Użytkownikom to chyba nie przeszkadza, bo parę odpowiedzi jest. Nie muszę tego chyba komentować.
tylko popatrz sobie jakich odpowiedzi

Moderator: *mods team
Użytkownikom to chyba nie przeszkadza, bo parę odpowiedzi jest. Nie muszę tego chyba komentować.

bobson napisał(a):Jeśli dobrze wiem, to Admini mają zdolność do zamykania tematów, więc jakby przeszkadzał...
Piszę to już chyba po raz trzeci (lub czwarty): chodzi mi o reakcję Adminów.
P.S. Tego posta napisałem ok. 19:30, a nie ok. 18:30.

a wiesz, u góry jest taki mały przycisk "szukaj" <- proponuję wypróbować, gdyż to wielce przydatne stworzenie.ale nie mam zamiaru sprawdzać każdego tematu po kolei na ośmiu stronach, żeby go nie powtórzyć

bobson napisał(a):Widzę, że tolerancja się u Was szerzy i każdy pisze zgodnie z regulaminem. Bardzo Cię proszę, abyś mi wytłumaczył dlaczego to mi mówisz o tym, żeby nie pisać postów jednozdaniowych, a tasiemeczce, która pisała jednozdaniowego posta, nic nie powiedziałeś. A odnośnie jednozdaniowych postów to zobacz sobie do tematu Trzy Słowa lub Skojarzenia.
P.S. Czy jakbym napisał, że promień słońca kojarzy mi się z kupą wieloryba to byś coś zrobił??
Jak temat zablokujecie, to znaczy, że na prawdę nie jesteście tolerancyjni i że "głupie" tematy (a więc nie tylko mój) nie powinny istnieć. Jeśli jednak nie zablokujecie...chyba nie muszę nic więcej pisać.
wiesz, jest jednak róznica miedzy tematem "głupim" a "niesmacznym"
Jakbym chciał zrobić bagno, to bym kilka takich tematów założył.
Najchętniej bym założył jakiś mądry temat, ale nie mam zamiaru sprawdzać każdego tematu po kolei na ośmiu stronach, żeby go nie powtórzyć. Jak Admini pokasują "przeterminowane" (już nie wspominam o głupich) tematy, to mogę coś pozakładać.
u góry jest taki mały przycisk "szukaj" <- proponuję wypróbować, gdyż to wielce przydatne stworzenie.

Jednak prosiłbym, abyście najpierw zobaczyli na tamto forum, a potem oceniali.
Jednak nowych tematów dzisiaj raczej nie założę, bo czasu mam trochę mało. Może w czasie matur, choć postaram się wcześniej.
Pomijając Relax, to dlaczego nie zwracasz uwagi Tasiemeczce, która w tym temacie już dwa jednozdaniowe posty napisała?
Odnośnie tej kupy wieloryba, to chyba nie będziesz mi wmawiał, że promień słońca mi się z tym nie kojarzy.
Pomijając "niesmaczny" temat: a co gdybym założył temat "Ile kieliszków macie w domu?" to czy zamknęlibyście ten temat? Proszę o krótką odpowiedź: tak albo nie.
Mam rozumieć, że nic nie zostanie zmienione
Odnośnie bagna, to nie miałem na myśli tematów niezgodnych z regulaminem, tylko takich, jaki napisałem.
I na koniec: jeśli ten temat jest dla Ciebie głupszy od Trzech Słów, to

bobson napisał(a):Odnośnie zamykania i kasowania tematów to powiedz mi, po co temat http://www.bonjovi.komnata.pl/phpbb/viewtopic.php?t=447.

sdms napisał(a):Natomiast jeżeli uważasz, że jakiś temat powinien zostać usunięty zawsze możesz się zwrócić do moderatorów lub do adminów z propozycją... napewno zostanie rozpatrzona...
.
Powrót do Ogłoszenia, Pytania&Błędy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości