Propozycje

Tutaj możecie zgłaszać wszelkiego rodzaju propozycje problemy i błędy związane z forum.

Strona główna FORUM Ogłoszenia, Pytania&Błędy

Postprzez NiKKi Rebel on 04 Maj 2004 00:28

wiesz, temat o spotkaniu z jonem przy twoim jest maxi inteligentny :crazy:

Użytkownikom to chyba nie przeszkadza, bo parę odpowiedzi jest :P. Nie muszę tego chyba komentować.

tylko popatrz sobie jakich odpowiedzi :crazy:

[size=75]G
Awatar użytkownika
NiKKi Rebel
Never Say Goodbye

Od: 01 Sie 2002 20:05
Miejscowość: Tuonela

Postprzez bobson on 04 Maj 2004 00:31

Jeśli dobrze wiem, to Admini mają zdolność do zamykania tematów, więc jakby przeszkadzał...
Piszę to już chyba po raz trzeci (lub czwarty): chodzi mi o reakcję Adminów.

P.S. Tego posta napisałem ok. 19:30, a nie ok. 18:30.
bobson
Get Ready

Od: 18 Mar 2004 00:37
Miejscowość: Gliwice

Postprzez NiKKi Rebel on 04 Maj 2004 00:35

bobson napisał(a):Jeśli dobrze wiem, to Admini mają zdolność do zamykania tematów, więc jakby przeszkadzał...
Piszę to już chyba po raz trzeci (lub czwarty): chodzi mi o reakcję Adminów.

P.S. Tego posta napisałem ok. 19:30, a nie ok. 18:30.

i admini i moderator(zy) danego dzialu jesli o scislosc chodzi.

dobra, konczymy ten bezsens

[size=75]G
Awatar użytkownika
NiKKi Rebel
Never Say Goodbye

Postprzez Bezimienny on 04 Maj 2004 00:45

Bobson, czy ktoś cię zmusza do czytania tematów, które cię nie interesują? Zamiast narzekać na adminów i głupie twoim zdaniem tematy sam załóż jakiś inteligentny. Jeśli uważasz że na forum relax jest więcej postów niż na Bj to pisz na Bj zamiast zakładać temat o ubikacji. I zrozum, że jeśli TY coś uważasz za głupie to nie musi to zostać od razu wykasowane. A jak ci nie pasuje to idź sobie załóż własne forum.
Awatar użytkownika
Bezimienny
Get Ready

Od: 08 Lis 2002 01:36

Postprzez bobson on 04 Maj 2004 00:58

A czy według Ciebie wszystkie tematy są inteligentne? (oczywiście nie pisz o moim temacie, bo wiesz, że nie o to mi chodzi).
Najchętniej bym założył jakiś mądry temat, ale nie mam zamiaru sprawdzać każdego tematu po kolei na ośmiu stronach, żeby go nie powtórzyć. Jak Admini pokasują "przeterminowane" (już nie wspominam o głupich) tematy, to mogę coś pozakładać.
bobson
Get Ready

Postprzez tasiemeczka on 04 Maj 2004 01:03

w takim razie, jak pokasują stare, ty założysz nowe o tym samym....no to extra.... :ohmygod:

Imagine no possesions,
I wonder if you can,
No need for greed or hunger,
A brotherhood of man,
imagine all the people
Sharing all the world...
Awatar użytkownika
tasiemeczka
It's My Life

Od: 11 Paź 2002 19:25
Miejscowość: Bydgoszcz

Postprzez marta_bongiovi on 04 Maj 2004 01:04

ale nie mam zamiaru sprawdzać każdego tematu po kolei na ośmiu stronach, żeby go nie powtórzyć
a wiesz, u góry jest taki mały przycisk "szukaj" <- proponuję wypróbować, gdyż to wielce przydatne stworzenie.

tak w ogóle to swoim zachowaniem kogoś mi przypominasz, ale ten ktoś nie za dobrze skończył...

[size=100][color=#008B8B]- Facet zabi
Awatar użytkownika
marta_bongiovi
Keep The Faith

Od: 24 Cze 2002 22:56

Postprzez sdms on 04 Maj 2004 01:36

bobson napisał(a):Widzę, że tolerancja się u Was szerzy i każdy pisze zgodnie z regulaminem. Bardzo Cię proszę, abyś mi wytłumaczył dlaczego to mi mówisz o tym, żeby nie pisać postów jednozdaniowych, a tasiemeczce, która pisała jednozdaniowego posta, nic nie powiedziałeś. A odnośnie jednozdaniowych postów to zobacz sobie do tematu Trzy Słowa lub Skojarzenia.

To proponuję przeczytać pierwszego posta w temacie Trzy Słowa.... Pozatym nie wiem czy znasz takie pojęcie jak gra....

P.S. Czy jakbym napisał, że promień słońca kojarzy mi się z kupą wieloryba to byś coś zrobił??

Jest róznica między tolerancją, a poczuciem dobrego smaku

Jak temat zablokujecie, to znaczy, że na prawdę nie jesteście tolerancyjni i że "głupie" tematy (a więc nie tylko mój) nie powinny istnieć. Jeśli jednak nie zablokujecie...chyba nie muszę nic więcej pisać.

Jak napisała już Nikki:
wiesz, jest jednak róznica miedzy tematem "głupim" a "niesmacznym"

Jakbym chciał zrobić bagno, to bym kilka takich tematów założył.

I byś dostał bana... proste....

Najchętniej bym założył jakiś mądry temat, ale nie mam zamiaru sprawdzać każdego tematu po kolei na ośmiu stronach, żeby go nie powtórzyć. Jak Admini pokasują "przeterminowane" (już nie wspominam o głupich) tematy, to mogę coś pozakładać.

Tylko po co pisać po raz 100 o tym samym... Jak napisała marta:
u góry jest taki mały przycisk "szukaj" <- proponuję wypróbować, gdyż to wielce przydatne stworzenie.

A propo bzdurnych tematów... 4 strony pisania o bzdurach w tym temacie mówią same za siebie..... :confuse:

Edit:

I jeszcze jedno... Forum jest przede wszystkim dla użytkowników....

Historia papiestwa
[url=http://www.ram-rzeszow.one.pl]RAM Rzesz
Awatar użytkownika
sdms
Stra

Od: 05 Mar 2002 20:37

Postprzez bobson on 04 Maj 2004 02:02

Do Tasiemeczki:
Nie, nie założę tych samych tematów tylko chcę wiedzieć jakie są, żeby nie było dwóch takich samych.
Do Marty:
Nie chciałem z tego korzystać, bo to nie zawsze musi dawać oczekiwany efekt, chociaż spróbuję. Jednak nowych tematów dzisiaj raczej nie założę, bo czasu mam trochę mało. Może w czasie matur, choć postaram się wcześniej.
Do Sdms:
Pomijając Relax, to dlaczego nie zwracasz uwagi Tasiemeczce, która w tym temacie już dwa jednozdaniowe posty napisała?
Odnośnie tej kupy wieloryba, to chyba nie będziesz mi wmawiał, że promień słońca mi się z tym nie kojarzy.
Pomijając "niesmaczny" temat: a co gdybym założył temat "Ile kieliszków macie w domu?" to czy zamknęlibyście ten temat? Proszę o krótką odpowiedź: tak albo nie.
Odnośnie bagna, to nie miałem na myśli tematów niezgodnych z regulaminem, tylko takich, jaki napisałem.
A odnośnie pisania czterech stron o bzdurach: ja zacząłem temat o propozycjach zmian na forum. Mam rozumieć, że nic nie zostanie zmienione, więc temat można zamknąć. Jednak prosiłbym, abyście najpierw zobaczyli na tamto forum, a potem oceniali.
I na koniec: jeśli ten temat jest dla Ciebie głupszy od Trzech Słów, to :pray:
bobson
Get Ready

Postprzez Klaudia on 04 Maj 2004 02:08

Jednak prosiłbym, abyście najpierw zobaczyli na tamto forum, a potem oceniali.

zajrzę, zajrzę :grin: Aczkolwiek już na niejednym forum byłam i szczerze mówiąc, to tam też się bawią. Niekoniecznie w takie same zabawy jak tutaj, ale coś w tym stylu.

Jednak nowych tematów dzisiaj raczej nie założę, bo czasu mam trochę mało. Może w czasie matur, choć postaram się wcześniej.

Mam nadzieję, że nie będzie to coś w rodzaju tej słynnej już ubikacji :confuse:
Może Twoimi nowymi tematami uda Ci się dostatecznie rozruszać działy takie jak np. Bon Jovi
Powodzenia

I believe I can fly
I believe I can touch the sky
Awatar użytkownika
Klaudia
Saturday Night

Od: 02 Mar 2002 19:23
Miejscowość: Rybnik

Postprzez bobson on 04 Maj 2004 02:14

Dzięki Klaudia. Jestem Ci naprawdę wdzięczny, że nie najeżdżasz od razu na mnie jak na zdechłego prosiaka.
Oczywiście, na tamtym forum też są gry, tylko, że są dwie. Jest tam również temat: Czego teraz słuchacie i Total Off-Topic. Poza tym to gadamy o muzyce. Jest również cały dział poświęcony sprawom niemuzycznym, ale rozmawiamy tam o sporcie, filmach, książkach itp.
A co do moich tematów to będą one jak najbardziej normalne i będę się starał rozrusząć tenże dział.
bobson
Get Ready

Postprzez sdms on 04 Maj 2004 02:16

Pomijając Relax, to dlaczego nie zwracasz uwagi Tasiemeczce, która w tym temacie już dwa jednozdaniowe posty napisała?

Bo nie każdy post musi być rozbudowany. Tam wyraźnie pisze: "Unikaj wypowiedzi jednozdaniowych", a nie "Pisz posty wielozdaniowe"...

Odnośnie tej kupy wieloryba, to chyba nie będziesz mi wmawiał, że promień słońca mi się z tym nie kojarzy.

Nie wnikam, z czym i co ci się kojarzy... Ale kultura pewna obowiązuje jednak...

Pomijając "niesmaczny" temat: a co gdybym założył temat "Ile kieliszków macie w domu?" to czy zamknęlibyście ten temat? Proszę o krótką odpowiedź: tak albo nie.

Nie, ale obawiam się, że nikt by ci nie odpowiedział (=temat do kasacji po pewnym czasie), lub zostałbyś wyśmiany (=temat do zamknięcia i to nie z twojej winy)...

Mam rozumieć, że nic nie zostanie zmienione

Jak napisałem - forum jest dla użytkowników... Jakby więcej osób chciało zmian, to by nie było problemu... niestety jesteś chyba sam....

Odnośnie bagna, to nie miałem na myśli tematów niezgodnych z regulaminem, tylko takich, jaki napisałem.

Jak wyżej - skoro ludzie chcą o tym pisać to niech piszą... Może nie zauważyłeś, ale w dwóch tematach (Skojarzenia, i cóż płynie z głośników..) jest już wprowadzone ograniczenie co do częstości pisania postów...

I na koniec: jeśli ten temat jest dla Ciebie głupszy od Trzech Słów, to

Tego nie powiedziałem :grin:

Historia papiestwa
Awatar użytkownika
sdms
Stra

Postprzez bobson on 04 Maj 2004 02:23

Nie, naprawdę, nie chce mi się tego dłużej ciągnąć. Teraz chcę pisać tylko o tych propozycjach (chyba, że uznasz, że nie potrafię sensownie na Twojego posta odpowiedzieć).
Odnośnie zamykania i kasowania tematów to powiedz mi, po co temat http://www.bonjovi.komnata.pl/phpbb/viewtopic.php?t=447.
bobson
Get Ready

Postprzez sdms on 04 Maj 2004 02:30

bobson napisał(a):Odnośnie zamykania i kasowania tematów to powiedz mi, po co temat http://www.bonjovi.komnata.pl/phpbb/viewtopic.php?t=447.

No w Bon Jovi dawno nie był porządek robiony... No ale wszyscy jesteśmy tylko ludźmi, wszyscy mamy jakieś zajęcia i nikt z nas nie jest w stanie ogarnąć wszystkiego... Natomiast jeżeli uważasz, że jakiś temat powinien zostać usunięty zawsze możesz się zwrócić do moderatorów lub do adminów z propozycją... napewno zostanie rozpatrzona...

Historia papiestwa
Awatar użytkownika
sdms
Stra

Postprzez bonfankaa on 04 Maj 2004 02:51

nio bobson..a wiesz..mnie zaciekawily twoje posty w tym temacie...moze pewne zmiany wyszlyby wszystkim na lepsze?jedno zdanie ktore napisales...ze to fotum o roznych rzeczach z dodatkiem bon jovi....no wiesz..gdyby bylo same forum bj to nie wiem czy odwiedzalibysmy je tak czesto bo jak dlugo mozna gadac o czyms wkolo? istniejace tu dzialy rozniaste widac ze nie tylko o bj mozemy gadac...potrafimy wymieniac poglady na rozniaste tematy....
ja cie nie linczuje bobson nie nie :)popieram jeden pomysl.mianowicie z tym archiwum :shiner:

gdy nie ma uczucia jest chemia..bierz ja z umiarem...bo jak narkotyk..uzaleznia
Awatar użytkownika
bonfankaa
Undivided

Od: 16 Maj 2002 03:04
Miejscowość: Warszawa

Postprzez Gina on 04 Maj 2004 03:20

Nie chce mi się tego wszystkiego czytać (tzn darowałam sobie 3 stronę bo mam jutro klasówkę z PO a to jest chyba ważniejsze od tego co się w tym temacie wyprawia.. :grin: )

Do Bobsona :
Jeśli zupełnie nie podoba Ci się sposób w jaki to forum jest prowadzone rada jest jedna : nie pisz tutaj. Chyba nikt Cię nie zmusza a są jeszcze inne fora dotyczące tego zespołu. Nie mam zamiaru tłumaczyć się dlaczego w dziale Bon Jovi piszę rzadziej niż np. w Różnych, zresztą to już napisała chyba Nikki, prawie wszystko co się dało zostało już napisane. A jesli tego nie ma to znaczy, ze zostało usunięte przy którymś czyszczeniu forum... Zresztą nawet jakbym chciała założyć jakiś nowy temat to nie mam o czym bo w newsach Komnaty czytam tylko o dodawaniu nowych osobników do Social Club... A to ze niektóre tematy, szczególnie starsze, mogą się wydać infantyle lub zakładane tylko po to żeby coś założyć.. Cóż piszą tu ludzie w różnym wieku, niektórzy tutaj dorastają, zmieniają się, a niektórym się nudzi, cała forumowa społeczność nie może odpowiadać za to co kiedyś tam napisała jednostka, prawda ? Ale jesli uważasz, że nie potrafimy nic sensownego napisać, powiedzieć, pomyśleć to Twoja sprawa. Ja nie mam zamiaru nikogo uświadamiać, nie rozumiem tylko, skoro olbrzymiej większości odpowiada styl w jakim to forum jest obecne w sieci, Ty nagle chcesz wszystko zmieniać ?

A na forum nie będę wchodzić z jednego prostego powodu. W temacie generalnie chodziło o dodanie kilku opcji do tego forum (to, ze się zrobiło czterostronicowe bagno to inna sprawa) jak napisałam w pierwszym poście mnie tutaj niczego więcej nie potrzeba. Najważniejsze jest dla mnie to, zeby wysyłały i dodawały się moje (i innych) posty. Nie widzę więc powodu dla którego miałąbym gdziekolwiek wchodzić... A już na pewno nie po to, zeby zobaczyć jak i w co bawią się inni etc...
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Zgierz

Postprzez bobson on 04 Maj 2004 03:21

sdms napisał(a):Natomiast jeżeli uważasz, że jakiś temat powinien zostać usunięty zawsze możesz się zwrócić do moderatorów lub do adminów z propozycją... napewno zostanie rozpatrzona...

Postaram się niedługo do nich zwrócić z taką propozycją, albo tutaj napiszę o tych tematach.
bobson
Get Ready

Postprzez NiKKi Rebel on 05 Maj 2004 00:21

to ja mam jeszcze lepszy pomysł - zresetujmy forum i zacznijmy od nowa :lmao: :rofl:

[size=75]G
Awatar użytkownika
NiKKi Rebel
Never Say Goodbye

PoprzedniaNastępna

Strona główna FORUM Ogłoszenia, Pytania&Błędy

Powróć do Ogłoszenia, Pytania&Błędy