Gina napisał(a):Natomiast z Lostem to ja mam taki problem, ze nie wiem na ktorego sie slinic najbardziej powinnam
ja na Sawyera, Wampir na Sayida, zostal niby Jack... kiedys sie na Boone'a slinilam, ale go ubili cholery... Jin tez jest przystojny

Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Film
Gina napisał(a):Natomiast z Lostem to ja mam taki problem, ze nie wiem na ktorego sie slinic najbardziej powinnam

Z niektórych tekstów można się posikać ze śmiechu xD Nie chodzi tu jednak w większości o treść, a o sposób jej przekazywania. Boskie 

) pierwszy sezon...
a na youtube, po wpisaniu "Desperate housewives season 3 promo" - jest reklama tv 
Gabi sie z Carlosem rozwiedzie i kurde wiecej chyba nie pamietam, ale jak cos, to bede pisac...
niech będzieDays napisał(a):obstawialismy z qmplam Carla w sumie
Protestuję!!!!!!! Stanowczo noo...Days napisał(a):Mike bedzie w spiaczce prawie cala serie
jej prawo...Days napisał(a):Gabi sie z Carlosem rozwiedzie

), oprocz tego ma byc jakis Latynos i jakas Nikki i to prawdopodobie beda postacie z samolotu, o ktorych po prostu nie bylo mowy w tych dwoch sezonach i podobno oni maja ze soba krecic
Bo w necie widze tylko jeden zestaw z Joan - w wersji dwa sezony od razu albo osobno, ale pliki maja identyczne nazwy i te na tvtorrents i wszedzie indziej, wiec chyba raczej skopane nie sa - no w kazdym razie tego pierwszego odcinka sciagnietego za nic odpalic nie moge, a all player nie chce sie nawet pokusic o powiedzenie mi czy potrzebuje jakiegos kodeka, plik mi wyglada tak .hdtv_xvid-fov (+teoretycznie to jest .avi - tylko wszystkie konwertery etc mowia ze nie .avi
) i nie wiem czy mam sciagac jakies kodeki czy co.... jak ktos sie zna to pliz pomocy
) a nie
I Gabi mi tez szkoda i szkoda mi tego ich malzenstwa rozwalonego bo lubilam watki z nia i Carlosem... Mam nadzieje ze znajda jej kogos nowego i do Johna nei wroci, bo jak dla mnie postac ogrodnika sie juz wypalia...
)

kurde ciekawe czy sie rozbije ten caly trojkat bo ja no ciagle obstawiam Sawyer-Kate a nie Kate-Jack
a oni co jakis czas mi to moje obstawianie psuja

na razie przerwalam sciaganie bo szkoda mi marnowac czasu ale musze nad tym pomyslec
A Santoro to konkurencja dla Sawyera lol 

wszystko jedno ile ma lat zawsze to chlopiec

Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Film
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości