Ale nie chcę żeby ktokolwiek płakał na moim pogrzebie. Nie po to żyłam rozweselając wszystkich żeby na zakończenie wszyscy ryczeli...
Płakaliby za Tobą, za Twoim poczuciem humoru, za Twoim rozweselaniem, ktorego by im bardzo brakowało itp.- tęsknota
Strona główna ‹ BON JOVI ‹ Ogólna dyskusja
Ale nie chcę żeby ktokolwiek płakał na moim pogrzebie. Nie po to żyłam rozweselając wszystkich żeby na zakończenie wszyscy ryczeli...

? nie wiem... i chyba nigdy się tego nie dowiem....boję się, co stanie się z moją rodziną, przyjaciółmi

Ale za to boję się, co stanie się z moją rodziną, przyjaciółmi.

mam nadzieję, że nie zapomnę o 5 wspaniałych chłopakach dzięki których poznałam piękną muzykę i choć trochę zmieniłam moje spojrzenie na świat. 

A w ostateczności I'd die for you lub też Wanted dead or alive xD
Gina napisał(a):a ja sie smierci nie boje
boje sie tego co bedzie potem
Gina napisał(a):po za tym kiedys jak bylam mala poryczalam sie w lazience jak zdalam sobie sprawe ze TAM to bedzie trwac w nieskonczonosc.
a zastanawiam się nad wszystkim co zrobiłem dobrego, lub złego do tej pory i myślę jakby to wszystko naprawić, zmienić się... Dobra, koniec, bo coraz wieksze głupoty wypisuje 

Strona główna ‹ BON JOVI ‹ Ogólna dyskusja
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości