Seriale

Nowości na srebrnym ekranie, filmy które warto obejrzeć w tv, wszystko co związane z filmem.

Strona główna OFFTOPIKI Film

Postprzez Arha on 24 Sie 2007 17:19

Days napisał(a):dziwic mi sie?
No... trochę :P (i tu po raz kolejny rozpętuje się burza, pt wampir ma zjebany gust XD)

Znudziły mi się waszych smoków powtórki
Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Od: 11 Mar 2002 01:06
Miejscowość: Wroclove

Postprzez Days on 25 Sie 2007 00:06

taaa... tobie to by sie pewnie ten drugi spodoba :P bo ty zawsze odwrotnie :P to zeby nie bylo - masz drugiego:

Image

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Postprzez Arha on 25 Sie 2007 02:31

Ech matka, jak Ty mnie dobrze znasz :D

Znudziły mi się waszych smoków powtórki
Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Od: 11 Mar 2002 01:06
Miejscowość: Wroclove

Postprzez Gina on 01 Wrz 2007 18:32

yh szukalam topicu i zapomnialam ze desperatki wlasnego nie maja
Image
promo 4 sezonu
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Zgierz

Postprzez Days on 01 Wrz 2007 18:58

no ale przeciez Eddie sie kilnela :> co ona tam robi :> nie zebym narzekala, bo ja lubie, ale no.. strange :P

i omfg Greye juz niedlugo :) sobie wlaczylam caly filmik z samymi Seriously i normalnie brakuje mi ich XD

"i even shaved my leggs... SERIOUSLY!!!"

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 01 Wrz 2007 19:08

no wiem, tez sie zdziwilam jak to zobaczylam, zobaczymy co tam znowu wymysla :>

i bosz co do GA, mialam pieprzone cale wakacje i nie zdazylam sciagnac, a dzis dowiedzialam sie jeszcze ze od qmpeli od ktorej mialam sobie przegrac nie dostane bo ona nie ma wszystkiego, a czesc w jakis dziwnych formatach i bede musiala sama sciagac wszystko i na pewno nie zdaze przed nowym sezonem (sciagnac to jeszcze ale na pewno nie obejrzec :>)
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 02 Wrz 2007 02:52

Gina napisał(a):zobaczymy co tam znowu wymysla :>

moze bedziemy mieli nowa narratorke XD to bylby dobry pomysl - Eddie by byla niezlym komentatorem :P

a co do GA to zaluj. normalnie jezeli chodzi o smianie sie w glos na serialu, to poza przyjaciolmi, na niczym innym sie tak nie smieje, jak na tym. i kurcze czemuz ja nie wzielam ze soba moich plyt z GA... koncze przyjaciol, a to sie dopiero zaczyna 27go wrzesnia i nie wiem, jak ja to zrobie XD w sensie przezyje ten czas ;)

chyba na dailymotion bede ogladac :P albo wroce do mutantow na veohu XD

[ Dodano: 01 Wrz 2007 20:52 ]
a w ogole moj ulubiony poczatek jednego odcinka: SERIOUSLY:
http://youtube.com/watch?v=NzhD9i0Wdrk

he's a brain surgeon, how can he be so brainless... SERIOUSLY XD kocham to slowo XD

a i jeszcze all because of estrogen XD
http://youtube.com/watch?v=oYIla0x6LOU

i feel empty... you're lucky - i feel pissed off XD

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez cRaSh on 05 Wrz 2007 18:04

Ja w sumie nie wiem co tam z nowościami bo namietnie ściagam Gilmore Girls - 7 serie (ostatnia) i 1 jednocześnie XD
Nie wiem czemu dopiero teraz to robię, glupi bylem XD

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Spartaaaa XD

Postprzez Days on 05 Wrz 2007 18:58

cRaSh napisał(a):o namietnie ściagam Gilmore Girls - 7 serie (ostatnia) i 1 jednocześnie XD

ojoj jak sloodko XD

mi kurde 9ty sezon przyjaciol idzie jak krew z nosa. normalnie szlag mnie trafi chyba... od 2 dni nie ogladam przyjaciol bo sie to nie chce sciagnac XD

nie mowie, zebym 7 i 8 serie obejrzala normalnie w ciagu moze 4 dni :P

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 05 Wrz 2007 22:04

ja zaczelam druga serie Przyjaciol dopiero - co mi Days na gygy zauwazyla :grin: - sie 4 sciaga - lubie duze formaty jednak :lmao:
Wlasnie skad sciagasz i jak duza ta 9 serie ? :>

Ale w miedzyczasie skonczylam pierwsza serie Trawki i wlasnie sie sciagnela druga i wlasnie ogladam i zaraz bede na czasie bo chyba 4 odcinek 3 serii polecial dopiero ;)
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 06 Wrz 2007 02:45

Gina napisał(a):Wlasnie skad sciagasz i jak duza ta 9 serie ?

mam torrenta ze wszystkimi seriami. od 8mej zaczynaja sie w formacie ponad 200MB na odcinek. wczesniej sa kolo 140. i to w sumie jest najfajniejsza wielkosc. bo jak sie zaczynaja powyzej 200 to sie nie miesci seria na jednej plycie DVD i sie mieszac zaczyna :/

a ja osbie Mutantow na veohu ogladam :P w oczekiwaniu na 9ta serie przyjaciol :P

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 06 Wrz 2007 03:31

ja sciagam wszystkie serie po 160 czy jakos jedna seria 3.30 GB mniej wiecej, picus glancus elegancja :lmao: http://www.torrentspy.com/search?query= ... submit.y=0
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 06 Wrz 2007 05:13

eeee to sciagasz te stare serie takie jakie ja mam :P potem te nowe serie niestety sa juz zrippowane w "lepszej jakosci" wiec no...

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 06 Wrz 2007 05:55

a dla mnie te sa idealnie w sumie XD w sensie nie chce juz lepszych, zreszta, jak pisalam, ja mialam o polowe mniejsze te co mialam wczensiej, wiec roznice odczuwam kosmiczna i tak :lmao:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 06 Wrz 2007 16:31

no to prawda. mutantow pierwsza seria na veohu jest w tej jakosci i zeby czasami zrozumiec, co oni mowia to normalnie trzeba sie baaardzo postarac.

i jak Ci oni ida? w sensie 4 seria juz poszla? moja ulubiona to chyba 6ta seria, chociaz w sumie nie wiem. swietnie sie oglada, jak oni sie zmieniali przez lata - oni, ich styl ubierania sie i w ogole.

a moda na sukces tyle lat i ludzie wciaz wygladaja tak samo :lmao:

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 06 Wrz 2007 18:32

No przez trawke i us open ida wooooolno, w sensie nie ruszylam z poczatku drugiej serii jeszcze ;)
i wiem, swietnie widac jak sie zmieniali, po fryzurach i po strojach i po tym ze figura Jen sie robi coraz bardziej smuklejsza :lmao: A w pozniejszych seriach niestety po Chandlerze tez...
Ja chyba uwielbiam uwielbiam 5 serie (o ile to piata - jak sie on i Monica ukrywaja przed wszystkimi, genialne akcje wychodza czasami :) ) Zreszat w sumie, oni przez 10 sezonow genialne akcje maja ;)

Days napisał(a):a moda na sukces tyle lat i ludzie wciaz wygladaja tak samo

bosz wiem, a najgorsze ze caly czas tak samo koszmarnie :lmao:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 06 Wrz 2007 20:36

Gina napisał(a):A w pozniejszych seriach niestety po Chandlerze tez...

no chandler od odwyku od odwyku - hustawka wagowa masakryczna. mniej wiecej od 5 serii chyba.

i nie no 6 seria jest o ukrywaniu sie ;) wlasnie dlatego jest najlepsza :P chyba ze mi sie juz pochrzanilo all :P

ale po strojach to masakra - kiedys te jeansy zapinane prawie pod pachami :P hehehe fajnie jst tak na to popatrzec :P

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 06 Wrz 2007 20:50

i nie no 6 seria jest o ukrywaniu sie ;) wlasnie dlatego jest najlepsza :P chyba ze mi sie juz pochrzanilo all :P

to 5 :D W sensie pod koniec 4 jest slub Rossa, w 5 sie ukrywaja w 6 Chandler sie oswiadcza :lmao:

Days napisał(a): chandler od odwyku od odwyku - hustawka wagowa masakryczna.

ano :/ Generalnie pamietam jeden szok straszny wlasnie chyba pod koniec 6 serii jak sie Chandler oswiadcza to jest taki juz mega mega duzy, a potem kolejny odcinek - znaczy pierwszy 7 serii, jest niby ten sam dzien i on w tej samej czerownej (pamietam XD) koszuli, ale juz szczuplutki ;) Szkoda ze juz mu potem tak nie zostalo i znowu mial jakies zalamanie :(
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 07 Wrz 2007 04:48

oj nie no w 7mej serii czy na pozcatku 8.. chyba jednak na poczatku 8 jak jada na miesiac poslubny i wracaja chandler jest tak gruby i ma taki 2 i 3 podbrodek ze masakra.... wczesniej nie jest AZ TAK gruby ale jak wraca z posubnej podrozy to jest tak gruby to normalnie masakra.....

no i iwiedzialam ze pochrzanilam serie :P

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 07 Wrz 2007 05:49

^ a to nie pamietam, byc moze, w sensie ja tylko pamietam wlasnie ze on raz tak landie schudl (jak sie oswiadczal -> nowa seria) a potem znowu utyl...

I hehe ja mam kolezanke maniaczke i ona oglada naprawde bardzo czesto i tez najbardziej 5 serie lubi wiec ja generalnie tylko dlatego pamietalam ze to 5 a nie jakas inna byla XD
Awatar użytkownika
Gina
mod

PoprzedniaNastępna

Strona główna OFFTOPIKI Film