Seriale

Nowości na srebrnym ekranie, filmy które warto obejrzeć w tv, wszystko co związane z filmem.

Strona główna OFFTOPIKI Film

Postprzez Days on 25 Paź 2006 01:27

to sie dopiero nazywa uzaleznienie :P

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Postprzez Gina on 25 Paź 2006 02:03

to nadrabianie zaleglosci sie nazywa XD uzaleznienie bedzie jak po pierwszym, drugi obejrzy jeszcze raz rotfl i swoja droga oddadza mi w sobote chyba plytki z pierwszym sezonem moje... I tez chyba zasiade - bo jakos mi po glowie od kilku dni przez Pawla chodzi :grin:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Grande Sud

Postprzez Days on 25 Paź 2006 02:49

no wlasni ea ja ni emam wlasnych plytek z sezonem 1szym.. eh chce sie komus wypalic i wyslac? :P

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 25 Paź 2006 05:18

jak odzyskam plytki to no problem :grin:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 27 Paź 2006 02:30

kuuuurcze ale mi zmaltretowali biednego Sawyerka. On biedny od poczatku serii obrywa. ILEZ MOZNA XD ale ciekawy odcinek. w sumie na poczatku podejrzewalysmy z wampirem ze z tym rozrusznikiem jest cos teges, ale potem jak pokazali rentgena jak Jack szedl na pomoc, to myslalysmy, ze to jednak Sawyer... a tu zonk. i w ogole Benjamin jak pokazal co pokazal Sawyerowi (btw - you'd like it - puppies get killed bylo boskie :lmao:)

w ogole dobry odcinek... Sawyer biedny ale boski - glownie akcja z rozebrana Kate byla boska (i w ogole brawa dla tej pani - pierwszy raz od poczatku serii wyszla z jakas wlasna inicjatywa :P). Jack sobei zaczal pogrywac z Juliette :> ciekawie ciekawie... a i Des byl boski - i wreszcie jako tako ubrany.

a no i Santoro... po dzisiejszym odcinku jego postac mnei troche wkurza XD zdaje sobie sprawe, ze malo go bylo, ale byl wkurzajacy XD

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 27 Paź 2006 04:06

Eh eh i się generalnie z większością zgadzam ;) Więc tak, Jack się generalnie przy Juliette jakiś mniej wkurzający wydaje - na plus. Z tym rozrusznikiem do przewidzenia w sumie - aczkolwiek spoko, nie ma o co się czepiać ;)
W ogóle nie mogę wybrać jakiejś pojedynczej sceny do opisania bo cały odcinek był bardzo dobry. Jeden z lepszych na razie. I ja coraz mniej innych rozumiem XD Fajnie, że pokazali też drugą (wypadałoby napisać stronę, ale teraz to niekoniecznie) wyspy(ę) - a właśnie, jakim cudem to możliwe z ta małą wysepką... Przecież Desmond musiałby ją zauważyć jakoś... I no właśnie - Des wyglądał ślicznie XD I swoja drogą rozwalają mnie na lost media "Either he has really good intuituion or he is indeed Psychic!!" :lmao: Psychic Des - podoba mi się XD No i Sojerek był kochany ;) Absolutnie! I fajne teksty znowu były <3 I generalnie noooo chce kolejny odcinek - pewnie pokażą co się dzieje z naszą morderczynią (;)) i pozostałą dwójką

I tak, Santoro mi się zupełnie nie podoba na razie - pod każdym względem. Zresztą ta druga laska co była w tamtym odcinku też się wkurzająca wydawała... Tak jak powiedziałam Pawłowi - mam nadzieję, że ich uśmiercą w trakcie sezonu - NIE dla nowych postaci XD
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez cRaSh on 27 Paź 2006 04:09

^Pokraki :lmao:

Ja sobie poczekam, do srody :/ Przewalilem limit na 6gb i 40 zlotych nie bede placil za zdrapki ;/

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Spartaaaa XD

Postprzez Days on 27 Paź 2006 04:15

to teraz limit jest 6gb ni 7? XD

i wlasnie wlasnie ciekawe jak sprawe z Desem rozwiaza - w sensie pewnie po tym wybuchu musialo mu sie wiecej stac niz tylko strata bielizny i to by sie jakos laczylo, ale zeby tez za bardzo nie przesadzili z jego jasnowidzeniem XD a co do wyspy to on pil i spal na tej lodce - moze jej nie zauwazyl akurat jak przeplywal... zwlaszcza, ze inni tez nie wiedzieli o lodce w jakis sposob... dopiero sie od Colleen dowiedzieli. i w sumie dobrze ze padla XD

i tak Julliette dzisiaj byla fajna i ona jakos tak tego Jacka uspokaja, wiec moze no... poprwi sie.. tez mial niezly text jak jej powiedzial, ze nie zalezy mu na poprawie jej humoru XD robi sie bezczelny XD

eh teraz trza szukac trailerow!!!

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 27 Paź 2006 04:29

No jest teoria że właśnie poszedł sobie w przyszłość - dlatego stracił ciuchy (jakieś wątki z Terminatora czy co ??? :grin:) Hmm no i w sumie może masz rację, ale no to i tak dziwne jest (zresztą co tam dziwne nie jest) Ale to i tak znaczy że są niekonsekwentni. Cytat z 2 sezonu THIS is our island. No i w tym Benry też mówił że żyje on THIS island... :P
Days napisał(a):ze nie zależy mu na poprawie jej humoru XD robi się bezczelny XD

o tak tak dobre to było - aczkolwiek moim zdaniem powiedział jej tak bo się zapytała- w sensie czuję chemie :grin:
cRaSh napisał(a):^Pokraki

:lmao: thx, :hug:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 27 Paź 2006 04:34

w przyszlosc poszedl? byc moze w jakims snie albo czyms, bo przeciez nie calym soba... ciekawe jaki wybuch elektromagnetyczny moze miec na czlowieka wplyw XD trza by to zbadac samemu XD

i wiesz - czy ja wiem, czy niekonsekwentni - moze tamta druga wyspe traktuja jako wlasna, ale tam nie mieszkali, bo tam ta cala dharma przeprowadzala experymenty... cholera wie... a z reszta Jackowi powiedzial ze zyej na tej wyspie... ale mowiac to byl pod oceanem czy gdziekolwiek to cale pomieszczenie jest. na pewno nie za bardzo pod oceanem, bo Juliette miala blisko z bloku operacyjnego do tego pomieszczenia... i wlasnie...

Gina napisał(a):aczkolwiek moim zdaniem powiedział jej tak bo się zapytała-

hehehehe tak samo jak Kate powiedziala, ze przyznala ze go kocha tylko po to, by go przestal bic XD ale po niej to wiadomo - inaczej by nie zostala XD

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez cRaSh on 27 Paź 2006 04:35

Days napisał(a):to teraz limit jest 6gb ni 7? XD

jest 7, ale mam 13 sciagnietego :D w sensie o 6 za duzo :lmao:
I reszty nie czytam bo zapewne spojlujecie :D

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Postprzez Days on 27 Paź 2006 04:41

jak ci sie udalo 6 gb przekroczyc zanim cie zablokowali? nie zauwazyli czy jak? XD

[ Dodano: 26 Paź 2006 22:41 ]
a noi widzialam trailera - na lost-media jest w downloadzie... czy to jest tak ze teraz beda 2 odcinki a potem przerwa do lutego czy jeszcze nie? bo ponoc jakas duuuuuza przerwa ma byc....

w kazdym badz razie pojawia sie w tym trailerze jakis duch co wyglada jak gosc z LORDI albo z Krzyku (chociaz wampir mowi ze to bardziej z KISSa gosc :P) i w sumie nic wiecej nie widzialm, procz jeszcze jakiegos nowego hatcha, chociaz moe to byl ten stary co to w nim niby sie obserwowalo innych ludzi... cholera wie..

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez cRaSh on 27 Paź 2006 04:44

6 odcinkow 3 serii i przerwa 15tyg bodajze :lmao:

A 6gb mozna przekroczyc jesli a) nie rozlaczy cie z neo (chociaz teoretycznie powinno co 24h automatycznie rozlaczac) b)po prostu nie zauwaza i za pozno zlicza
Takze nic trudnego, aczkolwiek to moj rekord, na 2 lata neo mialem tylko raz limit.

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Postprzez Days on 27 Paź 2006 04:48

czyli rzeczywiscie - te 2 co teraz beda i przerwa... i pewnie zakoncza takim clifhangerem ze normalnie by ich mac...

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 27 Paź 2006 06:39

Days napisał(a):le po niej to wiadomo - inaczej by nie zostala XD

po nim też wiadomo - słodkofajnie się na nią patrzy XD

I bosz, właśnie ja nie chcę tej głupiej przerwy za dwa odcinki - btw. z DH tez tak będzie ? :> - nie wytrzymam no - tym bardziej, że tak jak Days pisze pewnie skończą tak jak np. 2 sezon, że człowieka rozsadzać będzie :P
Days napisał(a):w przyszlosc poszedl? byc moze w jakims snie albo czyms, bo przeciez nie calym soba... ciekawe jaki wybuch elektromagnetyczny moze miec na czlowieka wplyw XD trza by to zbadac samemu XD

No ja tam nie wiem, ja tylko przepisuję co wymyślają ludzie XD Swojej teorii na razie nie mam - zresztą ja teorii nie potrzebuję, tak długo jak Des na wyspie będzie XD I chcesz zobaczyć jak to jest ? To najpierw musisz coś zmusić by implodowało :lmao:

I idę oglądać trailera

[ Dodano: 27 Paź 2006 00:39 ]
a, no i tak mnie naszło - chyba jak zwykle nikt nie odgadł po trailerach co Benry Sawyerowi pokazywał - uwielbiam jak ten serial zaskakuje no <3
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 27 Paź 2006 16:37

no chyba nikt ;) wszyscy zapewne mysleli, ze pokazal mu conajmniej ta ich wioske XD (albo jacka calujacego si z kate - to ci co tam siebie jaters nazywaja chyba wymyslili XD)

i ja tez nie chce przerwy XD i tez nie mam swojego pomyslu na to co sie stalo z Desem, procz tego, ze nikt w sumie nie wie, jak wplywa taki wybuch na ludzi (a raczej webuch :P), wiec a nuz widelec maja przeblyski jakies dziwne w glowie XD za tym, ze na pewno ciuchy to mu raczej ta implozja wciagnela, bo przeca - po co by mu mieli w przyszlosci ciuchy zabierac XD

Gina napisał(a):po nim też wiadomo - słodkofajnie się na nią patrzy XD

nooooooooooooooooooooo XD uwielbiam ich XD i ten motyw z tym jak mu tetno skoczylo "and put some clothes on" XD

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez cRaSh on 28 Paź 2006 03:58

"the sub is back, we have a situation" - powiedzial benry do juliet i sobie poszli ratowac colleen.
Czyli co, maja lodz podwodna, dlatego tak latwo dostali sie do lodzi z sun i podeszli saidka?
Ciekawe.
Inna sprawa ze Des nam chyba uratowal zycie Claire, jesli to w nia mial walnac piorun (albo Aarona).

2 wyspa- w pierwszej czesci pokazywali ze ich miasteczko bylo na tej samej wyspie na ktorej rozbil sie samolot, wiec ta mala gdzie trzymaja wiezniow moze byc tylko jakims przyczulkiem i jesli maja lodz podwodna, to wiadomo jak sie tam dostaja.

I kto ma tego guza? Benry? Mr Friendly (chociaz obaj sa juz chyba za starzy).

A odcinek swietny. Sojer dostal ostro ale nalezalo mu sie za kablowanie w wiezieniu :P Kate ma fajne plecki, a Jack ciagle jest jackowaty.

A ten brazylisjki gej.. bosz, skoro ana-lucia byla tak krotko, to jego wytrzymam jeszcze gora 2 odcinki :lmao:

[ Dodano: 27 Paź 2006 21:31 ]
a i widac ze i klatki i hydra sa na tej samej wyspie, w sensie tej 2 ;)

[ Dodano: 27 Paź 2006 21:58 ]
i dopiero teraz sprawdzilem co to fertility :lmao: I tego, skoro juile leczy bezplodnosc to chyba wiemy why othersi lubia porywac dzieci.
I komu sie jeszcze wydaje ze sojer tez bezplodny jest? Bo tak sie nie reaguje na wiesc o tym ze ma sie corke, chyba ze jest sie pewnym ze to niemozliwe.. albo juz nadinterpretuje, anyway, swietny serial no :D

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Postprzez Days on 28 Paź 2006 16:45

z ta lodzia podwodna to moze byc prawda, niezle wysluchane ;)

o tej 2giej wyspie benry mowil, ze jest moze ze 2 razy wieksza od Alcatraz czy cos - w sensie jest malutka, wiec na pewno tam nie mieszkaja, tylko ich tam trzymaja. moze maja tam taka jakas kolonie karna :P

z trailera wynika, ze chyba Benry ma guza, ale cholera ich wie... moze jest tam jeszcze ktos.

i Soje nie jest bezplodny, bo by nie zostawil calej kasy za wyciukanie tamtego goscia tej dziewczynce. zareagowal tak, bo przeciez on ta kobiete robil w balona na duza kase i troche dupa blada, ze sie nagle okazalo, ze ona mu dziecko urodzila. nawet soje ma serducho no XD

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez cRaSh on 29 Paź 2006 05:43

Days napisał(a):z ta lodzia podwodna to moze byc prawda, niezle wysluchane Wink

Ostatnio zwracam szczegolna uwage na to co mowi Benry xD I specjalnie sobie przewijalem bo tam zaseplenil wredny :P I na forach ludzie to potwierdzaja, wiec nie jest ze mna az tak zle. Inna sprawa ze sub to moze byc skrot od metra (to juz nie moje) ale bez przesady chyba :lmao:

Podobno frenczczik miala ta wyspeke w swoich mapach (z podpisem alex - czyli wiedziala ze trzymaja tam wiezniow), niedlugo dojde do tego odcinka z 1 serii to sprawdze sam..

I wlasnie, trailer wyglada tak jakby to on mial guza, ale moze chca zebysmy tak mysleli? Znajac tworcow to pewnie mamy myslec, ze oni sepcjalnie zmontowali tak trailer i spekulowac ze to jednak nie Benry, a w rzeczywistosc sie okaze ze to jednak on :shiner:

I objerzalem dzisiaj 101- z Przyjaciolki na dvd :shiner: i 113 (Hurley rzadzi- Pee on my foot :D).. w sensie uzaleznienie sie rozwija :lmao:

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Postprzez Days on 29 Paź 2006 06:10

chcialam zauwazyc, ze major spoiler mowi, ze w przyszlym odcinku, albo nastepnym zginie jedna z glownych postaci, ktorej imie to NIE Sawyer :|

mam zle przypuszczenia... FAK ;/

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

PoprzedniaNastępna

Strona główna OFFTOPIKI Film