1. Gdybys musiala wybrac jeden zespol, na ktorego koncerty wejsciowke masz dozywotnio, zapewnione przejazdy na koncerty itp. ale nie mozesz sluchac niczego innego, jaki to bedzie zespol?
Marillion - i wszystko jasne
2. Jesli grywasz w RPG, ktory z systemow wg Ciebie jest najlepszy?
Jedyne RPG, w jakie grałam, to gry typu MMORPG - Ragnarok Online i te sprawy, i to też grałam dla samej gry, a nie dla interakcji między graczami. Dlatego też przestałam grać - bo nie mogłam w spokoju sobie zatłuc golema, żeby ktoś do mnie nie podszedł i nie zagadywał...
3. Ludzie mowia, ze widza duchy innych ludzi. Co zrobisz gdy zobaczysz ducha tyranozaura przechadzajacego sie po ulicy?
Podejrzewam, że ten duch byłby tak duży, a ja tak zamyślona, że nawet bym go nie zauważyła i bym przeszła przez niego na wylot
4. Jaka ksiazke przeczytalas wiecej niz 5 razy?
Oł, szit... Dużo tego będzie. Wymienię tylko te, które mi przychodzą w tej chwili do głowy:
James Kirkwood - Good Times, Bad Times
Anne Rice - The Vampire Armand
Colin Dann - cała seria książek The Animals of Farthing Wood - książki mojego szczęśliwego dziecięctwa
5. Film jakiego nie obejrzalas tylko dlatego, ze sie balas ?
Jeśli z góry wiem, że będę się z powodu tego filmu bać, to go od razu nie oglądam. Ale była taka jedna książka - "1984" Orwella. Jak dorwali głównego bohatera to odłożyłam książkę, a i tak potem przez dwa tygodnie bałam się ciemności...