Ale jakby co to jestem za!
Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Różne
(trzeba to oblac? ;])
, na szczęście ojciec ojciec jako siła wyższa (czyli on miał portfel) zlitował się nade mną (czyli sam miał straszną ochotę) i obyło się bez rodzinnej awantury na środku sklepu...

Może i wynika, ale ja jestem do tego nastawiona sceptycznie... Nie wyrobią się z materiałem do sierpnia. Poprawki, muzyka... nie widzę tego.

po pierwsze skoro nie musza juz sie zajmowac produkcja kolejnej czesci (<chlip>)
może i racja, że mają więcej czasu... no ale PJ chyba pracuje jeszcze nad King Kongiem...10 zl roznicy miedzy MM i Empikiem to jednak dla mnie o do 5 do 2 obiadow studenckich
moja mama zawsze chce to ze mna ogladac wiec nic mi sie nie miesza

Arha - czyzbys ogladala wciaz scene "The Gondor's finest flower" czy jakos tak? (bo dla mnie ta scena ma tutul FOR GONDOR!!!)
i jak to mowi Boromir w tej scenie
"Leaves us more time for drinking")))

wiec jak - opijamy Ginusiowe TTT???

może i racja, że mają więcej czasu... no ale PJ chyba pracuje jeszcze nad King Kongiem...
No tak... nie mam przyjemności poznać 'prawdziwego' studenckiego życia ... jakbyś chciała wpaść na obiad to zapraszam... może nie po drodze, ale zawsze
To fajną masz mamę. Jak ja oglądam już n-ty raz, to rodzice nie mogą wyjść z podziwu jak można znowy oglądać ten sam film. W rezultacie nie widzieli ani 1, ani 2 części
A trwac ma 4:10, czy coś koło tego, tak ?
A o maju napisałam, bo moja mama powiedziała, że i tak kupi na vhs (bo jak stwierdziła, jak się kiedyś wyprowadzę, to ona sobie zatrzyma dvd a mi da łaskawie kasety
O Eru (Days, pozwolisz, ze znów cię 'cytnę' ale akurat tutaj to mi pasuje),
Zaraz, jak ona jest po polsku nazwana... Synowie gospodarza...
to, ba.. musiałam obejrzeć, a teraz to ja robię imprezkę
Trunków w bród, wszyscy sa zaproszeni naturalnie

ja slyszalam ze 4:30
to ona jets nazwana?
) Chociaz.. jakby ktoś był nie w temacie to Pożegnanie Faramira brzmi tak samo jak Pogrzeb Theoderna, ajj są momenty w których ludzie posługujacy się tak nieumiejętnie językiem polskim mnie denerwują...
ostatnio dorwałam gdzieś zdjęcie jak Aragorn leczy Faramira, moze mi PJ tą fotkę "ożywi"
Jak jest ta ksiązeczka (co ma mi niby pomóc w znalezieniu wszystkiego na plytkach) to tam sa sceny ponumerowane i pod 41 widnieją ładnie Synowie gospodarza

Rohanczykowie zamiast Rohirrimowie
) mówi o tym, że krótko przed rozpoczęciem zdjęć miał złamany kręgosłup ? i pokazywał bliznę ?(swoja drogą, lol...) bo tego i jeszcze kilku momentów znaleźć nie mogę...
a ze od wczoraj jestem szczęsliwą posiadaczką Piratów,
Bo oglądałam dodatki do TTT ale z tej normalnej, nie rozszerzonej edycji i nie wiem czy wszystko jest tutaj. czy na extended edition jest moment jak Orlando (Days, jeśli andal masz manię zmiękczania - to Orliś) mówi o tym, że krótko przed rozpoczęciem zdjęć miał złamany kręgosłup ? i pokazywał bliznę ?(swoja drogą, lol...) bo tego i jeszcze kilku momentów znaleźć nie mogę...

w rozszerzonych wersjach sa zupelnie inne dodatki niz w zwyczajnych wiec prawdopodobnie nie ma tej sceny z Legosiem (mam)) a ja czytalam gdzies ze Orlis mial to z tym kregoslupem jakis juz czas temu i ze ledwo sie z tego wykaraskal
biedactwo
![]()

) wypadł z 2 piętra, pokazywał bliznę na plecach, a mimo to było pokazane jak ci kochani wariaci na spadochronach skakali i w ogóle szaleli na maxa w tej Nowej Zelandii 
tylko kiedy to bedzie... a tak btw - myslicie ze za rok albo dwa ukaze to sie wszystko w jednym pudle? bo ja tak podejrzewam... ale najbardziej marwti mnie fakt, co bedzie z moim portfelem, jak sie ukaza jeszcze bardziej rozszerzone wersje
ale sie ubawilam 

Days napisał(a): a tak btw to stalo sie to (tzn stanie sie w 2005r) co przepowiedzialam - wyjda wszystkie plyty razem, oczywiscie z dodatkowo jedna plyta z dodatkami ktorych nie bylo na wczesniejszych plytkach... qrwa idzie sie pochlastac normalnie - znowu kase ciagna...

Days napisał(a):qrwa idzie sie pochlastac normalnie - znowu kase ciagna...

Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Różne
| XIV Śląski Zlot Fanów Bon Jovi Forum: Spotkania Fanów Autor: sdms Odp: 29 |
III Śląski Zlot Fanów Bon Jovi - Lubliniec 27-28 sierpień Forum: Spotkania Fanów Autor: Ricky Skywalker Odp: 74 |
IV Śląski Zlot Fanów Bon Jovi - 1 października ;) Forum: Spotkania Fanów Autor: Ricky Skywalker Odp: 9 |
Kolejne (VI i VII) Śląskie Zloty Fanów Bon Jovi Forum: Spotkania Fanów Autor: Ricky Skywalker Odp: 14 |
Najbliższe Śląskie Zloty Fanów Bon Jovi Forum: Spotkania Fanów Autor: Ricky Skywalker Odp: 15 |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości