Secret Dreams

Wszystko co nie pasuje do innych kategorii.

Strona główna OFFTOPIKI Różne

Postprzez Jon Bon Jovi '87 on 22 Lut 2004 20:09

rozumiem, że sd poczułby się zszokowany :P

Jestem
Awatar użytkownika
Jon Bon Jovi '87
Keep The Faith

Od: 09 Lip 2003 06:31

Postprzez its just me14 on 22 Lut 2004 20:17

[kwiatek]
Ostatnio edytowany przez its just me14, 08 Maj 2004 04:28, edytowano w sumie 1 raz
its just me14
Get Ready

Od: 25 Sty 2004 22:51
Miejscowość: middle of nowhere

Postprzez sdms on 22 Lut 2004 20:18

No cóż jakoś przeżyję bez tej wiedzy... Widocznie nie jest mi ona przeznaczona :)

Historia papiestwa
[url=http://www.ram-rzeszow.one.pl]RAM Rzesz
Awatar użytkownika
sdms
Stra

Od: 05 Mar 2002 20:37
Miejscowość: Gliwice

Postprzez bonfankaa on 22 Lut 2004 23:50

no no no ciekawie:] ja zazwyczaj mam zwariowane sny i az glupio o nich pisac :rofl:

gdy nie ma uczucia jest chemia..bierz ja z umiarem...bo jak narkotyk..uzaleznia
Awatar użytkownika
bonfankaa
Undivided

Od: 16 Maj 2002 03:04
Miejscowość: Warszawa

Postprzez Colleen on 24 Lut 2004 19:07

Mnie się zwykle nic nie śni....Dzisiaj był wyjątek:) No więc śniło mi się, że jechaliśmy na zlot... [my czyli wszyscy ci z forum, którzy mieszkają na śląsku;) sd, Klaudia, Anfield, i jeszcze parę osób;)] Jechaliśmy w takim mały minibusie, sd grał na gitarze i śpiewał piosenki Bon Jovi of course, ale tak wył, że się nie dało tego słuchać;) [i ktoś mi powie, że moje sny nie są chore:P], a ja w kółko biegałam i przynosiłam gorącą czekoladę :lmao: Przy chyba dziesiątej rundce się potknęłam o czyjeś nogi i wylałam zawartość tych kilku kubków na koszulę sd :shiner: I się obudziłam :crazy: Niezły początek dnia :grin:
Ostatnio edytowany przez Colleen, 24 Lut 2004 19:36, edytowano w sumie 1 raz

And really bad eggs…drink up, me 'earties, yo ho

"Me? I'm dishonest. And a dishonest man you can always trust to be dishonest. Honestly. It's the honest ones you want to watch out for, because you can never predict when they're going to do something incredibly… stupid."

Image
Colleen
Soymaer

Od: 17 Lut 2004 16:12

Postprzez sdms on 24 Lut 2004 19:22

:omg: Jeszcze jakby sd umiał grać na gitarze :rofl:, a co do tego wycia to się nie wypowiadam :P... No i moja biedna koszulka :grin:

Historia papiestwa
Awatar użytkownika
sdms
Stra

Postprzez Klaudia on 24 Lut 2004 22:40

No więc śniło mi się, że jechaliśmy na zlot... (...) sd, Klaudia, Anfield, i jeszcze parę osób;)]

coś ja soatatnio w wielu snach wsytępuje, u Colleen, u sd :confuse: :grin:

A ja mam ostatnio straszne koszmary, że mnie w szkole ze schodów zrzucają, że stałam na przystanku z mamą, która mnie odwoziła do szkoły :rofl: , w pewnym momencie jej uciekłam, bo ubrałam spódnicę (oczojebną pomarańczową, mini :grin: ) i dopiero na przystanku stwierdziłam, że mam nogi nie wydepilowane :rofl: Spóźniłam się na 2 lekcje, jakoś dziwnie bardzo się tym przejęłam, później straciłam jeszcze godzinę na palarni :crazy:
Schiz równy :crazy: A dziś coś całkiem podobnego mi się śniło, też przystanek, tylko teraz co 5 minut zmieniałam autobusy :/
Nienawidze moic snów :crazy:

I believe I can fly
I believe I can touch the sky
Awatar użytkownika
Klaudia
Saturday Night

Od: 02 Mar 2002 19:23
Miejscowość: Rybnik

Postprzez NiKKi Rebel on 25 Lut 2004 01:33

co mi sie dzis sniło?
a, juz wiem :shiner:
mieszkałam z mamą i jakims rodzenstwem na wsi, i nagle trawa zaczeła sie palic .. ja wpadłam w panike, a mama i rodzenstwo mnie opieprzyli i kazali sie czyms pozytecznym zając, a nie jakims tam ogniem :lmao:

[size=75]G
Awatar użytkownika
NiKKi Rebel
Never Say Goodbye

Od: 01 Sie 2002 20:05
Miejscowość: Tuonela

Re: hmm..

Postprzez Kourin on 25 Lut 2004 04:17

sdms napisał(a):A mi się dziś śniła Kourin, Klaudia i ja w świecie The Sims :grin:

Hm... :omg: :grin:

Mi się dziś śniło, że siedzę na lekcji polskiego i słucham wykładu o socrealizmie. Słucham... Słucham... Najpierw zauważam, że jestem sama na sali... Potem zauważam, że to jest lekcji polskiego, a ja mam wykład z historii sztuki... A na samym końcu zauważam, że wykład prowadzi siostra Niuni :omg:

Image
Image
Awatar użytkownika
Kourin
The Llama

Od: 27 Gru 2002 17:38
Miejscowość: London N7

Postprzez Gina on 28 Lut 2004 17:27

- A ja dzisiaj w nocy była na koncercie maiden
- koncert był w katowiackim spodku, czyli w budynku PKO mieszczacym sie 50metrow od mojego bloku
- nie było zadnej scenografii
- janick zdjal koszule i zaczal paradowac po scenie podczas gdy wszyscy grali
- poznij wszyscy weszli komus na barana i "plywali" sobie w tlumie glow
- a ja zdazylam w tym czasie poleciec do sklepu po klisze do aparatu, po aparat i do lazienki
- pozniej caly tlum zaczal sie laczyc i powstal wezyk a w tym wezyku same dzieci zaczelam sie rozgladac za rodzicami ( r o d z i c a m i) i szukac Nikki
- pozniej caly wezyk tak sobie lazac w rytm muzyki (slyszalam infinite dreams a mowilam sobie fajnie ze lord of the flies graja) wszedl do jakiegos domu (w ktory nagle zmienily sie trybuny)
- wezyk z domu wyszedl a ja zostalam, poszlam do jakiejs lazienki, ktos bral prysznic a Steve spal na jakims krzesle przy wannie, a Bruce i ktos jeszcze rozmawiali o czyms zza jakiejs zaslonki.

pomijajac wszystkie bezsensownosci tegu snu, to widzialam Bruca z 15 cm i bylam z maiden w jednym domu :lmao: :lmao: :lmao: :lmao:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Zgierz

Postprzez Jon Bon Jovi '87 on 28 Lut 2004 19:13

a mnie się ostatnio śniło, że z powodu jakichś prześladowań religijnych obcinali ludziom nogi, i mi jedną ucieli a ja uciekłem na drugiej... dalej nie pamiętam nic, oprócz morza krwi...

:crazyeyes: chyba czas się leczyć...

Jestem
Awatar użytkownika
Jon Bon Jovi '87
Keep The Faith

Postprzez Marwara on 28 Lut 2004 20:22

nie wiem czy wiecie, ale sny o koncercie znaczą:
-dla zdrowego szczęście
-dla chorego wyzdrowienie

nie wiem ile prawdy w tym szczęściu dla zdrowego, ale ja mogę potwierdzić to wyzdrowienie dla chorego; otóż parę tygodni temu przyśniło mi się, że jestem na koncercie Wilków, a parę dni po tym śnie poszłem do ortopedy i przepisał mi zastrzyki na to moje chore kolanko i... jestem już prawie całkowicie zdrowa :boogie: tzn mogę się oprzeć na nim jak wstaję np. z krzesła ( a to jest baaardzo duży sukces jak dla mnie :boogie: )
Awatar użytkownika
Marwara
Keep The Faith

Od: 18 Sty 2004 18:25
Miejscowość: Dolina Mgie

Postprzez Arha on 29 Lut 2004 04:01

Do sennika patrzyłam przy okazji mojego ostatniego choergo snu, ale i tak nic mi to nie wyjaśniło... no bo co oznacza wielbiciel okiennych markiz w skórzanej kurtce siedzący na łóżku?

Jonny, oglądasz za dużo telewizji :shiner: :shiner: :shiner:

A mi się śnił angielski (tak, mam obsesję, tym bardziej, że mój nowy kurs jest w niebiezpieczeństwie, nie dośc, że ludzi brak, to moja matka ma sny), weszłam tam i nauczyciel mi do nóg padł i przepraszał, ze to przez niego oblałam KFC.

Znudziły mi się waszych smoków powtórki
Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Od: 11 Mar 2002 01:06
Miejscowość: Wroclove

Postprzez sdms on 29 Lut 2004 18:32

A mi się dziś śniło, że grałem w ping ponga z moim starym nauczycielem biologii, pewną dziewczyną z mojej szkoły oraz Giną :grin:.. znaczy była tam jeszcze conajmniej jedna osoba, ale nie wiem kto to był :)... co ciekawsze najpierw grałem bez paletki, potem mi Gina w końcu podała jedną, potem grałem dwiema, a jak Gina mnie trafiła piłką w czułe miejsce to grałem trzema :shiner:, a potem się obudziłem :grin:

Historia papiestwa
Awatar użytkownika
sdms
Stra

Postprzez NiKKi Rebel on 01 Mar 2004 03:04

yeah, Ginuś :horns: cudowny sen ... :boogie:

ostatnio mi sie śniło, że pojechałam do beverly hills ... wziełam taxówke, i oczywiscie poprosiłam aby mnie na BH 90210 facet podrzucił ... :shiner: kierowca okazał sie tak miły, ze za dojazd płacic nie musałam .. wysiadłam z auta, i prosto pod dom Walshów poszłam :grin: zadzwoniłam, a drzwi otworzył mi Jason Priestley i .. sie obudziałm :lmao:

[size=75]G
Awatar użytkownika
NiKKi Rebel
Never Say Goodbye

Od: 01 Sie 2002 20:05
Miejscowość: Tuonela

Postprzez Arha on 02 Mar 2004 00:20

A ja miałam iście oscarowy sen - coś pomiędzy "Katedrą", "Przeminęło z wiadrem" i "Mission impossible", piękna rola drugoplanowa Annie Lennox, no i OScar dla Arhy za rolę pierwszoplanową, no w końcu wyglądałam gorzech od Charlize Theron i to wcale nie potrzebowałam jakiejś konstrukcji na twarzy.

Jak przystalo na oscara, końcówka dramatyczna, happy - endu brak :grin:

Znudziły mi się waszych smoków powtórki
Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Od: 11 Mar 2002 01:06
Miejscowość: Wroclove

Postprzez sdms on 06 Mar 2004 18:54

a mi się dziś śniło, że Jon Bon Jovi '87 zrobił muzykę i jakiś pseudo teledysk do mojej piosenki "Clare", z tym, że tekst był po części po polsku... Najlepsze było to, że Jon był z tym u mnie, wsadził płytkę z teledyskiem do odtwarzacza cd, a potem zabrał mnie do przedpokoju, gdzie na drzwiach od łazienki był jakiś dziwny ekran rodem z filmów S-F, którego kazał mi dotknąć i nacisnąć F11 (nie mam pojęcia na czym), a jak to zrobiłem to zaczął lecieć film.. początkowo byłem w szoku i dopiero po chwili oderwałem ręce od ekranu :), jak to zobaczyłem to stwierdziłem, że z Jona będzie talent i że trzeba to do tv wysłać (ale klip był niecały tylko 1 zwrotka i refren)... i gdy o tym rozmawialiśmy z łazienki wyszła moja babcia i się obudziłem :grin:

Historia papiestwa
Awatar użytkownika
sdms
Stra

Postprzez Jon Bon Jovi '87 on 06 Mar 2004 19:24

Wow! Widzę, że mój talent przez noc się powiększył :boogie: :boogie: :boogie:

Jestem
Awatar użytkownika
Jon Bon Jovi '87
Keep The Faith

Postprzez Colleen on 07 Mar 2004 05:54

Dobra teraz ja coś dorzucę:) Tylko uprzedzam, że to dzikie było:)
Śniło mi się, że przyjechałam na ferie do jakiegoś wielkiego domu, w którym mieszkali wszyscy ludzie z forum, z czego pamiętam tylko sd, który wyglądał jak Cr@sh, ale dobra:) I tam byłam jakiś czas, kiedy odkryłam, że koło domu jest taaaaka ogromna skocznia narciarska z wieloma strasznymi pętlami. No i ja tam masę czasu spędzałam na tej cholernej skoczni.... I raz była noc, a mnie się trochę zsunęła komórka... Na poręcz tej skoczni.... I ja chciałam po nią sięgnąć, a wtedy skocznia zamieniła się w wielką autostradę i ja z niej spadłam.... Dosłownie sturlałam się z tych wszystkich zawijasów itd, a kiedy dochodziłam do największej pętli, to skręciłam nagle i przeleciałam kilkadziesiąt metrów w powietrzu i wpadłam prosto w krzaki, gdzie na ręczniku siedziała Cameron Diaz [???!!!] i czytała gazetę :mwahaha: I potem nagle z krzaków wyszedł sd i się obudziłam:P Maaaaaaaaaaaaaaaatko!!!

And really bad eggs…drink up, me 'earties, yo ho

"Me? I'm dishonest. And a dishonest man you can always trust to be dishonest. Honestly. It's the honest ones you want to watch out for, because you can never predict when they're going to do something incredibly… stupid."

Image
Colleen
Soymaer

Od: 17 Lut 2004 16:12

Postprzez tasiemeczka on 07 Mar 2004 06:59

Ja też chcę mieć jakieś fajne sny, bo na razie wstaję i prawie nic nie pamiętam :bad-words:

Imagine no possesions,
I wonder if you can,
No need for greed or hunger,
A brotherhood of man,
imagine all the people
Sharing all the world...
Awatar użytkownika
tasiemeczka
It's My Life

Od: 11 Paź 2002 19:25
Miejscowość: Bydgoszcz

PoprzedniaNastępna