Strona główna ‹ BON JOVI ‹ Ogólna dyskusja

ten Pan za nim się zamienił w "to" na fotelu, był całkiem, całkiem

wcale nie uważam że puszczenie Bon Jovi to głupia rzecz
Gdzie przepraszam walczysz ?Livin` on a prayer- żeby wszyscy wiedzieli że też walcze do końca

Gina napisał(a):Do zzz
ten Pan za nim się zamienił w "to" na fotelu, był całkiem, całkiem
calkiem calkiem do kwadratu, jak wylazlam z kina to powiedzialam sobie ze musze cos o nim w necie znalezc
A tak wogole to ej - w tej fuckin Lodzi zadnych kaset nie dawali ))):

Gdzie przepraszam walczysz ?
Tam juz nie potrzeba

)

ludzie nie powinni się smucić jak ktoś odchodzi, bo w końcu jeśli ktoś jest Chrześcijaninem to wierzy, że ta zmarła dusza pójdzie do Nieba i bedzie jej tam lepiej niż na ziemi
Racja, ja też jestem osobą dość głęboko wierzącą i wiem, że i tak bedę to słyszeć ( Z Bogiem dobrze się rozumiem i wierzę, żeposłucha razem ze mną) A zdrugiej strony: to będzie frajda dla nas wszystkich, bo mam nadzieję, że jak już Tam trafię, to szybko was znajdę. No i BJ też
![]()

ludzie nie powinni się smucić jak ktoś odchodzi, bo w końcu jeśli ktoś jest Chrześcijaninem to wierzy, że ta zmarła dusza pójdzie do Nieba i bedzie jej tam lepiej niż na ziemi.

No, ale cóż... slyszałam kiedyś taką senstncję: "Żyj tak, aby p otwojej śmierci wszyscy płakali..."- mądre, nieprawdaż...?

Żyj tak, aby p otwojej śmierci wszyscy płakali..."

Strona główna ‹ BON JOVI ‹ Ogólna dyskusja
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości