Propozycje

Tutaj możecie zgłaszać wszelkiego rodzaju propozycje problemy i błędy związane z forum.

Strona główna FORUM Ogłoszenia, Pytania&Błędy

Postprzez tasiemeczka on 05 Maj 2004 00:30

no właśnie...po co wywalać po kawałku....w końcu można po parę razy dyskutować np. o ich płytach :grin:

Imagine no possesions,
I wonder if you can,
No need for greed or hunger,
A brotherhood of man,
imagine all the people
Sharing all the world...
Awatar użytkownika
tasiemeczka
It's My Life

Od: 11 Paź 2002 19:25
Miejscowość: Bydgoszcz

Postprzez sdms on 05 Maj 2004 00:32

NiKKi Rebel napisał(a):to ja mam jeszcze lepszy pomysł - zresetujmy forum i zacznijmy od nowa :lmao: :rofl:

Nikki bez przesady... część z tych tematów faktycznie nadaje się do wywalenia :)

Historia papiestwa
[url=http://www.ram-rzeszow.one.pl]RAM Rzesz
Awatar użytkownika
sdms
Stra

Od: 05 Mar 2002 20:37
Miejscowość: Gliwice

Postprzez Gina on 05 Maj 2004 00:33

NiKKi Rebel napisał(a):to ja mam jeszcze lepszy pomysł - zresetujmy forum i zacznijmy od nowa :lmao: :rofl:

:xkroplad: :xkroplad: :xkroplad:
Nikuś i luv ya :lmao:

Bobson > ja nie wiem... zamiast tracić czas na bezsensowne moim zdaniem wyszukiwanie tematów w których od dawna nikt nie pisze (co może oznaczać to, ze przy kolejnych porządkach na forum zostaną one po prostu usunięta) to napisałbys coś w temacie Bon Jovi który my tak bezczelnie olewamy... ;)
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Zgierz

Postprzez bobson on 05 Maj 2004 00:58

Bardzo mnie to smuci, że kolejny raz muszę się powtarzać. Chce, aby zrobiono porządki w tym dziale, bo wtedy dużo łatwiej będzie mi się wyszukiwało tematy, aby ich nie powtarzać, jak będę zakładał swoje.
P.S. Proszę o dość krótkie uzasadnienie sensu istnienia tego tematu: http://www.bonjovi.komnata.pl/phpbb/viewtopic.php?t=447 przez NiKKi Rebel, tasiemeczkę, bądź Ginę.
bobson
Get Ready

Od: 18 Mar 2004 00:37

Postprzez Gina on 05 Maj 2004 01:10

Nie rozumiemy się.. nie kwestionuję tego, ze ten temat jest już nieaktualny
Chodzi o to, że np. mnie by było szkoda czasu na latanie po 8 stronach i wybieranie co wyrzucić a co nie z powodów wymienionych wyżej.

A agrument o łatwości wyszukiwania mnie nie przekonuje. Korzystasz z opcji szukaj i nie obchodzi Cię ile jest tematów... A jak sam zauważyłeś, dział Bon Jovi nie jest ostatnio często odwiedzany, więc pozwalam sobie twierdzić, ze jeśli coś założysz nie będzie się to powtarzać (bo zakładam, ze temat 'wasza ulubiona płyta' spod Twoich palców nie wyjdzie...)

I się nie smuć tylko uśmiechnij :grin:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez bobson on 05 Maj 2004 01:33

Przeważnie jestem uśmiechnięty :grin: .
Jednak używanie wyszukiwarki nie jest zbyt dobrym sposobem. Chciałem założyć pewien temat, jednak znalazłem taki sam. Sprawdziłem jakie miałbym wyniki, gdybym wpisał słowo, którego bym użył szukając tego tematu, gdybym nie wiedzial, że istnieje (może trochę zamotane, ale nie umiałem inaczej) i oczywiście w wynikach tego tematu nie było.
P.S. Założyłbym taki temat, jakby takiego jeszcze nie było :P.
bobson
Get Ready

Postprzez NiKKi Rebel on 05 Maj 2004 02:00

sdms napisał(a):

Nikki bez przesady... część z tych tematów faktycznie nadaje się do wywalenia :)

ja wiem ale nie mogłam sie powstrzymac :lmao:

[size=75]G
Awatar użytkownika
NiKKi Rebel
Never Say Goodbye

Od: 01 Sie 2002 20:05
Miejscowość: Tuonela

Postprzez erfea on 05 Maj 2004 20:25

Ale się dyskusja wywiązała...
Forum działa już jakiś czas, nagromadziło się tu pisząc trywialnie 'kilka' postów, oczywiście można je powywalać pokasować i zostawić 10 najważniejszych, najbardziej uczęszczanych i najbardziej sensownych, ale czy wtedy miałoby to sens? Czy byłoby to wtedy forum?
Oczywiście forum jest o BJ, ale tutaj można zastosować porównanie forum do rynku: Jeżeli sprzedawca nie zapewni klientom, tego czego oczekują, to wtedy ich straci. Nie jest to podąrzanie za mogą itd, ale czysto marketingowe podejście: Klient-nasz pan. A że ludzie poza pisaniem o BJ (bardzo ograniczony temat jakby na to spojrzeć realnie) mają jeszcze inne zainteresowania i pragną o nich pogadać z innymi, już znanymi ludzni, to chyba bez sensu jest przekierunkowywanie ich na inne forum.
Spora częśc tematów dotyczy czegoś już nieaktualnego, a i owszem, można by było zrobić z niektórymi z nich porządek... tu masz rację.
Relax... co to szkodzi, że czasami człowiek chce się pośmiać i napisać w co się ubrał, czy czego teraz słucha. Tematy bez sensu, ale czasami dzięki tem drugiemu sięgam po nowe kapele, dowiaduję się czegoś nowego...
Prawo jest prawem, ale na wszystko trzeba patrzeć rozsądnie... no i trzeba znać umiar i mieć wyczucie co można a czego nie. Rozumiem, że założony przez Ciebie temat dotyczący uczęszczania do WC był zabawą psychologiczną i testem forumowiczów.

Image
Awatar użytkownika
erfea
Mistress Of Dragons

Od: 10 Lut 2003 22:52
Miejscowość: Morthnar

Postprzez bonfankaa on 06 Maj 2004 02:33

ze tobie bobson tak sie chce..wyszukiwac te tematy..nie lepiej podyskutowac na jakis ciekawszy tem,acik?co? :)

gdy nie ma uczucia jest chemia..bierz ja z umiarem...bo jak narkotyk..uzaleznia
Awatar użytkownika
bonfankaa
Undivided

Od: 16 Maj 2002 03:04
Miejscowość: Warszawa

Postprzez bobson on 06 Maj 2004 02:43

Niedługo zacznę dyskutować na znaczną część tematów, ale najpierw chcę ożywić dział Bon Jovi nowymi (miejmy nadzieję ciekawymi) tematami.
bobson
Get Ready

Postprzez erfea on 06 Maj 2004 18:44

ze tobie bobson tak sie chce..wyszukiwac te tematy..nie lepiej podyskutowac na jakis ciekawszy tem,acik?co? :)

No właśnie... mi tam by szkoda czasu było... :shiner:
Niedługo zacznę dyskutować na znaczną część tematów, ale najpierw chcę ożywić dział Bon Jovi nowymi (miejmy nadzieję ciekawymi) tematami.

Nop... to fajnie. :horns:

Image
Awatar użytkownika
erfea
Mistress Of Dragons

Postprzez bobson on 11 Maj 2004 18:27

To zajmie się ktoś tymi tematami?? A może szukałem ich tylko dlatego, że nie chciało wam się mnie już słuchać.
bobson
Get Ready

Postprzez erfea on 11 Maj 2004 18:34

Nie obiecuję, ale 'coś' się z tym zrobi... :shiner:

Image
Awatar użytkownika
erfea
Mistress Of Dragons

Postprzez bobson on 03 Cze 2004 01:38

Ta. Widzę, że wszyscy bardzo poważnie wzięli moją prośbę zamykania tych tematów. Mniejsza z tym.
Nie chcę być upierdliwy i nie będę dalej pisał, że niektóre tematy należy zamknąć. Wiem, że jest problem z osobami, które piszą dwa posty pod rząd. Domyślam się, że kolejna moja propozycja też nie zostanie przyjęta, ale co z tego. Radzę zobaczyć tutaj: http://muzyka.pl/forum/viewtopic.php?p= ... ght=#12328 . Mój jest trzeci post od dołu na tej stronie (z tą fajną krówką). Jak łatwo zauważyć jest tam coś takiego jak: [ Dodano: 02 Maj 2004 12:08 am ]. Pojawia się to automatycznie, gdy dany użytkownik pragnie napisać dwa posty pod rząd. Jest to bardzo dobre rozwiązanie, gdyż owy post znajduje się w postach od ostatniej wizyty i dana osoba nie ma dodatkowego posta. Oczywiście nie zaśmieca to też forum (tak jak te wszystkie tematy, którymi ktoś miał się zająć).
bobson
Get Ready

Postprzez Gina on 03 Cze 2004 01:49

Kilka zostało już usuniętych... Powoli, powoli nie od razu Kraków zbudowano - po za tym - może obecności niektórych z tych tematów które podałeś, chcieliby jacyś użytkownicy. W pierwszej lkolejności lecą tematy naprawdę zbędne, których 'termin ważności' skończył się już bardzo dawno...

Co do tej opcji 'dodano' mnie się podoba, aczkolwiek ja nie mam wpływu na to co jest a czego nie ma na forum...
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Klaudia on 03 Cze 2004 02:07

jestem na tak! jestem na tak! Teraz już co prawda niewiele osób pisze posty pod swoim postem, ale warto byloby to wprowadzić :boogie:

I believe I can fly
I believe I can touch the sky
Awatar użytkownika
Klaudia
Saturday Night

Od: 02 Mar 2002 19:23
Miejscowość: Rybnik

Postprzez sdms on 03 Cze 2004 05:42

Tak samo łatwo jest napisać odpowiedź pod odpowiedzią, jak wyedytować starego posta... i to i to się robi jednym kliknięciem :confuse:

Historia papiestwa
Awatar użytkownika
sdms
Stra

Postprzez bobson on 03 Cze 2004 20:55

Ale jak wyedytujesz swojego posta to chyba nikt o tym nie wie. Więc jak będziesz chciał swojego posta poprawić i się przy tym rozpiszesz na 50 linijek, to raczej nikt tego szybko nie zauważy (od razu zaznaczam, że 50 linijek to przykład, i żeby mi nikt nie powiedział, że i tak by mu się tyle nie chciało pisać lub czytać).
bobson
Get Ready

Postprzez sdms on 03 Cze 2004 22:13

Zawsze można skopiować zawartość starego posta, usunąć go i wkelić na początku nowego posta... wtedy wszyscy zauważą dodany tekst

Historia papiestwa
Awatar użytkownika
sdms
Stra

PoprzedniaNastępna

Strona główna FORUM Ogłoszenia, Pytania&Błędy

Powróć do Ogłoszenia, Pytania&Błędy