Seriale

Nowości na srebrnym ekranie, filmy które warto obejrzeć w tv, wszystko co związane z filmem.

Strona główna OFFTOPIKI Film

Seriale

Postprzez Gina on 24 Lip 2008 23:28

no ja wlasnie sciagam zmiennikow, bo sobie kiedys obiecalam ze bede miala bo vhsy mam juz tak zdarte ze nie da rady ogladac :lmao: i wlasnie allo allo mam w kolejce tylko na pebie chyba nie ma wszystkich serii po angielsku wiec nie wiem jak sciagac i mam dylemat XD
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Zgierz

Seriale

Postprzez Captain Kidd on 25 Lip 2008 02:49

Days napisał(a):mam w kolejce Office, Mash i Allo-Allo obiecane XD i tyyyyyle ksiazek do czytania ze o matko...

Ja mam House'a od połowy trzeciego sezonu, Californication, Weeds, póki co trzy sezony, kilka filmów, kilkanaście książek i nie narzekam XD

Gina napisał(a):weeds

Dobre to? Czy bardzo dobre? XD Bo nie wiem za co z w/w zabrać się w pierwszej kolejności :>

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Od: 05 Gru 2004 18:13
Miejscowość: Bułgarskie Centrum Hujozy

Seriale

Postprzez Days on 25 Lip 2008 02:58

ja nie narzekam :P mialabym wiecej ale mi sie sciagac nie chce XD bosz jaka ja leniwa jestem. juz dawno zadnego serialu nie sciagalam - poza tymi na biezaco ;) tak to wszystko wspollokatorki albo od ludzi na plytach. no nie chce mi sie strasznie. jak pomysle o tym, ze mialabym sciagac aliasa 6 sezonow to chora jestem XD

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Seriale

Postprzez Captain Kidd on 25 Lip 2008 03:05

Znam to uczucie XD Dlatego ja ściągam z torrentów, pakowane sezonami. Trwa to zdecydowanie dłużej, ale przynajmniej nie trzeba siedzieć przed komputerem i klikać.

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Seriale

Postprzez cRaSh on 25 Lip 2008 03:22

Polecam rapidpremium i IDM, kolejkuje sobie na miesiac do przodu XD np 8 sezonow na rapidzie 70's sie sciaga ;)

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Spartaaaa XD

Seriale

Postprzez Days on 25 Lip 2008 04:04

ta jeszcze bede za rapida placic XD nie wlali mi jeszcze wyplaty, a juz ja cala wydalam na ciuchy XD moze jak mi zaczna regularnie placic to sie bede zastanawiac :P

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Seriale

Postprzez Captain Kidd on 25 Lip 2008 04:50

Days napisał(a):moze jak mi zaczna regularnie placic to sie bede zastanawiac :P

Ja będę się zastanawiał, jak nazbiera mi się trochę linków. Teraz mógłbym mieć ich dużo, ale nie chcę póki co kasy wydawać, bo właśnie 165zł poszło na Claptona... XD

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Seriale

Postprzez cRaSh on 25 Lip 2008 05:14

30zl no :> malo, a juz po miesiacu jest sie tak przyzwyczajonym ze lo matko XD

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Seriale

Postprzez Captain Kidd on 25 Lip 2008 05:25

To dużo zapłaciłeś, bo ja mogę mieć 30-dniowe konto za 19 z groszami XD

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Seriale

Postprzez Gina on 25 Lip 2008 05:30

Captain Kidd napisał(a):Dobre to? Czy bardzo dobre? XD Bo nie wiem za co z w/w zabrać się w pierwszej kolejności :>

ja kocham weeds, bo oni sa tam wszyscy nienormalni i zboczeni i mnie caly czas akcja zaskakuje i trzyma mocno i ciagle wymyslaja cos nowego i sie czlowiek nie nudzi :D 3 sezon mial co prawda troche slabsze momenty gdzies tak w srodku ale poukladali dosyc ladnie i 4 znowu wymiata. Zreszta Doug, Andy i Nancy to jedne z moich najulubienszych (xD) postaci serialowych :D wiec no ja generalnie polecam ale i to i californication trwa po pol godziny tylko wiec dasz rade :D

i Pawel chyba tez pierwszy raz z allegro mial za 18 :>
Awatar użytkownika
Gina
mod

Seriale

Postprzez cRaSh on 25 Lip 2008 12:16

Ogólnie jest tak - ze jak kupujesz u gościa ktory nie jest oficjalnym sprzedawca i potem nie przedluza to masz 18 zl, ale wtedy co miesiac nowy numer i bonusy przepadaja. Ja teraz juz przedlzuam bezposrednio paypalem, o mi sie oplaca bo nie zamieniam ze zlotowek ;)

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Seriale

Postprzez Captain Kidd on 06 Sie 2008 05:11

Tu napiszę... XD
Gina napisał(a):a ogladasz juz ? :lmao:

Jestem po pierwszym sezonie i z odcinka na odcinek serial jest coraz lepszy. Pod każdym względem. Genialna Heylia, Andy (Andy-rabin był najlepszy XD)... I właściwie powinienem wymienić wszystkich, bo w każdej postaci jest coś, co przyciąga w pewien sposób. No i ten uśmiech Nancy sączącej sok przez słomkę <3

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Seriale

Postprzez Gina on 06 Sie 2008 16:29

Andy to moj bohater :lmao: A Nancy i jej slomki sa zarazliwe generalnie. Ile odcinkow mial pierwszy sezon ? byl krotszy czy normalny ? Bo pozyczylam plyty (az zaluje bo mi smaku narobiles, chetnie bym sobie od poczatku zaczela znowu ogladac :lmao: ) I no - keep watchin' i fajnie ze sie podoba :)
Awatar użytkownika
Gina
mod

Seriale

Postprzez cRaSh on 06 Sie 2008 17:45

Dzisiaj koncze 70's (z trudem bo dupny 8 sezon :>) i wiem za co się zabieram ^ ;)

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Seriale

Postprzez Captain Kidd on 06 Sie 2008 18:16

Pierwszy miał 10 tylko. Ale końcowe były najlepsze (zwłaszcza godmother XD).

I obejrzałem tez Fringe i oczywiście genialne Californication (ja chcę kolejny sezon już xD).

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Seriale

Postprzez cRaSh on 06 Sie 2008 18:55

oczywiście genialne Californication (ja chcę kolejny sezon już xD).

o właśnie, musze sobie sciagnac w dobrej jakosci teraz i objerzec przed wrzesniem again XD

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Seriale

Postprzez Days on 06 Sie 2008 20:27

bosz ja dawno w sumie nic nie ogladalam poza Fox Life i powtorkami Greyow tam XD bosz Marc Sloan z poczatku - Dirty Mistress XD tyle ze no kutfa polskie tlumaczenie sux XD (co to kutfa jest MakSlodki XD)

ale no Dirt chyba sobie zaczne sciagac, bo mowia ze Courtney Cox fajna role tam ma - takiej totalnie wrednej sucz. ale pewnie najpierw poogladam na http://tvshack.net/ zeby zobaczyc czy sie oplaca XD

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Seriale

Postprzez Gina on 06 Sie 2008 23:34

Days napisał(a):(co to kutfa jest MakSlodki XD)

o rotfl o rotfl rotfl rotfl rozwalilo mnie

myslalam Pawel ze ty sie zabrales juz kiedys za Weeds ;) (a swoja droga ja w ogole 8 sezonu Rozowych lat nie kojarze... Ale sobie przypomne, jestem dopiero na 3 na razie :lmao: )

I wlasnie, tez musze sobie sciagnac jeszcze raz Californication bo nie zgralam na plyte nigdy i sie poszlo walic z dyskiem.

A Dirt mialam probowac ale jakos mi nie wyszlo. Beda kolejne sezony ? Bo mi sie nie chce wciagac w cos co nie bedzie kontynuowane (jak Traveler :( )
Awatar użytkownika
Gina
mod

Seriale

Postprzez cRaSh on 06 Sie 2008 23:50

MakSłodki? dzisas XD

I za weeds się wziałem w takim sensie ze zakolejkowałem i nigdy nie sciagnąlem XD
A 70's 8 sezon to brak kelso (ani jednego burna, co to za seria :P)i erica i jakiś pedałek z pieknymi wlosami jako nowy. ogolnie fuj XD Tylko ostatni odcinek, jako zakończenei lat 70, w sensie sylwester, (z kelso i erciem jako guesci) dal rade. Ogolnie jakby nie Red i jego foot in the ass, to bym nie objerzal do konca XD

I weż sobie porownaj feza z 1-4 sezonow i tego z 8 XD Patrzec sie juz na niego nie dalo a sluchac to juz w ogole XD

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Seriale

Postprzez cRaSh on 08 Sie 2008 14:25

Image
Image
Awatar użytkownika