tesh kce
atak poważnie to musze zapuścić powrót po instalce tego od days.. bo lepiej późno niz później i tak się zacina.. może to wina pilków.. LOTRa jeszcze nie sprawdzałam...
Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Różne

Gina napisał(a): tesh kce![]()
powiennam wyedytować wiekszośc swoich starych postów...

Normalnie byłam w szoku, że nie napisali ani słowa! Dopiero potem zorientowałam zię, że to już po wszystkim...

tylko sie okazalo, ze Lego przegapilam, ale za to w nastepnym ma byc Aragorn z Amon Sul... w sumie - czemu nie... mania grudniowa wraca 

Popołudnie więc mam już zajęte

(boszz jak jak polsku dzis pisze....)

I nawet dostałam talię kart w prezencie... ale niestety nie mam czasu obejrzeć bo muszę się uczyć!
Co za życie!!! Może za tydziń uda mi się wygospodarować 4 godziny... już nie mogę się doczekać! 

Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Różne
| XII Śląski Zlot Fanów Bon Jovi Forum: Spotkania Fanów Autor: sdms Odp: 2 |
III Śląski Zlot Fanów Bon Jovi - Lubliniec 27-28 sierpień Forum: Spotkania Fanów Autor: Ricky Skywalker Odp: 74 |
XIV Śląski Zlot Fanów Bon Jovi Forum: Spotkania Fanów Autor: sdms Odp: 29 |
Kolejne (VI i VII) Śląskie Zloty Fanów Bon Jovi Forum: Spotkania Fanów Autor: Ricky Skywalker Odp: 14 |
IV Śląski Zlot Fanów Bon Jovi - 1 października ;) Forum: Spotkania Fanów Autor: Ricky Skywalker Odp: 9 |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości