Seriale

Nowości na srebrnym ekranie, filmy które warto obejrzeć w tv, wszystko co związane z filmem.

Strona główna OFFTOPIKI Film

Postprzez Gina on 21 Paź 2006 03:27

eh eh ja po obejrzeniu trailerow co prawda chcialam tez juz kolejny tydzien ale teraz to ja juz chce kolejny i kolejny od razu XD Zreszta ja chce zeby oni sie juz polaczyli bo takiej rozbitej ekipy na roznych czesciach wyspy nie lubie XD
A 3 odcinek swietny - flashback - jeden :P- z Boonem EXTRRRA (jak wyglada OMG :D) Reszta tez calkiem spoko. Charlie byl swietny jak gadal o rozmowach z drzewami (tak, jestem jeszcze ksiazkowo w srodziemiu i tak skojarzylo mi sie to jednoznacznie XD) No i UWAGA UWAGA : powrot bialych misiow z pierwszej serii - juz o nich zapomnialam w sumie XD
i DESSSS rotfl moj Desmond XD
I qrde jakies paranormalne wlasciwosci chlopak ma, ciekawe jak to rozwina ;)
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Grande Sud

Postprzez Days on 21 Paź 2006 18:21

i widzisz jak wroce to mam nadzieje dziewczyny juz beda mialy sciagniety ten odcinek bo doslownie OMG... LOst ten sezon wymiata!!!

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Postprzez Arha on 22 Paź 2006 19:09

Dziewczyny mają ten odcinek ściągnięty i obejrzany i cóż mogę powiedzieć? Boone :D :D :D i w ogóle nawet Locke nie był aż tak wkurzający jak zwykle. Albo po prostu nie zwracałam na niego aż takiej uwagi, zajęta Boonem i khem, akcentem Desmonda :P
Zdecydowanie pierwsze odcinki tego sezonu (bo za cały sezon wypowiadać się nie będę jeszcze) wymiatają :D

Znudziły mi się waszych smoków powtórki
Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Od: 11 Mar 2002 01:06
Miejscowość: Wroclove

Postprzez Days on 22 Paź 2006 20:27

hehehe to dobrze ze sciagnely - jak wroce to sobie zaraz zapodam :P

i kurcze widzialam zajawki z Boonem na tubach i OMG - chyba zejde z powodu nadmiernej ilosci ciach w serialach - nie bede sie mogla skupic na zyciu XD

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez cRaSh on 22 Paź 2006 21:02

^ Na szczescie nie robia mu takich zblizen na face jak Sojerkowi w e02 ;P
Ogolnie rzecz biorac w 3 serii wymiata Benry (no to nie dostaniesz kawy :lol:) i Hurley (bear? is that you? :D).

i tak, jestem na biezaco juz ;)

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Spartaaaa XD

Postprzez Days on 22 Paź 2006 21:15

cRaSh napisał(a):i tak, jestem na biezaco juz

wreszcie... :D nie bedzie krzyczec ze spojlerujemy :P

cRaSh napisał(a):Na szczescie nie robia mu takich zblizen na face jak Sojerkowi w e02

a czyje szczescie? :P eh wracam do domu i ogladam z miejsca :P ale w nastepnym odcinku i beda Sawyera tluc :( biedaczysko tyle co sie bedzie mogl swoja zarabista klata pochwalic XD

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 22 Paź 2006 21:53

a szkoda bo w dlugich wlosach mu zdecydowanie lepiej XD

I tego dla mnie Charlie wymiatal w tym ostatnim odcinku, I wouldn't want you to have to start punching yourself in the face, So you want me to stand guard out here while you devolve into a monkey, Polar Bears are the Einsteins of the bear community czy wspomniany tekst o drzewach XD

Na czwarty odcinek czekam zeby sie dowiedziec co Benry Sawyerowi pokazal a potem to serio chce zeby sie wszyscy po slusznej stronie wyspy znowu znalezli. Ew. Jack moze zostac XD Niektorzy utrzymuja ze scena na lotniku moze zanczyc ze Jacka poddadza jakiejs probie i ze moze przejdzie na strone othersow - jak dla mnie - prosze bardzo XD W sensie mogloby byc ciekawie ;)
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez cRaSh on 22 Paź 2006 22:25

No hobbit wymiata, ale dziwne jest to ze jakby go nie obchodzilo co sie stalo w hatchu wtedy :> Nie poszedl szukac locka i eko, i byl zdziwiony ze nie wrocili jeszcze :crazy:

I tak mr fixit moze sobie zostac u innych i krecic z julia (pewnie bedzie im potrzebny do tej laski ktora sun postrzelila), sawyer i kate niech wracaja, sayid niech pokaze jaki mial plan (bo to ze zostawil sun sama na lodzi, to byl plan, musial byc no :lmao:), a hurley niech sie pokreci wokol desa, razem rozwalaja :D

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Postprzez Gina on 22 Paź 2006 23:24

myslisz ze othersi lekarzy nie maja ?
moim zdaniem maja absolutnie wszystko i cholera nie mam pojecia why oni ich nie zostawia w spokoju... juz to mowie wszystkim i wszedzie - dziwni sa XD
i hmm nie mam takiej wiary w Sayida - musial sie kiedys potknac no, bywa nawet wsrod najlepszych XD chociaz nie wiem no.. moze...
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez cRaSh on 22 Paź 2006 23:32

Gina napisał(a):myslisz ze othersi lekarzy nie maja ?

no maja - julie :lmao: ale moze niekoniecznie chirurgow ;)
Zreszta moze ta Colleen zostala zabita, w koncu w brzuch dostala :>

A why nie zostawia w spokoju hmm, skoro Dharma eksperymentowala na ludziach, to moze i oni to robia i tyle ;)

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Postprzez Days on 23 Paź 2006 02:33

cRaSh napisał(a):I tak mr fixit moze sobie zostac u innych i krecic z julia (pewnie bedzie im potrzebny do tej laski ktora sun postrzelila),

wlasnie wlasnie... on na tym calym trailerze mowi "whose x-reys are those, who do you want me to save" czy cos takiego... wiec pewnie Colleen chyab ze tam kogos jeszcze trzymaja od dajmy na to 15 lat :P

a Juliette jest max psychologiem albo czyms - niczym innym blizej lekarzy, tak obstawiam.

i kurde dzisiaj nie obejrze tego odcinka bo taniec z gwiazdami i kube ogladam :P ale no Boone'a teraz szkoda ze juz nie ma no... takie ciacho XD

btw Gina zarabisty kwadracik z Sawyerem i Kate XD

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 23 Paź 2006 12:59

Days napisał(a):taniec z gwiazdami i kube ogladam

tez ogladalam i nie wiem po co. w tym kraju wybiera sie kaczki zeby rzadzily, zostawia sie mroczka i rusin naprawde porazka to spoleczenstwo :|

Days napisał(a):chyab ze tam kogos jeszcze trzymaja od dajmy na to 15 lat

honestly - nie zdziwilabym sie jako bardzo XD

I bosz czy tylko ja nie wylowilam ze sie Colleen Colleen nazywala ? :xkroplad:

i jak wroce to ide szukac DH - a rodzicielka moja dziwna jest (hmm othersowa rodzicielke mam :>) bo nie wspolczula Gabi tylko pow. ze jej dobrze, i ze Susan tez - ale z ta ostatnio to sie zgadzam XD
I thx Days, chociaz ten akurat mi sie najmniej podoba rotfl
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 23 Paź 2006 22:04

Gina napisał(a):zostawia sie mroczka i rusin naprawde porazka to spoleczenstwo Neutral

ej no sio mi od Kingi :P ja ja lubie :p tanczy jak tanczy ale Paso Doble zatanczyla bosko i za to dla mnie wygrywa XD zara zza sadowskim :P a ze kobyla odpadla to chociaz jeden plus :P Olki i Maseraka i tak nikt nie przebije :serduszko:

Gina napisał(a):I bosz czy tylko ja nie wylowilam ze sie Colleen Colleen nazywala ? #xkroplad

no chyba XD

i tego jak ci sie moze najmniej podobac Sawyer+kate? XD w ogole bys mi powiedziala jaki teraz efekt stosujesz na kwadraciki :P

i ta - DH juz sie sciagaja :P

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 24 Paź 2006 06:33

tez ja lubilam, przed tym programem.. Teraz mi sie ciepla klucha wydaje XD I jak dla mnie rusza sie jak kloda ale whatever... Ale ustawianie jej zaraz za Sadowskim grzechem jest (Sadowski [serducho] :lmao:)
Days napisał(a):Olki i Maseraka i tak nikt nie przebije

no z tym sie zgodze w 100% :grin:

i o 5 odcinku DH moge napisac ze o nieeeeeeebo lepszy od poprzedniego. I kazda z desperatek byla absolutnie housewivesowa ;) Z Mikem i Susan mniej telenowato - nawet mi sie jej cholera szkoda zrobilo... Po pol godzinie chcialam na watek Gabi&Carlos tylko awwww powiedziec, po czym ona odwalila maniane znowu... Sie jakas tragiczna postacia robi. Bree byla Bree - Orson mnie przestraszyl (XD) Andrew lubie coraz bardziej. I wreszcie pokazano o co tak naprawde chodzi Norze... No i maly krok naprzod w watku kryminalnym. Naprawde bardzo dobry odcinek jak dla mnie.

co do ikonek to glownie roznokolorowe layery nakladam i sie bawie - burnlighty, extensiony i inne takie. Moge w sumie szerzej w grafice napisac jak chcesz...
A najmniej mi sie K&S podoba bo najbardziej mi sie podoba jak wyszedl Boone, Hobbit i Hugo XD
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 24 Paź 2006 16:53

5 odcinek bede ogladac dzisiaj bo sie wczoraj zchilloutowalismy w klubie ze znajomkami :P

i pocieszylas mnie ze bedzie lepiej. cale szczescie.
a teraz poki nie ma nikogo - ide na LOSTa :P

Gina napisał(a):A najmniej mi sie K&S podoba bo najbardziej mi sie podoba jak wyszedl Boone, Hobbit i Hugo XD

Boone ok ale wyglada jakby mial pryszcza miedzy oczami :P

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 24 Paź 2006 23:56

OMFG - bez komentarza :P XD
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 25 Paź 2006 00:33

ale no obejrzalam i OMG jaki ten Boone byl sloooooooooooooooooooooodki :lmao: sliczny kochany :D

ale ja chce nastepny odcinek no.... JUZ! :P

a co do desoeratek to kurde szkoda mi Susan nawet no, a Edie jest wredna bitch - tak samo jak jej bratanek czy siostrzeniec czy jak mu tam :P
Bree byla rewelacyjna, a Gabi kutfa przegina troche, ale tez mi jej szkoda... biedactffo... i ta zdecydowanie Andrew tez lubie :P

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 25 Paź 2006 01:07

Days napisał(a):Edie jest wredna bitch - tak samo jak jej bratanek czy siostrzeniec czy jak mu tam

tia, to rodzinne XD I swoja droga ten lasek do mnie nie przemawia jakos :P
Days napisał(a):ale ja chce nastepny odcinek no.... JUZ!

no bedzie zarazarazaraz :boogie: :boogie: :boogie: (bosz a potem znowu tydzien czekania :| to jest uzalezniajace XD)
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 25 Paź 2006 01:16

Gina napisał(a):no bedzie zarazarazaraz #boogie #boogie #boogie (bosz a potem znowu tydzien czekania Neutral to jest uzalezniajace XD)

zara zaraz zaraz? jeszcze cale 2 noce i jeden dzien no XD dobrze ze srody mi smiiiiigaja :P

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez cRaSh on 25 Paź 2006 01:19

Gina napisał(a):(bosz a potem znowu tydzien czekania Neutral to jest uzalezniajace XD)

Zawsze sobie mozna umilac czekanie 1 sezonem :D

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

PoprzedniaNastępna

Strona główna OFFTOPIKI Film