Zresztą może znalazło by się więcej tematów zwązanych z Władcą i ogólnie z fantastyką i może dałoby się wrzucić to do jednego działu?

Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Różne

erfea napisał(a):Zresztą może znalazło by się więcej tematów zwązanych z Władcą i ogólnie z fantastyką i może dałoby się wrzucić to do jednego działu?
w końcu to forum Bon Jovi a nie o wszystkim 
sdms napisał(a):erfea napisał(a):Zresztą może znalazło by się więcej tematów zwązanych z Władcą i ogólnie z fantastyką i może dałoby się wrzucić to do jednego działu?
Myślę, że to już by była lekka przesadaw końcu to forum Bon Jovi a nie o wszystkim

może Days wymyśli coś ciekawszego...

Days napisał(a):no to jak wolicie - ale jakby sie tamte 2 tematy dalo w ten jeden wrzucic i mu nazwe zmienic to by chyba dobrze bylo, nie? skoro juz sd jest takim formalista...

Days napisał(a):Niedałoby się ... Zmienię nazwę tematu tylko mi powiedzcie na co się decydujecie..
to co z ciebie za informatyk-admin jak tego zrobic nie mozesz![]()

wiesz Days, w sumie to się da, ale nie chce mi się siedzieć kilka godzin i mieszać w bazie danych ryzykując narobienie błędów i zmniejszenie funkcjonalności forum... Pozatym to rodzi więcej problemów niż rozwiązuje

i chyba macie rację...
... nie LOTR jest albo niecałkowalny, albo jak eksponens... 

No i zdecydowanie sprzeciwiam się całkowaniu LOTR'a... zresztą po czym!! co by było zmienną a co stałymi ... nie LOTR jest albo niecałkowalny, albo jak eksponens

i zdobyłam. Tzn zdobyto dla mnie. Tytuł na początku jest po rosyjsku, podczas sceny z umarłymi nie ma napisów, poza tym bomba.

Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Różne
| III Śląski Zlot Fanów Bon Jovi - Lubliniec 27-28 sierpień Forum: Spotkania Fanów Autor: Ricky Skywalker Odp: 74 |
V Śląski Zlot Fanów Bon Jovi - Katowice, 29 październik Forum: Spotkania Fanów Autor: Ricky Skywalker Odp: 4 |
IV Śląski Zlot Fanów Bon Jovi - 1 października ;) Forum: Spotkania Fanów Autor: Ricky Skywalker Odp: 9 |
Najbliższe Śląskie Zloty Fanów Bon Jovi Forum: Spotkania Fanów Autor: Ricky Skywalker Odp: 15 |
XIV Śląski Zlot Fanów Bon Jovi Forum: Spotkania Fanów Autor: sdms Odp: 29 |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości