sen z BJ

Wszystko co dotyczy Bon Jovi

Moderator: *mods team

Postprzez Tommy 23 mar 2002 21:55

Ale ten sen byl dziwny i troche pokomplikowany

A który sen taki nie jest??? :grin:
Don't tell me what to do, I'm having fun!!!
Obrazek
Tommy
Wanted Dead Or Alive

{ GENDER }:

Postprzez Arha 26 mar 2002 23:13

Snilo mi sie, ze bylam na jakiejs szkolnej wycieczce, kij wi gdzie, w kazdym razie strasznie padalo, a moja wychowawczyni byla na mnie wsciekla (co samo w sobie jest co najmniej dziwne, bo kto jak kto ale ona sie nigdy nie zlosci). I nagle ktos mi powiedzial ze BJ daja koncert. Wiec oczywiscie zwialam na koncert i stalam z chlopakami na scenie :grin: , kiedy na sale wpadla moja polonistka, i biegla w kierunku sceny (z przekrzywiona peruka, potykajac sie, w dodatku w idiotycznej bialej sukience). A wtedy... ucieklam z chlopakami, a ona stala i darla sie... A wtedy sie obudzilam, bo musialam isc do szkoly. Na dwa polaki... :(
Znudziły mi się waszych smoków powtórki
Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Arha
Lioncourt

{ GENDER }:

Postprzez erka 29 mar 2002 13:14

Śniło mi sie ostatnio że siedziałąm przed tv, wzięłam program a tam czytam j. lopez a pod spodem BJ- koncert 21 marca w poniedziałek. Ale myslę , qrde to juz po...A potem - zaraz zaraz, przecież 21 to nie był poniedziałek, cos tu nie gra.

Potem oglądam teleexpres i pokazują walkę bokserską...padniecie- Jona i Gołoty. Gołota powala go na ziemię, Jon leży, podchodzi do niego dziewczynka z pierwszego rzedu hehe w warkoczykach i daje mu kwiatka w doniczce. On sie usmiecha (nadal leży) i przykleja sobie wąsa! Potem wstaje, odkleja go, Golota tradycyjnie rezygnuje z walki i Jon wygrywa. Szczerzy zęby do publiczności , potem obraca się tyłem i przykleja sobie znowu tego hehe wąsa!

Qrde dlaczego mi sie wąsy sniły...
I GUESS I'D RATHER DIE THAN FADE AWAY
erka
Undivided

{ GENDER }:

Postprzez aniaf 29 mar 2002 20:53

Wow, Erka co za sen! Ale nie, sny prawie zawsze są trochę pokręcone :grin:

A mi Bon Jovi właśnie dość często się śnią. Ostatnio bardzo często sni mi się ze jesten na jakimś koncercie, tyle, że za kulisami, nie wiem co się dzieje, ani tym bardziej co ja tu robię. Nagle ktoś mi wciska gitarę do rąk ( klasyczną ) i wypycha ( dosłownie ) na scenę. Na widowni tysiące osób, a ja zaczyna sie denerwować i to jak! Później siadam na krześle na środku sceny ( no a gdzie indziej!? )obok mnie ktoś jeszcze , nie mam pojęcia kto to tylko wiem, ze znam go bardzo dobrze i podziwiam zaczyna odliczyać, ja zaczynam grać z nim w duecie! Tylko, że ja gram gitarę prowadzącą! Po koncercie, za kulisami Richie ( he teraz wiem kto to - a wy na pewno się nie domyślaliście :grin: ) gratuluje mi, dziękuje za wspólny występ, mówi, ze gram naprawde świetnie :shock: itakie tam, na koniec udziela kilku "gitarowych" wskazówek ( no tak jak na złośc nie pamiętam ich :evil: ). to 1. sen, dziwny, nawet b., ale jaki miły...

A ostetnio mi się śniło, ze jestem na koncercie BJ w Polsce ( w Sopocie na hipodromie) jest rok 2003, lipiec ( data jest na biletach ) i nic dziwniego by nie było, taki zwykły sen gdyby nie to, że słyszałam piosenki, których nie znam. Oczywiście grali " Livin`.." " It`s My Life" i te piosenki które grają zawsze nakoncertach, ale tych nigdy nie słyszałam wcześniej ( w rzeczywistości, bo w śnie śpiewałam razem z Jonem ) Słyszałam dokładnie każde uderzenie w bęben, dokładnie muzykę, solówki Richa, klawisze, linię basu no wszystko...A piosenki były świetne! Naprawdę! Chciałabym, żeby takie były na nawej płycie...może to był proroczy sen?! Kto wie, ale jaki niesamowity! Tak dziwnie się po nim czułam, że nie wiem...Coś dziwnego...
aniaf
Get Ready

{ GENDER }:

Nareszcie!!! ;)

Postprzez Anonymous 25 kwi 2002 21:33

NARESZCIE miałam sen z BJ w roli głównej!!! No, włąściwie z 2/5 BJ :grin: No więc tak: Jon. Richie. Dłuuugie, kręte schody. Jon i Rich idą w górę tymi dłuuugimi, krętymi schodami :grin: i śpiewają: najpierw razem Livin' in sin (mmmiodzio), później jakąś spokojną, piękną piosenkę (nie wiem jaką, nie znam jej :grin: ). Później Rich zaczyna spiewać po hiszpańsku (i dziwne, że mi się to podoba, bo normalnie to słuchać tego nie mogę), a Jon po chwili się do niego przyłącza... heh, że też zawsze trzeba się w najlepszym momencie obudzić... No, ale tak to jest :grin:
Anonymous

{ GENDER }:

Postprzez sdms 26 kwi 2002 09:41

meyka gratuluje snu (heh ale to glupio brzmi). Mnie niestety już dawno się nie śnili. :cry:
Historia papiestwa
[url=http://www.ram-rzeszow.one.pl]RAM Rzesz
sdms
Stra

{ GENDER }:

Postprzez erka 26 kwi 2002 14:08

A teraz ja opowiem sen o którym słyszała chyba tylko Gina :grin: ,a nie miałam czasu go tu opisać. No więc....

Byłam u babci i zjechali się goscie. Na dole moja babcia ma 2 pokoje i zazwyczaj jest tak że kiedy przyjadą goście to siedzą w jednym a wszystkie dzieci idą bawić się do drugiego. Tak było tym razem tylko że w pokoju gdzie zawsze były dzieci byli dorosli i odwrotnie. Ja siedziałam sobie pilnując wszystkich małych kuzynów, kuzynek itp. Siedziałąm sobie na fotelu który nie wiem czemu stał przy drziwach do drugiego pokoju i nagle z tamtego pokoju do tego w którym ja siedziałam wbiegł mały chłopczyk- miał ok. 3 latka, ciemne włosy, brązowe oczy- taki mały i kochany :grin: Ja na to na cały głos: aaa Rich już przyszedł bo jest jego syn! Ok- teraz wiem- jaki znowu syn??? No ale dobra. Śnił mi sie ten buhuahuahua syn Richa. Poszłam do drugiego pokoju- właściwie to zrobiłam 1 krok żeby przejść przez drzwi (przejśc przez drzwi- kurde co ja jestem- Kacper przyjazny duszek :o ?) No yy... przestąpiłam próg. Patrzę- a tam przy stole (było dośc ciemno) siedziało sporo wiary- wszyscy w gut humorze gadali ze sobą a obok mojego wujka siedział Rich. Właściwie już nie siedział bo nachylał się nad stołem i nakładał sobie na talerz bigos :o Zapytał się komu jeszcze i spojrzał w stronę drzwi. Ja tam stałam zszokowana a on do mnie big smile i nooo heyyy, dawno się nie widzieliśmy... Ja na to tylko cześć Rich, widziałam że twój syn wbiegł do pokoju więc pomyslałam że jesteś

No i tak to się miło skończyło. :grin:
erka
Undivided

{ GENDER }:

Postprzez Gina 26 kwi 2002 14:49

Syn Richa - to jakaś wróżba - mówie wam :grin: ,

No więc mnie też kilka dni temu śnili się Bon Jovi tzn w nie pełnym skadzie, ale... dobra :
Wiem ze było to rano - - obudziłam się w jakimś damku na plaży - wiecie mieszkam w centrum - hehe marzenia - zresztą to najprawdopodobniej nie był nasz kochany Bałtyk tylko coś większego (czytaj ocean ) No więc budzę się i zchodzę na doł takimi białymi schodami - przede mną big salon a obok kuchania. Ja tak złązę po tych schodach i nagle od strony kuchni wybiega chłopczyk bawiący się samolocikiem. Ja taka trochę zaspana mówię '' cześc dżezi" (dla niewtajemniczonych[ czyli wszyscy oprócz erki :grin: ] - Jesse) Chopczyk się uśmiecha i wybiega na taras.
Ja idę dalej. Wchodze do kuchni. Tam tylko jedna osoba - stoi do mnie tyłem bo robi coś przy szafce - ja siadam przy stole i ten facet się do mnie odwraca - w tej chwili widze Jona - ale zamiast , nie wiem - biec po kartkę, aparat, podejśc do niego - ja mówie tylko "cześć wujek" (erka- :grin: ) WUJEK do Jona heheheh; on też się uśmiechnał po czym zaczął sobie mieszac łyżeczką w kubku który trzymał w reku - -potem again wbiegł dżezi i to niby koniec- niby bo potem przylazła po mnie moja koleżaneczka- ignorując zupełnie obecność Jona w mojej kuchni i mnie gdzieś wyciagnęła... :grin:
To tyle
Obrazek
Gina
mod

{ GENDER }:

Postprzez Tommy 26 kwi 2002 15:55

Powiecie że się czepiam ale muszę zapytać. Po czym Gina poznałaś że to był ocean a nie morze??? Chyba nie po tym że nie było widać drugiego brzegu?? :grin: :grin:
Obrazek
Tommy
Wanted Dead Or Alive

{ GENDER }:

Postprzez Neela 26 kwi 2002 16:04

ale wam jest dobrze,troche wam zazdroszcze :grin: mnie sie nigdy bon jovi nie przysniło,ani nawet przez chwile :cry: .najczesciej si esnia rzeczy takie o których sie mysli duzo lub czesto widzi,a mnie czasem sie snia takie rzeczy o ktorych tylko przelotniepomyslałam,a o bon jovi tak czesto mysle i nic :( :( :(
Neela
Wanted Dead Or Alive

{ GENDER }:

Postprzez sdms 26 kwi 2002 17:00

Tommy czepiasz się :) . Jakbyś nie wiedział ocean można oróżnić od morza. Nie wiem jak, bo nigdy nie byłem nad oceanem, ale człowiek jak się znajduje nad oceanem to od razu wie, że to ocean a nie morze. To taka zdolność wrodzona. Poza tym podejrzewam, że Gina ze snu wiedziała gdzie jest więc i nasza Gina musiała to wiedzieć :D :grin: :) 8)
Historia papiestwa
sdms
Stra

{ GENDER }:

Postprzez Klaudia 26 kwi 2002 17:24

BJ już dawno mi się śnili :cry: , ale wczoraj sniły mi się jakieś bzdury z podkładem muzycznym :grin: . Nie wiem dlaczego tak stało, ale przynajmniej sobie posłuchałam "Blaze Of Glory" :grin:
I believe I can fly
I believe I can touch the sky
Klaudia
Saturday Night

{ GENDER }:

Postprzez Gina 26 kwi 2002 18:10

THX sdms
- Tommy TY SIĘ UWZIĄŁEŚ PO PROSTU :grin: :!: :!: :grin: :grin:

To był ocean - ja to czułam - czułam też że to nie Polska - tylko coś w Stanach (bo skad tam Jon - z drugiej strony skad tam moja koleżanka - ale sny są zazwyczaj dziwne)
Ale skoro obie to aż tak przeszkadza :grin: :grin: :grin: :grin: mogę zmienić ze było tam dużo wody. :grin: Pasuje :?: :grin: :?: :grin: :grin: :grin:
Obrazek
Gina
mod

{ GENDER }:

Postprzez erka 26 kwi 2002 18:38

Prosze sie nie czepiac Giny Tommy :!: Coś mi sie zdaje że chcesz trappera dogonic i ten jego cynizm. Skoro Gina czuła że to nie Polska to musisz jej uwierzyć. A jak ma ci to udowodnic? NIe wiem- udowodnij że Bon Jovi są najlepszym zespołem na swiecie to pogadamy. :grin: :grin: :grin: Oki wredna się robie.
erka
Undivided

{ GENDER }:

Postprzez Tommy 26 kwi 2002 19:11

Ale skoro tobie to aż tak przeszkadza

Mnie nic nie przeszkadza, ja poprostu staram się zaspokoić moją wrodzoną ciekawość :grin:
Coś mi sie zdaje że chcesz trappera dogonic i ten jego cynizm

Don't worry, I'm far from that :grin:
udowodnij że Bon Jovi są najlepszym zespołem na swiecie

A nie są :?: :grin: :?:
Obrazek
Tommy
Wanted Dead Or Alive

{ GENDER }:

Postprzez erka 26 kwi 2002 22:26

Heheh z tym ostatnim to się zgodzę Tommy. Bon Jovi rulez :!:
erka
Undivided

{ GENDER }:

Postprzez brenda 09 maja 2002 19:11

Bon Jovi śnią mi się często. Ostatnio był wyjątkowo dziwny. Bon Jovi grali w naszym domu kultury. Mniej więcej 300 miejsc! ale to nie jest najgorsze,na koncercie byłam z moim psem. Co chwila wychodziłam na dwór, zespół nie bardzo mnie interesował. A i tak w ogole to siedziałam z tym psem tak z tyłu sceny i jak wychodziłam musiałam przejśc między chłopakami z BJ, nie bardzo ich to interesowało. Koncert zleciał mi bez większych emocji. Dopiero po nim obudziła się we mnie wielka miłość do Bon Jovi.
Poszłam do nich po autografy, ustawiłam się w długiej kolejce. W końcu dostalam, to co chciałam i już odchodziłam gdy usłyszałam pewną rozmowę: Jon:-wiesz, że zapomnieliśmy zarezerwować hotelu, a nasz samolot odlatuje za pięć dni, Hugh ma coś do załatwienia w Polsce. Jesteśmy bez dachu nad głową. A na to Rich: -Mam jakąś rodzinę w Polsce, nazywają się, zaraz jek to było...( i tu powiedział moje nazwisko).
Już po kilku godzinach Bon Jovi byli u mnie w domu!!!! :grin:
Było supoer, grali, po za tym opowiadali mi o życiu muzyka, Rich uczył mnie grać na gitarze, a David na klawiszach.
Najśmieszniejsze było to, że moi rodzice nie wiedzieli, że Bon Jovi to Bon Jovi. Sądzili, że Richie jest adwokatem, czy coś takiego, i po prostu przyjechał z kumplami na wakacje. Byli strasznie ździwieni, że tak zaprzyjażniłam się z wujkiem :grin:
Przy wyjeżdzie dali mi swoje prywatne nr telefonów i adresy e-mail. Obiecali, że przyjadą znowu, a ja cierpliwie czekam na tę wizytę, nie musi być u nie w domu, ani nawet u n=mnie w mieści, wystarczy w Polsce.
brenda
Never Say Goodbye

{ GENDER }:

Postprzez sdms 10 maja 2002 00:06

heh brenda piekny sen :wink: :grin: :new-alien:

Przy wyjeżdzie dali mi swoje prywatne nr telefonów i adresy e-mail.

To moze nam je podasz :wink: :grin: :new-alien:

a ja cierpliwie czekam na tę wizytę, nie musi być u nie w domu, ani nawet u n=mnie w mieści, wystarczy w Polsce.

Ja tez cirpilwie czekam i caly czas ktf :wink: :grin: :new-alien: :new-alien: :new-alien:
Historia papiestwa
sdms
Stra

{ GENDER }:

Postprzez Neela 10 maja 2002 01:26

ach,brenda, co za piekny sen.
gdyby mogł sie stac prawdą :bday: a jakby mieli przyjechac do Polski,to mogliby zagrac w domu kultury w miom miescie :grin:
Neela
Wanted Dead Or Alive

{ GENDER }:

Postprzez trapper 10 maja 2002 10:00

Don't worry, I'm far from that

Ale jestes bardzo pojętny uczniem :grin:
"Za co kocham Ferrari?Bo jest jak Manchester United-czerwone,utytułowane i ma na świecie miliony ludzi gotowych zjeśc dla niego ostatnią koszulę."
trapper
mod

{ GENDER }:

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ogólna dyskusja