sdms napisał(a):Nie pozostaje mi nic innego jak życzyć wam wszystkim powodzenia... Niech moc będzie z wami
a Ty sd nie zdajesz czy jak?

Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Różne
Klaudia napisał(a):sdms napisał(a):Nie pozostaje mi nic innego jak życzyć wam wszystkim powodzenia... Niech moc będzie z wami
a Ty sd nie zdajesz czy jak?

to nie jest takie złe (przynajmniej z perspektywy czasu 

). I moje ambicje mi mówią, że za polski i matmę będę mieć 6 i chyba raz w życiu kogoś / czegoś posłucham

Wszyscy boją się wypracowania, a ja doszłam do wniosku, że jeżeli moje będzie sprawdzał nasz polonista, to 6 mam prawie murowane...

bo niby mozna bylo go dac komisji i potem po niego przychodzic, ale nie chcialo mi sie tego robic... z reszta lubie miec kalkulator przy sobie - nie po to, by tam liczyc ile jest 4+6 ale czasami jak czegos do konca sie nie wie, to sie liczy jakies glupoty i nagle sie okazuje, ze cos z tego moze wyjsc (tak mialam na kole z dyskretnej...). anyway mialam jeszcze xeroweane tablice matematyczne, z tych samych powodow - nie chcialo by mi sie latac do stolika komisji... a z polskiego nic nie mialam, bo nie wiedzialam co zrobic
lol
cytaty niby sobie jakies wzielam od siostry ale i tak ich nie uzylam 

będę jedyną dziewczyną na sali bez żakietu, tzn. w samej bluzce (czarno-białej

Muszę stwierdzić, że chyba w dniu matury będę jedyną dziewczyną na sali bez żakietu, tzn. w samej bluzce (czarno-białej ).

trapper napisał(a):będę jedyną dziewczyną na sali bez żakietu, tzn. w samej bluzce (czarno-białej)
Bez spódnicy??

kawa napisał(a): Ich auch,

Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Różne
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości