Seriale

Nowości na srebrnym ekranie, filmy które warto obejrzeć w tv, wszystko co związane z filmem.

Strona główna OFFTOPIKI Film

Postprzez Days on 13 Lis 2007 04:28

no ja wlasnie nie rozumiem, czemu nie chca rzucic tymi pieniedzmi. w sensie mysla, ze co - skoncza mi greye za 5 odcinkow i ja im to daruje? a co oni beda robic, jak juz skoncza te greye. widzowie sobie pojda w cholere. nie ma greyow nie ma kasy :P

no szlag by ich trafil!

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Postprzez Gina on 02 Gru 2007 20:24

Ja mam nadzieje ze nikt z was nie ogladal czarnej zmii (blackaddera w sensie). Bo jakby ktos ogladal i nie polecil.. to no ma kreche XD sciagnelam sobie 2 sezon tylko dlatego ze Hugh Laurie sie w dwoch ostatnich odcinkach pojawia (od drugiej minuty - priceless XD, i generalnie obejrzalam za jednym podejsciem wszystkie 6, razem z mama i no.. od dawna nie mialam takiej polweki.. i wlasnie sciagam 3 sezon, i potem sciagne 4 a potem dosciagne 1 i o.. i juz :lmao:

A poki co spadam na House bo sie stesknilam XD

[ Dodano: 02 Gru 2007 13:24 ]
z wikipedii
After a three-week period of no negotiations between the parties, talks resumed on November 26, 2007 at an undisclosed location. As of November 28, talks are still in progress.[4] The media blackout that began on November 26, 2007 was ended by the WGA due to the rollback offered by the AMPTP and the press releases released on their company websites on November 29, 2007. [5]

z tego co slyszalam House ma wrocic 22 stycznia juz, nie wiem jaka jest sytuacja w innych serialach, natomiast tak mysle ze jesli wiekszosc mialaby wrocic gdzies na poczatku 2008 to skracanie Heroes straszna glupota bylo...

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: HOUSE xD

Seriale

Postprzez cRaSh on 30 Gru 2007 03:40

Californication!
Image

Sciagac i ogladac ;) ja od wczoraj objerzalem 11 odcinków (po 30 minut kazdy). I no, cos innego w kazdym razie to jest, a Duchovny <3 zajebisty XD
Polecam w kazdym razie :)

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Spartaaaa XD

Seriale

Postprzez Gina on 30 Gru 2007 05:32

Mialam ogladac, ale w przerwie wzielam sie za ogladanie Boston Legal (i o ile to fajne aczkolwiek jestem ciagle na 1 sezonie - a ma tylko 17 odcinkow i bede sciagac 3 kolejne, ale w jakis dziki szal na punkcie tego serialu nie wpadlam) to w przeciagu kilku dni obejrzalam 4 (okej 3,5) sezony The Office (kocham kocham kocham i polecam xD)

Oprocz tego sciagnelam Pushing Daisies - obejrzalam polowe odcinka i wylaczylam, aczkolwiek mialam zly dzien, wiec to nie oznacza ze PD sa zle, musze drugie podejscie zrobic :lmao:
I jeszcze sciagnelam pierwszy odcinek Life - bo podobno zarabiste - ale nie ogladalam

no w kazdym razie Californication tez sciagne zaraz na poczatku stycznia.
Odkrylam ze kocham ogladac hurtem sezonami seriale, jest wiecej zabawy niz to czekanie cotygodniowe :P XD

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Gina
mod

Seriale

Postprzez Days on 30 Gru 2007 19:11

hurtowe ogladanie rzadzi.

o Californication i Duchownym slyszalam ze niezle.. moze... nie wiem ostatnio mnie zadne seriale nie bawia :P

ale wlasnie zaczelam myslec o the OC... duzo dobrej muzyki z tego wyszlo, wiec moze serial tez niezly :P

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Seriale

Postprzez Gina on 15 Sty 2008 12:23

WGA STRIKE UPDATE: Studios Begin Trimming as Writers' Strike Stretches On
As expected due to the ongoing writers’ strike, several major studios have shed many overall deals for writers and producers.
scissors

Among the companies making cuts are Universal Media Studios, Warner Bros. TV, CBS Paramount Network Television, ABC Studios and 20th Century Fox Television.

Studios are cutting back on agreements such as holding deals with writers and producers that are not involved in current programming in the wake of the Writers Guild of America’s work stoppage.

Studio statements indicated that the strike was the main cause.

"We highly value the tremendously talented individuals with whom we have deals,” said NBC Universal’s Universal Media Studios in a statement. “However, the duration of the WGA strike has significantly affected our ongoing business. Regretfully, due to these changed business circumstances, we've had to end some writer/producer deals. We wish these colleagues the very best and thank them for their contributions."

"As an unfortunate but direct consequence of the strike, we have been forced to release some of the valued members of our roster from their development deals,” Warner Bros. said in its own statement.

While the strike has given the studios impetus to get leaner, it remains to be seen if the cutbacks are largely temporary until the strike settles or if they will signal a long-discussed but rarely-instituted evolution of television’s development cycle.
http://www.broadcastingcable.com/article/CA6522667.html

i tak ogolnie : http://weblogs.variety.com/wga_strike_blog/

Za O.C. sie mialam daaawno brac, ale jak poczytalam i do mnie doszlo ze to Teen Drama i ze traci w rankingach strasznie, teraz poza pierwsza setka jest chyba, to mnie zniechecilo :lmao:

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Gina
mod

Seriale

Postprzez Days on 15 Sty 2008 20:38

omg to ty juz nawet rankingi seriali sledzisz?
dla mnie to bylo glownie interesujace przez ta cala muzyke :P

aaaanyway znaczy do do dupy z tym strajkiem...

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Seriale

Postprzez Gina on 16 Sty 2008 00:31

Days napisał(a):omg to ty juz nawet rankingi seriali sledzisz?

nie nie ;) az tak zle ze mna nie jest :) po prostu jak szukalam informacji o tym serialu to mnie zaciekawilo to ze w sumie leci w Polsce, troche o nim mowili a w Stanach wcale super widowni nie ma, i z tej wcale nie super z sezonu na sezon naprawde sporo traci... Znaczy wiem ze np. Lost tez generalnie traci wiec nie mozna sie jakos bardzo sugerowac (tym bardziej ze np. taki Traveler zapowiadal sie swietnie a przez to ze nie wybil sie tam ponad 2 miliony drugiego sezonu nie bedzie) ale mimo wszystko... Muzyki nie slyszalam wiec nie wiem :) A jedyna rzecza ktora mnie przyciagnela zeby go sprawdzic byl fakt ze gra tam ten facet z ja cie kocham a ty spisz :lmao:

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Gina
mod

Seriale

Postprzez Days on 27 Sty 2008 04:41

a ja nie mam czasu na ogladanie Prisona, ale za to ogladam Family Guya :D i normalnie KOCHAM KOCHAM KOCHAM - Stewie rzadzi!!!

i generalnie, jak ktos by chcial, to:
http://tvshack.net/tv_shows/Family_Guy

chyba wszystko jest, albo zdecydowana wiekszosc :D

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Seriale

Postprzez cRaSh on 01 Lut 2008 16:04

Ja sobie polecam ten plugin do ff - https://addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/3843

Wlacza sie w Narzedziach, sciaga co chce z Megaupload (wlasnie mi sie lost w calosci ciagnie ) i potem wylacza. Zawsze sa sloty i zawsze dziala, przynajmniej u m,nie ;)

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Seriale

Postprzez Days on 01 Lut 2008 18:08

a ja polecam: http://www.napiprojekt.pl/

programik dziala ZAJEBIASZCZO!!! normalnie wymiata. swietny pomysl ktos mial :)

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Seriale

Postprzez Gina on 01 Lut 2008 19:19

juz zapomnialam ze mozna inaczej napisy pobierac :D
i swoja droga czy tylko mi wyskakuje przy otwieraniu okienko z napisem "od ostatniego dodania napisow do bazy minelo 80 dni (dzisiaj :lmao:) i ze tam byloby milo jakby sie napisy dodawalo ? W sensie ja sobie nie przypominam zebym cokolwiek do jakies bazy 80 dni temu dodawala - i nie zeby mi to okienko jakos bardzo przeszkadzalo, sie zastanawiam czy tylko ja tak mam :lmao:

W kazdym razie, ja sobie WRESZCIE sciagnelam ostatni sezon Sexu w wielkim miescie, bo jakos nigdy nie mialam okazji, a ze film bedzie niedlugo, i ze ma byc po wydarzeniach z ostatniego odcinka krecony uznalam ze powinnam nadrobic w koncu :)

Btw. plakat do filmu jest przezajebiaszczy (wlazlo mi to slowo w glowe i sie przez chwile zastanawialam skad u mnie slowo zajebiaszczy.. spojrzalam na posta wyzej i wszystko jasne :lmao: )
Image
w sensie get carried away <3 :lmao:

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Gina
mod

Seriale

Postprzez Days on 01 Lut 2008 20:53

nie no plakat rzeczywiscie zajebiaszczy XD

i ja nie wiem - mnie denerwuje jak nie moze znalezc napisow i mowi zebym sobie sama jakos poszukala XD wtf XD a potem mnie denerwuje ze mi sie ta strona wlacza... ale co tam - napisy sciaga bosko XD

i loooo matko jak ja dawno sexu nie ogladalam (lol za dwuznacznosc XD)

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Seriale

Postprzez Gina on 02 Lut 2008 08:32

Days napisał(a):i loooo matko jak ja dawno sexu nie ogladalam

a ja wlasnie w tej sekundzie skonczylam ostatni odcinek 6 sezonu :) i matko, nie wiem czy to to wino co pilam, czy ten odcinek ale sobie poplakalam w jego trakcie (chociaz uwazam ze Europa jest lepsza od Nowego Jorku, chociaz w sumie do Paryza zadnego sentymentu nie czuje, wiec na miejscu Carrie tez pewnie wrocilabym na Manhattan, niz jadla zaby cale zycie ;) ) Anyway, chce film juz :)

Days napisał(a):a potem mnie denerwuje ze mi sie ta strona wlacza

mnie sie kiedys wlaczala za kazdym razem nawet jak znalazl napisy xD ale potem cos przestawilam i teraz tylko wlacza jak nie znajdzie :) Ale to mozna przezyc w sumie :D

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Gina
mod

Seriale

Postprzez Gina on 11 Lut 2008 15:38

imho to zasluguje na posta :D

After the Strike: When Your Favorites Will Return!

At long last, a strike chart you can get excited about!

With an end to the three-month-old WGA strike imminent (yay!), the networks have quietly begun outlining plans to salvage what's left of the current TV season. At the same time, I've been quietly picking at my moles to get a preview of those plans — the results of which appear in chart form below.

Keep in mind that the following information remains extremely tentative and is subject to change (and probably will). In other words, I strongly suggest you refresh your browser at least once an hour to ensure that you're getting the most up-to-date scoop possible.

24
Expected to return this fall or January '09.

30 Rock
Expected to shoot 5 to 10 new episodes to air in April/May.

Back to You
Two pre-strike episodes remain. Future TBD.

Bionic Woman
No new episodes expected. Ever.

Bones
Four pre-strike episodes left. Unclear whether additional episodes will be produced for this season.

Brothers & Sisters
Expected to shoot 4 or 5 new episodes to air in April/May.

Chuck
No new episodes until fall.

Criminal Minds
Expected to shoot 4 to 7 new episodes to air in April/May.

CSI

CSI: Miami

CSI: NY

Desperate Housewives

Dirty Sexy Money
No new episodes planned until fall; three remaining pre-strike episodes will undergo some tweaking and kick off fall run.

ER
TBD.

Everybody Hates Chris
Twelve pre-strike episodes remain. No additional episodes expected for this season.

Friday Night Lights
No new episodes expected for this season. Future TBD.

Gossip Girl
Expected to shoot up to 9 new episodes to air in April/May/June.

Grey's Anatomy
Expected to shoot 4 or 5 new episodes to air in April/May

Heroes
TBD.

House
TBD.

How I Met Your Mother
Expected to shoot 5 to 7 new episodes to air in April/May.

Jericho
Seven episodes remain. No additional episodes expected for this season.

Las Vegas
Three pre-strike episodes remain. No additional episodes expected for this season.

Law & Order: SVU
TBD.

Life
No new episodes expected until fall.

Life Is Wild
No new episodes expected. Ever.

Lost
Six pre-strike episodes remain. Six additional episodes could air this season.

Medium
Six pre-strike episodes remain. No additional episodes expected this season.

Men in Trees
Eleven pre-strike episodes remain. No additional episodes expected this season.

Moonlight
No new episodes expected until fall.

My Name Is Earl
Expected to shoot 8 to 10 new episodes to air in April/May.

NCIS
Expected to shoot 5 to 7 new episodes, only three of which may air this season.

The New Adventures of Old Christine
Seven pre-strike episodes remain. No additional episodes expected this season.

Numbers
Expected to shoot 5 to 7 new episodes, only three of which may air this season.

October Road
Three pre-strike episodes remain. Future beyond that TBD.

The Office
Expected to shoot 5 to 10 new episodes to air in April/May.

One Tree Hill
Six pre-strike episodes remain. Future beyond that TBD.

Prison Break
Two pre-strike episodes remain. Future beyond that TBD.

czyli jakas future bedzie mamy rozumiec ? xD

Private Practice
TBD.

Pushing Daisies
No new episodes until fall.

Reaper
Three pre-strike episodes remain. Future beyond that TBD.

Samantha Who?
Three remaining pre-strike episodes could be held until fall (see Dirty Sexy Money).

Scrubs
Four pre-strike episodes remain. Four additional episodes will likely be shot; unclear whether they'll air on NBC or go straight to DVD.

Smallville
Four pre-strike episodes remain. Expected to shoot 3 to 5 additional episodes to air in April/May.

Supernatural
Two pre-strike episodes remain. Expected to shoot 3 to 5 additional episodes to air in April/May.

Terminator: The Sarah Connor Chronicles
Five pre-strike episodes remain. Future beyond that TBD.

Ugly Betty

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Gina
mod

Seriale

Postprzez Days on 11 Lut 2008 18:10

Kurde B&S, podobnie Desperatki po 4-5 odcinkow - do dupy, z zadnej strony mi to na plyte nie pasuje XD

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Seriale

Postprzez cRaSh on 19 Lut 2008 02:42

Co to TBD? XD

i no, na sstronie prisoa pisza ze oglosza czy bedzie 4 sezon, ale w kazdym razie producenci go chca ;> Ja niekoniecznie :lmao:

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Seriale

Postprzez Days on 19 Lut 2008 04:17

To Be Determined albo cos w tym stylu... i o bogowie nie... 4 sezonu to ja chyba nie zniese juz XD

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Seriale

Postprzez Gina on 19 Lut 2008 05:43

Days napisał(a):To Be Determined albo cos w tym stylu...

dokladnie :lmao:

i spadajcie - sie zrobil fajny PB teraz, jak bedzie nadal taki fajny i jak nie bedzie cipowac dalej to ja bardzo o 4 sezon poprosze ;)

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Gina
mod

Seriale

Postprzez Days on 19 Lut 2008 19:12

Gina napisał(a):jak bedzie nadal taki fajny i jak nie bedzie cipowac dalej to ja bardzo o 4 sezon poprosze ;)

czy ty chcesz zeby znowu sie sezon 4 zaczal tak jak 3 do dupy zeby dopiero na ostatniej prostej sie jakos wyprostowal? XD bo ja niekoniecznie XD

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

PoprzedniaNastępna

Strona główna OFFTOPIKI Film

Powróć do Film