Seriale

Nowości na srebrnym ekranie, filmy które warto obejrzeć w tv, wszystko co związane z filmem.

Strona główna OFFTOPIKI Film

Postprzez Days on 29 Sty 2007 22:53

no wlasnie kumpel mi o tym powiedzial... dupa... ale ponoc LOSTy jakos teraz wracaja :>

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Postprzez cRaSh on 31 Sty 2007 00:44

Oglądałam już wszystkie odcinki pierwszej serii, niestety z napisami.Serial jest rewelacyjny,a z tłumaczeniem ogląda sie go jeszcze lepiej i efektowniej.

opinia na wirtualnej, pod infem o rekordowej ogladalnosci PB w ta niedziele... bosz co za debilnie ludzie :P

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Spartaaaa XD

Postprzez Evie on 06 Lut 2007 02:38

A ja powiem tak...

Rzym się robi z odcinka na odcinek coraz bardziej zaje...fajny ;) - ale to w końcu nie żadna nowość :P Najbardziej czekam teraz na 10 odcinek, bo czytałam zapowiedź i będzie jazda generalnie

I sobie obejrzałam Robin Hooda wczoraj na dwójce. W ogóle szok, że taki nowy serial nasza telewizja puszcza. Aaaale do rzeczy - ogólnie szajs jak dla mnie (nic nigdy nie pobije Robina z Sherwood), ale byłoby znacznie lepsze gdyby dobrali aktorów porządnie, bo chociażby z wyglądu już nie pasują. Robin wygląda, bez urazy, jak jakiś wypłosz, a Marion jest dość...duża :shiner: , taka wielka baba po prostu. Gisbourne jest dzwiny, ale w sumie jest dość przyjemny dla oka, przynajmniej w porównaniu do reszty. Scenariusz też będzie denny w przyszłych odcinkach - chociażby pojawi się uczona saracenka...No błagam. Wszystko bym jednak zniosła, a co, odmóżdżyć też się czasem trzeba, gdyby ci aktorzy byli lepsi. Wątki humorystyczne niby tam wtrącają, więc byłoby spoko. Chociaż pewnie z braku laku i tak będę oglądać.
Awatar użytkownika
Evie
Undivided

Od: 24 Kwi 2004 01:18
Miejscowość: Sherwood

Postprzez Days on 16 Lut 2007 23:35

w ogole dla maniakow seriali niekoniecnzie nowych, ktorym sie nie chce sciagac:

http://www.peekvid.com/tv.html

duzo jest ale nie wiem co ;) bo matki komputer odmawia wspolpracy XD

z kolei tutaj:
http://www.dailymotion.com/
to nawet komp mojej mamy daje rade ;) i dzieki temu obejrzalam sobie nowego losta i heroesow w jakosci nie takiej zlej ;)

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 17 Lut 2007 07:08

ło matko - to sa juz 'youtuby' dla seriali ? :lmao: naaaajs :D

anyway - obejrzalam 3 sezon sexu w 2 dni.. bez sensu takie 30 minutowe odcinki (ktorych jest 18 w sezonie swoja droga XD) Sie oglada 4 razy szybciej niz sie sciaga :lmao:

I sciagam PB, ale tak jak Rzym2, bez ogladnaia na razie, i tak desperatki i hirosi czekaja od poczatku tygodnia - ciezkie zycie :lmao:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Zgierz

Postprzez Days on 17 Lut 2007 08:07

ja normalnie... jaaaaaaaaaaaaaa!!! jaaaaakie odcinki greyow leca teraz... gdyby nie fakt, ze qmpel do dupy podzielil i dzwiek mialam gdzies z minute po obrazie to bym sie poplakala jak bobr.. a tak to tylko troche sie poplakalam... SMUTNE NO!!!

:( :( :(

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 18 Lut 2007 01:06

Ja najpierw bede miala 4 sezon sexu pewnie, a potem to bede plakac przy Ally nareszcie :grin:

[ Dodano: 17 Lut 2007 18:06 ]
a i chcialam powiedziec ze desperatki spoko, Mike dalej ciacho, Tom ciacho, Ian ok - nie taki zly jednak, Susan jak Susan i Orson raczej przezyje no nie ? :lmao:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 18 Lut 2007 05:10

nie wiem - sciagnelam w poniedzialek przed wyjazdem ale nie obejrzalam :P

a w ogole JAK MOZNA TAK GREYE ROBIC... niedobrzy ludzie...

i w ogole Izzie rox "Volanos? cause i'm not really dressed up for volcanos" XD "rock star" XD

ide whippac :(

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 13 Maj 2007 19:32

kilka dni temu polecial pilot nowego serialu - Traveler - zapowiada sie troche jak drugi sezon PB - w sensie uciekaja ale nie z wieznia :lmao: fajna akcja i zapowiada sie calkiem ciekawa fabula - w kazdym razie mowie jesli ktos sie zastanawia co mozna ogladac jak sie skoncza sezony tego co teraz leci. Kilka odcinkow zoabcze (rusza na dobre 30) i moze sie wkrece... ;)

i chcialam powiedziec ze z DH juz na dobre telenowele zrobili i poczekam do konca sezonu i nie jestem pewna czy zaczne 4 ogladac... chociaz Bree wroci wiec moze byc ciekawiej... No w kazdym razie w 3 serii imho rozmyli to co bylo fantastyczne w pierwszej...
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 13 Maj 2007 20:04

no w sumie telenowela jak nie wiem, ale nadal sie fajnie oglada niektore rzeczy. tzn watek Susan i Lynette mnie wkurzal ostatnio bardzo a bardzo i tyle co Gabi nadrabiala.. i teraz ten jej polityczny facet tez zaczyna sprawiac ze ciekawie jest, ale to nadal nie to samo... eh juz nie ma tego co bylo kiedys...

a Chirurdzy za to sie chyba skoncza ciekawie w tej serii, chociaz tez troche telenowelowato... nie mniej jednak oni nadal texty maja zajebiste "God got Mary pregnant by magic. God does not play by the rules" XD

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 15 Maj 2007 02:07

No ja mysle ze w wakacje sobie tych chirurgow nadrobie jednak :grin:

i fakt Susan watek wkurzal niemilosiernie - w sensie juz taka telenowela telenowel. Swoja droga tak samo jak Edi z Carlosem... Ten odcinek jak mu sie rozbierala przed nosem.. ajjj zenada - niech oni z niej Susie nie robia XD
I myslalam ze watek z mezem w lodowce staruszki bedzie pociagniety dalej a nie tak dwa odcinki i juz ;)
A ten gosc od Gabi to gral w kilku epizodach sexu w wielkim miescie - i najlepsze tam tez gral kandydujacego w wyborach bogatego samotnego faceta :lmao: I fakt on troche odswiezyl serial ale brakuje mi czegos i tak - i mam nadzieje ze to przyjdzie z nowym sezonem.
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez cRaSh on 17 Maj 2007 01:05

kilka dni temu polecial pilot nowego serialu - Traveler -

A myslalem ze ja poinformuje o tym :lmao: w sensie z forum prisona sobie sciaglem i no.. zapowiada sie niezle. Trxzeba sprawdzic kiedy leci, bo wszystkie seriale sie koncza i i nie mozna zostac tak bez niczego XD

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Postprzez Gina on 22 Maj 2007 09:45

no 30 zacznie leciec juz normalnie chyba. wiec w kazdy piatek do sciagania :)
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 01 Cze 2007 05:08

no to zakonczyli Desperatki... mocno. z Bree i tym brzuchem sie mozna bylo domyslec, ale z Edie.. makabra. ato niby taki spokojny serial jest, a raz na jakis czas musi sie przypomniec.

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 03 Cze 2007 18:12

ja sobie dopiero wczoraj ostatni odcinek Desperatek obejrzalam.. no i szok lekki szok...
Mike i Susan slodko (nie wiem co sie ze mna dzieje XD)
fajnie ze Bree wrocila - jednak zdecydowanie bez niej jest cienko i no sprytnie w sumie ale mieli oddac dzieciaka przeciez ;)
Chyba juz wiemy czego sie w 4 serii mozna spodziewac po Carlosie i Gabby
Z Edie faktycznie pojechali po calosci, chociaz w sumie moze i lepiej bo moim zdaniem popsuli ja troche w 3 sezonie - Edie z 1 i 2 byla bosssska

I w sumie to mnie niezbyt zacheca perspektwa 4 sezonu - problemy Gabby, pierdolowatosc zapewne jakas Susan, choroba Lynette - pewnie bede sciagac ale wydaje mi sie ze na 2 i 3 sezon wyczekiwalam ze zdecydowanie wieksza checia i zainteresowaniem :>
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 03 Cze 2007 18:45

Gina napisał(a):Mike i Susan slodko (nie wiem co sie ze mna dzieje XD

bosz ja bym chciala, zeby oni sie juz wzieli i wyjechali no XD juz happy end i by bylo spoko. a tak to pewnie w nastepnym sezonie znowu Susan Drama-Queen cos spierdzieli i bedzie bez sensu. no chyba, zeby im kidda zafundowali :P

Gina napisał(a):jednak zdecydowanie bez niej jest cienko i no sprytnie w sumie ale mieli oddac dzieciaka przeciez Wink

no wlasnie wlasnie. ale no mieli oddac, ale moze to by bylo za malo skomplikowane i brakowalo im watkow i prosze bardzo....

Gina napisał(a):Chyba juz wiemy czego sie w 4 serii mozna spodziewac po Carlosie i Gabby

ponoc maja do siebie wrocic i ponoc wreszcie, bo kurde ilez mozna, skoro kazdy na to czeka. a ten Victor jej jest beznadziejny i szkoda w sumie ze sie jednak zmezyla... ale znowu - probemy sie koncza, wiec trza wymyslac nowe.

i masz racje - Eddie zrabali, kiedys byla duzo fajniejsza. ale no skonczenie tak jej watku to istna makabra.

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Arha on 03 Cze 2007 19:29

Jak dla mnie cały wątek z dzieciakiem Bree jest grubo przesadzony i przekombinowany.
I w sumie to też nie zamierzam jakoś specjalnie wyczekiwać kolejnego sezonu, właściwie to wszystkie seriale mogli kończyć po 2 - 3 seriach i byłoby optymalnie...

Znudziły mi się waszych smoków powtórki
Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Od: 11 Mar 2002 01:06
Miejscowość: Wroclove

Postprzez Gina on 10 Cze 2007 17:40

drugi odcinek Travelere tez dobry - zasysam trzeci - bo qrde zapomnialam

i w ogole zainteresuje sie chyba The Black Donnellys
Image
Bracia Sean, Kevin, Jimmy i Tommy są młodymi Irlandczykami działającymi w zorganizowanej grupie przestępczej na terenie Nowego Jorku. Ryzykując własnym życiem starają się robić wszystko aby bronić siebie nawzajem przed działaniem innych nowojorskich rodzin które chcą przejąć wpływy na terenie kontrolowanym przez braci Donnelly. Serial ukazuje ich stopniową przemianę ze zwariowanych dzieciaków w wyrachowanych gangsterów oraz zmieniające się relacje braci z rodziną, przyjaciółmi i bliskimi.

podobno wciaga - jak mi sie Traveler 3 sciagnie to sie sprawdzi :grin:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez cRaSh on 10 Cze 2007 22:20

Ja wlasnie jestem po 2 travelerze i odpalam 3 XD dzieki za przypomnienie ;)

I pewnie wieczorem polece z tym ^ tu :grin:

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Postprzez Gina on 11 Cze 2007 01:39

No Traveler caly czas swietny imho.
A Donnellysow chyba jednak nie obejrze dzis bo qrde zdolnie sciagnelam najpierw drugi odcinek :/
Awatar użytkownika
Gina
mod

PoprzedniaNastępna

Strona główna OFFTOPIKI Film