Queen

Ogólnie pojeta muzyka...

Strona główna OFFTOPIKI Music, Music

Postprzez Arha on 16 Lut 2003 04:46

Hm, no nie wiem, jakoś mi nie robi... nie trawię gościa za całokształt twórczości. Do rockmana rzeczywiście mu daleko, wiec jak na moj skrzywiony gust nic z tego nie będzie...

Znudziły mi się waszych smoków powtórki
Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Od: 11 Mar 2002 01:06
Miejscowość: Wroclove

Postprzez kawa on 16 Lut 2003 05:09

Dzis Totoszko zaspiewal Show Must Go On. Szczerze to wcale mi sie to nie podobalo! Zrobil to beznadziejnie. Popsul ta piosenke!!! :evil:

"Sleep all day. Party all night.
Never grow old. Never die.
It's good to be a vampire."
Awatar użytkownika
kawa
przyjaciel

Od: 22 Gru 2002 22:27
Miejscowość: Santa Fe

Postprzez erfea on 16 Lut 2003 19:45

NiKKi Rebel napisał(a):A słyszeliscie o tym ze Queen ma znowu grac??? :grin:

To nie nowość. Takie plotki krążą od dawna. Najpierw miał śpiewać Elton John, potem jeszcze ktoś inny i wszystko rozeszło sie po kościach - na szczęście!!!
Dlaczego jak jakiś zespół przestaje grać z powodu śmierci wokalisty to koniecznie ktoś chce go wkrzesić (patrz The Doors)! Czy ludzie nie rozumieją, że jak coś jest już przeszłością LEGENDĄ, to nie powinno się już tego zmieniać!!! Nie psujmy tego co już zostało dokonane! Reszta zespołu może sobie grać, nawet razem, nawet z innym wokalistą, ale nie pod dawną nazwą!
Co innego z The Police - jak narazie wszyscy żyją i mają się dobrze, więc jak chcą się spotkać (a podobno chcą!!! :wink: ) i jeszcze trochę pograć razem, to to jest wspaniałe!!!

Image
Awatar użytkownika
erfea
Mistress Of Dragons

Od: 10 Lut 2003 22:52
Miejscowość: Morthnar

Postprzez Arha on 16 Lut 2003 23:27

Elton Jon, George Michael... czemu Fredzia koniecznie musi zastąpić homoseksualista?? (proszę mnie nie uświadamiać, że Fredzio był gejem - chodzi mi o to, że mogliby zamiast przereklamowanych EJ i GM wstawić tam kogoś nowego, ciekawego...)

Ale ogólnie zgadzam się z erfeą - Queen to legenda, legend nie można tak po prostu reanimować... bo zazwyczaj nic z tego nie wychodzi.

Znudziły mi się waszych smoków powtórki
Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Od: 11 Mar 2002 01:06
Miejscowość: Wroclove

Postprzez Gina on 17 Lut 2003 00:13

Arha napisał(a):legend nie można tak po prostu reanimować... bo zazwyczaj nic z tego nie wychodzi.

dokladnie :evilbat:
mamy chociazby wspolczesne fuckin' przyklady..... :evilbat:

Najpierw miał śpiewać Elton John

Moze top i dobrze ze ja jestem opozniona w takich informacjach.. przynajmniej mnie krew nie zalewa

Sluchajcie, wezcie mnie oswieccie, czy dwaj wyzej wymieniani panowie w jakis sposob sa podobni do Freddiego ?
Bo ja za cholere zadnych podobienstw nie widze...
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Zgierz

Postprzez NiKKi Rebel on 17 Lut 2003 21:09

Sluchajcie, wezcie mnie oswieccie, czy dwaj wyzej wymieniani panowie w jakis sposob sa podobni do Freddiego ?
Bo ja za cholere zadnych podobienstw nie widze...

na first rzut oka to podobieństw nie widać :black:
ale rzeczą którą ich 3 łaczy jest to, ze oni ... kochają inaczej :black:

[size=75]G
Awatar użytkownika
NiKKi Rebel
Never Say Goodbye

Od: 01 Sie 2002 20:05
Miejscowość: Tuonela

Postprzez erfea on 17 Lut 2003 22:38

Nooo nie tylko łączy ich to, że kochają inaczej ( właściwie niektórzy z nich lochali, bo teraz nie mogą), ale jeszcze to, że mają dużo wspólnego z "Koroną Brytyjską" :grin: i, że się znali, choć Mercury z Michealem dość niewiele, lepiej było z Eltonem. Poza tym Frieddi i Elton, to znakomici muzycy!!! I jak narazie nic więcej nie przychodzi mi do głowy...

Image
Awatar użytkownika
erfea
Mistress Of Dragons

Od: 10 Lut 2003 22:52
Miejscowość: Morthnar

Postprzez bobson on 18 Mar 2004 01:24

Queen to po prostu wspaniały zespół z mnóstwem wspaniałych płyt i genialnych utworów, które już na zawsze weszły do historii rocka. Sądzę, że nie ma na tym, ani nawet na żadnym innym forum osoby, która nie słyszała chociaż raz Bohemian Rhapsody, A Kind Of Magic, Innuendo czy też The Show Must Go On.
Moim zdaniem jest to jeden z najlepszych zespołów jaki kiedykolwiek istniał.
bobson
Get Ready

Od: 18 Mar 2004 00:37
Miejscowość: Gliwice

Poprzednia

Strona główna OFFTOPIKI Music, Music