Seriale

Nowości na srebrnym ekranie, filmy które warto obejrzeć w tv, wszystko co związane z filmem.

Strona główna OFFTOPIKI Film

Postprzez Gina on 14 Paź 2006 03:50

3x03 DH - obejrzalam dwa razy i za drugim spodobalo mi sie duzo bardziej niz za pierwszym. I qrde ten Szkot naprawde ZARABISCIE mowi...

Ale ale 3x02 Losta to OMFG - SAWYER!!!!! [serducho] Zeszlam tam prawie :lmao:
Kocham ten sezon XD I nawet przezylam jakos to ze Desmonda nie bylo :P
Jakies trailery 3 odcinka juz sa ???

[ Dodano: 13 Paź 2006 21:50 ]
http://www.youtube.com/watch?v=fQwlKtG57qY
niech juz minie tydzien co :] :omg:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Grande Sud

Postprzez Days on 14 Paź 2006 05:11

Gina napisał(a):Ale ale 3x02 Losta to OMFG - SAWYER!!!!! #serducho Zeszlam tam prawie #lmao

oj normalnie pierwszy moment jak Sawyer sie wymownie popatrzyl na Kate ze moglaby zdjac sukienke do pracy a potem "How dare you" XD a potem ciagle gapil sie na jej tylek i wreszcie ta akcja ratownicza XD kurde no Kate rozumiem z byla wykonczona, ale moglaby wspolpracowac a nie tak sie dawac... swoja droga intryguje mnie Juliete... i zdecydowanie sezon lepszy od 2 XD

a desperatki tez niezle... zarowno Szkot jak i akcja z korkami corki Susan XD

i ta za tydzien desmond... mam nadzieje ze dzieki niemu przezyje jakos bez Sawyera... and you taste like a fish biscuit XD

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Postprzez Gina on 14 Paź 2006 17:01

A tekst you taste like a fish biscuits absolutnie slodki XD
A z Kate sie zgadzam znaczy bo qrde gdzies po drodze werwe stracila - Kate z pierwszego sezonu by Juliete tak przylozyla ze ta by nie widziala gdzie jest :P I tak, zdecydowanie Juliete ciekawa postacia jest (poza tym aktorka mi sie podoba - ma taki super wyraz twarzy i fajnie sie smieje XD) aczkolwiek nie wiadomo tak naprawde o co jej chodzi - sprzeczne sygnaly caly czas wysyla...
I w ogole Sayid sie dal podejsc... Chyba po raz pierwszy tak bardzo.. Irakijczyk qrde mać... No i tam na koncu Sawyer troche naiwnie sie zachowal... Ok. pewnie tez bym sie nie domyslila ze sie Ben w wielkiego brata bawi, no ale troche wiecej czujnosci by sie przydalo :P No chyba ze to bylo specjalnie - w co watpie XD

A jesli chodzi o 3x04 to ja juz jestem pewna ze przezyje - ten kawalek z prewievu o underwearsach rotfl XD
I poza tym qrde to sie zrobilo troche jak LOTR - w sensie sie nam druzyna na 3 czesci rozbila i trzeba cierpliwie czekac na kazdego kolej na pojawienie sie na ekranie...

Anyway jeszcze promo Desperatek http://www.youtube.com/watch?v=WkaLX-eAERA
sie zarabisty odcinek zapowiada (Edie, Bree XD)
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 14 Paź 2006 17:24

Gina napisał(a):A tekst you taste like a fish biscuits absolutnie slodki XD

no boskie to bylo :D a z ranna wanna fish biscuit for breakfast tez XD

i wlasnie z Kate cos sie stalo. Nie wiem czy oni ja tak zlamali czy co... czy moze w sumie strasznie zmeczona byla - w koncu machala kilofem przez caly dzien w sukience, mogla sie zagapic. Ale no jakos tak za szybko sie daje i w ogole bez jakiejkolwiek werwy - od razu sie poddala i siedziala cicho i nawet Sawyerkowi nie pomogla jak go porazili pradem. chociaz w sumie ta cala Juliet mogla ja wtedy rzeczywiscie zastrzelic...
Wlasnie ta Juliete jest z jednej strony taka milusia, ladnie sie usmiecha i mowi spokojnie, ale jak Sawyer powiedzial, ze by ja zastrzelila z miejsca (w ogoel akcja z woda i Sawyerem w tej rozpietej koszuli :pray: :pray: :pray: ) no ciekawa jej jestem strasznie. Bo w sumie fajnie ze Sun tamta druga zastrzelila bo jej malo bylo ale wkurzajaca!

I ta Sayid sie dal w konia zrobic, za to Jin sie popisal pieknie... eh lubie goscia coraz bardziej! Troche tez Sun sie flakowata robi, ale to moze przez ta ciaze ;)

hahahaha tak motyw z gaciami Desmonda zapowiada sie bosko!!!

a co do desperatek to kurde Edie pewnie juz naopowiadala Mike'owi nie wiadomo czego :P hehehe i w sumie dobrze ale no Gabi kurde mam nadzieje ze jej nie wywali maz z mieszkania :P
i tego no szybko sobie Susan chate odbudowala w ogole, co zauwazylam juz w czasie ogladania ostatnio odcinkow - jeszcze chyba w 1 odcinku wybiegala z przyczepy :>

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Arha on 14 Paź 2006 23:36

A czy Karl nie kupił Susan nowej chaty na koniec tamtego sezonu?... :confuse:
A co do Losta to cholera jasna, znowu ten głupi Locke, jak ja faceta nie trawię no :/
Ale i tak chcę nowe odcinki już :grin: :grin: :grin:

Znudziły mi się waszych smoków powtórki
Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Od: 11 Mar 2002 01:06
Miejscowość: Wroclove

Postprzez Days on 15 Paź 2006 00:29

Arha napisał(a):A czy Karl nie kupił Susan nowej chaty na koniec tamtego sezonu?...

ale ona wlasnie chyba nie miala tego brac... a jak mala to czemu z przyczepy wylatywala? :> chyba ze mi sie przewidzialo :>

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 15 Paź 2006 01:14

sprawdzilam, wywalala sie z przyczepy w pierwszym odcinku :>
I faktycznie chyba skonczylo sie na tym ze domu Karla nie wziela - aczkolwiek glowy nie daje - starosc, skleroza - moze jej Karl pomogl w ciagu tcyh 6 miesiecy - zamiast domu dal kase czy cos... No ale dziwne i tak :P

Arha napisał(a):znowu ten głupi Locke, jak ja faceta nie trawię no

o ;) Locke nie jest glupi, kloci sie z Jackiem - nie moze byc glupi XD
Albo pomysl sobie ze np. zamiat niego moglby byc odcinek z Michaelem ;) - ja osobiscie bym 5 odcinkow z Lockiem woalala niz pol z tym, tym... eh :/

I tego.. wole co prawda Desa najbardziej takiego jaki byl w swoich flashbackach w ostatnich odcinkach drugiego sezonu, ale w ciuchach Hurleya tez nie jest zle (o :xkroplad:)
Image
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 15 Paź 2006 04:20

Gina napisał(a):Wink Locke nie jest glupi, kloci sie z Jackiem - nie moze byc glupi XD

obstawiam ze obydwaj sa tak samo glupi... niech sie zakloca na smierc ale POZA PLANEM :P

Gina napisał(a):Albo pomysl sobie ze np. zamiat niego moglby byc odcinek z Michaelem Wink - ja osobiscie bym 5 odcinkow z Lockiem woalala niz pol z tym, tym... eh :/

WALT WALT!!! WALT WALT!!! kutfa tez bym mogla taka role zagrac.. WALT WALT!!! ludzie co za praca - co chwila tylko WAT WALT XD :ohmygod:
cale szcescie ze go do domu odeslali i mam nadzieje szybko nie wroci :|

i omg Desmond rzadzi :P ale lepiej wygladal na poczatku 2go sezonu bo teraz jakos tak mu strasznie glupio z ta broda i w ogole jakis taki wychudzony jest :>
]
btw zarabiste ikonki... sobie musze wreszcie Sawyera na avatara sprawic porzadnego, bo sobie wlasnie tapete walnelam XD

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 15 Paź 2006 04:45

o to sie chwal tapeta, bo ja jakos nie mam weny :grin:

I mam nadzieje ze murzyniatko wraz z murzyniatkiem ojcem nie wroci juz (aczkolwiek w sumie zostawiliby troche naruszonych watkow - typu te dziwne zdolnosci Walta - niedopowiedzianych...) Ewentualnie dzieciak moze wrocic, ale tatusiek niech spada
Days napisał(a):niech sie zakloca na smierc ale POZA PLANEM

:lmao: i ja sie zgadzam
a a propos to ja wyczytalam gdzies ze pare osob zaczelo sie obawiac ze miedzy Sojerkiem a Kejt sie za slodko zrobilo - i ze autorzy moga chciec zdjac jedno z nich, ale ja jakos podchodze do tego z rezerwa bo a) nikt przy zdrowych zmyslach nie zabije Josha b) Kate jest tak jakby glowna kobieca bohaterka i o ile Shannon mozna bylo zdjac na zasadzie - moga rowniez zabic Claire to mysle ze jej nie rusza - przynajmniej na razie...

A, i Boone ma byc w 3 odcinku - na lost media jest zdjecie - pokaleczonego znowu - wiec moze w myslach Johna czy co... I tego - jak juz ma byc odcinek o lysym to ok (ja tam do niego nic nie mam XD), ale niech bedzie Boone juz i cos tam jeszcze - bo jak znowu bedzie o jego ojcu to sie wqrze - ilez mozna (cos w stylu Walta...)

No i z Desmondem sie zgadzam, tzn lekko zarosniety i zapity (223, 224) moze byc byleby nie zarastal jako mega bardziej :P
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 15 Paź 2006 05:18

Gina napisał(a):aczkolwiek w sumie zostawiliby troche naruszonych watkow - typu te dziwne zdolnosci Walta - niedopowiedzianych...

no wlasnie wlasnie, ale w sumie zostawili watek Libi niedopowiedziany i tego jej calego pobytu w szpitalu dla psychicznie chorych razem z Hurleyem...nie sadze by do niego jeszcze wrocili, skoro ja zabili... moze mlodego walta tez zostawia, chociaz cholera wie... w koncu libi i jej pobyt w psychiatryku nie ma bezposredniego wplywu na zgadke innych a walt moze miec... ech byleby bez ojca...

Gina napisał(a):wyczytalam gdzies ze pare osob zaczelo sie obawiac ze miedzy Sojerkiem a Kejt sie za slodko zrobilo - i ze autorzy moga chciec zdjac jedno z nich

szlag.. ja slyszalam ze Josh sie z tym no Mathew (Jackiem :P) poklocili ponoc... costam o kase... nie mniej jednak to moim zdaniem a) watek romantyczny jest we wszystkich filmach tego typu imimo wszystko, chociaz niektorym moze to przeszkadzac, to wiekszosc tego jednak oczekuje... a moim zdaniem jak narazie nie jest za slodko i calkiem zrecznie im to wychodzi - w sensie nie rozowuja i nie przesadzaja... b) niech mi tylko zdejma Josha to ich chyba tam zastrzele z miejsca - przeciez ja (jak i zapewne pol swiata) ogladam to glownie dla niego :lmao: c) zgadzam sie co do Kate i jej bycia glowna postacia kobieca. zdjecie jej bedzie bez sensu, bo ani Claire ani Sun nie sa na tyle wybijajacymi sie postaciami, by zapelnic luke, a Juliete dopiero co sie pojawila, wiec w ogole nie powinna byc brana w ten rachunek.

w ogole to ja mysle ze na 3cim sezonie powinni zakonczyc, bo kurde jak bedzie wiecej, to na pewno kogos zabija i beda dupy wolowe :/

a co do boona to tak - ma sie pojawiac w wizjach Locke'a i maj ato byc wizje zwiazane z wypadkiem, w ktorym Boone zginal. i tez mialam dosc lysego i jego ojca... MAKABRA :ohmygod:

a tego moja tapeta to tez nic specjalnego ale przynajmniej mam wszystkie kochane miny Sawyera na widoku:
Image

wczesniej mialam tylko to duze zdjecie i napis "loosen up your buttons" ze strzalka na koszule :lmao: :lmao: :lmao: ta odwala mi XD

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 15 Paź 2006 19:46

Days napisał(a):poklocili ponoc... costam o kase...

Pewnie Fox wiecej dostaje :P i lol no, bez gwiazdkowania poprosze... - mam nadzieje ze to plotki... Bo z takich sytuacji nic dobrego nie wynika nigdy
Days napisał(a):a moim zdaniem jak narazie nie jest za slodko i calkiem zrecznie im to wychodzi - w sensie nie rozowuja i nie przesadzaja...

znaczy no tak, tez tak uwazam, ale tu 'slodko' bylo chyba w znaczeniu on ja ona jego ;) zreszta nie wiem, mowie za siebie. zreszta watek pseudomilosny byl od pierwszego sezonu - sie wszyscy zastanawiali ciagle czy Jack czy Swayer... Wiec ewentualni przeciwnicy love story juz byli z tym oswojeni (powinni byc:P)
Days napisał(a):przeciez ja (jak i zapewne pol swiata) ogladam to glownie dla niego

ejjj no.. to ja chyba jestem w drugiej polowie swiata XD w sensie ja chce przede wszystkim wiedziec co sie tam dzieje XD
Days napisał(a):w ogole to ja mysle ze na 3cim sezonie powinni zakonczyc, bo kurde jak bedzie wiecej, to na pewno kogos zabija i beda dupy wolowe

zgrzeszylas :grin: jak by teraz skonczyli to co ja bym ogladala ?? a serio, ja czytalam gdzies - jak lecial pierwszy sezon ze autorzy maja opracowana historie na 9 sezonow, Pawel mi wczoraj mowil ze on czytall gdzies ze maja byc 4... Ja mam odchyly i chce zeby bylo jak najwiecej - no chyba ze wszytstkich ze 'starej gwardii' odstrzela.. wtedy faktycznie, niech sie bujaja

Days napisał(a):duze zdjecie i napis "loosen up your buttons" ze strzalka na koszule

dooobre XD I sliczna tapetka :drool2:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 18 Paź 2006 00:18

Gina napisał(a):Pewnie Fox wiecej dostaje :P i lol no, bez gwiazdkowania poprosze...

dokaldnie costam byloz e Foxowi dali podwyzke a Joshowi nie... swoja droga tez mam nadzieje ze to tylko glupie ploty...

Gina napisał(a):znaczy no tak, tez tak uwazam, ale tu 'slodko' bylo chyba w znaczeniu on ja ona jego Wink

nie no wiem ze to o to chodzi ale nadal moim zdaniem glupie to jest - w koncu ludzi ogladajacych Archiwum X do furii doprowadzalo ze Fox i Scully dopiero w 7 serii XD a tu mam wrazenie potrzebne to jest, tyle ze zapewne jeszcze troche zatrojkatuja... bo co chwila maja takie odchyly trojkatowania. i zgadzam sie ze powinni byc oswojenia, ale wiesz - polowa z tych ludzi ktorym sie love story podobalo liczylo jednak na Jacka XD i kontynuujac - amerykanie sa glupi XD a to pewnie glownie oni narzekaja.

Gina napisał(a):ejjj no.. to ja chyba jestem w drugiej polowie swiata XD w sensie ja chce przede wszystkim wiedziec co sie tam dzieje XD

oj dobra dowiedziec tez sie chce - ale przy okazji patrzenia na Josha XD jakbym sie juz miala dowiedziec o co chodzi bez Josha to by to nie bylo to samo... :P

i ja nie chce zeby bylo tyle serii bo na pewno rozpierdziela wszystko i obsade wychrzania.. na 4 moge jeszce sie zgodzic, 5 ostatecznie, ale 6 to juz dla mnie przesada....

[ Dodano: 17 Paź 2006 18:18 ]
obejrzalam 4 odcinek desperatek i glupie... no glupia ta cala akcja z Mike'em - jak w telenoweli ta cala amnezja... glupie :P

i szkoda mi Gabi. kurde chyba ja najbardziej lubie... eh. ..

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 18 Paź 2006 01:18

^ sie zgadzam
chyba najgorszy odcinek 3 serii jak na razie...
Jakby nie bylo Edie to sytuacja M&S bylaby naprawde beznadziejna - aczkolwiek nawet obecnosc tej pierwszej nie sprawia ze jakos mega zainteresowana rozwojem tego watku jestem. Znaczy ja mam nadzieje ze ta amnezja to przez Orsona - zeby ten watek odciagnac - rozwinac i dopiero na koncu sezonu (zapewne) wyjasnic. Niemniej jednak, fakt, niefajnie im wyszlo.
I cholera jak generalnie lubie Lynette to wlasnie w niektorych odcinkach jak jest taka jak w tym ostatnim to mam ochote ja trzasnac. No ale to jest robione chyba na zasadzie zeby pokazac ze nikt nie jest idealny :P I łał, pierwszy odcinek bez Nory w tym sezonie XD
Watek z Gabi byl chyba taki najbardziej housewivesowy - czytaj dla mnie najlepszy - scena z policja, i potem w aucie - super :grin: I no tez, mi jej szkoda...
Andrew na plus - wreszcie - ale corki Bree nie lubie i niepolubie chyba (a nauczyciel ohydny lol XD)
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 18 Paź 2006 01:55

Gina napisał(a):Jakby nie bylo Edie to sytuacja M&S bylaby naprawde beznadziejna

no dokladnie, aczkolwiek to, ze ona tam jest bylo tak przewidywalne.. no od razu wiadomo bylo ze ona napowowiada Mike'owi bzdur, a on w nie uwierzy... generalnie tez mysle, ze to pod Orsona, ale takie telenowelowato slabe... no slabe.

z Lynette sie zgadzam - tez myslalam, ze ja trzasne... ale Tom byl FAJNY XD glownie na poczatku jak probowal ja przekonac do tego ze jednak Parker nie umie grac :P i ta brawo dla faktu, ze Nory nie bylo!

tez nie polubie corki Bree i tez plus dla Andrew... ale Gabi wlasnie po tej sceny w aucie mi bardzo szkoda bylo - ona zawsze musi cos walnac i potem sie zastanawiac... eh.. wlasnie tylko ona zostala housewivesowata...

teraz czekam na LOSTa.. i kurde wlasnie czytalam na onecie, ze Evangeline Lilly czyli Kate nie lubi grac scen pocalunkow XD kutfa niech ona mnie nie wkurza no XD moja romantyczna dusza nie zniesie zaniechania watku romansu z Sawyerem XD

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez cRaSh on 18 Paź 2006 01:59

no dzieki :omg: ale mowcie ze mi losta spojlujecie tutaj :\

nie czytam tego tematu dopoki nie dojde do 3 serii, czyli przez jakies 3-4 dni :lmao:

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Spartaaaa XD

Postprzez Days on 18 Paź 2006 02:06

oj no przeca jasne ze jak gadamy o odcinkach to spoilujemy XD pawel, pawel XD

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 18 Paź 2006 02:09

spojlerujemy LOSTa - ludzie nadrabiajacy zaleglosci (bo im sie wczesiniej ogladac nie chcialo :P) niech uwazaja :lmao: A potem zapraszamy do rozmowy :grin:

Days napisał(a):Tom byl FAJNY XD

Tom byl przeslodki lynette, he doesn't like it, and if you haven't noticed, he kind of sucks :lmao:
I z Gabi no to tak tak, troche jej nie wyszedl zamierzony efekt - i to drugi raz z rzedu... Myslisz ze ich spikna razem jeszcze ?
Days napisał(a):moja romantyczna dusza nie zniesie zaniechania watku romansu z Sawyerem XD

XD ale wiesz to ze nie lubi nie znaczy ze jej nie zmusza XD
I tak, tez czekam na LOSTa, przynajmniej on zupelnie nieprzewidywalny zostal (na szczescie :grin:)
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 18 Paź 2006 02:14

Gina napisał(a):lynette, he doesn't like it, and if you haven't noticed, he kind of sucks

rotfl boskie to bylo.. i znowu mial ten kilkudniowy zarost :pray:

Gina napisał(a):i to drugi raz z rzedu... Myslisz ze ich spikna razem jeszcze ?

o ktorym razie mowisz jako o pierwszym? bo za slabo dzis kojarze i kurde nie wiem, ale mam nadzieje ze ich spikna.. romantyczna dusza moja no XD a tak na serio to by bylo smutno gdyby Gabi sama zostala... kurde Susan ciagle z jakims chlopem lata, Bree tez, chociaz ciagle z jakimis postrzelonymi, a ona co? sama? nie ja sie nie zgadzam :P a Carlos jest niezly w sensie fajny jest, chociaz momentami ograniczony XD

Gina napisał(a):XD ale wiesz to ze nie lubi nie znaczy ze jej nie zmusza XD

chyba ze to im pojdzie na reke i np zlikwiduja watek romantyczny bo ludzie narzekaja.. tfu tfu... czarnowidztwo mi sie wlacza... NIC MI TAM NIE RUSZAC.. no chyba ze na plus no :lmao:

i wlasnie kurde LOST znowu zaczyna ciekawic.. ale jak nei zaczna szybko wyjasniac rzeczy to znowu zacznie wkurzac, bo ja tak mialam w 2gim sezonie, ze jak coraz bardziej mieszali i nic nie odkrywali i nic nie wyjasniali, to mnie to zaczynalo wkurzac juz...

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 18 Paź 2006 02:42

Days napisał(a):i znowu mial ten kilkudniowy zarost

ojj tak kochamy takiego Toma [serducho]

Pierwszy raz z Gabi no z ta policja - znaczy policjantami - nie ona miala skonczyc w areszcie XD A potem jeszcze ja wysadzona na srodku drogi.. Bad day ;) I ja tez mam nadzieje ze beda z Carlosem jeszcze. Bo mimo wszystko do siebie pasuja. Poza tym mysle ze ten watek z Johnem w tamtym tygodniu to bylo takie pozegnanie z postacia - wiec jesli nie wymysla jej jakiegos nowego faceta (mam nadzieje ze nie) to bedzie z Carlosem (z kims musi byc no XD)
Days napisał(a):Bree tez, chociaz ciagle z jakimis postrzelonymi

:lmao: To jest fakt.. I jej qrde jest mi zal z tego powodu strasznie tez. Ona qrde zawsze chce dobrze i jej wszystko sie kićka - troche jak Gabi tylko z innymi problemami ;) I cholera swoja droga bo mi Orson jakos przestal mega zly sie wydawac... Tylko no wlasnie nie wiadomo co z ta jego przeszloscia :>
Days napisał(a):Carlos jest niezly w sensie fajny jest, chociaz momentami ograniczony XD

no czasem ma odruchy typu : neandertalczyk XD Ale tez go lubie - scena w kuchni z tego odcinka tez dobra btw. (sobie teraz o niej przypomnialam...)

i z LOSTem to w sumuie fakt, dodaja nowe puzzle caly czas ale okazuje sie ze ukladanka wieksza niz sie spodziewalismy i to ze mamy nowe czesci i tak nam nic nie daje. Ale chyba juz z dwojga zlego wole to niz "o, wiedzialam ze Susan to sie przytrafi", "o, wiedzialam co zrobi Edie" etc. :>
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 20 Paź 2006 19:39

Gina napisał(a):ja tez mam nadzieje ze beda z Carlosem jeszcze. Bo mimo wszystko do siebie pasuja. Poza tym mysle ze ten watek z Johnem w tamtym tygodniu to bylo takie pozegnanie z postacia - wiec jesli nie wymysla jej jakiegos nowego faceta (mam nadzieje ze nie) to bedzie z Carlosem (z kims musi byc no XD)

no dokladnie to jest dobry powod na to zeby byli... bo chyba nie wprowadza nowej postaci. A chodzily ploty ze w tym sezonie ktos z glownych bohaterow zostanie zamordowany. kurde stawialam na Carla ale jego w ogole ostatnio nie ma (a w sumie szkoda :P). i oby nie Carlos mimo wszystko bo oni z Gabi sa fajni. eh... biedna Gabi no... taka smutna byla na sam koniec jak siedziala z adwokatem... eh. Kurde ciekawe czy ona tak sobie powiedziala Carlosowi ze go juz nie kocha, czy tak serio :> bo jak serio to neich jej lepiej znajda kogos fajnego szybko XD byleby nie ogrodnika - po obejrzeniu filmu z nim mam go dosc heheheh XD

(omg ale mi wyszla wypowiedz niczym na podstawie telenoweli z milagros :P moja romantyczna dusza :P)

Gina napisał(a):I cholera swoja droga bo mi Orson jakos przestal mega zly sie wydawac... Tylko no wlasnie nie wiadomo co z ta jego przeszloscia

no wlasnie wlasnie. Orson taki jakis fajny zaczyna sie wydawac - i z Andrew potrafil pogadac i tak jakos dba o Bree i w ogole. Ale no juz chyba 2 baby ma na sumieniu :> jak nie wiecej :> i jeszcze po Mike'u jezdzil :>

i w sumie masz racje - tez wole jednak takie puzzle coraz wieksze niz :ja wiedzialam ze tak bedzie", ale niech juz te puzzle wiecej nie rosna.. ja chce wiedziec czemu Benjamin Linus od urodzenia mieszka na na tej wyspie :>

[ Dodano: 20 Paź 2006 13:39 ]
kurcze pojechalam do ciotki na weekend i nie ogladalam LOSTa ostatniego jeszcze... a tu juz mam trailery do nastepnego odcinka i KUTFA JA CHCE PRZYSZLY TYDZIEN!!! wsio mi jedno z tym odcinkiem o Locku... ale nastepny odcinek... kutfa te trailery... jestem doslownie przekonana, ze to jest tak zmontowane, ze sie wydaje jak sie wydaje, a wcale tak nie bedzie (w sumie mi szkoda), ale no tyle Sawyerka znowu bedzie ze WOW!

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

PoprzedniaNastępna

Strona główna OFFTOPIKI Film