ediyo napisał(a):cpt. namierzylem vice city sluszna gra
Zaiste
Ilość ikonek wynika z mego lenistwa, które pojawia się tylko i wyłącznie wtedy, gdy mam zrobić z czymś porządek, oraz z podobania mi się takiej ilości tychże właśnie
Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Relax
ediyo napisał(a):cpt. namierzylem vice city sluszna gra

Captain Kidd napisał(a):ediyo napisał(a):
cpt. namierzylem vice city sluszna gra
Zaiste
Captain Kidd napisał(a):Ilość ikonek wynika z mego lenistwa, które pojawia się tylko i wyłącznie wtedy, gdy mam zrobić z czymś porządek

ediyo napisał(a):a poza tym to duzo ikonek spowalnia kompa (a moj i tak jest wolny:P)

cRaSh napisał(a):zgadzam sie.. zreszta jak juz cos posprzatam to potem musze tego szukac, bo zawsze zapominam gdzie to upchalem a tak mam wszystko na miejscu.. a raczej mialem, bo teraz zrobilem porzadek
cRaSh napisał(a):oj gralo sie w nia ostro, gralo

nie mniej jednak ja to mam od qmpla i mysle, ze mozna sobie pograc od czasu do czasu
a moze to ja sie starzeje 

ediyo napisał(a):Ja wszystko wsadzam do paska szybkiego uruchamiania...

Days napisał(a):ole miec wszystko odpowiednio "skatalogowane"w taki sposob, ze zazwyczja tylko ja wiem co gdzie jest

)

cRaSh napisał(a):btw Ginus, zauwazylas ze Bill nie nazwal Pulpitu- Moim Pulpitem?.. Czyzby planowal przejac kiedys nasze pulpity?

Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Relax
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości