Secret Dreams

Wszystko co nie pasuje do innych kategorii.

Strona główna OFFTOPIKI Różne

Postprzez sdms on 07 Mar 2004 18:17

Colleen napisał(a):z czego pamiętam tylko sd, który wyglądał jak Cr@sh, ale dobra

Yyy... No dobra może być i tak :grin:
Colleen napisał(a):I potem nagle z krzaków wyszedł sd i się obudziłam:P

Czy ja naprawdę jestem taki straszny? :shiner: :pokoj:

Historia papiestwa
[url=http://www.ram-rzeszow.one.pl]RAM Rzesz
Awatar użytkownika
sdms
Stra

Od: 05 Mar 2002 20:37
Miejscowość: Gliwice

Postprzez Colleen on 07 Mar 2004 23:55

sdms napisał(a):
Czy ja naprawdę jestem taki straszny? :shiner: :pokoj:

No najwyraźniej:P:P:P Siem obudziłam zlana potem:P:P:P

Heh, mnie się ostatnio coraz częściej śnią różne rzeczy.... A dzisiaj.... Sama nie wiem, ten sen był...dziwny... Ale nie bój się, sd, tym razem nic o Tobie :grin: Śniła mi się jakaś mała dziewczynka w czerwonym kubraczku, która nie wiadomo dlaczego była ścigana przez jakichś ludzi... Nie wiem, w każdym razie było niebezpiecznie:) I nagle uświadomiłam sobie, że to ja jestem tym małym, zagubionym i przerażonym dzieckiem.... A tam, obok mnie, był Ktoś, i kiedy objęłam go małymi dziecinnymi rączkami poczułam się nagle nieskończenie bezpieczna i szczęśliwa.... I obudziłam się z tym samym uczuciem błogości i przeświadczeniem, że to był TEN jedyny... Wiem, że to głupie, ale tak czuję:) Choć sama nie rozumiem, dlaczego:) A najlepsze jest to, że nie pamiętam nic poza tym, że on miał na sobie taki czerwony sweter robiony na drutach :grin: [z perspektywy dziecka nie za wiele było widać :shiner: ]
Hmm... Dziwne to było... Ale ja kcem więcej takich snów :grin: :grin: :grin:

And really bad eggs…drink up, me 'earties, yo ho

"Me? I'm dishonest. And a dishonest man you can always trust to be dishonest. Honestly. It's the honest ones you want to watch out for, because you can never predict when they're going to do something incredibly… stupid."

Image
Colleen
Soymaer

Od: 17 Lut 2004 16:12

Postprzez Jon Bon Jovi '87 on 11 Mar 2004 07:07

A dzisiaj śniła mi się totalna beznadzieja...

Miałem robić imprezkę więc idę po zakupy... kupiłem już wszystko i nagle zza rogu wyskakuje oprych i kradnie mi wszystko (co jak co, ale winiak był za 59,99 :P) i ucieka. Ja za nim. Za następnym rogiem wpada wprost na trzech policjantów, na których się przewraca... niestety podczas upadku wino się potłukło, chipsy pokruszyły, owoce zmiażdzyły itd. Więc policjanci zmuszają złodzieja, by mi zwrócił kasę.

Dostałem tę kasę, ide jeszcze raz po zakupy. Kupiłem wszystko, idę... a zza rogu wyskakuje inny złodziej i znowu wszystko mi kradnie. Gonię go, on wpada na tych samych gliniarzy, znowu wszystko się tłucze i bandyta musi mi oddać kasę. Oddał więc idę ponownie na zakupy, zza rogu wyskakuje złodziej... itp, itd, w koło Macieju przez całą noc...

Jestem
Awatar użytkownika
Jon Bon Jovi '87
Keep The Faith

Od: 09 Lip 2003 06:31

Postprzez Colleen on 18 Kwi 2004 18:52

Dzisiaj mi się śniło coś takiego, że muszę to opisać :mwahaha: Byłam na imprezie u mnie w budzie i nie wiedzieć czemu w około panowały istnie egipskie ciemności. Siedziałam na jakiejś takiej bordowej pufie... Na ścianach wisiały lampy naftowe... :lmao: I w pewnym momencie nawet te lampy zgasły i z głośników poleciało... "Save The World" wiadomo którego zespołu, a obok mnie nagle pojawiła się OLka ze świeczką w ręku i z bardzo tajemniczym uśmiechem kazała mi podążać za sobą:P Schodziłyśmy z takich wieeeelgaśnych schodów, a wtedy ja powiedziałam coś w stylu "Ty jesteś z forum, prawda?" na co ona się tylko uśmiechnęła :lmao: I potem pamiętam, że chwilę rozmawiałyśmy, i Olka zaprowadziła mnie do takiej czarnej wieży, i powiedziała, że do końca imprezy mam puszczać jakieś kawałki Bon Jovi :grin:... I że ona tak naprawdę nie pochodzi z Polski, tylko gdzieś ze wschodu :lmao: Słowem- piękne to było :lmao:

And really bad eggs…drink up, me 'earties, yo ho

"Me? I'm dishonest. And a dishonest man you can always trust to be dishonest. Honestly. It's the honest ones you want to watch out for, because you can never predict when they're going to do something incredibly… stupid."

Image
Colleen
Soymaer

Od: 17 Lut 2004 16:12

Poprzednia

Strona główna OFFTOPIKI Różne

Powróć do Różne