Secret Dreams

Wszystko co nie pasuje do innych kategorii.

Strona główna OFFTOPIKI Różne

Postprzez sdms on 25 Sty 2004 00:18

Jon Bon Jovi '87 napisał(a):znowu mi się śniła Ona, ale pewnie i tak nie mam szans... mam już tego dość, chcę dostać amnezji albo umrzeć.... :bawling:

chwila, moment... Panie kolego... Co to za dołek?... Więcej wiary w siebie... Napewno będzie dobrze...

Historia papiestwa
[url=http://www.ram-rzeszow.one.pl]RAM Rzesz
Awatar użytkownika
sdms
Stra

Od: 05 Mar 2002 20:37
Miejscowość: Gliwice

Postprzez Klaudia on 25 Sty 2004 17:13

Powracając do głównego tematu :grin:
Śniło mi się, że mi ząb wyleciał (!) i to na dodatek przedni :omg: W konsekwencji poszłam do dentysty, a ona zamiast mi go wstawić, to powyrywała następne :shiner: :confuse: Do tego dentystką była babka z angielskiego :confuse:
Jak ja nienawiedzę takich snów :crazy:

I believe I can fly
I believe I can touch the sky
Awatar użytkownika
Klaudia
Saturday Night

Od: 02 Mar 2002 19:23
Miejscowość: Rybnik

Postprzez Jon Bon Jovi '87 on 25 Sty 2004 20:28

Kolejne tęskne i ulotne sny o martwej już dzisiaj epoce rock'n'rolla...

Jestem
Awatar użytkownika
Jon Bon Jovi '87
Keep The Faith

Od: 09 Lip 2003 06:31

Postprzez Arha on 26 Sty 2004 06:23

A mi się śniło, że byłam piekna. A co najważniejsze, moja piękność została zauważona.

Ja to mam chore sny.

Znudziły mi się waszych smoków powtórki
Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Od: 11 Mar 2002 01:06
Miejscowość: Wroclove

Postprzez Jon Bon Jovi '87 on 26 Sty 2004 23:26

śniło mi się, że jechałem sobie na Harleyu, a wokół wszystko było zalane słońcem... :)

Jestem
Awatar użytkownika
Jon Bon Jovi '87
Keep The Faith

Postprzez NiKKi Rebel on 27 Sty 2004 01:14

a dzis mi sie sniło że ... jechałam sobie dziwnym autokarem <w sumie był inny niz wszystkie, wyjątkowy :P>, z 2 kolegami .. minelismy jakies jeziorko, skały <gdzie kasia kolwalska uczyła ludzi wspinac sie> .. dojechalismy do ... nie wiem jakiegos budynku .. i tam sie kłócilismy .. cudowny sen :lmao:

[size=75]G
Awatar użytkownika
NiKKi Rebel
Never Say Goodbye

Od: 01 Sie 2002 20:05
Miejscowość: Tuonela

Postprzez Jon Bon Jovi '87 on 27 Sty 2004 14:57

Śniło mi się, że leżałem w łóżku czytając jakieś czasopisma o Bon Jovi, a obok mnie leżała komórka. I nagle zdałem sobie sprawę, że jestem cyborgiem podłączonym do tej komórki i jednym jej przyciskiem potrafię przeprogramować swoje odczucia, wprowadzić się w sen itd...

Naprawdę przesadziłem z tym szpanowaniem koszulką :P Teraz mam 38 stopni gorączki, a przecież pojutrze gram w przedstawieniu... :confuse:

Jestem
Awatar użytkownika
Jon Bon Jovi '87
Keep The Faith

Postprzez kawa on 27 Sty 2004 18:40

Ja wczoraj spotkałam sie z Ticusiem i spotkanie musiało byc naprawdę udane, bo dziś w nocy nasz Ticuś mi sie śnił!!! :grin: :grin: :grin:

"Sleep all day. Party all night.
Never grow old. Never die.
It's good to be a vampire."
Awatar użytkownika
kawa
przyjaciel

Od: 22 Gru 2002 22:27
Miejscowość: Santa Fe

Postprzez Marwara on 28 Sty 2004 22:14

mnie w snach notorycznie nawiedza moja germaniska, chyba dlatego, że ostatnio często mnie nie ma na jej lekcjach... :grin:
Awatar użytkownika
Marwara
Keep The Faith

Od: 18 Sty 2004 18:25
Miejscowość: Dolina Mgie

Postprzez Gina on 29 Sty 2004 01:33

a ja dzisiaj miałam - zboczony sen :confuse:
A był tak realny, że obudziłam się w srodku nocy 9cy tam nad ranem... nie wiem, ciemno było) i się zaczęłam powaznie zastanawiać czy to był sen czy rzeczywistość...
Rano doszłam do wniosku, ze to jednak na szczęście tylko sen.
Szczegóły sobie i wam daruje :ohmygod:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Zgierz

Postprzez sdms on 29 Sty 2004 02:59

Gina napisał(a):a ja dzisiaj miałam - zboczony sen :confuse:

Eee... Ja też :confuse: .. Najlepsze jest to, że udział brali koledzy i koleżanki z kalsy (wybrane jednostki), była fizyca i pojawił się wątek mojego brata.. aaa... i jeszcze pani księgowa i w ogóle wszystko działo się w szkole (skąd mój brat znalazł się w mojej szkole w samym ręczniku? :crazy: ).... A resztę sobie daruję.... :grin:

Historia papiestwa
[url=http://www.ram-rzeszow.one.pl]RAM Rzesz
Awatar użytkownika
sdms
Stra

Od: 05 Mar 2002 20:37
Miejscowość: Gliwice

Postprzez erfea on 29 Sty 2004 15:00

A mi całą noc śnił się olbrzymi czarny pies, który się przybłąkał do nas wczoraj wieczorem :confuse: Może chcecie?! :confuse:

Image
Awatar użytkownika
erfea
Mistress Of Dragons

Od: 10 Lut 2003 22:52
Miejscowość: Morthnar

Postprzez Jon Bon Jovi '87 on 30 Sty 2004 23:37

hmmm... śniła mi się moja Doti, potem długo nic, a potem jakieś pierdoły, z których nic nie pamiętam, bo zadzwonił głupi budzik :P

Jestem
Awatar użytkownika
Jon Bon Jovi '87
Keep The Faith

Postprzez Jon Bon Jovi '87 on 04 Lut 2004 05:55

Huh... śniło mi się, że kumpel chodził z drapieżną blondynką o czterech rękach.... wyglądała jak siostra Goro z Mortal Kombat...

Jestem
Awatar użytkownika
Jon Bon Jovi '87
Keep The Faith

Postprzez NiKKi Rebel on 04 Lut 2004 15:38

dzisiaj śniły mi sie dwie rzeczy ..
najpierw moja szkoła :eek: , gdzie 90% dzieci miało nogi/rece w gipsie oraz że przesladowali mnie jacys fani Knota w Slipach :lmao:
.... druga rzecz była o wieeeele przyjemnijesza, mianowicie byłam na koncercie maidenów :clap: ... tyle ze koncert był w jakims dziwnym, wyjątkowo sztywnym kraju, gdzie przy barierkach hmm było moze z 10 osób <w tym ja> .. tak gdzies w 3 piosence chłopcy zaczeli rozdawac publice przy barierkach .... obiad :lmao: a gdy miało zacac die Dance of Death, Bruce zaczał do mnie cos tam gadac, widziałam jak mam na imie .... i sie obudziłam :grin:

[size=75]G
Awatar użytkownika
NiKKi Rebel
Never Say Goodbye

Od: 01 Sie 2002 20:05
Miejscowość: Tuonela

Postprzez Jon Bon Jovi '87 on 04 Lut 2004 20:43

Hehe, tak zakręconego snu to dawno nie miałem:

Jakiś tak przyszywany wujek zbankrutował :grin: i chyba zamknęli go do kicia, czy coś w tym stylu, bo jego sześcioletnia córeczka została bez opieki. I coś z nią trzeba było zrobić, więc wezwali całą moją rodzinę do sądu, w charakterze świadków. Co ciekawe, wraz z wezwaniem dostarczyli każdemu z nas kwestię, co i kiedy ma mówić. Wyraźnie kazali wykuć się tego na pamięć, choć ostatecznie wolno byłoby czytać z kartki :grin: .

Wreszcie nadszedł dzień rozprawy sądowej, wszyscy się ubieramy w najlepsze jeansy (!), wypastowałem dokładnie swoje glany - w końcu do Sądu trzeba iść elegancko :D a tu nagle szok: skończył się makaron!! Zaofiarowałem się, że pójdę do sklepu.
- Tylko szybko, bo za parę minut musimy wychodzić! - krzyczeli za mną.

Tak się złożyło, że po drodze spotkałem kilku kumpli, no i się zagadalismy, na koniec powiedzieli, że też pójdą do tego Sądu (wygląda na to, że wstęp był wolny). Ale spojrzałem na zegarek i...
- O k... rozprawa zaczyna się za trzy minuty!! (do gmachu Sądu zwykłym tramwajem jechało się około pół godziny).

Pamiętałem jednak z jakiegoś poprzedniego snu, że w tym mieście (bardziej przypominającym Vice City niż Łódź :grin: ) kursuje magiczny autobus, który w ciągu sekundy dowozi ludzi, gdzie tylko chcą (i to za darmo). Ale zonk - autobus ma tylko jeden przystanek w mieście, a ja nie wiem, jak tam trafić!

Postanowiłem wypytywać ludzi. Jednak na całym placu (tym razem podobnym do tego spod Centralu - kto jest z Łodzi, ten będzie wiedział :) był tylko jeden człowiek, mężczyzna po 30 o krótkich, czarnych włosach. Stał koło jakiejś budki, a może przyczepy.
- Przepraszam, jak dojdę na przystanek magicznego autobusu? - zapytałem.
- Powiem ci dopiero wtedy, jak mi coś zagrasz na perkusji.
- Ale ja jestem gitarzystą...
- Może być.
Otworzył drzwi tej budki, która była dosłownie wypchana sprzętem muzycznym i wręczył mi pięknego Fendera podłączonego do pokaźnych rozmiarów wzmacniacza. Zagrałem mu Nothing Else Matters (bez solówki, bo jeszcze jej nie umiem) i Blaze Of Glory, które zaśpiewał dość koślawo, ale w szybkim tempie. Gdy oddałem mu gitarę, poinstuował mnie, jak dojść na przystanek - okazało się, że był za rogiem :)

Wpadłem do autobusu dosłownie ułamek sekundy przed zamknięciem drzwi. Spotkałem tam resztę rodziny, która zrobiła mi oczywiście niezły wykład (tym bardziej, że makaronu nie kupiłem). W każdym razie dojechaliśmy do sądu bez spóźnienia (całe szczęście, bo w tym sądzie ilekroć ktoś się spóźniał, Sędzia się darł, że nie będzie obiadu itd., a ludzie spóźniali się dosyć często).
Rozprawa się udała. Chyba nawet udało mi się wyrecytować wszystko bez pomocy kartki. Szczerze mówiąc nie wiem, jaki to wpływ miało na losy dziewczynki i jej ojca-bankruta, bo nikogo to nie obchodziło... Później wróciliśmy do domu i pokłóciliśmy się wszyscy o jakiś szczegół w kwestii mamy. Dalej nie pamiętam, bo sen mi się urwał...

Jestem
Awatar użytkownika
Jon Bon Jovi '87
Keep The Faith

Postprzez Gina on 04 Lut 2004 20:50

Nikuś, aż się wzruszyłam :grin: ... jaki pięęęęęękny sen....
A mi się nic nie śni ostatnio. A dzisiaj to juz w ogóle zasnąc nie mogłam (no ale powód miałam - ale o tym w innym temacie :grin: )
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Zgierz

Postprzez erfea on 04 Lut 2004 23:58

Wiem że najpierw coś mi się śniło, ale nie pamiętam co, a potem, tuż przed obudzeniem było cos o jeździe na desce... pojechałam z przyjaciółmi w góry i nie mogliśmy znaleźć żadnego stoku - nic kompletnie płasko :grin: :confuse: no i w końcu zjerzdzaliśmy z dachu stodoły :shiner:

Image
Awatar użytkownika
erfea
Mistress Of Dragons

Postprzez Days on 05 Lut 2004 01:04

mnie sie dzis snily psy.. male, czarne, fajne, sluchaly tylko mnie... a jeden to chyba byl kotem :confuse: :confuse: :confuse:

a moze zmienil sie w kota pod koniec....

w kazdym badz razie sluchaly tylko mnie i nie mialam co z nimi zrobic... chce ktos psiaka?

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Postprzez erfea on 05 Lut 2004 01:09

chce ktos psiaka?

Ja mam juz jednego na przechowaniu... :grin: Tylko, że jest duży i czarny, ale się słucha. :shiner:

Image
Awatar użytkownika
erfea
Mistress Of Dragons

PoprzedniaNastępna

Strona główna OFFTOPIKI Różne

Powróć do Różne