Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Różne

Zgadzam się z Tico w 100%
wiadomości namiętnie ogladam, więc wam powiem wieczorem

chyba ze Owsiak rzeczywiscie zrezygnuje... podobno ma dosc... mam nadzieje, ze mu sie tak tylko powiedzialo...

Myślę że sam Owsiak nie przestanie organizować przystanku, co innego jeśli mu 'z góry' zabronią...
Jeśli tak by się stało, to po raz kolejny Polska by się popisała... Zabijmy wszystkoco w tym kraju jest jeszcze dobre

Myślę że sam Owsiak nie przestanie organizować przystanku, co innego jeśli mu 'z góry' zabronią...
Jeśli tak by się stało, to po raz kolejny Polska by się popisała... Zabijmy wszystkoco w tym kraju jest jeszcze dobre![]()
dokladnie - najpierw Jarocin, teraz Woodstock - ja sie nie zgadzam by zamkneli zanim ja tam pojechalam!!!!
Prowokacja.

] czy inne rzeczy ... natomist ten facet od okularow i z reszta cala jego pokroju stoiska mieli poza laka, obok stacji benzynowej, sprzedawali rzeczy z napisem 'przystanek woodstock 03' nie majac praktycznie do tego prawa, za miejsca zapewne nic nie placili
Zaprawdę powiadam wam słuchajcie tylko Ks. Rydzyka on mówi całą prawdę o Owsiaku!![]()
] .... poza tym na woofdzie bylo 400 tys. ludzi, 7x moje Starachowice .... na byle festynie gdzie przychodzi 100 osob prawie zawsze jest jakas bojka, a owe drechy od razu sa pijane ... Ekipa radia maryja sama wpycha nos w nie swoje sprawy [bo wiadomo ze obiektywnie patrzec nie bede, bo wszystko co ma zwiazek z metalem/rockiem - satanistyczna muza jest zle] a potem gadaja to jacy to oni sa pokrzywdzeni, dyskryminowani etc ....

anyway ...

Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Różne
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości