Kourin napisał(a):obejrzałam dziś oba odcinki powtórkowe Desperatek i nie zmieniam zdania - nudne i mało odkrywcze...
moim zdaniem w DH sie trzeba wczuc, i jak sie troche popatrzy to sie czlowiek totalnie wkreci w ten serial. A akurat kilka pierwszych odcinkow drugiej serii faktycznie jest moze troche slabszych, ale sie rozkrecaja i powoli dorownuja poziomem pierwszej serii

I chyba nie zgodze sie ze malo odkrywcze - znaczy tak, jasne ze pewne schematy mozna zobaczyc gdzies indziej ale mnie sie podoba sposob opowiadania i na pewno nie moglabym powiedziec ze jest nudno.. Generalnie przy kazdym odcinku dobrze sie bawie

Kourin napisał(a):"łatwo wchodzi - łatwo wychodzi"
oj no bo o to chodzilo przeciez no

Chociaz ja tak naprawde marzylam zeby chociaz raz mu nie wyszlo cos

I do dzisiaj pamietam ze moim ulubionym odcinkiem byl ten gdy ktos mu zrobil jakis smiertelny zastrzyk i przez 2/3 filmu lazil majaczaco-umierajacy lol

Arha napisał(a):"Rzymu" jeszcze nie widziałam, acz zapowiada się ciekawie...
Zdecydowanie ciekawie, Pullo i Vorenus rzadza na razie

Arha napisał(a):sama się sobie dziwiłam, jak ja się na niego patrzeć mogłam. Błędy młodości, w 4 klasie chyba wtedy byłam
nie wiem jak wygladal w tym innym serialu, ale no, w Herculesowej postaci to ja sie tak bardzo zadnej z wzdychajacych do niego nie dziwie