see you po maturze :(

Wszystko co nie pasuje do innych kategorii.

Strona główna OFFTOPIKI Różne

see you po maturze :(

Postprzez erfea on 23 Mar 2003 19:00

Niestety jak czolowiek się starzeje to: musi nosić caraz więcej badziewia po kieszeniach (dowody osobiste, prawojazdy, karty zniżek...) i musi tesz kiedyś napisać coś takiego jak matura :( Niestey mnie dopadło to w tym roku :( Ponieważ do "czegoś takiego" jak egzamin dojrzałości trzeba się jednak troszku przygotować, zaczynam się uczyć (w końcu kiedyś musi być ten pierwszy raz :grin: ). Mam nadzieję, że w ciągu miesiąca uda mi się przerobić 1000 lat literackich wzlotów i upadków różnych dziwnych ludzi, nauczyć się całego programy szkoły średniej z geografii, poznać tajniki matematyki i jeszcze może poduczyć się angielskiego. Powoli zmierzam do przykrego, ale nieuniknionego końca... :bawling:
Muszę się z Wami rozstać na ten czas :bawling: bo jednak 2h spędzone prze kompem, to jednak troszku dożo... Nakładam sobie po prostu szlaban na neta! Może to głupie (wiem że to głupie) ale muszę tak zrobić, bo ineczej nie znajdę w sobie tyle siły, aby obmówić sobie tej przyjemności pisania na forum i chatowania z Wami! Znikam do 8 maja (potem zobaczę). Może ewentualnie jakoś się objawię w międzyczasie, ale nie obiecuję i na pewno nie bedzie to w takiej skali jak dotychczas.
Mam nadzieję , że mnie zrozumiecie :grin:
Trzymajcie kciuki i see you po maturze!
Będzie mi Was brakowało :bawling:
P.S. Jakby Ktoś miał do mnie jakąś ważną sprawę to wysyłajcie maile.

Image
Awatar użytkownika
erfea
Mistress Of Dragons

Od: 10 Lut 2003 22:52
Miejscowość: Morthnar

Postprzez kawa on 23 Mar 2003 19:21

Trzymaj sie!!!
Bedzie dobrze!!!
Masz racje! Ucz sie ucz, bo nauka to potegi klucz!!! :grin:
Matura jest teraz najwazniejsza!!! W koncu to tylko poltora miesiaca. Ani sie obejrzysz i bedzie 8 maja!!! Tylko z ta nauka nie przesadzaj, zeby mozg Ci nie wyparowal!!! :grin: :grin: :grin:
Napewno zdasz mature na same piateczki!!!
Powodzenia

KEEP THE FAITH!!!

"Sleep all day. Party all night.
Never grow old. Never die.
It's good to be a vampire."
Awatar użytkownika
kawa
przyjaciel

Od: 22 Gru 2002 22:27
Miejscowość: Santa Fe

Postprzez sdms on 23 Mar 2003 19:56

Powodzenia na egzaminku (takze innym ktorzy zdaja w tym roku :))... Trzymaj sie i wracaj do nas szybciutko :)

Historia papiestwa
[url=http://www.ram-rzeszow.one.pl]RAM Rzesz
Awatar użytkownika
sdms
Stra

Od: 05 Mar 2002 20:37
Miejscowość: Gliwice

Postprzez Klaudia on 23 Mar 2003 20:35

Szkoda, że robisz przerwę, ale co trzeba, to trzeba :wink:
Tobie, jak i wszystkim, którzy w tym roku piszą maturę, życzę zdania jej na same 5 :)

I believe I can fly
I believe I can touch the sky
Awatar użytkownika
Klaudia
Saturday Night

Od: 02 Mar 2002 19:23
Miejscowość: Rybnik

Postprzez hard on 23 Mar 2003 20:52

Cóż mogę powiedzieć :grin:
Powodzenia
Awatar użytkownika
hard
Keep The Faith

Od: 27 Mar 2002 01:34

Postprzez ŻONA_DŻONA on 23 Mar 2003 23:37

Również chciałam zyczyć powodzenia i powiedzieć 3maj się ( wiem jak cięzko jest bez neta:)).

Image
Awatar użytkownika
ŻONA_DŻONA
Keep The Faith

Od: 02 Mar 2002 05:05
Miejscowość: Red Bank

Postprzez erka on 24 Mar 2003 02:09

Trzymaj się erfea i wracaj do nas już 8 maja . Na pewno zdasz na same 5 :angel:

I GUESS I'D RATHER DIE THAN FADE AWAY
Awatar użytkownika
erka
Undivided

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Two story town

Postprzez Days on 24 Mar 2003 02:29

jejq wszyscy to robia i coraz bardziej mnie to przytlacza...........

moze ja tez powinnam - qmpele odmowily sobie TTT bo musza sie uczyc, qmpel sobie kompa rozlozyl na czesci, teraz erfea robi sobie szlaban na neta, a mnie nie powtrzymuje nawet to, ze skonczylam pakiet na ten miesiac........... qrde a matura coraz blizej, a ja nawet zbioru nie ruszylam.......... chyba tez sobie zaczne przerwy od neta robic.

tak wiec jakby mnie przez jakis czas nie bylo to znaczy, ze siedze i robie zadania........ 3majcie za mnie kciuki (tak teraz, by mi sie udalo wreszcie za te zadania zabrac) jak i potem - w maju......

erfeo - towarzyszko doli-niedoli........... trzymaj sie i trzymaj za mnie kciuki - ja za ciebie juz zaczynam :D

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Postprzez Arha on 24 Mar 2003 03:58

O ja, jakie najpilniejsiejsze uczennice tutaj :grin: :grin: :grin:

Ja przynajmniej w małej części poznałam ten ból w zeszłym roku (ale mała matura to nic przy dużej... chociaż stres był) ale od kompa nie odeszłam... hell, czy ja sie w ogóle uczyłam?!

Tak czy inaczej pofodzenia wszystkim zdającym maturę czy inne egzaminki, będę trzymała kciuki (mocno). Mnie w przyszłym roku najprawdopodobniej czeka FCE, do tego czasu mam spokój...

Znudziły mi się waszych smoków powtórki
Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Od: 11 Mar 2002 01:06
Miejscowość: Wroclove

Postprzez Days on 25 Mar 2003 01:43

mam problemy........... i chyba bede miala jeszcze wieksze, bo tak zdalam probna mature, ze nie mam zadnej motywacji, by sie uczyc....... za to mama mnie zabije za rachunki za net.........

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Postprzez erfea on 26 Mar 2003 20:37

Jestem, ale tylko na trzy sekundy... :(
Bardzo serdecznie dziękuję Wam zaa wsparcie!!! Na samych 5 nie zależy mi tak bardzo, ale było by miło :grin:
Days! DO ROBOTY!!!! Nie można się tak obijać!!!
Co do próbnej matury, to pisalam ją wczoraj i jeszcze nie ma wyników, ale raczej nie powinno być problemów...
A co do tych pilnych "uczennic " Arha, to chyba źle trafiłaś :grin: Tutaj są tylko zdolne lenie :grin: :wink:

Image
Awatar użytkownika
erfea
Mistress Of Dragons

Postprzez brenda on 26 Mar 2003 21:31

Tez zycze powodzenia wszystkim zdajacym mature!!! Trzymam kciuki.

ucz sie, ucz, bo nauka to potega i klucz

Taaa, a jak zdobedziesz duzo kluczy to moze zostaniesz woznym :grin:
Awatar użytkownika
brenda
Never Say Goodbye

Od: 04 Maj 2002 22:05
Miejscowość: W

Postprzez Anonymous on 29 Mar 2003 16:24

Ja tez w tym roku, to znaczy za jakies trzydziescie ileś tam dni mam maturke i troche mnie to przeraza, bo choc probna poszla mi nienajgorzej, to mam dosc powazne obawy jak to bedzie w maju. Co do rezygnowania z internetu to raczej nie, bo net jest mi potzrebny do nauki, do szukania informacji, do kontaktu z mądrymi ludxmi:) i tak dalej; co do przestania pisania na forum, to chyba tez sie wiele nie zmieni, bo od kilku miesiecy ie napisalam zadnego posta:))) nie dlatego ze nie chce, tylk opoprostu nie mam czasu, mam nadzieje, ze jak juz zdam ta mature, dostane sie na studia, to bede mogla usiasc przed monitorem na kilka godzin i poodpisywac na wszystkie tematy, heheheh:)))))

Erfea i Days- trzymam za Was kciuki:)
Anonymous

Postprzez erfea on 24 Kwi 2003 13:58

No tak... muszę pisać we własnym temacie, ale nie mam bloga... więc gdzieś muszę się wypisać... :grin:
Za niecałe dwa tygodnie mam maturę (o tym już wiecie) i nc nie umiem na ustny polski! Nie przerażało mnie to do wczoraj. Wczoraj moja klasa usłyszała od polonistki że "jesteśmy kołki i ona nie wie jak zdamy tą maturę" Mimo to ja KTF, bo tak trzeba:)
Poza tym dzisia jestem ostatni dzień w szkole w charakterze uczennicy... ech starość. Trzeba będzie to świętować, ale może troszku później. :bday: Trzymajcie się (ja teżbędę się trzymała stołu i będzie OK)
:grin:

Image
Awatar użytkownika
erfea
Mistress Of Dragons

Postprzez Arha on 26 Kwi 2003 04:27

Eeee tam, przejmujesz się... z doświadczenia wiem, że w sytuacjach stresowych poziom wiedzy wzrasta (adrenalinka...) i na pefno napiszesz... nie masz wyjścia... bo będzie Cię prześladować... ja :P (absolutnie nie sugerować się moim podpisem)
Od nas tesh odeszły 4 klasy... ( w tym gościu w ktorym bujała się moja qmpela, hurra, teraz tydzień jęczenia i nigdy więcej o nim nie usłyszę!!). Mnie to czeka za 2 lata... ehhh, szkoda, nie lubie pożegnań...

Anyway powodzenia na maturze (nie dziękuj...) :wink: :wink: :wink:

Znudziły mi się waszych smoków powtórki
Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Od: 11 Mar 2002 01:06
Miejscowość: Wroclove

Postprzez Magdusia on 06 Maj 2004 20:56

Cóż nadszedł dzień, kiedy i ja piszę "see you po maturze":bye2:. To już całkiem niedługo, więc powinnam ograniczyć korzystanie z netu, a czas poświęcić na ostatnie powtórki. Boże to już tylko kilka dni :omg:
Przy okazji życzę powodzenia wszystkim pozostałym tegorocznym maturzystom (oby nam dali jakieś możliwie łatwe tematy)

Image
Awatar użytkownika
Magdusia
Wanted Dead Or Alive

Od: 30 Mar 2003 21:29
Miejscowość: Warszawa

Postprzez Klaudia on 06 Maj 2004 21:09

W zeszłym roku pisałam, to i teraz też to zrobię :shiner:
Trzymam mocno kciuki za Ciebie, za Kawę, za sd i za wszystkich innych maturzystów, których już nie umiem sobie przypomnieć :confuse:
Mam nadzieję, że zdacie i najlepiej na same 5!
Połamania piór życzę

I believe I can fly
I believe I can touch the sky
Awatar użytkownika
Klaudia
Saturday Night

Od: 02 Mar 2002 19:23
Miejscowość: Rybnik

Postprzez kawa on 06 Maj 2004 23:18

Nie dziękuję (żeby nie zapeszać)! :grin:
Też chciałabym napisać "see you po maturze", ale tak strasznie ciągnie mnie do tego kompa, że pare dni bez niego to masakra!
Zrobię tak: rano i po południu nauka, wieczorem komputer... :grin: :grin: :grin:

Powodzenia dla reszty! :horns:

"Sleep all day. Party all night.
Never grow old. Never die.
It's good to be a vampire."
Awatar użytkownika
kawa
przyjaciel

Od: 22 Gru 2002 22:27
Miejscowość: Santa Fe

Postprzez Reddie on 06 Maj 2004 23:25

No cóż kochani maturzyści (czyli i ja.... ) nie pozostaje mi nic innego jak życzyć Wam wszystkim SZCZĘŚCIA NA MATURZE (podobno kiedy ktoś życzy powodzenia to to przynosi pecha :shiner: ) i żebyśmy wszyscy zdali na samych 5!!! Mam nadzieje że po tych strasznych okropnych i niepotrzebnych egzaminach podzielimy się tu ze sobą naszymi osiągnięciami.
WSZYSTKIEGO DOBREGO i do zobaczenia po maturach!

You can't win... until you're not afraid to lose...
Awatar użytkownika
Reddie
Never Say Goodbye

Od: 02 Mar 2002 21:54
Miejscowość: Wroc

Postprzez sdms on 06 Maj 2004 23:41

Nie pozostaje mi nic innego jak życzyć wam wszystkim powodzenia... Niech moc będzie z wami :grin:

Historia papiestwa
[url=http://www.ram-rzeszow.one.pl]RAM Rzesz
Awatar użytkownika
sdms
Stra

Od: 05 Mar 2002 20:37
Miejscowość: Gliwice

Następna

Strona główna OFFTOPIKI Różne

Powróć do Różne