Śródziemie

Wszystko co nie pasuje do innych kategorii.

Strona główna OFFTOPIKI Różne

Postprzez Days on 13 Gru 2004 03:29

Erfea a ile dalas w empiku za to?? ciekawi mnie, czy za roznice miedzy cena w empiku a MM kupilabym sobie sama te karty :P

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Postprzez Gina on 13 Gru 2004 22:01

Czyli pierwsza obejrzałam ? :grin:

:omg: nie wiedziałam, ze oni tak zakończą watek Sarumana...
Ale oki, ja się nieczego nie czepiam, już od jakiegoś czasu nie patrzę na ten film przez pryzmat książki. A przynajmniej nie całkowicie. Powiem wam, moje drogie :wink: że atmosfery do oglądania tego filmu nie miałam. Rodzicielom najdelikatniej mówiac biła palma :rad: Przez to nie mogłam obejrzeć tej rozszerzonej części tak jakbym chciała. Ale i tak już ja uwielbiam. I tyle tam Faramira (ARha > Boromir też się pojawia :grin: ) Nie będę pisać o rozszerzonych scenach bo, po pierwsze nie będę psuć niespodzianki a po drugie Days pewnie znowu nam przepiękną reckę strzeli.
Ja tylko mówię, że mam to już za soba, i że jest bajecznie... Ale ja bym chyba nie potrafiła powiedziec o LOTRze czegokolwiek innego :wink:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Zgierz

Postprzez Days on 14 Gru 2004 03:20

Days obejrzala - musiala sie odstresowac po pelnym stresow dniu i recke walnie, ale jeszcze nie teraz...

teraz wracam do fazy, jaka mialam co roku o tej porze od 3 lat

:pray: :pray: :pray:

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Arha on 15 Gru 2004 18:54

ARha > Boromir też się pojawia
I bardzo very prawidłowo :boogie:

I reckę chętnie przeczytam, bo u mnie ciężko... albowiem trwają przepychanki słowne o tą cholerną figurkę Minas Tirith między siłą sprawczą, czyli trzymającą portfel czyli ojcem, który figurki do szczęścia nie potrzebuje i moją siostrą, która koniecznie chce, bo zbiera figurki z LOTRa i uważa, ze to jej pięknie się wkomponuje w zbiór. A Arha oczywiście cierpi.

No dobra, nie powstrzymam się i zapytam: a co tam było z Boromirem? :grin:

Znudziły mi się waszych smoków powtórki
Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Od: 11 Mar 2002 01:06
Miejscowość: Wroclove

Postprzez Gina on 15 Gru 2004 22:57

Arha napisał(a): No dobra, nie powstrzymam się i zapytam: a co tam było z Boromirem? :grin:

Nasz teść miał majaki po prostu :grin: Wiecej nie zdradzam...

Życzęszybkiego dojścia do porozumienia w rodzinie... :wink:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Zgierz

Postprzez Days on 16 Gru 2004 00:38

mnei az chyba glupio powinno byc, bo mnie nawet przez glowe nie przeszlo, zeby to z Minas Tirith kupic... chociaz Nazgula i Aragorna i Gandalfa mam (przegapilam cholera Legolasa...). w sumie to nie mialabym tego jak do domu zawiesc.. chyba... tak to sobie tlumacze...

ale Boromir wygladal swietnie...

ale Eosia tez wreszcie wiecej bylo :D

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Arha on 16 Gru 2004 16:45

Qrrrrna, no, po co ja się pytałam!!!
Anyways powiedzcie mi jeszcze tylko, duża ta figurka? Dziś ostateczne starcie, a później... byleby tylko moja matka nie położyła na moim cudzie swoich rąk, bo gotowa naprawdę ukryć płytę i dac nam dopiero pod cholerną choinkę. Chamstwo i drobnomieszczaństwo.

A własnie zauwazyłam, jak pięknie podzieliłyśmy się mężczyznami, pozostawiając najbardziej owzdychanych przez małolaty w świętym spokoju... :shiner:

Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Postprzez Days on 17 Gru 2004 04:19

bo ja sie nie lubie dzielic, a akurat Arwen lubie, wiec niech sobie ma tego swojego Aragorna... a Gimliego tez lubie wiec niech sobie tma tego swojego Legolasa.... yyyyyyy..... Anyway pieknie sie podzielilysmy - Gina z Faramirem, Arha z Boromirem, ja z Eomerem, Haldirem i reszta elfow :D podoba mi sie ten podzial :D

a co do figurki Minas Tirith to ona mala jest - wielkosci mojego Nazgula na wysokosc...

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Arha on 17 Gru 2004 18:25

A-ha. No anyways ustalono, że Minas Tirith nie jest nam do szczęścia niezbędne (no chyba że w skali 1:1 i z Boromirem weenątrz), więc sa szanse... acz biorąc pod uwagę, że "przecież nikt ci tego nie wykupi..." to i tak dostanę na święta.

Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Postprzez erfea on 20 Gru 2004 21:50

yyy Nie pamiętam Days ile za to dałam... ale jak tylk znajdę paragon... a gdzieś skubaniec musi być :] to zaraz napiszę.

Obajrzałam!
Dlaczego nie będzie dalszych częsci ?! :bad-words: I dlaczego to trwa tylko 4 godziny?!
Generalnie film jest genialny! Jest oczywiście kilka wpadek itp, ale dla mnie jest to nieważne. Jest teraz we mnie taka pustka... nie czekam już na nic... wszystko obejrzałam... hlip, hlip. Anyway mam tylko jedno zastrzeżenie. W wersji kinowej nie było domu uzdrowień. Czekałam prewie rok, żeby w koncu obejrzeć te sceny i co?! Wątek Faramira i Eowiny, razem z domem uzdrowień ma ... 2 minuty?! No i co to q ma znaczyć?! Gdzie sceny jak Aragorn zajmuje sie Faramirem?!
Mam nadzieję, że niedługo wyjdzie rozszerzona wersja wersji rozszerzonej. :shiner:

TLOTR RULEZZZZ :horns:

Image
Awatar użytkownika
erfea
Mistress Of Dragons

Od: 10 Lut 2003 22:52
Miejscowość: Morthnar

Postprzez Arha on 14 Sty 2005 03:35

Good news: mam, mam i jeszcze raz mam! Piękne śliczne i moje, moje własne... (przetłumaczyć na angielski i dodać stosowne zakończenie)
Bad news: Takiego wała! Nawet nie mam czasu oglądnąć (nie licząc Boromira. Ojjj tyle go było, ze niech to diabli)
Even worse news: Nawet jak oglądnę, to nie napiszę nic o tym, bo nie mam internetu (nie pytajcie czemu), więc nie poznacie moich jak zawsze błyskotliwych przemysleń...

Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Postprzez Days on 24 Sty 2005 04:27

http://home.agh.edu.pl/~evermind/muzyka ... oniel2.mp3

posluchajcie tego i powiedzcie mi, czy ja sie na stare lata rozklejam, czy tez to jest rewelacyjne???

anyway jak widac po tytule jest to hymn elfow z LOTR - A Elbereth Gilthoniel w interpretacji muzycznej pewnego goscia z POLSKI o xwce Dreamer... nagranie nie jest profesjonalne, stad sciezka wokalu jest troszke za cicho, ale mysle ze to az tak nie przeszkadza... rzydaloby sie tez poprawic moim zdaniem partie na flet, ale to ponoc jest pierwsza proba -i tak nieziemsko!!!

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez erfea on 31 Sty 2005 21:04

ładne, ładne... można prosić o coś więcej ? :shiner:

Image
Awatar użytkownika
erfea
Mistress Of Dragons

Od: 10 Lut 2003 22:52
Miejscowość: Morthnar

Postprzez Days on 01 Lut 2005 00:56

jak narazie niestety nie, bo ten gosc tylko to zrobil, ale pewnei neidlugo zrobi wiecej :D

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Poprzednia

Strona główna OFFTOPIKI Różne