Strona główna ‹ BON JOVI ‹ Ogólna dyskusja
Adrian napisał(a):W końcu możemy coś zrobić dla zespołu. Wiele ludzi słyszy piosenke i nie wie , że to Bon Jovi. Ostatnio coraz rzadziej słysze piosenki Bon Jovi w Radiu. Zróbmy cos z tym ...
Wejdźcie na strone RMF Fm
http://rmf.fm/akcje.html?akcja=wybierzmuzyke
Zarejestrujcie się !
Gdy już się zrejestrujecie. Wejdźcie na artystów z literki B -> potem na Bon Jovi.
DZISIAJ W ŚWIĘTO WALENTEGO WYBIERAMY ALWAYS

I bardzo dobrze, ja wole aby Bon Jovi zeszło do podziemia. Nie chcę aby zespół który lubie był puszczany w komercyjnych stacjach. Wole aby słuchać ich można było w stacjach rock'owych. RMF FM to badziewiasta stacja, sama komera

Bon Jovi napisał(a):I bardzo dobrze, ja wole aby Bon Jovi zeszło do podziemia

głosowanie jak dla mnie przynajmniej, nie ma większego sensu.
) a po za tym nie chce mi sie podejmowac misji bonjovizacji narodu polskiego... 

Każdy lubi co innego. Ja nie żałuje, że zmienili styl ...
A widziales kogos kto gra od 20 lat i stylu nie zmienil?

Strati napisał(a):A widziales kogos kto gra od 20 lat i stylu nie zmienil?
choćby Running Wild czy W.A.S.P, U.D.O, Iron Maiden..
) I o ile Maiden wychodzi to na dobre to nie jestem pewna czy to by poskutkowało w przypadku Bon Jovi, czy innych kapel stricte rockowych... A w sumie to nawet jestem pewna, że to byłby kompletny niewypał...chodzi o klimat hardrocka, z całą jego otoczką... szkoda sie bylo tego przedwczesnie wyzbywac

Gina napisał(a):I oczywiście, ze to dobrze, nikt mi nie powie ze chciałby zamiast These Days mieć w domu kopie New Jersey
prosze nie zaczynać znowu tematu ze BJ to heavy metal.. proooosze)

Gina napisał(a):1. nie za cene These Days![]()

Strona główna ‹ BON JOVI ‹ Ogólna dyskusja
| Bon Jovi: Stripped Forum: Aktualności Autor: Captain Kidd Odp: 1 |
Bon Jovi i LeAnn Rimes nagrodzeni. Forum: Aktualności Autor: Captain Kidd Odp: 1 |
Still wanted: Bon Jovi live Forum: Aktualności Autor: Captain Kidd Odp: 1 |
czy jeszcze słuchacie Bon Jovi? Forum: Ogólna dyskusja Autor: erka Odp: 58 |
SPRZEDAM książkę o Bon Jovi Forum: Handel Autor: Kourin Odp: 6 |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości