Moderator: *mods team

) - znaczy 3 ale ta jedna jak Pink wyglądała (
) , dały mi jakieś prezenty ( pamiętam tylko album z zebrą....
). W kazdym bądź razie potem puszczały "swoje" piosenki - i ja powiedziałam że ja im coś puszczę - powiedziały "oki" ale żeby to był tylko jeden utwór. Ja ze spokojem podeszłam do szafki - wyjęłam New Jersey ( no bo co ja mogłam wyjać jak nie NJ...
- nie wiedziałam co im puścić. Mówię wam straszne to było - jeden utwór i nie miałam pojęcia który....nie sądziłam ze taką "presję" można w czasie snu czuć...ehhhh

nie sądziłam ze taką "presję" można w czasie snu czuć
nigdy tego nie słyszała
Cytat:
nie sądziłam ze taką "presję" można w czasie snu czuć
Autentyczny horror Trzeba dać znać autorom Blair Witch Project 1, że mamy materiał na nowy horror.
trapper czasami to chcialabym ciebie i ten twoj cynizm
i jeszcze wysadzic Rich uczył muzyki w pobliskiej szkole, a Jon był.....ratownikiem na basenie

trapper czasami to chcialabym ciebie i ten twoj cynizm i jeszcze wysadzic
Mnie już na tej stronie nic nie zdziwi, więc czekam na szczegółyto byscie mnie u czubkow zamkneli

) i na jednej scianie byl telebim ... siedzialam caly czas w tej caffe i nagle słyszę znajomą mi piosenkę .... wybiegam a tu na ekranie Neversay Goodbye (oczywiscie clip 

chcialam też resztę zobaczyć....znaczy się zespół.

To jakis niezdrowy objaw, chyba powinnem sie leczyc
, porobilysmy sobie zdjecia
i wszystko bylyby super gdyby na koncercie nie pojawila sie moja nauczycielka od pol.
, wtedy, w tym snie zastanawialam sie skad sie tam ta kobieta wziela, ale i tak bylo suuuper ![#oczko [oczko]](http://www.forum.fofire.net//images/smilies/oczko.gif)
![#kwiatek [kwiatek]](http://www.forum.fofire.net//images/smilies/kwiatek.gif)

i spojrzał na moją koszulkę i powiedział "fajna koszulka" i znów się uśmiechnął - dziwnym zbiegiem okoliczności to był ten T shirt który cRaSh będzie organizował (jak go zobaczyłam w tym śnie to muszę przyznać że prezentuje się baaaardzo fajnie:)) i ja nagle wyciągam z pokrowca na gitarę (po co mi tam była gitara???) wszystkie płytki i kasety BJ; Rich robi taką śmieszną minkę
(<--- nie no nie aż taką:)) i daje mi 4 bilety w pierwszym rzędzie na koncert w Katowickim Spodku (hej, może to jakiś znak
) na koniec oprowadziłam go trochę po Bytomiu, pokazałam sklepy muzyczne (notabene nie było w nich nic związanego z BJ, a nawet Richa też nie poznali) a potem nagle nie wiem w jaki sposób znaleźliśmy się na lotnisu, a tam stał taki samolot jak jest na kilpie do Bed Of Roses, Rysiu zapytał się czy nie chciałabym się przelecieć i... na tym się skończyło, a szkoda 
spotkalysmy moja kolezanke i razem z nia usiadlysmy na trawie.razem z nia byl jakis koles..razem we 4 postanowilismy sie przepchac do przodu..ruszylam pierwsza i dostalam sie..lecz gdzies z boku...jakis koles krzyczal ze tu jest zajete i czeka na swego kumpla..poprosilam ludzi by mnie do niego przepuscili.
spotkalysmy moja kolezanke i razem z nia usiadlysmy na trawie.razem z nia byl jakis koles..razem we 4 postanowilismy sie przepchac do przodu..ruszylam pierwsza i dostalam sie..lecz gdzies z boku...jakis koles krzyczal ze tu jest zajete i czeka na swego kumpla..poprosilam ludzi by mnie do niego przepuscili.
) bo wydawalo mi sie ze pomylilam slowka... "richie could u say sth in polish?" "ok dobrze moje mile panienki (moje??no niezle
"richie..(mowil obojetnie) we must go..we are late.." powiedzial..a wlosy mial jak z 9 grudnia..gdy to uslyszalam zroblo mi sie smutno i glupio "rich szkoda ze musisz isc
." i know baby im sad too".wstalismy od stolu i rich mocno mnie przytulil .przez moment czulam sie cudownie..bezpeicznie..a jego woda po goleniu pobudzla moj nosek 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości