Jon Bon Jovi '87 napisał(a):znowu mi się śniła Ona, ale pewnie i tak nie mam szans... mam już tego dość, chcę dostać amnezji albo umrzeć....
chwila, moment... Panie kolego... Co to za dołek?... Więcej wiary w siebie... Napewno będzie dobrze...
Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Różne
Jon Bon Jovi '87 napisał(a):znowu mi się śniła Ona, ale pewnie i tak nie mam szans... mam już tego dość, chcę dostać amnezji albo umrzeć....

W konsekwencji poszłam do dentysty, a ona zamiast mi go wstawić, to powyrywała następne
Do tego dentystką była babka z angielskiego

>, z 2 kolegami .. minelismy jakies jeziorko, skały <gdzie kasia kolwalska uczyła ludzi wspinac sie> .. dojechalismy do ... nie wiem jakiegos budynku .. i tam sie kłócilismy .. cudowny sen 

Teraz mam 38 stopni gorączki, a przecież pojutrze gram w przedstawieniu... 

Gina napisał(a):a ja dzisiaj miałam - zboczony sen![]()
.. Najlepsze jest to, że udział brali koledzy i koleżanki z kalsy (wybrane jednostki), była fizyca i pojawił się wątek mojego brata.. aaa... i jeszcze pani księgowa i w ogóle wszystko działo się w szkole (skąd mój brat znalazł się w mojej szkole w samym ręczniku?
).... A resztę sobie daruję.... 

, gdzie 90% dzieci miało nogi/rece w gipsie oraz że przesladowali mnie jacys fani Knota w Slipach
... tyle ze koncert był w jakims dziwnym, wyjątkowo sztywnym kraju, gdzie przy barierkach hmm było moze z 10 osób <w tym ja> .. tak gdzies w 3 piosence chłopcy zaczeli rozdawac publice przy barierkach .... obiad
a gdy miało zacac die Dance of Death, Bruce zaczał do mnie cos tam gadac, widziałam jak mam na imie .... i sie obudziłam 

a tu nagle szok: skończył się makaron!! Zaofiarowałem się, że pójdę do sklepu.

no i w końcu zjerzdzaliśmy z dachu stodoły 

Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Różne
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości