Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Różne
- swoją drogą, gdzie w marcu dzień nauczyciela
)... woźny łaził i zbierał kasę i w ogóle wszystko było jakby to był dzień maturzysty.... No i moja klasa miała wf... sztanię zajęły dziewczyny, a ja stałem na korytarzu obok szatni i gadałem z kumpelą z klasy... Potem zauważyłem swoją kumpelę, nie ze szkoły i się okazało, że ją wszyscy w szkola znają... Przywitaliśmy się czule
i potem stwierdziliśmy, że dawno się nie widzieliśmy (racja) i umówiliśmy się na następny piątek (no bo w ten nie mogę, bo w sobotę rano jadę do Torunia ;]).... i tu sen się urwał... Rano gadałem z tą kumpelą na gg i wstępnie umówiliśmy się na wyjście gdzieś 
erfea napisał(a):Takie pomieszanie rzeczywistości ze snem może być niebezpieczne. Z durgiej strony zazdroszczę Ci sd, że tak wszystko dobrze pamiętasz co się w tych snach dzieje.
... a co do pamiętania, to ja rzadko pamiętam 
Czemu niebezpieczne? #confuse
)

Ja na ten przykład kiedyś poszłam do szkoły w sobotę bo mi się przysniło
Pobiegłam do łazienki, po kilku minutach wychodzę, a Daria (moja siostra) stoi zdziwiona i mówi: a ty gdzieś idziesz? Ja jej na to, że o 7.26 mam autobus do szkoły
Gdyby mi tego nie powiedziała, to ja bym serio w tą niedzielę poszła do szkoły
spędziłabym uroczy poranek z portierem 

Dodam, że w tym śnie miałam juz kilka na ścianie i w ogóle cały pokój miałam obklejony różnymi plakatami (a tak normlanie, to mam tylko 3
)

) ... jedyne co ze snu (prócz panny K.) pamiętam, to że jakis młody metalowy zespolik grał Run to the Hills Maidenów

its just me14 napisał(a):A mnie sie dzis przysnil jovi i sd![]()
najlepsze jest to ze 1 z nich nie znam i na oczy nie widzialam wiec nie wiem skad sie wzial w moim snie......jedno powiem obudzilam sie z usmiechem na twarzy

Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Różne
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości