Propozycje

Tutaj możecie zgłaszać wszelkiego rodzaju propozycje problemy i błędy związane z forum.

Moderator: *mods team

Propozycje

Postprzez bobson 02 maja 2004 13:51

Ja znacznie częściej siedzę na innym forum na muzyka.pl/forum/. To nie ma być reklama, tylko chcę pokazać jakie powinniście wnieść nowości. Bardzo na przykład nie podoba mi się to, że nie ma podanej ilości postów od ostatniej wizyty i to, że po naciśnięciu na temat, gdzie od ostatniej wizyty były posty, strona nie włącza się na ostatnich postach tylko na pierwszej stronie. Jednak najgorsze dla mnie są moim zdaniem bezsensowne tematy typu: W co się dziś ubrałaś/ubrałeś ?, 1000 ;], Skojarzenia, bądź Trzy Słowa (nie chce tym postem nikogo obrazić). Na tym forum, gdzie ja jestem takie rzeczy nie miałyby prawa mieć miejsca. Proponowałbym też założyć Archiwum, które nie będzie widoczne dla "śmiertelników", do którego będzie się dawało zamknięte tematy.
To chyba tyle. Przepraszam jak kogoś uraziłem.
bobson
Get Ready

{ GENDER }:

Postprzez sdms 02 maja 2004 14:14

że po naciśnięciu na temat, gdzie od ostatniej wizyty były posty, strona nie włącza się na ostatnich postach tylko na pierwszej stronie

Od tego jest taka mała strzałka po prawej, która powoduje przejście do ostatniego postu :confuse:
Bardzo na przykład nie podoba mi się to, że nie ma podanej ilości postów od ostatniej wizyty

Tylko po co? :confuse:
Proponowałbym też założyć Archiwum, które nie będzie widoczne dla "śmiertelników", do którego będzie się dawało zamknięte tematy.

Jak wyżej... Po co? :confuse:
Jednak najgorsze dla mnie są moim zdaniem bezsensowne tematy typu: W co się dziś ubrałaś/ubrałeś ?, 1000 ;], Skojarzenia, bądź Trzy Słowa

Dlatego są w dziale Relax...
Historia papiestwa
[url=http://www.ram-rzeszow.one.pl]RAM Rzesz
sdms
Stra

{ GENDER }:

Postprzez Tico 02 maja 2004 14:41

Dlatego są w dziale Relax...

Dokładnie to jest takie odmóżdzenie się na forum, zwróć uwagę że to są najpopularniejsze tematy, takie tasiemnce. :grin:
Co do reszty zgadzam się z sd :)
Tico
przyjaciel

{ GENDER }:

Postprzez bobson 02 maja 2004 14:45

Jednak to forum powinno być o Bon Jovi z dodatkiem Relaxu, a nie o Relaxie z dodatkiem Bon Jovi. Odnośnie Archiwum to po co zamknięte tematy mają zaśmiecać poszczególne fora. A odnośnie ilości postów, to na pewno jest lepiej, gdy ta ilość postów jest. Jeszcze brakuje mi moich nieprzeczytanych postów. Jeszcze odnośnie tych ostatnich postów to nie chodziło mi o to, żeby przejść do całkiem ostatniego w danym temacie, tylko do pierwszego napisanego, którego nie czytałem.
bobson
Get Ready

{ GENDER }:

Postprzez Tico 02 maja 2004 15:05

Ja mogę wypowiadać się na temat relaxu, bo na części technicznej się nie znam więc tu niech się sd wypowiada :P
Co do tego relaxu, to co mamy zabronić ludziom pisać na te tematy na które mają ochote? Gdyby takie rzeczy były w dziale BJ to trzeba by robić porządek ale że są w odpowiednim dziale no to nic z tym robić nie należy, takie moje zdanie.
Tico
przyjaciel

{ GENDER }:

Postprzez NiKKi Rebel 02 maja 2004 15:23

wtrace sie bo mi sie nudzi :P

bobson napisał(a):Jednak to forum powinno być o Bon Jovi z dodatkiem Relaxu, a nie o Relaxie z dodatkiem Bon Jovi.

no niby tak .. ale o bj wiekszosc została juz tutaj powiedziana :crazy: .... a tematy takie jak skojarzenia itp są "wiecznie zywe"

bobson napisał(a):proponowałbym też założyć Archiwum, które nie będzie widoczne dla "śmiertelników", do którego będzie się dawało zamknięte tematy.

po co? przeciez nikt nie bedzie od nowa czytał tego co było kilka miesiecy temat .... dlatego co jakiś czas śa tutaj porzadki [niekoniecznie wiosenne :wink: ]

a co dor ewzty bajerów .. własnie, to sa bajery .. własciwie to zbędne .. wystarczy, że gdy się wchodsi po nieobecności widac gdzie pojawiła sie nowa odpowiedz, a jesli koniecznie chce sie przeczytac poprzednią strone - no cóz, nacisniecie na dole któregos z nr strony to nie problem :grin:
[size=75]G
NiKKi Rebel
Never Say Goodbye

{ GENDER }:

Postprzez tasiemeczka 02 maja 2004 15:50

przecież forum jest super takie, jakie jest...świadczy o tym chociażby liczba odwiedzających i tematów....to dobrze, że gadamy o różnych sprawach...jest urozmaicenie :grin:
Imagine no possesions,
I wonder if you can,
No need for greed or hunger,
A brotherhood of man,
imagine all the people
Sharing all the world...
tasiemeczka
It's My Life

{ GENDER }:

Postprzez sdms 02 maja 2004 18:10

bobson napisał(a):A odnośnie ilości postów, to na pewno jest lepiej, gdy ta ilość postów jest. Jeszcze brakuje mi moich nieprzeczytanych postów. Jeszcze odnośnie tych ostatnich postów to nie chodziło mi o to, żeby przejść do całkiem ostatniego w danym temacie, tylko do pierwszego napisanego, którego nie czytałem.

Co do liczby postów, to nie uważam, żeby było lepiej, mnie na przykład kompletnie nie interesuje ile postów zostało napisanych od mojej ostatniej wizyty na forum.
Natomiast co do ostatnich postów, to jak napisała Nikki są to tylko bajery. Jak więcej osób będzie za to możemy pomyśleć.

Na temat Relaxu i Archiwum odpowiedzieli Tico i Nikki, i myślę że tyle starczy :)
Historia papiestwa
[url=http://www.ram-rzeszow.one.pl]RAM Rzesz
sdms
Stra

{ GENDER }:

Postprzez bobson 03 maja 2004 11:55

Jeszcze parę spraw.
1. Nie ma tu (chyba) oznaczonych tematów, w których coś pisałem.
2. Na tym forum co podałem, gdy się da na posty od ostatniej wizyty, to oczywiście pojawiają się tematy :) . Jak się będzie trzymało kursor jakieś 2 sekundy na danym temacie, to Ci pokazuje ilość Twoich postów, ilość odpowiedzi od Twojego ostatniego posta i ilość postów nieprzeczytanych.
bobson
Get Ready

{ GENDER }:

Postprzez NiKKi Rebel 03 maja 2004 13:06

bobson napisał(a):Jeszcze parę spraw.
1. Nie ma tu (chyba) oznaczonych tematów, w których coś pisałem.
2. Na tym forum co podałem, gdy się da na posty od ostatniej wizyty, to oczywiście pojawiają się tematy :) . Jak się będzie trzymało kursor jakieś 2 sekundy na danym temacie, to Ci pokazuje ilość Twoich postów, ilość odpowiedzi od Twojego ostatniego posta i ilość postów nieprzeczytanych.

ale to są b a j e r y ... moim zdaniem zbedne.
dobrze jest tak jak jest teraz, po co zmieniać? wydaje mi sie ze wystarczy to, ze ikonka z nowymi postami zmienia kolor .... a gdyby mi po tych 2 sek za kazdym razem cos wyskakiwało, to by mnie chyba trafiło :lmao:
[size=75]G
NiKKi Rebel
Never Say Goodbye

{ GENDER }:

Postprzez Gina 03 maja 2004 13:48

bobson napisał(a):Jednak to forum powinno być o Bon Jovi z dodatkiem Relaxu, a nie o Relaxie z dodatkiem Bon Jovi.

Jakby się powiedzmy zamknęło różne czy relax (czy usunęło w/w tematy i 'zabroniono' na nowo je zakładać) to wydaje mi się że życie na forum by przestało być tak aktywne jak jest... W tym miejscu ludzie juz dawno przestali rozmawiać tylko o Bon Jovi (zresztą chyba nigdy tak nie było) i ja jakoś z tego powodu nie cierpię...

ale to są b a j e r y ... moim zdaniem zbedne.

Moim też. Ofc. że można pododawać tutaj mnóstwo rzeczy, ale po co ? Forum służy do dyskutowania a nie przeganiania się z innymi na 'bajery' :grin:
Obrazek
Gina
mod

{ GENDER }:

Postprzez erfea 03 maja 2004 15:01

Po zalogowaniu się tematy w których coś się zmieniło są odpowiednio osnaczone, więc dodatkowy licznik nowych postów jest dla mnie tylko niepotrzebną statystyką.
Niepotrzebna tematy... no cóż jest dział Bon Jovi i są inne działy, a moment luźnej zabawy i odprężenia jest czasami bardzo potrzebny. Potem zamknięte tematy, tego typu są kasowane... Dla mnie te tematy nie są szkodliwe, więc jak są to niech są.
Zresztą TO forum jest nieprzeciętne i porównywanie go z innymi forami, jest niepotrzebne. Dla mnie wszystko może zostać po staremu! :crazy:
Obrazek
erfea
Mistress Of Dragons

{ GENDER }:

Postprzez bobson 03 maja 2004 16:34

Ale wytłumaczcie mi jak Wy możecie porównywać jedno forum z dwugim jak tamtego nie znacie. Wejdźcie sobie tam, zarejestrujcie się choćby na jeden dzień i wtedy pogadamy.
Odnośnie mojego stwierdzenia, że to forum jest o Relaxie z dodatkiem Bon Jovi to postanowiłem coś policzyć. Gdybym w dziale Bon Jovi nic nie pisał, to dzisiaj w tym dziale, do tej godziny byłby...1 post. A w Relaxie...19 postów. Jeśli uważacie to za normalne na forum o Bon Jovim to pozdrawiam.

P.S. Widzę Erfea, że bardzo dużo czasu potrzebujecie na luźną zabawę i odprężenie.
bobson
Get Ready

{ GENDER }:

Postprzez bobson 03 maja 2004 17:07

A i jeszcze jedno. W działach o Bon Jovim i wszystkich członkach tegoż zespołu jest w sumie 6985 postów, a w działach Relax i Różne...17934 postów. Wierzę, że to też nie daje do myślenia.
bobson
Get Ready

{ GENDER }:

Postprzez tasiemeczka 03 maja 2004 17:30

ale ile można pisać tylko o Bon Jovi ?? :confuse:
przecież mamy też inne sprawy, którymi chcielibyśmy podzilić sie z pozostałymi....no i trochę się "pobawić" :grin:
Imagine no possesions,
I wonder if you can,
A brotherhood of man,
imagine all the people
Sharing all the world...
tasiemeczka
It's My Life

{ GENDER }:

Postprzez Tico 03 maja 2004 17:30

bobson to zlicz jeszcze ilość słow napisanych, albo i znaków...
Jeśli Ci się nie podoba to nie zaglądaj do tych działów to będziesz miał owy 1 post jak wspomniałeś. Nie rozumiem Cię, są tu ludzie znający Bon Jovi bardzo dobrze i jeśli masz jakiś ciekawy temat do zaproponowania to pisz, po co mamy gadać na siłe? Po raz setny zastanawiać się co Jon miał na myśli pisząc to czy tamto w danym tekście albo czy zdradzał swoją żonę?. Gdy jest jakiś temat to o nim prawimy, czasem kłócimy gdy jest taka potrzeba ;)
Gdybyśmy maniakalnie pisali o BJ to doszlibyśmy do tego co jest na innym konkurencyjnym forum Bon Jovi, czyli tematy wstylu co byście zrobili gdyby przyszedł do was Richie czy coś takiego, nie pamiętam dokładnie. Jesteśmy wywarzeni w swoim zainteresowaniu BJ, w większości znamy się dobrze, nie jest tu nas bardzo dużo i może faktycznie czasem zapominamy że to jest forum Bon Jovi ale jeśli Tobie to przeszkadza to może poprostu tak jak napisałem zaglądaj tylko do działów związnych z BJ?
pozdrawiam
Tico
przyjaciel

{ GENDER }:

Postprzez marta_bongiovi 03 maja 2004 17:53

Kurcze, chłopie, o co ci się właściwie rozchodzi?

A i jeszcze jedno. W działach o Bon Jovim i wszystkich członkach tegoż zespołu jest w sumie 6985 postów, a w działach Relax i Różne...17934 postów.
:confuse: mi to, bynajmniej, nie dało do myślenia

Odnośnie mojego stwierdzenia, że to forum jest o Relaxie z dodatkiem Bon Jovi

Odnośnie tego twojego stwierdzenia: drogi bobsonie powinienieś już zdążyć zauważyć, że to forum jest pod szyldem Bon Jovi, bo wszystkich którzy tu trafili łączy ten zespół - a że dużej część z użytkowników udzielających się, zapał do tego zespołu osłabł to co: wszyscy mają stąd odejść bo już prawie nikt nie pisze o BJ? (oczywiści wyjątki: mój idol - Adrian :shiner: ) No dajże spokój. Jeśli jest coś do powiedzenia to piszemy - tak się złożyło, że tematy dotyczące BJ właściwie się wyczerpały, gdyż
o bj wiekszosc została juz tutaj powiedziana
jak to nikki już trafnie zauważyła. Jak chcesz coś powiedzieć o Bon Jovi - to nikt ci przeca nie broni... Ja nie rozumiem. :confuse:

W MŁODOSCI PODOBAŁ MI SIE TEN ZESPOL ALE PO PARU LATACH NIE NAGRANIU PŁYTY TEN ZESPOL PRZESZEDŁ DO HISTORII SZKODA ... ale najlepszym zespołem jest Sum41
temat postu: "spox zespół" na forum "bon jovi" na onecie - u nas nie ma takich postów - może żebyś lepiej się tu czuł powinniśmy zacząć takie pisać?

bardzo dużo czasu potrzebujecie na luźną zabawę i odprężenie
Wiesz, to ile czasu potrzebujemy na rozluźnienie to nasz byznes. Generalnie.
[size=100][color=#008B8B]- Facet zabi
marta_bongiovi
Keep The Faith

{ GENDER }:

Postprzez bobson 03 maja 2004 17:53

Mówisz, że na konkurencyjnych forach są tematy w stylu "Co byś zrobił gdyby przyszedł do was Richie". Jak sądzisz, że takie tematy są bez sensu to wytłumacz mi sens takiego tematu: "Gdzie chcielibyście spotkac Bon Jovi?". Podpowiem Ci, że ten temat jest na tym forum.
Naprawdę nie wiem po co mam liczyć ilość słów.
Chyba bardzo często zapominacie, że jest to temat o Bon Jovim.

P.S. tasiemeczka-albo ja nie umiem pisać, albo Ty nie umiesz czytać. Zakładając, że ja pisać umiem, to z przykrością Cię informuję, że nie umiesz czytać. Jeśli jednak się pomyliłem, to przeczytaj sobie co pisałem ok. 5 postów temu, tam gdzie jest taki fajny skrót P.S. (czyli taki jak tu).
bobson
Get Ready

{ GENDER }:

Postprzez bobson 03 maja 2004 18:04

Do Marty:
Zacząłem się zastanawiać, czy gdyby skasować cały dział o Bon Jovim to czy ktoś by zauważył. Ja był szacował, że większości by to nie przeszkadzało.
Tak, na pewno o BJ większość została powiedziana, bo jak Ty tak mówisz to nie może być inaczej. Pewnie nikt się nawet nie zastanawia jaki można by jeszcze temat założyć, bo dla większości zapewne liczy się tylko ilość postów. A jak są takie działy jak Relax bądź Różne to nic więcej do szczęścia nie trzeba.
Może Ty też nie umiesz czytać, ale mi zależy na inteligentnych tematach, a nie na takich jaki pisałem w poprzednim poście.
bobson
Get Ready

{ GENDER }:

Postprzez tasiemeczka 03 maja 2004 18:08

no ja widzę, że właśnie znalazłeś sobie świetny sposób na nabijanie postów.... :grin:
Imagine no possesions,
I wonder if you can,
A brotherhood of man,
imagine all the people
Sharing all the world...
tasiemeczka
It's My Life

{ GENDER }:

Następna strona

Powrót do Ogłoszenia, Pytania&Błędy