Richie popsuł koncert MTV Unplugged!

To miejsce na wszystkie newsy ze świata Bon Jovi.
Najważniejsze tematy zostana wyświetlone na stronie głownej FoF

Strona główna BON JOVI Aktualności

Postprzez Gina on 08 Cze 2007 00:03

Adrian napisał(a):No wiec tak na serio to cały ten artykuł to jedna wielka plotka. A moja opinia była uszczypliwa bo mam dzisiaj dosyć zły dzień a muszę sie jakoś odstresować. (...) Co do waszych odpowiedzi to się spodziewałem takowych i szczerze mówiąc czekałem na nie.

Nie wiedzialam ze FOF to miejsce na pozbycie sie swoich frustracji.

Ricky stanal murem za Sambora bo nie ma powodow - czy raczej - dowodow zeby nie stawac. Jak uslysze pijanego, nie trafiajacego w struny czlowieka to uznam ze tamtego wieczora powinien zostac w domu, bo nawet ogromne problemy osobiste nie usprawiedliwiaja dla mnie olewania fanow - jakim takie zachowanie by bylo. Ale jesli jedyne o co mozna po tym artykule Ryska oskarzyc to gorsza dyspozycja to omg - o czym tu mowic - i jak go nie bronic w takiej sytuacji ?

A ze Kidd zaczal wyzywac - chociaz imho bez przesady :P - to tez zrozumiale bo straszne glupoty stworzyles (i jesli to miala byc prowokacja ktora miala na celu spowodowac dyskusje zebys sie poczul lepiej to troche chybiony pomysl jak dla mnie ;) ) Anyway - jasne ze bycie fanem nie oznacza ze sie chwali zawsze, wszystko i wszedzie (myslalam ze jestes swiadomy ze my tutaj to wiemy bardzo dobrze :lmao: ) natomiast pisanie ze czlowiek bez ktorego praktycznie nie byloby tego zespolu, ktory obok Jona jest jego znakiem rozpoznawczym, po prawie cwiercwieczu sobie moze po prostu odejsc, poniewaz ma jakis kryzys to.. no slow nie mam. Ja juz wole jezdzic po piosenkach niz wymieniac legendy zespolu.

Gdyby Bon Jovi byli zepsolem ktory sobie istnieje 5 lat, to niech sobie zmieniaja kogo chca - ale nie w tej chwili, cokolwiek by sie nie dzialo.

Poza tym, skoro mamy wywalic Sambore bo ma problemy, to ja chce wywalnia Jona bo zamiast zajmowac sie zespolem gra w filmach :>
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Zgierz

Postprzez ZB on 08 Cze 2007 08:22

Albo jestem debilem, albo Adrian serio to nawypisywałeś... :crazy:
Ło k**wa... Jestem w szoku normalnie... Mówimy o Richiem Samborze, halo...? :ohmygod:

Czy Ty, Adrian, jesteś fanem Bon Jovi, czy tylko Jona, a resztę masz gdzieś?

Muszę się napić, bo nie wierzę, że coś takiego przeczytałem... A podobno BJ nie potrzebują takich fanów, którzy marudzą na obecną twórczość. No tak. Jak się chce wyj**ać z zespołu kapitalnego gitarzystę grającego w kapeli od ćwierćwiecza, a poza tym jak dla mnie symbol kapeli i jej najjaśniejszy punkt, to to już jest normalne...

Adrian.... No nie wiem... Musiałeś mieć naprawdę przej**any dzień... :pokoj:

I przepraszam za przekleństwa, ale no... Sytuacja była wyjątkowa... :omg:

Let it rock! Let it go!
You can't stop the fire burning out of control!!!
Awatar użytkownika
ZB
Kebib

Od: 12 Lis 2006 02:08

Postprzez erfea on 08 Cze 2007 19:59

Smutne, ale dlaczego mnie to nie dziwi :confuse: ?!

Image
Awatar użytkownika
erfea
Mistress Of Dragons

Od: 10 Lut 2003 22:52
Miejscowość: Morthnar

Postprzez Captain Kidd on 15 Cze 2007 21:11

http://www.strippedmusic.com/
MAM, czyli próbka unplugged, które w całości będzie mozna obejrzeć na tej stronie od 19 czerwca ;]

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Od: 05 Gru 2004 18:13
Miejscowość: Bułgarskie Centrum Hujozy

Postprzez cRaSh on 15 Cze 2007 22:22

Swietnie im to wyszlo. Rychu troche psuł na "you don't", bo jakby troche out of tune, ale generalnie klimat swietny. I laska ze skrzypcami - <3 w sensie koncowka. I ciekawe czy na plycie to tez ona, a nie rychu :)

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Spartaaaa XD

Postprzez Adrian on 15 Cze 2007 23:55

Hmm przecież to jest z programu Nortona dla BBC
http://www.bbc.co.uk/grahamnortonshow/p ... cast.shtml
Filmik puszczony zsostanie 19go.

NIe jestem pewien czy to na pewno ten unplugged bo za dużo prądu jak dla mnie w tym chociaż z drugiej strony Rysiek wyje ta jakby był po jednym głębszym.
Awatar użytkownika
Adrian
It's My Life

Od: 03 Paź 2003 19:55
Miejscowość: D

Postprzez Captain Kidd on 16 Cze 2007 00:20

Taa, jasne xD Znowu jestes w błędzie :P Po pierwsze GN Show leci na żywo. Po drugie, to zostanie nagrane dopiero dzisiaj o 22, a po trzecie spójrz na to, jak Jon jest ubrany. A w końcu po czwarte... Na tej stronie zamieszczane są koncerty, występy, a nie pojedyncze teledyski z występów dla tv :P No i chyba będzie jeszcze po piąte XD Po co dla jakiegoś tam programu telewizyjnego zespół miałby nagrywać kilka piosenek?

I dobrze wiesz, że współcześnie, jak i dawniej, koncerty unplugged z unplugged nie miały wiele wspólnego....

[ Dodano: 15 Cze 2007 18:20 ]
I lol, zakręciłem się - myślałem, że dzisiaj czwartek :P

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Postprzez smoku on 16 Cze 2007 02:32

Oboje się mylicie. Graham Norton nagrywany był już w zeszły wtorek a w tv puszczany dnia wczorajszego. Wynik z tego taki, że Sambora nie mógł być obecny w Londynie w ten czas. Tym samym nagranie make a memory nie pochodzi z tego programu.
Awatar użytkownika
smoku
Get Ready

Od: 16 Sty 2003 23:23

Postprzez Captain Kidd on 18 Cze 2007 01:18

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Postprzez Adrian on 22 Cze 2007 17:19

http://www.vh1.com/vspot/index.jhtml?id=1562970

Zapowiedź występu.

Zapowiada sie bardzo ciekawy koncert :) Te duety z tego co słychać wyszły bardzo dobrze.
Awatar użytkownika
Adrian
It's My Life

Postprzez Captain Kidd on 22 Cze 2007 17:24

No dzisiaj dostaniemy tylko 30 min ;/ Ale za to jutro godzina, a pojutrze całość xD

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Postprzez Adrian on 22 Cze 2007 18:06

Hmm a nie wiesz czy można to gdzieś przez internet oglądnąc ??

Poszukam na sopcastach, ale jak ktoś coś wie to niech da znać.
Awatar użytkownika
Adrian
It's My Life

Postprzez Captain Kidd on 23 Cze 2007 04:49

Adrian napisał(a):Hmm a nie wiesz czy można to gdzieś przez internet oglądnąc ??

Nikt do tej pory nie napalał się, że będzie można, więc raczej nie xD
I jeżeli teraz poleci na VH1, to bez problemu mógłbym to jakoś nagrać, bo mam czym podłączyć dekoder do komputera... Ale po co, skoro ktoś inny to zrobi, i to o wiele lepiej niż ja? XD

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Postprzez Adrian on 23 Cze 2007 05:05

Nikt do tej pory nie napalał się, że będzie można, więc raczej nie xD
I jeżeli teraz poleci na VH1, to bez problemu mógłbym to jakoś nagrać, bo mam czym podłączyć dekoder do komputera... Ale po co, skoro ktoś inny to zrobi, i to o wiele lepiej niż ja? XD

Oo własnie. Doceniam poświęcenie. Też wychodze z założenia -> jak ktos może zrobić coś za mnie to po co mam się przemęczać ...
Awatar użytkownika
Adrian
It's My Life

Postprzez Captain Kidd on 25 Cze 2007 19:55

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Postprzez Gina on 25 Cze 2007 20:40

jak dla mnie powinnismy zalozyc temat Jonny popsul koncert....
w sensie imho jedna z gorszych wolnych wersji IML - nie sadzilam ze Jon potrafi to tak nijako zaspiewac... :confuse:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Zgierz

Postprzez Captain Kidd on 25 Cze 2007 20:48

Dokładnie. A końcówki i tego powtarzania "it's my life" nie mogłem znieść... Poza tym połączenie głosu Jona z tamtym panem nie brzmiało zbyt ciekawie (choć sam dobrze się spisywał).

No a Richie rzeczywiście wyglądał tak, jakby za chwilę miał się zsunąć z tego krzesła XD

I Who says (po co to komu, to serio, nie wiem...):
http://pl.youtube.com/watch?v=5faRr17aFPU

Gina napisał(a):Jonny popsul koncert....

Po obejrzeniu tych dwóch piosenek śmiało można to stwierdzić. Richie grał dobrze, ze śpiewem sobie radził jak zawsze - nie zauważyłem, żeby coś było nie tak...

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Postprzez Adrian on 25 Cze 2007 21:06

jak dla mnie powinnismy zalozyc temat Jonny popsul koncert....
w sensie imho jedna z gorszych wolnych wersji IML - nie sadzilam ze Jon potrafi to tak nijako zaspiewac... #confuse

Dokładnie. A końcówki i tego powtarzania "it's my life" nie mogłem znieść... Poza tym połączenie głosu Jona z tamtym panem nie brzmiało zbyt ciekawie (choć sam dobrze się spisywał).

Czemu mnie to nie dziwi ??

Wykjonanie świetne. Jon spiewał smętnie a głos kolesia bardzo dobrze współgrał.
Ta koncwka jest zaj..ta

Eee i znowu sie nie znacie. Super wykonanie i jedna z ich lepszych aranzacji. :pray:
Awatar użytkownika
Adrian
It's My Life

Postprzez cRaSh on 25 Cze 2007 21:16

Jak dla mnie to Bon Jovi calkowicie nie pasuje do Unplugged. Dlaczego- przez pianino :P Psuje wszystko, nie daje mozliwosci zagrania tylko na akustykach, nie ma juz tego klimatu. A it's my life wersja z tlfr to porazka totalna :]

[ Dodano: 25 Cze 2007 15:16 ]
chociaz who says o wiele lepsze ;) ta laska na skrzypcach fajna jest XD

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Spartaaaa XD

Postprzez Captain Kidd on 25 Cze 2007 21:19

Adrian napisał(a):Super wykonanie i jedna z ich lepszych aranzacji. #pray

Adrain, idź się napić xD

cRaSh napisał(a):Jak dla mnie to Bon Jovi calkowicie nie pasuje do Unplugged

Teraz już niestety nie... Ale kiedyś wychodziło im to idealnie. Pierwszy akustyczny wystep w 1987 na rozdaniu nagreód MTV, potem świetne, niestety tylko występy, dla stacji radiowych, dla małych widowni podczas promocji KTF, nawet akustyczne wersje 3-4 kawałków podczas jednego koncertu na TD tour (1996), przykładowo Yokohama 1996 - I'd die for you zaśpiewane tak, że aż ciarki człowiek miał na plecach :P I za takim unplugged jestem :D Ale niestety wszystko skończyło się na Yokohamie w 2003... A potem TLFR :ohmygod:

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

PoprzedniaNastępna

Strona główna BON JOVI Aktualności