Seriale

Nowości na srebrnym ekranie, filmy które warto obejrzeć w tv, wszystko co związane z filmem.

Strona główna OFFTOPIKI Film

Seriale

Postprzez Gina on 08 Sie 2008 16:41

Pawel nie czyta moich postow :lmao: ja wiem ze Twoje dluzsze ale i tak :P :lmao:

i myslalam ze sie wrazeniami weeds pochwalisz ;)
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Zgierz

Seriale

Postprzez eNZu on 05 Paź 2008 06:17

Polecam serial animowany SW Clone Wars 2008. Po wersji kinowej miłe zaskoczenie:) Wg mnie ma klimat SW i jest z humorem zrobiony (teksty droidów, a zwłaszcza droid nucący marsz imperialny w 2.odcinku). Brakuje mi tylko napisów wprowadzających (teraz odcinek zaczyna się w konwencji "w poprzednim odcinku") oraz mogłoby być dłuższe (ok 22min).

Everybody loves a winner till the winners lose and then it's front page news
Awatar użytkownika
eNZu
Livin' On A Prayer

Od: 24 Maj 2006 03:59
Miejscowość: BeĹ‚chatĂłw/Warszawa

Seriale

Postprzez Gina on 06 Paź 2008 00:12

nawet nie wiedzialam ze cos takiego istnieje ;)

dla mnie, jak juz szaltowalam, wiekszosc seriali zawodzi po przerwie. wlasciwie tylko heroes uwielbiam calkowicie, i ich brak chyba najbardziej odczuje jak wyjade XD

natomiast na Gotowe na wszystko chyba w ogole przestane patrzec, nie zaciekawilo mnie to przesuniecie w czasie i to ogolne ztelenowacienie :lmao:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Seriale

Postprzez Days on 06 Paź 2008 00:20

ja Gotowych nawet nie sciagnelam. Sciagam PB juz sumie sama nie wiem dlaczego, ale generalnie jest lepiej niz wczesniej, wiec no niech bedzie.
Sciagam Greye z przyzwyczajenia. I to bylo w sumie niezle, ale spodziewalam sie czegos lepszego.
Sciagam Brothersow i Sistersow i to tez takie troche kijowe bylo, ale moze bedzie ciekawie, po tym jak sie wszystko tam pochrzanilo ;)
Housa ogladam, ale w ogole jest wg mnie makabrycznie beznadziejny i bez pomyslu. Nawet sam House ma jakies takie kiepawe te texty swoje. nie do pomyslenia.
no i wlasnie te cale Heroes. Moze sciagne next week jak wreszcie bede miec troche czasu po workshopie...

a Wojny Klonow mialam kiedys dawno temu wszystkie. Bo ot juz stare jest - sprzed ROTSa. Mialam, obejrzalam, zgralam n aplyty i mu kurde plyty sie spieprzyly :/ szlag :|

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Seriale

Postprzez cRaSh on 06 Paź 2008 00:31

Housa ogladam, ale w ogole jest wg mnie makabrycznie beznadziejny i bez pomyslu. Nawet sam House ma jakies takie kiepawe te texty swoje. nie do pomyslenia.

whaaaaat? :confuse:

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Spartaaaa XD

Seriale

Postprzez Gina on 06 Paź 2008 00:33

Days napisał(a):no i wlasnie te cale Heroes. Moze sciagne next week jak wreszcie bede miec troche czasu po workshopie...

a, bo Ty jeszcze w ogole nie probowalas ? :D Myslalam ze nadrobilas chociaz troszke :D
2 premierowe odcinki byly po prostu wibiajace w fotel, 3 troche slabszy, ale wciaz daje rade.
No i Sylar, Sylar, Sylar :love: :love: :love:
Days napisał(a):Mialam, obejrzalam, zgralam n aplyty i mu kurde plyty sie spieprzyly szlag

:hug: , jedna z gorszych chwil na swiecie :lmao: ostatnio przezywam non stop probujac zgrac muzyke ze starych plyt.

sobie chyba pokupuje pendrajwy albo jakies inne male dyski i tam bede muzyke trzymac XD

i Paweł > mi tez czegos w halasie brak ;) moze nie tak jak Days, ale no, nie wciaga mnie tak jak ostatnio poki co :>
Awatar użytkownika
Gina
mod

Seriale

Postprzez Captain Kidd on 06 Paź 2008 00:48

Czyli, że nikt, oprócz mnie, nie ogląda Earla i Merlina? :P

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Od: 05 Gru 2004 18:13
Miejscowość: Bułgarskie Centrum Hujozy

Seriale

Postprzez Gina on 06 Paź 2008 01:09

to jest jeden serial czy dwa ? :lmao:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Seriale

Postprzez Captain Kidd on 06 Paź 2008 01:27

Dwa XD
My Name Is Earl (Randy mnie tam rozwala za każdym razem - w drugim i trzecim sezonie to mistrzostwo po prostu: http://www.youtube.com/watch?v=h539Xeoo5m8 XD)
Merlin 2008 (kim wg legend był Merlin nikomu mowić nie trzeba :P Taki inny serial. I dzięki niemu właśnie zacząłem oglądać Rzym - tak dla odmiany, bo wszystkie seriale obsadzone są w teraźniejszości ewentualnie przyszłości/niezbyt odległej przeszłości).

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Seriale

Postprzez Gina on 06 Paź 2008 01:42

no wlasnie tak myslalam ze Earl to ten Earl :lmao: i w sumie bede musiala sprobowac jeszcze raz, bo widzialam tylko pilota i mnie jakos nie zaczarowal a slyszalam pozytywne opinie od wielu osob ;)

i kurde shame on me, nie widzialam aciaz drugiego sezonu Rzymu :>
Awatar użytkownika
Gina
mod

Seriale

Postprzez Captain Kidd on 06 Paź 2008 02:02

Gina napisał(a):widzialam tylko pilota i mnie jakos nie zaczarowal

No bo własnie Earl to ten typ serialu, który można pokochać dopiero po kilku odcinkach. Trzeba się oswoić i w ogóle, bo z początku wydaje się dość... płytki XD

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Seriale

Postprzez Days on 06 Paź 2008 03:01

o wlasnie Rzym tez mam w plecy. w ogole obejrzalam pierwszy sezon Supernatural w wakacje i ot generalnie bylo calkiem znosne + dwoch przystojnych panow ;) Co prawda tak jak House - ten sam scenariusz na kazdy odcinek, ale tu przynajmniej to trzyma jakos w napieciu.
Natomiast nowy House jest po prostu mierny - wciaz ten sam ograny schemat, a do tego ci ludzie sa po prostu do dupy. W sensie zarowno ta nowa trojka, jak i wszyscy pojawiajacy sie na chwile ludzie. Forman jakby go nie bylo, te wszystkie nowe ludzie to nic ciekawego, Cuddy malo, ten nowy detektyw na sile. no nie trzyma w zaden sposob. a juz cale szczescie, ze w tym odcinku nie bylo Wilsona.

ale no Dirt sobie ogladam od czasu do czasu i to daje rade. Coraz bardziej.

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Seriale

Postprzez Gina on 06 Paź 2008 03:46

nie wiem czy Wilson bedzie jeszcze kiedykolwiek w sumie XD I chyba House jest mniej smieszny, brakuje mi dyzurow w klinice i tych dziwnych pacjentow. to perelki zazwyczaj byly.

a Dirt obejrzalam drugi sezon przelotem wielkim, i nawet pare akcji dawalo rade, i ogolnie wrazenie pozytywne ale w sumie to sie nie zakochalam chyba.
Awatar użytkownika
Gina
mod

Seriale

Postprzez Days on 06 Paź 2008 04:09

ja sie dawno w niczym nie zakochalam ;) w sensie wszystko jest co najwyzej fajne. tak Dirt, jak i Supernatural.

i no wlasnie - kiliniki i klotni z Cuddy brakuje :P

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Re: Seriale

Postprzez eNZu on 06 Paź 2008 16:02

Days napisał(a):a Wojny Klonow mialam kiedys dawno temu wszystkie. Bo ot juz stare jest - sprzed ROTSa. Mialam, obejrzalam, zgralam n aplyty i mu kurde plyty sie spieprzyly :/ szlag :|

to była standardowa animacja; teraz jest komputerowa z nową fabułą - wersja kinowa była do niej prologiem:)

Rzym jest niezły, ale drugi sezon robi się ciekawy dopiero od połowy

do Merlina robię trzecie podejście - nie mogę przez 1.odcinek przejść

niezłe jest Fringe (choć 4.odcinek taki sobie) a w PB w końcu trochę nowy pomysł na akcję

Everybody loves a winner till the winners lose and then it's front page news
Awatar użytkownika
eNZu
Livin' On A Prayer

Od: 24 Maj 2006 03:59
Miejscowość: BeĹ‚chatĂłw/Warszawa

Poprzednia

Strona główna OFFTOPIKI Film