5. Tak w podstawowce ukradli mi cala kolekcje karteczek z notesikow. To byla porazka.
lol, piona-plask laska, też to zbierałam

Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Relax
5. Tak w podstawowce ukradli mi cala kolekcje karteczek z notesikow. To byla porazka.

marta_bongiovi napisał(a):5. Tak w podstawowce ukradli mi cala kolekcje karteczek z notesikow. To byla porazka.

pokażcie mi osobę która NIE zbierała
ja sobie specjalnie album na zdjęcia kupiłam (zresztą jak wszyscy) zeby łądnie pokazywać swoje zbiory
i jak się przewróciły to były twoje). To był hazard...Byście widzieli moją minę jak mi vice dyro chciał zabrać je bo grałam na korytarzu (a co to? nie wolno? wszyscy grali 
Gina napisał(a):marta_bongiovi napisał(a):5. Tak w podstawowce ukradli mi cala kolekcje karteczek z notesikow. To byla porazka.
pokażcie mi osobę która NIE zbierała
ja sobie specjalnie album na zdjęcia kupiłam (zresztą jak wszyscy) zeby łądnie pokazywać swoje zbiory
moze sie powymieniamy
)

Gwiazdami jej kolekcji były karteczki z Królem Lwem - miałam (i nadal mam, gdzieś tam) kilkadziesiąt różnych

okej 3/4 pleców powiedzmy

[coś czuję, że pokręciłam pisownię nazwiska 

marta_bongiovi napisał(a):5. Nie, mam chorobę lokomocyjną

Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Relax
| Hyde Park 11 Lis 2003 - 31 Paź 2005 Forum: Różne Autor: sdms Odp: 3263 |
przyjaźń, miłość :) Forum: Różne Autor: Comte de la Fere Odp: 11 |
IV Śląski Zlot Fanów Bon Jovi - 1 października ;) Forum: Spotkania Fanów Autor: Ricky Skywalker Odp: 9 |
BM2 -prośby; groźby; zażalenia Forum: Twórczość Fanów Autor: trapper Odp: 13 |
V Śląski Zlot Fanów Bon Jovi - Katowice, 29 październik Forum: Spotkania Fanów Autor: Ricky Skywalker Odp: 4 |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości