Gina napisał(a):aczkolwiek w sumie zostawiliby troche naruszonych watkow - typu te dziwne zdolnosci Walta - niedopowiedzianych...
no wlasnie wlasnie, ale w sumie zostawili watek Libi niedopowiedziany i tego jej calego pobytu w szpitalu dla psychicznie chorych razem z Hurleyem...nie sadze by do niego jeszcze wrocili, skoro ja zabili... moze mlodego walta tez zostawia, chociaz cholera wie... w koncu libi i jej pobyt w psychiatryku nie ma bezposredniego wplywu na zgadke innych a walt moze miec... ech byleby bez ojca...
Gina napisał(a):wyczytalam gdzies ze pare osob zaczelo sie obawiac ze miedzy Sojerkiem a Kejt sie za slodko zrobilo - i ze autorzy moga chciec zdjac jedno z nich
szlag.. ja slyszalam ze Josh sie z tym no Mathew (Jackiem

) poklocili ponoc... costam o kase... nie mniej jednak to moim zdaniem a) watek romantyczny jest we wszystkich filmach tego typu imimo wszystko, chociaz niektorym moze to przeszkadzac, to wiekszosc tego jednak oczekuje... a moim zdaniem jak narazie nie jest za slodko i calkiem zrecznie im to wychodzi - w sensie nie rozowuja i nie przesadzaja... b) niech mi tylko zdejma Josha to ich chyba tam zastrzele z miejsca - przeciez ja (jak i zapewne pol swiata) ogladam to glownie dla niego

c) zgadzam sie co do Kate i jej bycia glowna postacia kobieca. zdjecie jej bedzie bez sensu, bo ani Claire ani Sun nie sa na tyle wybijajacymi sie postaciami, by zapelnic luke, a Juliete dopiero co sie pojawila, wiec w ogole nie powinna byc brana w ten rachunek.
w ogole to ja mysle ze na 3cim sezonie powinni zakonczyc, bo kurde jak bedzie wiecej, to na pewno kogos zabija i beda dupy wolowe
a co do boona to tak - ma sie pojawiac w wizjach Locke'a i maj ato byc wizje zwiazane z wypadkiem, w ktorym Boone zginal. i tez mialam dosc lysego i jego ojca... MAKABRA
a tego moja tapeta to tez nic specjalnego ale przynajmniej mam wszystkie kochane miny Sawyera na widoku:
wczesniej mialam tylko to duze zdjecie i napis "loosen up your buttons" ze strzalka na koszule

ta odwala mi