Colleen napisał(a):z czego pamiętam tylko sd, który wyglądał jak Cr@sh, ale dobra
Yyy... No dobra może być i tak
Colleen napisał(a):I potem nagle z krzaków wyszedł sd i się obudziłam:P
Czy ja naprawdę jestem taki straszny?

Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Różne
Colleen napisał(a):z czego pamiętam tylko sd, który wyglądał jak Cr@sh, ale dobra
Colleen napisał(a):I potem nagle z krzaków wyszedł sd i się obudziłam:P

sdms napisał(a):
Czy ja naprawdę jestem taki straszny?![]()
]

) i ucieka. Ja za nim. Za następnym rogiem wpada wprost na trzech policjantów, na których się przewraca... niestety podczas upadku wino się potłukło, chipsy pokruszyły, owoce zmiażdzyły itd. Więc policjanci zmuszają złodzieja, by mi zwrócił kasę.

Byłam na imprezie u mnie w budzie i nie wiedzieć czemu w około panowały istnie egipskie ciemności. Siedziałam na jakiejś takiej bordowej pufie... Na ścianach wisiały lampy naftowe...
I w pewnym momencie nawet te lampy zgasły i z głośników poleciało... "Save The World" wiadomo którego zespołu, a obok mnie nagle pojawiła się OLka ze świeczką w ręku i z bardzo tajemniczym uśmiechem kazała mi podążać za sobą:P Schodziłyśmy z takich wieeeelgaśnych schodów, a wtedy ja powiedziałam coś w stylu "Ty jesteś z forum, prawda?" na co ona się tylko uśmiechnęła
I potem pamiętam, że chwilę rozmawiałyśmy, i Olka zaprowadziła mnie do takiej czarnej wieży, i powiedziała, że do końca imprezy mam puszczać jakieś kawałki Bon Jovi
Słowem- piękne to było 

Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Różne
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości