sen z BJ

Wszystko co dotyczy Bon Jovi

Moderator: *mods team

sen z BJ

Postprzez erka 03 mar 2002 15:09

Ten temat był już na starym forum ale postanowiłam go przywrócic bo;
a) niektóre opisywane tam sny były całkiem jacarskie i aż miło sobie poczytać
:lol:
b) :grin: przyśnił mi się pewien krótki bo krótki no ale zawsze...sen :D
I GUESS I'D RATHER DIE THAN FADE AWAY
erka
Undivided

{ GENDER }:

Postprzez erka 03 mar 2002 15:25

a było to tak....

po wysłuchaniu Strangera jak juz pisałam powaliło mnie i zaczęłam go słuchac non stop- 4 razy z rzędu...więc dziwem nie było że mi sie potem Rich przyśnił.

Wyglądało to tak-
jechalismy samochodem - takim fajnym srebrnym jeepem, w srodku było pełno miejsca i w ogóle bardzo wygodnie było... No i Jon siedział z przodu i prowadził a ja siedziałm z yłu z Richem...tyle że siedziałm.....na jego kolanach. na dodatek on cały czas gadał do mnie jak do małego dziecka- jak się czuję i czy wszystko jest ok. No bo ni wiem czemu miałam zabandażowaną lewą rękę i on się biedny tak tym przejmował. A ja siedziałam wtulona w niego....

Dziwny sen i krótki. Najlepsze jest to że kiedy sie skapnełam ze to tylko sen :( od razu się obudziłam- było jescze ciemno więc znowu zasnęłam i wtedy przyśniłą mi sie moja kosa (facetka) z polaka....Przerabialiśmy p.Tadzia i czytałam wtedy jakąś książeczkę o Bj...nie chciałm żebym dostałą za to OPR więc wsadziłąm ją w okładkę ksiązki z opracowaniami...Tyle że cały czas siedziałam zestresowana bo bałam się że
a) dostanie mi sie za to że mam opracowanie ( to u niej niedopuszczalne)
b) że ktos się skapnie co tak na seio czytam i sie bedą ze mnie lać... :(
A potem ja się zaczytałam, ona zadała pytanie i niekt nie umiał na nie odp. Wkurzyła się i pow. ze zaraz wstawi odpowiednie oceny... Dalej niekt nic nie mówił więc wzięła dziennik i wstawiała pały tam gdzie jej się podobało....A ja nie wiedziałm czy też trafiła w moją rubrykę czy nie...
erka
Undivided

{ GENDER }:

podbudowana

Postprzez OLkA 08 mar 2002 16:53

Widzę, że temat nie ma wzięcia. Być może innym nie śnią się chłopaki z BJ. No ale podbuduję cię erka. otóż mi też kiedyś przyśnili się - jeden jedyny raz :wink:

Śniło mi się że BJ koncertowali w moim mieście :rof: - zabawne, bo na ich miejscu bym tu nie przyjechała. Koncert był naprawdę odjazdowy, a na koncu nocowali u mojej sąsiadki :D
You see things; and you say, "Why?". But I dream things that never were; and I say, "Why not?"
Obrazek jersey@op.pl # GG: Obrazek 690060 # http://www.gallery.glt.pl
OLkA
przyjaciel

{ GENDER }:

Postprzez sdms 09 mar 2002 15:24

Cóż mnie też się kiedyś przyśnili, a był to dziwny sen.

Snilo mi sie, ze jestem nieuleczalnie chory i niedlugo mam umrzec (dziwne, skad to sie moglo wziasc w tym snie) i BJ mieli przyleciec do Polski zeby dla mnie zagrac. Mieli chyba wystepowac w Warszawie, ale ku mojemu zdziwieniu scena stanela na moim podworku (bardzo dziwne). No i zaczeli naplywac fani BJ z calej Polski zeby zobaczyc ich koncert (jak oni sie pomiescili na moim podworku). Chlopaki zaczeli grac i w pewnym momencie Jon powiedzial, ze to wszystko dla mnie i cos tam o mnie jeszcze, ze umieram czy cos takiego, a potem zaprosil mnie na scene i razem spiewalismy. A potem sie obudzilem. Coz sny zawsze koncza sie w najlepszym momencie.
sdms
Stra

{ GENDER }:

Postprzez Rosie 12 mar 2002 21:26

Gooood!!! nie wyobrażacie co mi sie dzisiaj sniło!

Na pocztku wszystko było ok, nawet więcej niz ok, bo oglądałam sobie wszystkie klipy jakie nakrecił Richie, tzn. klipy do niektórych piosenek. Nie wiem jak, ale ja tam byłam w srodku i tak jakby na żywca wszystko widzialam!!!!

A potem zaczął sie Harlem Rain..i zobaczyłam Richiego siedzacego przed jakims grobem, posród deszczu i płaczącego. Krople sciekały mu po rondzie kapelusza takiego jak w klipie od Wanted. Podeszłam do niego i spytalam:

Richie... co się stało? co ty tu właściwie robisz?

on tylko na mnie popatrzył a potem wzrokiem wskazał ten grób. Popatrzyłam a tam pisało........... Jon Bon Jovi & Dorothea Hurley...

Zaczęłam płakać i uciekłam. Richie pobiegl za mna, dogonil mnie złapał i przytulił do siebie no i zaczęliśmy beczec razem.

Jezu co za sen...
You can be a million miles away
I will always love you
You can be a thousand thoughts away
I'll be thinking of you...Richie;)
Rosie
Get Ready

{ GENDER }:

Postprzez Anonymous 12 mar 2002 21:35

:shock: rosi co za sen? nie wystraszylas sie gdy sie przebudzilas?
ten sen na pewno nie byl przyjemny.....
Anonymous

{ GENDER }:

Postprzez erka 12 mar 2002 22:39

kurcze...faktycznie okrpony sen.

A mi się za to sniło cos z Bj...tzn...ich piosenka.Nasłuchałam się I don`t want to live forever i w końcu w nocy mnie heheh dopadła:)

Był piekny gorący dzien i poszłąm na angielski do pustego mieszkania. Przyszłą babka i zacżełysmy lekcję- słóńce dawało dużo śiwtała..w pokoju było jasno i gorąco...no i nagle słysze z góry ( przez sufit) now and forever. I aż mi się miło zrobiło. Potem słysze- że leci głóśniej... I mylę- hej zaraz ale tego nie ma na cd... Ani na singlu...i w radiu tego nie dają....Tzn że moja sąsiadka jest ich fanką :!: A potem się skapnęłam że moja sąsiadka ma jakies 60 lat....

Kiedy muzyka robiła sie coraz głośniejsza moja babka od anglika zaczęła się śmiac...I ja tez żeby pokazac że ta piosenka wcale mnie nie rozprasza i nawet nie wiem kto ją spiewa... A w głębi duszy pomyślałam- co się smiejesz z Bj, ja ci dam!!

A następnego dnia ta piosenka dopiero heheh za mną chodziła... :D
erka
Undivided

{ GENDER }:

Postprzez Tommy 13 mar 2002 12:20

Po takim śnie Rosie na pewno obudziłbym się z krzykiem.

"I woke up in a cold sweat shaking rescue me my heart is breaking" :grin:

A co do snu Erki. Oj nie ładnie śmiać się z BJ :grin: :twisted:
Don't tell me what to do, I'm having fun!!!
Obrazek
Tommy
Wanted Dead Or Alive

{ GENDER }:

Postprzez Gina 13 mar 2002 13:15

God Rosie o czym ty myslisz....

Mnie sie dzis w nocy snili, zabawne, najpierw nikomu a nagle kazdemu...telepatia czy co :grin: (erka :cheers: )

No wiec tak snilo mi sie ze jak zwykle siedze przed lekcjami z moimi kolegami w szatni. Zazwyczxaj siedzimy ta takiej kamiennej i cholernie zimnej lawce. Wytedy siedzialam na niej sama, w szani bylam tylko ja i 2 kolegow. No wiec ja siedze i patrze jak oni zdejmuja kurtki. Nagle jeden z nich (hip-hopowiec)pyta sie czy nadal slucham BJ. No to ja na to ze jasne, niby dlaczego mi mialo od wczoraj przejsc. Ten nic nie skomentowal tylko usiadl obok mnie. Ten drugi zaczal zakladac buty, a ten skej zapytal sie go, a ty? Znasz ich? a on: no jasne ja nic do nich nie mam sa spoko.No i ide przeciez na koncert w naszej budzie. Ja tak slucham jak to koncert?? Kogo koncert?? W naszej budzie??
a on to ty nic nie wiesz, przeciez dzisiaj u nas graja, jak my mamy biologie. Mowiac to wzial plecak i wyszedl z szatni. Ja w kompletnym szoku zaczelam nawijac do tego skejta ze przeciez na 100% nie uda mi sie wyrwac ze szponow bilogicy, nawet jakbym umierala to ona mnie ze swojej lekcji nie wypusci. On bez zadnego wpolczucia do mnie: No to co, nic ci sie nie stanie jak ich nie zobaczysz, mozesz sobie ich w domu posluchac. juz myslalam ze go walne gdy nagle do naszej szatni wszedl .....David :o Podszedl do mnie powiedzial Hi, usmiechnal sie i zapytal jak najlatwiej dojsc na slae gimnastyczna bo sie troche pogubil. No a ja oczywiscie od razu cala szczesliwa zostawilam kolege w szatni i poszlam z davidkiem do sali. A tam pod jednym z koszy ustawiono scene no i na sali pelno bylo ludzi w koszulkach z BJ, ja w takim :shock: szoku, pytam sie sama siebie skad ci wszyscy ludzie tu sie znalezli (bo w mojej szkole na 100% ja jedna slucham BJ) no i nagle podszedl do nas Jon i ico, Jon zapytal sie czy nie chcialabym zostac na ich wystepie, ja ze oczywiscie ale boje sie biologicy. Na to David ze pojdzie i pogada z facetka zeby mnie puscila. A ja na to zeby juz nigdzie nie chodzili, mam gdziec co powie nauczycielka i zeby juz zaczeli koncert. Wszyscy trzej sie usmiechneli i wyszli z sali przygotowac sie do wystepu. Ja zostalam otoczona ludzmi ktorych zupelnie nie znalam, ale bardzo szczesliwa.. nagle wychodzi maoja dyrka i mowi to samo co Orlos jak byli w TVP1...rozlegaja sie brava..no i wtedy oczywiscie sie obudzilam.....qrcze jeszcze 1 minutka i bym ich uslyszala....ehhh
Obrazek
Gina
mod

{ GENDER }:

Postprzez Rosie 13 mar 2002 14:46

ludzie, ja sie obudziłam kompletnie zlana potem, to był najgorszy sen jakimi sie kiedykolwiek śnił. Ten moment kiedy rich pokazał mi ten grób, był straszny. akut\rat wtedy błysnęła błyskawica i zobaczyłam rozświetlony przez nia napis (tak jak na horrorach) Brrrrrr...

Ale w sumie to beczenie w ramionach Richiego nie było takie złe :grin:
I will always love you
Rosie
Get Ready

{ GENDER }:

Postprzez trapper 14 mar 2002 14:45

A ja tam nie zmienię swojej opinii - jesteście dziewczyny uzależnione
"Za co kocham Ferrari?Bo jest jak Manchester United-czerwone,utytułowane i ma na świecie miliony ludzi gotowych zjeśc dla niego ostatnią koszulę."
trapper
mod

{ GENDER }:

Postprzez Gina 14 mar 2002 17:48

trapper ile razy mam pisac ze to nie moja wina co mi sie sni. Ja w nocy nad soba nie panuje, tzn mam na mysli to ze raczej chyba nie mozna sobie zaplanowac zeby jakis cos sie przysnilo, no nie?? :grin: :grin:
Zreszta ty tu jestes spec, wiec mnie oswiec :grin: Po za tym (jesli naprawde jestem uzalezniona)to....lubieto,byc uzalezniona od Bon Jovi :grin: :grin: :grin: :grin:
Obrazek
Gina
mod

{ GENDER }:

Postprzez Klaudia 20 mar 2002 19:25

Mnie się Bon Jovi śnili 2 razy, ale nie mogę tego napisać, bo to było bardzo osobiste :grin:
Klaudia
Saturday Night

{ GENDER }:

Postprzez cRaSh 20 mar 2002 21:24

a mi bj sie nie snili nigdy... :grin: ostatnio sni mi sie tylko pewna osobka... ale to nie na temat :grin: :grin: :grin:
Obrazek
cRaSh
admins

{ GENDER }:

Postprzez Tommy 20 mar 2002 22:22

Ja również nie miałem nigdy snu z BJ. Za to ciągle śni mi się coś innego. Nie będę o tym mówił bo posądzicie mnie o jakieś zboczenie :grin: :grin:
Don't tell me what to do, I'm having fun!!!
Obrazek
Tommy
Wanted Dead Or Alive

{ GENDER }:

Postprzez Rosie 21 mar 2002 17:33

cRaSh...jak już zacząłes to możesz skonczyć co? :grin:
zaintrygowałeś nas i teraz nie chcesz nic mówic..
no kapitanie...nam możesz powiedzieć :grin: nie wygadamy :D
I will always love you
Rosie
Get Ready

{ GENDER }:

Postprzez cRaSh 21 mar 2002 18:09

o pewnych rzeczach jednak nie bede mowil :wink: mam nadzieje ze mi wybaczycie :praise:
Obrazek
cRaSh
admins

{ GENDER }:

Postprzez ŻONA_DŻONA 21 mar 2002 22:38

Mi się jeszcze nigdy nie przyśnił BJ , może i dobrze bo bym się obudziła z wrzaskiem cała zlana potem i rodzinkę wystraszyła , nie no żartuje :grin: po prostu BJ nigdy nie wystąpili w moim śnie . :grin:
ŻONA_DŻONA
Keep The Faith

{ GENDER }:

Postprzez usanka :) 23 mar 2002 13:09

Mi sie raz śnil Jon, a wlasciwie to w tym snie wystepowala takze matka Tonego Soprano, jezleli jeszcze dobrze pamietam to chciala zabic JBJ, tzn. w tym snie on lezal w szpitalu, a ona zamierzala odłączyć go od tych wszystkich urządzeń, podtrzymujacych mu zycie

na szczescie sie jej to nie udalo, bo wtedy bylby to raczej koszmar niz sen

nie mam pojecia skad biorą sie takie sny...
[kwiatek] [kwiatek] [kwiatek] [kwiatek] [kwiatek] [kwiatek] [kwiatek] [kwiatek]
usanka :)
Get Ready

{ GENDER }:

Postprzez sdms 23 mar 2002 15:17

Skąd biorą się sny? Ja tam się na tym nie znam, ale gdzieś czytałem, że to nasze wspomnienia lub głęboko ukrywane pragnienia. Ale nie mam pojecia czy to prawda.
A dzisiaj znowu mi sie snili.
Bylem organizatorem jakiegos festiwalu rockowego. I zaprosilem same gwiazdy. Okazalo sie ze festiwal odbywa sie w mojej szkole, a przyjechali tylko BJ i Big Cyc. No i nie bylo nikogo, kto by ich sluchal, tylko ja i jakas dziewczyna, ale nie pamietam juz kto. Reszta zespolow sie niby spozniala, wiec wyszlem przed bude zeby zobaczyc czy ktos jeszcze przyjedzie. No i przyjechal jakis polski zespol, ktory pierwszy raz na oczy widzialem, ale z reakcji wygladalo ze sa troche popularni. Weszlismy do szkoly i powiedzialem im ze w szatni jest przepieralnia, czy cos. A potem ze scena jest na boisku (co dziwne chwile wczesniej byla na sali gimnastycznej), a wychodzi sie na nia specjalnymi tunelami. I poszlismy na ta scene, akurat konczyli grac BJ, wiec zapowiedzialem ten zespol, a teraz byla juz liczniejsza publicznosc i zeszlem ze sceny. Do szkoly wracalem z BJ i to tez dziwne bo nie wracalismy tunelem (byly w obie strony), tylko obok. No i o czyms sobie rozmawialismy, gdy sie obudzilem.
Ale ten sen byl dziwny i troche pokomplikowany.
sdms
Stra

{ GENDER }:

Następna strona

Powrót do Ogólna dyskusja