Przyjadą do nas?

Wszystko co dotyczy Bon Jovi

Strona główna BON JOVI Ogólna dyskusja

Przyjadą do nas?

Postprzez Mystery on 09 Paź 2002 19:03

Wiecie tak sobie myślę - Bon Jovi wydali nową płytę - nowe niesamowite utwory, nowe wrażenia...Ale każdy nowy album oznacza również kolejną trasę koncertową! No właśnie - jak myślicie:przyjadą wreszcie do Polski czy znowu będziemy musieli oglądać ich występy tylko w TV albo w necie i patrzeć jak fani z innych krajów cieszą się TYM WIELKIM SZCZĘŚCIEM jakim jest zobaczenie ukochanego zespołu LIVE ! Gdyby tak do nas przyjechali...Nie wiem czy przyjadą ale KTF ! TRZEBA W TO WIERZYĆ!Ale dodam jeszcze od siebie że po obejrzeniu SBE coś we mnie pękło i wiecie...nie będę czekać na koncert w Polsce! Chcę urzeczywistnić swoje marzenia dlatego wybieram się do Niemiec! A wy co o tym wszystkim sądzicie???

BON JOVI - My blood, my love, my life
Awatar użytkownika
Mystery
Wanted Dead Or Alive

Od: 09 Lip 2002 22:51
Miejscowość: New Jersey

Postprzez sdms on 09 Paź 2002 19:34

Hmm... ja moge tylko powiedziec ze z nieoficjalnego zrodla slyszalem ze BJ przyjada do Polski w przyszlym roku, ale ta informacja nie jest potrwierdzona, wiec jakby nie przyjechali prosze mnie nie linczowac.... w kazdym badz razie KTF ze przyjada :grin:

Historia papiestwa
[url=http://www.ram-rzeszow.one.pl]RAM Rzesz
Awatar użytkownika
sdms
Stra

Od: 05 Mar 2002 20:37
Miejscowość: Gliwice

Postprzez cRaSh on 09 Paź 2002 19:41

nie przyjada 0X

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Spartaaaa XD

Postprzez Neela on 09 Paź 2002 19:41

Moim zdaniem jest 2%szans,ze przyjadą do Polski.Raz byli i po tym co przezyli wątpie,zeby chcieli przyjechac drugi raz.Zreszta ja tez bym nie chciała.
Wieksza szansa byłaby gdyby Bounce sprzedała sie w milionowym nakładzie,ale to tez raczej niemozliwe.
Oczywiscie,nie trace nadzieji i cały czas KTF,ale patrze na to wszystko realnie i widze niezbyt rozowa rzeczywistość.......

A co do koncertu w Niemczech to bardzo bym chciała,ale niestety nie moge:(( Moze za pare lat, jak beda jeszcze koncertowac sie uda.
A narazie pozostaje mi ogladanie ich na video lub w kompie :wink:

[kwiatek] [kwiatek] [kwiatek] [kwiatek]

ImageImage

[kwiatek] [kwiatek] [kwiatek] [kwiatek]
Neela
Wanted Dead Or Alive

Od: 14 Kwi 2002 02:55
Miejscowość: Rzesz

Postprzez Reddie on 09 Paź 2002 19:53

Do Polski nie przyjada - wydaje mi sie ze nawet 1% na to nie ma bo to po prostu NIEMOZLIWE (heh nie ma to jak "optymistyczne" mysli :wink:) a na koncert do Niemiec jade na 100% :grin:

You can't win... until you're not afraid to lose...
Awatar użytkownika
Reddie
Never Say Goodbye

Od: 02 Mar 2002 21:54
Miejscowość: Wroc

Postprzez Cr@sH on 09 Paź 2002 20:05

Pewnie by przyjechali gdyby bounce rozszedl sie w milionie sztuk.
Z duza checia btm ich zobaczyl na zywo ale trzeba miec nadzieje (nadzieja matka glupich).
Awatar użytkownika
Cr@sH
Keep The Faith

Od: 02 Mar 2002 21:39
Miejscowość: Wrze

Postprzez Gina on 09 Paź 2002 21:12

tez jestem przekonana ze nie przyjada i nawet o takim rozwiazaniu nie mysle..
a co do niemiec to najprawdopodobniej nie pjojade bo nie mam skad wziasc bilet
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Zgierz

Postprzez Arha on 10 Paź 2002 03:06

Nie przyjadą, a na wyjazd do Niemiec nie mam szans.

Znudziły mi się waszych smoków powtórki
Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Od: 11 Mar 2002 01:06
Miejscowość: Wroclove

Postprzez sdms on 10 Paź 2002 20:10

ehh.... Jakze malo w was optymizmu i wiary.... W kazdym badz razie ja KTF za was tez ze przyjada.... A jak nie przyjada to trudno... W kazdym badz razie do Niemcow raczej nie pojade (chyba ze cos wykombinuje i moze mi sie uda z fizyczka pojechac --> no wiecie z ta co ich slucha... ale jest to malo prawdopodobne) :grin:

Historia papiestwa
[url=http://www.ram-rzeszow.one.pl]RAM Rzesz
Awatar użytkownika
sdms
Stra

Od: 05 Mar 2002 20:37
Miejscowość: Gliwice

Postprzez NiKKi Rebel on 10 Paź 2002 20:25

Wydaje mi się, że nie przyjada do nas, ale cóż, trzeba KTF :wink:
W każdym razie, powiedziałam starej że jak mnie nie puści na koncert [Niemcy, Austria lub Szwajcaria] to przez zielona ucieknę :wink: :wink:
NIe, matka mnie puści :wink: . Jest spoko [czy rodzic moze być spoko?? :black: ] Wczoraj zobaczyłam że może. Gdy przeczytałam maila od kumpeli że BJ będa w Duselldorfie [czy jak to się pisze] matka poiwedziała że woli mnie wysłać do Niemiec niż do Szwajcarii :wink: :wink: Później dokładniej przeczytałam maila, o okazało się że oni tam nagrają tvshow, a nie żaden koncert!!! FUCK!!!
Ale ja nadal mam nadzieje że przyjada do Polski [nie chcę błagac siory żeby mi łaskawie bilet w Austrii kupiła :wink: ]

[size=75]G
Awatar użytkownika
NiKKi Rebel
Never Say Goodbye

Od: 01 Sie 2002 20:05
Miejscowość: Tuonela

Postprzez brenda on 12 Paź 2002 01:13

Myśląc racjonalnie-nie przyjadą. Stosując sie do hasła KTF-szykujcie się na koncert.

A tak na poważnie to sma nie wiem. Jest możliwość że pojade do Niemiec, ale mimo to wolalabym koncert w Polsce.
Awatar użytkownika
brenda
Never Say Goodbye

Od: 04 Maj 2002 22:05
Miejscowość: W

Postprzez bonfankaa on 12 Paź 2002 18:08

a ja wierze w to ze przyjada!naprawde!trudno..najwyzej sie rozczaruje..ale nie moge mowic ze nie przyjada...w glebi serca licze na nich.. crash z jakiej paki wiesz ze nie przyjada co?!mas to gdizies potwierdzone? natomiast ja nie moge liczyc na wyjazd do niemiec ( nie w tym roku....szkoda wielka ale ehh co zrobic?

gdy nie ma uczucia jest chemia..bierz ja z umiarem...bo jak narkotyk..uzaleznia
Awatar użytkownika
bonfankaa
Undivided

Od: 16 Maj 2002 03:04
Miejscowość: Warszawa

Postprzez cRaSh on 12 Paź 2002 18:19

nie nie jestem po prosty naiwnym debilem ktory wierzy w rzeczy niemozliwe. get real goska.

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Spartaaaa XD

Postprzez bonfankaa on 12 Paź 2002 18:23

oho znowu zaczyna sie..czlowiek swojego zdania wypowiedziec nie moze!!!!!!get real?czlowieku!!sam dorosnij !!uwazasz ze zyje w innym swiecie?taa jasne heh super nio..!!!!!
poprostu wierze w to ze beda i kurde z laski swojej prosze pana ja nie bede zmieniac zdania!!!! 0X :fist:

Awatar użytkownika
bonfankaa
Undivided

Postprzez OLkA on 12 Paź 2002 21:32

Tradycyjnie można myśleć, że nie przyjadą, ale... zawsze jest jakieś ALE. Uważam, że zainteresowanie nową płytą, chociażby przez koncert w Londynie emitowany w necie - wspierany przez Onet.pl, i kilka naklejek na opakowaniu płyty mogą dawać jakąś nadzieję.

A z drugiej strony bardzoby się cieszyła z koncertu w Polsce, bo na zagranicę to nie mam co liczy - brak kasy etc. :(

KTF

You see things; and you say, "Why?". But I dream things that never were; and I say, "Why not?"
Image jersey@op.pl # GG: Image 690060 # http://www.gallery.glt.pl
Awatar użytkownika
OLkA
przyjaciel

Od: 01 Mar 2002 23:09
Miejscowość: Przeworsk

Postprzez Tommy on 13 Paź 2002 00:05

Bonia po co te FUCKI na koncu?? Bez tego tez zauwazymy twoje zdanie.

A co do koncertu w Polsce to uwazam jak wiekszasc- NIE MA SZANS ZEBY PRZYJECHALI. i gratuluje wszystkim slepego optymizmu :grin:

Don't tell me what to do, I'm having fun!!!
Image
Awatar użytkownika
Tommy
Wanted Dead Or Alive

Od: 02 Mar 2002 03:07
Miejscowość: Bia

Postprzez bonfankaa on 13 Paź 2002 16:31

ten fuck to nie byl dla zaakcentowania zdania ale dla pewnego pana...wiec wybacz...a co do tego optymizmu to mysle ze warto wierzyc,,heh kieedys beda heh

Awatar użytkownika
bonfankaa
Undivided

Postprzez Anonymous on 13 Paź 2002 19:09

Hmm...ja wciąż mam jednak cichą nadzieję, że przyjadą. Nie chcę sobie wmawiać żadnego sceptycyzmu, bo ja zawsze KTF. Może u mnie ta wiara jest szczególnie mocna, bo nie mam szans na wyjazd do Niemiec... A tak a propos to brednie, że nadzieja jest matką głupich. Cofnijmy się 2000 lat wstecz: zgasiło niewierzących :) I powiem wam jeszcze tak po cichutku:
codziennie modlę się o to, żeby przyjechali. To naprawdę może zadziałać!
Anonymous

Postprzez Gina on 13 Paź 2002 19:18

spoko - wirzyc sobioe mozna - jak sa jakies szanse
no ludzie
nie byli przez tyle lat to juz widze jak sie pakuja i krzycza "jedziemy do Polski" ye ye ye

nawet patrzac z czysto materialnego punktu widzenia zeby przyjechali na koncert
- bounce musialoby sie sprzedawac jak "a po piate niech gadaja" naszego fav zespolu ich troje
- ktos by musial wylozyc kase (owsiak sie cykal czy die toten hosen przyjedzie na przystanek) a heh historia juz na nauczyla ze nie ma kto sie ofiarowac - w wakacje mial byc koncert czy mi sie wydaje ?? ;pp

wiec takie gadanie jest bez sensu - bo chcemy czy nie chcemy - patrza na nas nie jak na europe srodkowo wschodnia tylko jak na wschodnia, a sam malysz nie pomoze zebysmy nagle stali sie znani - i przyjezdzaja do nas tylko gwiazdki ktore sie dopiero wybijaja - a jak juz sie wybija ( mysle wtej chwili np. o Anastacii - zreszta nie tylko) to omijaja kraj nad wisla szerokim lukiem

wszystko
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Zgierz

Postprzez Anonymous on 13 Paź 2002 19:57

Jeśli nie przyjadą z własnego widzimisie, to może zaproszą ich na festiwał w Sopocie...(co nie Marcia?)
Anonymous

Następna

Strona główna BON JOVI Ogólna dyskusja