Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Film
Oglądałam już wszystkie odcinki pierwszej serii, niestety z napisami.Serial jest rewelacyjny,a z tłumaczeniem ogląda sie go jeszcze lepiej i efektowniej.

Najbardziej czekam teraz na 10 odcinek, bo czytałam zapowiedź i będzie jazda generalnie
, taka wielka baba po prostu. Gisbourne jest dzwiny, ale w sumie jest dość przyjemny dla oka, przynajmniej w porównaniu do reszty. Scenariusz też będzie denny w przyszłych odcinkach - chociażby pojawi się uczona saracenka...No błagam. Wszystko bym jednak zniosła, a co, odmóżdżyć też się czasem trzeba, gdyby ci aktorzy byli lepsi. Wątki humorystyczne niby tam wtrącają, więc byłoby spoko. Chociaż pewnie z braku laku i tak będę oglądać.

naaaajs
) Sie oglada 4 razy szybciej niz sie sciaga

"rock star"

fajna akcja i zapowiada sie calkiem ciekawa fabula - w kazdym razie mowie jesli ktos sie zastanawia co mozna ogladac jak sie skoncza sezony tego co teraz leci. Kilka odcinkow zoabcze (rusza na dobre 30) i moze sie wkrece... 

I fakt on troche odswiezyl serial ale brakuje mi czegos i tak - i mam nadzieje ze to przyjdzie z nowym sezonem.
kilka dni temu polecial pilot nowego serialu - Traveler -
w sensie z forum prisona sobie sciaglem i no.. zapowiada sie niezle. Trxzeba sprawdzic kiedy leci, bo wszystkie seriale sie koncza i i nie mozna zostac tak bez niczego 
)

Gina napisał(a):Mike i Susan slodko (nie wiem co sie ze mna dzieje
juz happy end i by bylo spoko. a tak to pewnie w nastepnym sezonie znowu Susan Drama-Queen cos spierdzieli i bedzie bez sensu. no chyba, zeby im kidda zafundowali 
Gina napisał(a):jednak zdecydowanie bez niej jest cienko i no sprytnie w sumie ale mieli oddac dzieciaka przeciez Wink
Gina napisał(a):Chyba juz wiemy czego sie w 4 serii mozna spodziewac po Carlosie i Gabby

Bracia Sean, Kevin, Jimmy i Tommy są młodymi Irlandczykami działającymi w zorganizowanej grupie przestępczej na terenie Nowego Jorku. Ryzykując własnym życiem starają się robić wszystko aby bronić siebie nawzajem przed działaniem innych nowojorskich rodzin które chcą przejąć wpływy na terenie kontrolowanym przez braci Donnelly. Serial ukazuje ich stopniową przemianę ze zwariowanych dzieciaków w wyrachowanych gangsterów oraz zmieniające się relacje braci z rodziną, przyjaciółmi i bliskimi.

Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Film
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości