rozpowszechnic BJ

Wszystko co dotyczy Bon Jovi

Strona główna BON JOVI Ogólna dyskusja

Postprzez ŻONA_DŻONA on 25 Sty 2003 01:34

Jasne, że mozesz, prawa autorskie nie są zastrzeżone :grin: .

Image
Awatar użytkownika
ŻONA_DŻONA
Keep The Faith

Od: 02 Mar 2002 05:05
Miejscowość: Red Bank

Tak już jest w tym świecie, że...........

Postprzez Bazia on 31 Sty 2003 00:00

Moim zdaniem, tak już w tym świecie jest, że każdy ma swoje zdanie,nie ulega presji i broni się ile wlezie, więc nikogo nie mozna zmuszać,namawiać, może kiedys dojdą sami do tego. Ja osobiście cieszę się,że fani (przynajmniej mi znani) innych zespołów nie oczerniają innych wykonwaców, a bynajmniej z takim przejawem się jeszcze nie spotkałam.

A tak swoją drogą, to i tak uważam,że lista fanów BJ w Polsce jest dość długa (wiem,że mogłaby być jeszcze dłuższa) szkoda tylko, że Bon Jovi jako zespół jakoś niezbyt śpieszą się zagrać koncerty w Polsce. Ale wciąż czekam z utęsknieniem......

:Fade-color
Awatar użytkownika
Bazia
Get Ready

Od: 20 Gru 2002 01:20
Miejscowość: Koszalin

Postprzez nelke on 31 Sty 2003 00:26

Jak mowilam-nic na sile ale popieram pomysl Monik bo naprawde chcialbym uslyszeb np. Blaze of Glory w radiu wiec Monik-ja gosuje, 3a reszte zmobilizowac....... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

TAKE MY HAND AND WE'LL MAKE IT- I SWEAR....
nelke
Livin' On A Prayer

Od: 18 Lis 2002 05:02
Miejscowość: Butler Street

Postprzez JULIA on 31 Sty 2003 02:08

popieram pomysl Monik bo naprawde chcialbym uslyszeb np. Blaze of Glory w radiu wiec Monik-ja gosuje, 3a reszte zmobilizowac....... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Ja juz zaczęłam.Zmuszać nie mam zamiaru,ale delikatnie rozpowszechić nie zaszkodzi... :grin: :grin: :grin:

Choć jak na złość strona radia Zet nie chce się mi otworzyć........ :puppydogeyes: :puppydogeyes:
Awatar użytkownika
JULIA
Keep The Faith

Od: 25 Paź 2002 00:07
Miejscowość: Krzeszowice

Postprzez erka on 31 Sty 2003 06:16

A ja za to obiecałam koleżance przegranie Bounce bo bardzo lubi Misunderstood. A ta koleżanka słucha rocka i skoro lubi tez taką piosenkę to jestem z niej dumna :grin:

I GUESS I'D RATHER DIE THAN FADE AWAY
Awatar użytkownika
erka
Undivided

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Two story town

Postprzez Bon Jovi on 22 Kwi 2004 01:41

Myślę że to zły pomysł aby rozreklamować Bon Jovi, nie tak dawno mieliślmy tego przykład, rok 2000 "It's My Life", wielu moich znajomych którzy lubili ta kapele, szczególnie dzięki płytom KTF, NJ, SWW i TD, po zbyt częstym puszczaniem w różnych stacjach radiowych i telewizyjnych utówru "It's My Life", zaczeła rzygać ta kapelą, bo w niektórych stacja ta piosenka leciała 1 raz na godzine. Pomyślcie, gdyby wokół was wszyscy słuchali zespołu Bon Jovi, to byście zaczeli nie nawidziec tej kapeli, bo była by za bardzo rozpowszechniona, daleko szukać nie trzeba, dobrym przykładem jest Ich 3, chociaz według mnie to są zupełnie odmienne nurty muzyczne, ale jak by nie patrzeć BJ jak i Ich 3 są zespołami i graja muzykę. Tak więc prosze was bardzo niech Bon Jovi pozostaną w cieniu, ci którzy zaczną ich słuchać to zrobia to z własnej woli. Tak będzie o wiele lepiej. Im mnie jest znana kapela, tym jest bardziej ciekawsza.

"Livin' On A Prayer"
Awatar użytkownika
Bon Jovi
Get Ready

Od: 01 Kwi 2004 06:15
Miejscowość: Warszawa -

Postprzez martuniaw on 24 Kwi 2004 03:10

ŻONA_DŻONA napisał(a):Mi się właśnie podoba to, że jestem jako jedna z niewielu, która słucha tak pięknej muzyki i ma swoje zdanie w tym temacie (a nie bo wszyscy to i ja). .

Mi w pewnym sensie tez podoba sie to ze nie jest to zespol ktorego slucha sie bo wszyscy sluchajka.
Zreszta zawsze wolalam te mniej znane kawalki ( nie mowi tylko o Bon Jovi).
A nawet jak ciagle cos w radiu puszczaja w kolko i w kolko na okraglo to po pewnym czasie mam dosc.Przyznam ze tak bylo np. z "it's my life"- byl czas ze nie moglam tego sluchac a najbardziej wkurzalo mnie jak ktos mowil ze zna i lubi BJ a jedyny tytul jaki wymienial to wlasnie to.(wczesniej bylo tak z Always).
No ale nie mowie ze to zle jak duzo nas lubi BJ!
Tylko denerwuja mnie pseudofani jednej piosenki.
A wiekszosc ludzikow po prostu nie zna BJ.(ich strata)

No ale widze ze zgadzam sie z wiekszoscia i to cieszy.
Miejmy swoj wlasny muzyczny swiat - kto chce sie przylaczy zapraszamy kto nie niech zaluje ze nawet nie wie ci traci. :confuse:
martuniaw
Get Ready

Od: 28 Wrz 2003 19:52
Miejscowość: Krak

Poprzednia

Strona główna BON JOVI Ogólna dyskusja

Powróć do Ogólna dyskusja