trapper napisał(a):W którym momencie tak napisałem, do ciężkiej cholery?!?!?!Nie cierpię tych pseudokatolickich dewotów prawie tak samo jak lewicowców- to przez nich Polska jest uważana za kraj dewotek!
A nigdzie nie napisałeś nawet, jeżeli w poszukiwaniach ma pomóc owa ciężka cholera, ale wniosek można wysnuć właśnie taki. Sformułowanie poglądu uzależnia od siebie jego odbiór. Pisałam o tym na maturze

Poza tym Polska, póki co, jeszcze JEST krajem dewotek. Mam nadzieję, że jak się przetoczy to pokolenie czy dwa to sytuacja się zmieni...
trapper napisał(a):Oczywiście, czego najlepszym przykładem jest Samoobrona i LPR- ci ludzie naprawdę mogą przejąć władzę - i przeraża mnie ta myśl! Krzyżówka pomysłów lewackich, nazistowskich i klerykalnych może rozpier....niczyć wszystko to, co już udało się zrobić.
Oj, tak... Nawet nie chcę sobie wyobrażać rządów Leppera *brrr* Z drugiej strony jeżeli oni nigdy do władzy nie dojdą, to do końca świata będą uważani za Jedynych Wspaniałych Wybawicieli... W sumie sytuacja bez wyjścia.