"Radykalny Jon Bon Jovi"

To miejsce na wszystkie newsy ze świata Bon Jovi.
Najważniejsze tematy zostana wyświetlone na stronie głownej FoF

Strona główna BON JOVI Aktualności

"Radykalny Jon Bon Jovi"

Postprzez Captain Kidd on 21 Sie 2006 03:46

Jon Bon Jovi postanowił ratować swój zespół, zwalniając menadżera, prawnika i księgowych.
Muzyk przyznał ostatnio, iż jego zespół jeszcze nigdy nie był tak blisko rozpadu i postanowił działać radykalnie, by go uratować. Przede wszystkim zdecydował się na przejęcie pełnej kontroli nad wszystkimi sprawami grupy - od finansów po stronę artystyczną.

"Mieliśmy trochę czasu, aby przemyśleć to, co działo się z naszym zespołem, a nie działo się dobrze. Ludzie, którzy dla nas pracowali ciągle wywierali na nas presję: więcej koncertów, więcej nagrań, więcej tego, więcej tamtego. Wykonywali swoją pracę, ale jednocześnie... to przestawało już mieć sens. Zabijali nas dla swojego zysku. Niemal doprowadzili do rozpadu zespołu" - wspomina Jon Bon Jovi. "Postanowiłem zareagować. Wziąłem głęboki oddech. Pomyślałem. To nie to, że nie lubię tych facetów. Nie przeszkadzają mi nawet ci wszyscy menadżerowie. Musieliśmy usiąść i zastanowić się o co w tym wszystkim chodzi... o co nam chodzi. Gdy zwalniałem tych pracowników, kumplom powiedziałem tylko jedno: 'Jeżeli we mnie wierzycie, przetrwamy wiecznie'. A oni uwierzyli" - opowiada muzyk.

Link
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Od: 05 Gru 2004 18:13
Miejscowość: Bułgarskie Centrum Hujozy

Postprzez bonjova on 21 Sie 2006 04:09

Ten tekst dotyczy teraźniejszości :?: Bo ja czytałam cos podobnego, ale tamten artykuł dotyczył lat 80. Nawet w jakims programie tv z 92 r. Jon mówił,że wziął wszystkie sprawy na siebie i pozwalniał menadżera itp. Czyżby mała powtorka z rozrywki :?:

I'd die for you
I'd cry for you
I'd do anything
I'd lie for you
You know it's true
Baby I'd die for you...
Awatar użytkownika
bonjova
Livin' On A Prayer

Od: 09 Maj 2005 18:41
Miejscowość: Olsztyn

Postprzez agatka on 21 Sie 2006 07:40

Taak, jak zwykle Onet chrzani co badz. Chodzi oczywiscie o sytuacje sprzed 16 lat kiedy Jon zwolnil Doca i zabral sie za management.

Jon ostatnio opowiadal o tym w wywiadzie dla Larryego Kinga, wiec pewnie stamtad to wydarli i nawet nie zorientowali sie, ze dotyczylo to przeszlosci.

Onet rzadzi. xD

Image
Awatar użytkownika
agatka
It's My Life

Od: 06 Cze 2004 00:26
Miejscowość: Krosno City

Postprzez Gina on 22 Sie 2006 05:45

agatka napisał(a):Jon ostatnio opowiadal o tym w wywiadzie dla Larryego Kinga, wiec pewnie stamtad to wydarli i nawet nie zorientowali sie, ze dotyczylo to przeszlosci.

o dosc :lol: kocham ten portal ;)

ehhh a juz przez chwilke mialam nadzieje ze teraz im wytwornia kazala nagrywac wildflowersy i mystery trainy i w koncu ich Jonny odprawil XD
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Zgierz

Postprzez Kourin on 29 Sie 2006 01:30

Gina napisał(a):ehhh a juz przez chwilke mialam nadzieje ze teraz im wytwornia kazala nagrywac wildflowersy i mystery trainy i w koncu ich Jonny odprawil

To by było too good to be true :P

Image
Image
Awatar użytkownika
Kourin
The Llama

Od: 27 Gru 2002 17:38
Miejscowość: London N7

Strona główna BON JOVI Aktualności