Queen

Ogólnie pojeta muzyka...

Moderator: Gina

Queen

Postprzez trapper 03 lis 2002 21:07

Na pewno znacie ten zespól, ale co o nim sadzicie.

Bo np "I want it all" i "We are the champions" sa po prostu geniealne
"Za co kocham Ferrari?Bo jest jak Manchester United-czerwone,utytułowane i ma na świecie miliony ludzi gotowych zjeśc dla niego ostatnią koszulę."
trapper
mod

{ GENDER }:

Postprzez Gina 03 lis 2002 21:17

spedzilam swieta w samochodzie praktycznie (tzn nie ze siedzialam :grin: tylko hehe jezdzilam ) no i mialam takiego farta (uszy mojej rodziny juz nie :grin: ) ze caly czas praktycnzie lecialo w radiu Lady Pank, Another Day in Paradie i Queen wlasnie.
Nie musze chyba mowic ze ekhm delikatnie mowiac cala droge spedzilam na spiewaniu (czy jak to niektore czarne charajktery mojej rodziny powiedzialy WYCIU - chamstwo sie szerzy :grin: :grin: :grin: )

A dzis jak wracalam do chaty lecialo wlansie I want it all :grin: wiec tak mi sie skojarzylo

co do samych Queenow - ol men - przeciez to legenda..... a maja takie genialne niektore piosenki ze nie sposob ich nie lubic - moze nei zespolu a wlasnie tych podnaczasowych super mega piosenek.

W sumie mam w domu (gdzies ) pare kaset , ale nie slucham jakos pasjami....

No ale respekt panie wladzo, respekt czuje :grin:

tak btw ze mamy poczatek listopada :
R.I.P - F.M
Obrazek
Gina
mod

{ GENDER }:

Postprzez NiKKi Rebel 04 lis 2002 18:12

Queen.......... fajna kapela. Moja stara ich słucha, więc w domu mam bodajże ich 4 cd. I musż eprzyznać że sa świetne.
Są 2 piosenki, które ubustwiam WE were rock you!! & We are the champions. :wink:
A jak wam się podoba wersja WE ARE THE CHAMPIONS by ROBIE WILLIAMS????? Bo ja osobiście wolę oryginał, ale clip Robiego bardzo mi sie podoba (słabość do Heatha :wink: :wink: )
[size=75]G
NiKKi Rebel
Never Say Goodbye

{ GENDER }:

Postprzez Gina 04 lis 2002 18:26

słabość do Heatha

skad ja to znam :grin: :grin: :grin:

co do songu - orginal the best
teledysk Robbiego
thats all
Obrazek
Gina
mod

{ GENDER }:

Postprzez Days 04 lis 2002 23:38

heh queen uwielbiam - Freddie byl super !!!

zwlaszcza te piosenki w stylu Bohemian Rapsody, Who Wants To Live Forever, I Want To BReak Free 9odjazdowy teledysk), You Don't Fool Me, We Will Rock you, I want it all i jeszcze duzo innych, ktorych teraz nie pamietam, ale ktore kocham :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
Days
Noldor Princess

{ GENDER }:

Postprzez Arha 05 lis 2002 16:47

Who wants to live 4ever jest rewelacyjne... Show must go on tesh... w ogóle Fredzio miał fajne pisenki. Ale najbardziej podoba mi się ta wydana po jego śmierci... "This could be heaven" czy jakoś tak.
Znudziły mi się waszych smoków powtórki
Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Arha
Lioncourt

{ GENDER }:

Postprzez Anonymous 08 lis 2002 15:45

Podpisuje sie pod postami wyzej Queen rulezz swietny zespol..chociaz to juz nie zepsol.. to juz legenda
Anonymous

{ GENDER }:

Postprzez Neela 12 lis 2002 01:23

Kawałek we are the champions uwielbiam.Tak samo jakWe will rock you i show must go on.
Quenn byli i na zawsze pozostana WIELCY i SWIETNI.A jak wam się

podoba wersja WE ARE THE CHAMPIONS by ROBIE WILLIAMS?????

wiadomo,ze oryginał najlepszy,ale wersja Robbiego rowniez bardzo mi sie podobała.... :wink:
[kwiatek] [kwiatek] [kwiatek] [kwiatek]

ObrazekObrazek

[kwiatek] [kwiatek] [kwiatek] [kwiatek]
Neela
Wanted Dead Or Alive

{ GENDER }:

Postprzez ŻONA_DŻONA 14 sty 2003 23:47

Ostatnio sobie ściągnęłam clip piosenki - The Miracle - i strasznie mi się spodobał. Przedstawia dzieci przebrane (miniaturki ;)) za członków Qeen, świetnie jest zrobiony i zastanawiałam się czy BJ nie mogliby znaleźć swoich sobowturów i coś podobnego zrobić, myślę, że super by wyglądało.
Obrazek
ŻONA_DŻONA
Keep The Faith

{ GENDER }:

Postprzez kawa 15 sty 2003 00:05

Ja QUEEN uwielbiam. Jakis rok temu mialam manie na ich punkcie. Razem z kolezankami caly czas ich sluchalysmy i spiewalysmy w szkole ich piosenki!!! W zeszlym roku, jakos w maju przyjechal do Torunia jakis czesko-niemiecki zespol, ktory spiewa ich piosenki. Wokalista bardzo przypomina Fredka. Robili to znakomicie, ale nie tak swietnie jak oryginal. A co do piosenek to uwielbiam Bohemian Rhapsody, Don't Stop Me Now, Championow, We Will Rock You, I Want It All, Show Must Go On i wiele innych, prawie wszystkie!!! Queen to serio legenda. Bon Jovi za paredziesiat lat tez nie beda!!!
"Sleep all day. Party all night.
Never grow old. Never die.
It's good to be a vampire."
kawa
przyjaciel

{ GENDER }:

Postprzez NiKKi Rebel 15 sty 2003 16:20

Ostatnio sobie ściągnęłam clip piosenki - The Miracle - i strasznie mi się spodobał. Przedstawia dzieci przebrane (miniaturki ;)) za członków Qeen, świetnie jest zrobiony i zastanawiałam się czy BJ nie mogliby znaleźć swoich sobowturów i coś podobnego zrobić, myślę, że super by wyglądało.

Tez to widziałam. Pare razy na TMT puścili :grin: :grin: Extra clip. Ale ostatnio mam manie WE WILL ROCK YOU z Wembley. To jest chyba tribute to F.Mercury czy cos takiego. I tam śpiewa Axl. Fajnie mu to nawet wyszło. W każdym razie, ja na wstępie publika zaczyna klaskać ............. WHY MNIE TAM NIE MA???? :wink: :crazyeyes: :robot: :grin: :grin:
[size=75]G
NiKKi Rebel
Never Say Goodbye

{ GENDER }:

Postprzez Arha 15 sty 2003 19:12

A ja wygrzebałam w kasetach rodziny jakąś kasetę ze starym... po namyśle bardzo starym koncertem Queen. Sympatyczne... słucham czasami w przerwach między Blaze a ... Blaze :wink:
Znudziły mi się waszych smoków powtórki
Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Arha
Lioncourt

{ GENDER }:

Postprzez erfea 12 lut 2003 16:56

moja przygoda z muzyką zaczeła się właśnie... 11 lat temu kiedy w TV i radiu została podana wiadomość, że zmarł Mercury ;( Wtedy w domu odbyło się kilka rozmów na temat muzyki, narkotyków itp. Potem obejrzałam kilka filmów o Queen.
To jest na prawde świetny zespól, niestety już nigdy nie wyda żadnej płyty.
Na szczęście legendy nie umierają, mimo że show must go on. :turn-l:
Obrazek
erfea
Mistress Of Dragons

{ GENDER }:

Postprzez NiKKi Rebel 12 lut 2003 17:51

A widzieliście co zrobili DJ techno????

O zgrozo.... :robot: :robot:

Podrobili "Flash", wstawiając do klipu ekipe z Queen :evilbat: :evilbat:

Jednym słowem - MASAKRA :robot:
[size=75]G
NiKKi Rebel
Never Say Goodbye

{ GENDER }:

Postprzez kawa 12 lut 2003 19:20

A widzieliście co zrobili DJ techno????

Ja widzialam!!! Jaki wstyd!!! Flash to super piosenka, a oni ja po prostu zepsuli!!! Pamietam, ze jak bylam mala to byl to moj ulubiony film. Piosenka oczywiscie tez!!! :grin:
"Sleep all day. Party all night.
Never grow old. Never die.
It's good to be a vampire."
kawa
przyjaciel

{ GENDER }:

Postprzez Anonymous 13 lut 2003 03:58

Ja wychowalam sie na Queen ( i na Pink Floyd), dlatego ten zespol ma dla mnie znaczenie bardzo osobiste. Kiedy zmarl Freddie plakalam razem z mama...plytki Queen stoja u nas na honorowym miejscu nad wieza, codziennie cos leci... Kocham wszystkie plyty, wszystkie piosenki...
Anonymous

{ GENDER }:

Postprzez JULIA 15 lut 2003 00:03

Ja wychowalam sie na Queen

Ja też.Jak mój brat był trochę młodszy,a właściwie dużo młodszy to słuchał Queen na okrągło.Przez to mnie nauczył słuchać tego zespołu i zostało mi to do teraz.Byc może nie uwielbiam go jak Bon Jovi,ale jest dla mnie bardo ważny.Jakiś czas temu bratu odeszło od Queen,ale mnie pozostał pewien sentyment....
JULIA
Keep The Faith

{ GENDER }:

Postprzez NiKKi Rebel 15 lut 2003 01:58

A słyszeliscie o tym ze Queen ma znowu grac??? :grin:

To brzmi pieknie, tyle ze wocalista bedzie nikt inny jak ........ GEARGE MICHAEL :evil: Tak pisze w moim progr. tv :black:

Ja cos tego facia nie trawie. Jeszcze jak był w tym Wham, ale teraz ... koszmar :grin: :grin: :evil: :evilbat:
[size=75]G
NiKKi Rebel
Never Say Goodbye

{ GENDER }:

Postprzez JULIA 15 lut 2003 18:37

To brzmi pieknie, tyle ze wocalista bedzie nikt inny jak ........ GEARGE MICHAEL

Ja też nie mogę się do niego przekonać.Nie wyobrażam sobie tego,ale może jakoś to będzie...
JULIA
Keep The Faith

{ GENDER }:

Postprzez Gina 15 lut 2003 19:25

why ja mam wrazenie ze to tylko plota ?
Grzegus to dla mnie taki typowy pedziu - i nie zebym miala cos do innych orientacji sexualnych ale na typowego rackamana to on sie nie nadaje... jeszcfze zeby zastapic Freddiego (R.I.P)
Bez jaj....
Obrazek
Gina
mod

{ GENDER }:

Następna strona

Powrót do Music, Music