Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Film
Teraz dostalam ale samo doobejrzenie 12 byloby debilizmem wiec jak bede miala chwile czasu to obejrze wszystko again Days napisał(a):ponoc druga kreca
Ale generalnie na tak bym byla
Lynette miala super zdziwiona/przerazona twarz, serio uwielbiam ta aktorke <3. I no ja tez bylam w niezlym szoku na watek z Gaby. I to takim niepozytywnym bo generalnie tez myslalam ze sie pogodza w inny sposob, a nie... Chyba nie zakoncza watku z Carlosem w ten sposob ?
) I ten watek z modelingiem w NYC heh tez w sumie przewidywalny i malo w stylu Gabby mimo wszystko

. No piękne to było po prostu. A 12 odcinek - nie będę zdradzać, żeby Gina miała przyjemność oglądnania, ale w sumie pewnych wydarzeń można się domyślić, a tak poza tym to kończy się smutno. Generalnie czad i chcę drugiej serii. Natychmiast 

Aczkolwiek koncowa juz bardziej rozlazla "i know but....."
) Tak jakos no... bez emocji to 309

Gina napisał(a): A Mike to idiota, znaczy scenarzysta to idiota, zwlaszcza jak sie okaze ze np. tych swoich toolsow nie umyl przed zakopaniem (w ogole pomysl z zakopaniem sic )
GLUPIE!!

Evie napisał(a):statnio przypadkiem odkryłam że bodajże na dwójce leci Dr Quinn - obejrzałam sobie 1 odcinek. Fajne uczucie, taki powrót do dzieciństwa
Days napisał(a):po prostu mozg mu sie zablokowal po tym wypadku!
dokladnie !

i w ogole fajne maja motywy (jak narazie motyw z kiłą rzadzi
) takze POLECAM. teraz 3 seria wlasnie ma przerwe, jak wszystkie inne seriale
ale 2 seria juz jest pelnoprawna 23 odcinkowa (bo pierwsza miala tylko 9), takze akurat do nadrobienia czas mam
) i jest na co popatrzec... SCIAGAC 

)
)

ista CIPA

Gnom 25 napisał(a):ally mcbeal z Jonem To był serial
rlz!!!
i kurde Kerev i Addison
i wiecej nie mowie 

)
Ale Mer jest dla mnie tak nudna, ze omg... W ogole postaci nie widze, jakos tak bezbarwnie mi i nijako zupelnie. Chyba wina aktorki, chociaz glowy nie dam, bo w ogole "nie widze" tej postaci.
Days napisał(a):co do swiezosci, to w sumei trudno sie spodziewac swiezosci po kolejnym serailu o lekarzach
)
) serii Ally, profanacja serialu
(no i Jonnny pff
)
Gina napisał(a):Ale Mer jest dla mnie tak nudna, ze omg... W ogole postaci nie widze, jakos tak bezbarwnie mi i nijako zupelnie.
"scary and demaged" tudziez "dark and twisty" i moim zdaniem aktora jest rewelacyjna.
) i oczywiscie Sloan (hehehe Dirty Mistresses Club) no i Kerev (captain of the Vagina Squad
).
Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Film
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości