Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Film
uzaleznienie bedzie jak po pierwszym, drugi obejrzy jeszcze raz
i swoja droga oddadza mi w sobote chyba plytki z pierwszym sezonem moje... I tez chyba zasiade - bo jakos mi po glowie od kilku dni przez Pawla chodzi 
ale ciekawy odcinek. w sumie na poczatku podejrzewalysmy z wampirem ze z tym rozrusznikiem jest cos teges, ale potem jak pokazali rentgena jak Jack szedl na pomoc, to myslalysmy, ze to jednak Sawyer... a tu zonk. i w ogole Benjamin jak pokazal co pokazal Sawyerowi (btw - you'd like it - puppies get killed bylo boskie
)
). Jack sobei zaczal pogrywac z Juliette
ciekawie ciekawie... a i Des byl boski - i wreszcie jako tako ubrany.
zdaje sobie sprawe, ze malo go bylo, ale byl wkurzajacy 

Fajnie, że pokazali też drugą (wypadałoby napisać stronę, ale teraz to niekoniecznie) wyspy(ę) - a właśnie, jakim cudem to możliwe z ta małą wysepką... Przecież Desmond musiałby ją zauważyć jakoś... I no właśnie - Des wyglądał ślicznie
I swoja drogą rozwalają mnie na lost media "Either he has really good intuituion or he is indeed Psychic!!"
Psychic Des - podoba mi się
No i Sojerek był kochany 

a co do wyspy to on pil i spal na tej lodce - moze jej nie zauwazyl akurat jak przeplywal... zwlaszcza, ze inni tez nie wiedzieli o lodce w jakis sposob... dopiero sie od Colleen dowiedzieli. i w sumie dobrze ze padla
robi sie bezczelny

Days napisał(a):ze nie zależy mu na poprawie jej humorurobi się bezczelny
![]()
cRaSh napisał(a):^Pokraki
thx, 

trza by to zbadac samemu
Gina napisał(a):aczkolwiek moim zdaniem powiedział jej tak bo się zapytała-
ale po niej to wiadomo - inaczej by nie zostala 

) i w sumie nic wiecej nie widzialm, procz jeszcze jakiegos nowego hatcha, chociaz moe to byl ten stary co to w nim niby sie obserwowalo innych ludzi... cholera wie..
Days napisał(a):le po niej to wiadomo - inaczej by nie zostala

- nie wytrzymam no - tym bardziej, że tak jak Days pisze pewnie skończą tak jak np. 2 sezon, że człowieka rozsadzać będzie 
Days napisał(a):w przyszlosc poszedl? byc moze w jakims snie albo czyms, bo przeciez nie calym soba... ciekawe jaki wybuch elektromagnetyczny moze miec na czlowieka wplywtrza by to zbadac samemu
![]()
Swojej teorii na razie nie mam - zresztą ja teorii nie potrzebuję, tak długo jak Des na wyspie będzie
I chcesz zobaczyć jak to jest ? To najpierw musisz coś zmusić by implodowało

(albo jacka calujacego si z kate - to ci co tam siebie jaters nazywaja chyba wymyslili
)
i tez nie mam swojego pomyslu na to co sie stalo z Desem, procz tego, ze nikt w sumie nie wie, jak wplywa taki wybuch na ludzi (a raczej webuch
), wiec a nuz widelec maja przeblyski jakies dziwne w glowie
za tym, ze na pewno ciuchy to mu raczej ta implozja wciagnela, bo przeca - po co by mu mieli w przyszlosci ciuchy zabierac
Gina napisał(a):po nim też wiadomo - słodkofajnie się na nią patrzy![]()
uwielbiam ich
i ten motyw z tym jak mu tetno skoczylo "and put some clothes on" 

Kate ma fajne plecki, a Jack ciagle jest jackowaty.
I tego, skoro juile leczy bezplodnosc to chyba wiemy why othersi lubia porywac dzieci.

Days napisał(a):z ta lodzia podwodna to moze byc prawda, niezle wysluchane Wink
I na forach ludzie to potwierdzaja, wiec nie jest ze mna az tak zle. Inna sprawa ze sub to moze byc skrot od metra (to juz nie moje) ale bez przesady chyba
i 113 (Hurley rzadzi- Pee on my foot
).. w sensie uzaleznienie sie rozwija 
Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Film
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości