Strona główna ‹ FORUM ‹ Ogłoszenia, Pytania&Błędy
że po naciśnięciu na temat, gdzie od ostatniej wizyty były posty, strona nie włącza się na ostatnich postach tylko na pierwszej stronie
Bardzo na przykład nie podoba mi się to, że nie ma podanej ilości postów od ostatniej wizyty
Proponowałbym też założyć Archiwum, które nie będzie widoczne dla "śmiertelników", do którego będzie się dawało zamknięte tematy.
Jednak najgorsze dla mnie są moim zdaniem bezsensowne tematy typu: W co się dziś ubrałaś/ubrałeś ?, 1000 ;], Skojarzenia, bądź Trzy Słowa

bobson napisał(a):Jednak to forum powinno być o Bon Jovi z dodatkiem Relaxu, a nie o Relaxie z dodatkiem Bon Jovi.
.... a tematy takie jak skojarzenia itp są "wiecznie zywe"bobson napisał(a):proponowałbym też założyć Archiwum, które nie będzie widoczne dla "śmiertelników", do którego będzie się dawało zamknięte tematy.

bobson napisał(a):A odnośnie ilości postów, to na pewno jest lepiej, gdy ta ilość postów jest. Jeszcze brakuje mi moich nieprzeczytanych postów. Jeszcze odnośnie tych ostatnich postów to nie chodziło mi o to, żeby przejść do całkiem ostatniego w danym temacie, tylko do pierwszego napisanego, którego nie czytałem.

bobson napisał(a):Jeszcze parę spraw.
1. Nie ma tu (chyba) oznaczonych tematów, w których coś pisałem.
2. Na tym forum co podałem, gdy się da na posty od ostatniej wizyty, to oczywiście pojawiają się tematy. Jak się będzie trzymało kursor jakieś 2 sekundy na danym temacie, to Ci pokazuje ilość Twoich postów, ilość odpowiedzi od Twojego ostatniego posta i ilość postów nieprzeczytanych.

bobson napisał(a):Jednak to forum powinno być o Bon Jovi z dodatkiem Relaxu, a nie o Relaxie z dodatkiem Bon Jovi.
ale to są b a j e r y ... moim zdaniem zbedne.

A i jeszcze jedno. W działach o Bon Jovim i wszystkich członkach tegoż zespołu jest w sumie 6985 postów, a w działach Relax i Różne...17934 postów.
mi to, bynajmniej, nie dało do myśleniaOdnośnie mojego stwierdzenia, że to forum jest o Relaxie z dodatkiem Bon Jovi
) No dajże spokój. Jeśli jest coś do powiedzenia to piszemy - tak się złożyło, że tematy dotyczące BJ właściwie się wyczerpały, gdyżjak to nikki już trafnie zauważyła. Jak chcesz coś powiedzieć o Bon Jovi - to nikt ci przeca nie broni... Ja nie rozumiem.o bj wiekszosc została juz tutaj powiedziana
temat postu: "spox zespół" na forum "bon jovi" na onecie - u nas nie ma takich postów - może żebyś lepiej się tu czuł powinniśmy zacząć takie pisać?W MŁODOSCI PODOBAŁ MI SIE TEN ZESPOL ALE PO PARU LATACH NIE NAGRANIU PŁYTY TEN ZESPOL PRZESZEDŁ DO HISTORII SZKODA ... ale najlepszym zespołem jest Sum41
Wiesz, to ile czasu potrzebujemy na rozluźnienie to nasz byznes. Generalnie.bardzo dużo czasu potrzebujecie na luźną zabawę i odprężenie

Strona główna ‹ FORUM ‹ Ogłoszenia, Pytania&Błędy
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości