Seriale

Nowości na srebrnym ekranie, filmy które warto obejrzeć w tv, wszystko co związane z filmem.

Strona główna OFFTOPIKI Film

Postprzez cRaSh on 13 Sty 2007 19:27

skazany na smierć to dopiero serial polecam

sie zgodze, kazdy poleca Prison Break, wiec chyba trzeba zobaczyc czy takie dobre ;)

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Spartaaaa XD

Postprzez Days on 13 Sty 2007 22:01

a to ponoc mieli zaczac puszczac na Polsacie, ale widze, ze przegapilam pierwszy odcinek... kurde trzeba bedzie sciagac XD nie dam rady...\
W poniedzialki rano desperatki, we wtorki - heroesi, w piatki - Greye, a potem jeszcze w czwartki Lost.... dios mio... a tu sesja :/

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Postprzez cRaSh on 13 Sty 2007 22:24

Serial "Prison Break - Skazany na śmierć" rozpoczyna emisję – 28.01.2007 (niedziela) o godz. 20:00 (tego dnia emitowane będą dwa odcinki, a od 4 lutego emisja po jednym odcinku).

W sensie wszystko przed nami :grin:

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Spartaaaa XD

Postprzez Days on 13 Sty 2007 22:46

shit... niedziela akurat wtedy gdy gram w siatkowke... sux!

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Arha on 13 Sty 2007 23:48

Kurde, jak dobrze, że Heroesów nie oglądam, będę miała trochę więcej wolnego czasu XD

Ale generalnie to postuluję wywalenie Susan z "Desperate Housewifes", wspina się na wyżyny glupoty już po prostu, zupełnie jakby nie do końca wiedzieli co z tą postacią tak do końca zrobić...

Znudziły mi się waszych smoków powtórki
Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Od: 11 Mar 2002 01:06
Miejscowość: Wroclove

Postprzez Gina on 14 Sty 2007 03:29

Hmm no to chyba spobie spojrze na PB (chociaz mi juz sie slabo na mysl o lektorze robi XD)

I tak, zdecydowanie - killnijmy Susan :ohmygod: i watek nastolatkow tez mnie wqrza troche - znaczy nie wiem jakos tak na sile troche go daja, sie w ogole nie laczy z caloscia jak w poprzednich seriach. Ladny powrot Paula :D I w ogole oni wszyscy jakos sie postarzeli czy mi sie wydaje tylko ? (nie mowie o Miku czy ciezarnej Bree) ale Susan, Tom, nawet Gabi... :P
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Grande Sud

Postprzez Arha on 14 Sty 2007 03:44

Ej, ja dopiero po chwili skojarzyłam, że to Paul XD a co do starzenia się, to jakoś nie zauważyłam, koncentrowałam się na trikach stosowanych do ukrycia stanu błogosławionego Bree :P (co Alma sobie wstrzykiwała, kurde nooo XD). A wątek nastoletni w sumie faktycznie ni w pięć ni w funfnaście, ale Andrew rządzi :D XD

Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Postprzez Days on 14 Sty 2007 04:39

no dobra mozemy wyslac Susan na wakacje, ale wtedy pojedzie z Ianem, a tego nie zniese XD jedyny znosny facet w filmie.

nastolatki tez mnie wkurzaja... wszystkie procz andrew :P a juz Julie to taka sama jak matka sie zrobila...

a i no wlasnie - po Bree widac, ze ciazowata jest, ale po Gabi nie zauwazylam, zeby sie postarzala... i fajny byl ten motyw z Carlosem ;) a tak to reszta sux...

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 14 Sty 2007 07:18

Days napisał(a):jedyny znosny facet w filmie.

O_o hę ? Chyba jego akcent - on sam mnie juz wqrza - znaczy moze nie wqrza ale jakos tak - no bez jaj jest XD

Carlito jest spoko, i hmm i w sumie to fakt - reszta cipowata - moze Paul troche ich ozywi ;)

I tak tak, Andrew wylaczam - on jeden do przezycia jest - nawet jak jest grzeczniejszy niz w tamtym roku. Ale faktycznie - corka Susan to kleska... Swoja droga - moglby sie jej tatus pokazac - to a propos braku fajnych facetow :P

I tez sie zastanawiam co sobie wstrzykiwala - i w ogole nie wiem co o tej lasce sadzic jeszcze :>
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Arha on 14 Sty 2007 08:14

E tam, Ian jest fajny, dużo fajniejszy od Mike'a, nawet w kwestii wyglądu... no i jest taki... angielski do bólu zębów, totalnie przerysowany, ale zabawny :D
A Andrew całe szczęście że nie jest taki jak w zeszłym roku, bo mnie szlag trafiał jak tylko go widziałam. A teraz... "Nie jest gejem, nawet po 3 piwach" no gosh, boskie miał teksty :D
A Carlos, hm, nigsy go jakimś szczególnym sentymentem nie darzyłam i to się raczej nie zmieni, ale ktest o kwiatach mu wyszedł, fakt :>

Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Postprzez Days on 14 Sty 2007 18:33

no wlasnie wlasnie. Wampir ma racje! Ian jest bosko angielski!!! i w poprownaniu do cipowatego Mike'a to po prostu jest fafastyczny!!!

i tez prawda - Andrew tak skurw... skiego jak w zeszlym sezonie mialam dosc. Teraz jest uroczo wredny, ale juz bez przesady.

a Alma to nie wiem... moje pierwsze skojarzenie to insulina, ale chyba to cos wiekszego bedzie... moze jakies srodki uspokajajace albo co...

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 18 Sty 2007 23:26

oja oja 12 odcinek zarabisty! Sie poczulam ze Desperatki powrocily w koncu :)Nawet Susan byla do przezycia, a texty Bree - <3

i Zach - OMG :lmao:

dobry odcinek ;)
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 19 Sty 2007 00:16

Gina napisał(a):a texty Bree - <3

A TEXTY EDDIE!!!
"there i said it out loud in case anybody asked" XD
albo ten o tym, ze nie ma wprawy w namawianiu ludzi do NIE uprawiania sexu XD

i rzeczywiscie boski odcinek :P a Zach "don't hijack the ferrari if you don't know how to drive" XD boskie :P

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 19 Sty 2007 06:58

i jeszcze :
So... we're not having sex?
Hey, you banned me from your opening.

I try to hold my head up and smile and just bake more pies for the church social. But now your ex is camped out on our doorstep like I am hosting some kind of mormon slumber party

Condoms are only 85% effective.
Is that true? Damn. I thought I could coast all the way to menopause.

ehh chce wiecej :grin: I ciekawe co Paul kombinuje... :>
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 19 Sty 2007 18:27

no wreszcie sie robi jakos ciekawie :> rzeczywiscie ciekawe co Paul kombinuje i ciekawe, co z tymi zebami :>

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Evie on 20 Sty 2007 06:55

A ja właśnie obejrzałam 1 odcinek II serii Rzymu. Maaaamooo, czad! Vorenus & Pullo rox. Normalnie kocham ten serial - za fabułę, aktorstwo i tematykę. Się wczuwam jak to oglądam XD. I stwierdzam, że zaraz po Robinie z Sherwood to mój ulubiony serial :shiner: :shiner:
Awatar użytkownika
Evie
Undivided

Od: 24 Kwi 2004 01:18
Miejscowość: Sherwood

Postprzez Gina on 20 Sty 2007 16:47

Days napisał(a):co z tymi zebami

znaczy ciekawe why je wyrwala czy co (o ile to ona ofc:P) ?
I w ogole to sie pogubilam, Desperatki w niedziele leca right ?

i o o o o o dzieki Evie, sobie sciagnelam - w jaki dzien leca odcinki ? Sobie bede sciagac i po sesji zrobie duwsezonowy maraton :D
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 20 Sty 2007 19:00

Gina napisał(a):I w ogole to sie pogubilam, Desperatki w niedziele leca right ?

leca w niedziele czyli w poniedzialki sie sciagac XD

rozumiem ze w tym tygodniu we wtorek z ranca beda juz heroesi... matko mam GA z piatku w plecy jeszcze przez ten egzamin co go bede miec w poniedzialek :/

i kurde cala serie Rzymu tez mam w plecy, musze to kiedys nadrobic :P w sensie - po sesji :ohmygod:

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Evie on 20 Sty 2007 20:34

Lecą w niedzielę - ja będę dostawać linki w każdy poniedziałek od pewnego dobrego cżłowieka, więc jak coś to się podzielę :D Eh, i znowu po Rzymie jestem totalnie sfazowana ... :)
Awatar użytkownika
Evie
Undivided

Od: 24 Kwi 2004 01:18
Miejscowość: Sherwood

Postprzez Gina on 21 Sty 2007 17:38

dzieki, ale na torrentach na pewno sa juz w poniedzialek rano ;)
no w kazdym razie jak sciagalam wczoraj to bylo pelno i generalnie mega szybko sie sciaga

i pewnie i tak bede sciagac dopiero we wtorki, bo w poniedzialek desperatki. i eh gdyby nie ta sesja to juz bym pewnie w polowie 1 serii znowu byla a tak to musze czekac.
i o wlasnie, telewizyjna wojna miedzy hbo a abc w takim razie ;)
wiem ze kolejna ma byc jak nastepna seria 24 od tego roku wejdzie w czasie transmisji Heroes.
Eh sie w Stanach o ogladalnosc zabijaja a my tu musimy pol roku czekac az jakis jeden godny uwagi serial ktoras ze stacji raczy wyemitowac

Wlasnie, na Polsat chyba 1 seria Desperatek wraca - brr lektor :P

A i ja sobie wczoraj skonczylam sciagac 1 sezon sexu w wielkim miescie. Wczoraj w nocy przez 4 przebrnelam i uznalam, ze dobrze zrobilam, ze sciagnelam bo nie pamietam wszystkich odcinkow;)
Awatar użytkownika
Gina
mod

PoprzedniaNastępna

Strona główna OFFTOPIKI Film