hdtv_xvid-fov (+teoretycznie to jest .avi - tylko wszystkie konwertery etc mowia ze nie .avi :/) i nie wiem czy mam sciagac jakies kodeki czy co.... jak ktos sie zna to pliz pomocy ;)

[ Dodano: 21 Sie 2006 14:47 ]
No i tez mi sie nie podoba opcja - lezacy na lozku Mike, on powinien pomykac po wisteria lane jak zwykle (bez koszulki XD) a nie :> I Gabi mi tez szkoda i szkoda mi tego ich malzenstwa rozwalonego bo lubilam watki z nia i Carlosem... Mam nadzieje ze znajda jej kogos nowego i do Johna nei wroci, bo jak dla mnie postac ogrodnika sie juz wypalia...

I jesli potwierdza sie zareczyny Bree to :| - ona jest biedna caly czas trafia na pokreconych facetow (oprocz Rexa, jak chce Rexa again :P)

i Arha ja tez nie slyszalam/widzialam zadnego promo Losta jeszcze :(
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 21 Sie 2006 21:16

o kurde Rodrigo mowisz.... zaczynam sie slinic XD kurde ciekawe czy sie rozbije ten caly trojkat bo ja no ciagle obstawiam Sawyer-Kate a nie Kate-Jack XD a oni co jakis czas mi to moje obstawianie psuja :/ XD

i ta Bree mi tez szkoda - biedna zawsze na jakis pokreconych dupkow... kurde juz by sobie dali spokoj - ilez mozna...

co do torrentow to jak program ci mowi ze masz 100% jakiegos pliku to on powinien hulac, ale taki np auzureus to robi tak ze od razu plik teoretycznie wyglada na to ze ma 350mb i ze jest caly, ale on wcale nie jest sciagniety... tzn no w auzureusie ma np 5% dopiero a jak wejdziesz przez commandera albo co do folderu to wyglada jakby byl caly. wiec to musi byc tak ze 100% mowi auzureus, a nie ze wyglada jakby byl caly. tzn mam nadzieje ze wiesz o co mi chodzi.

i tego jakby ktos znalazl 4 sezon nikity w lepszej jakosci.. bo kutfa masakra jaka ja znalazlam na torrentach to ledwo sie daje ogladac :|

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 21 Sie 2006 21:32

no wiem wiem, tyle tylko wlasnie ze ja jak sciagnelam przez ABC - czy jakos tak on tylko tworzy pliki zero bajtowe, no a ten jeden odcinek ma juz 350, czy tam 349 i zaczal juz sciagac drugi a i tak mi nie chce odpalic, i nie mam pojecia dlaczego bo wydaje mi sie ze mam wszystkie kodeki, i ta wersja ktora sciaga jest jedyna jaka widzialam w necie, wiec mowie, watpie zeby byla uszkodzona.. wiec nie wiem co mam robic :> na razie przerwalam sciaganie bo szkoda mi marnowac czasu ale musze nad tym pomyslec ;)

A na Nikicie to ja sie nie znam wiec nie pomoge :)

I tego tego no ja tez jestem jak najbardziej za wresja kate - Sawyer,a nie Kate Jack - wiec jesli ta Juliet czy ktos mialby sie pojawic i zajac Jacka, bardzo prosze :D A Santoro to konkurencja dla Sawyera lol :D
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 21 Sie 2006 22:10

no to ja nie wiem nie znam ABC... auzureus mi sluzy chociaz na neo na koniec zwalnia kompa bo to java jest... ale sluzy lepiej niz bit commet wiec nie narzekam. ale masz racje - dziwne ;|

no a co do Santoro to konkurencja nie... bo Sawyer jest przystojny i zly i zbuntowany i wredny i niedobry i w ogole to taki badass ;) a Santoro to ciacho.. nie zeby byl ladny jak laleczka bo meski jest ale to raczej taki milusi milasi mniam mniam chlopiec XD wszystko jedno ile ma lat zawsze to chlopiec ;)
nawet nie umie zle spojrzec na elfa:
http://i10.photobucket.com/albums/a132/Popi34/17.jpg :D :pray:
zatem Sawyer to ciasto z niespodzianka ;) a Santoro to ptys XD

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

PoprzedniaNastępna

Strona główna OFFTOPIKI Film