Propozycje

Tutaj możecie zgłaszać wszelkiego rodzaju propozycje problemy i błędy związane z forum.

Strona główna FORUM Ogłoszenia, Pytania&Błędy

Postprzez marta_bongiovi on 03 Maj 2004 23:14

Może Ty też nie umiesz czytać, ale mi zależy na inteligentnych tematach, a nie na takich jaki pisałem w poprzednim poście
:>
zapewniam, że czytać potrafię - ciekawa jestem jakie to są twoim zdaniem "inteligentne tematy". Proponuję abyś takowy założył - żebyśmy mieli z czego przykład brać. I potomni także.
Pozdrawiam słonecznie:]

[size=100][color=#008B8B]- Facet zabi
Awatar użytkownika
marta_bongiovi
Keep The Faith

Od: 24 Cze 2002 22:56

Postprzez bobson on 03 Maj 2004 23:15

Bardzo bym prosił, abyś mi ten sposób podała.

Odnośnie tych tematów o Bon Jovim, które się niby wyczerpały, to mi od razu przyszedł pomysł, aby zrobić tematy o każdej płycie Bon Jovi, którą by się komentowało, podawało swoje ulubione utwory itp. Muszę wszystkich zasmucić, bo jak ktoś mi powie, że takie tematy są bez sensu to znaczy, że nie myśli.
bobson
Get Ready

Od: 18 Mar 2004 00:37
Miejscowość: Gliwice

Postprzez marta_bongiovi on 03 Maj 2004 23:18

Odnośnie tych tematów o Bon Jovim, które się niby wyczerpały, to mi od razu przyszedł pomysł, aby zrobić tematy o każdej płycie Bon Jovi, którą by się komentowało, podawało swoje ulubione utwory itp. Muszę wszystkich zasmucić, bo jak ktoś mi powie, że takie tematy są bez sensu to znaczy, że nie myśli.

zapraszam na:
http://www.bonjovi.komnata.pl/phpbb/viewforum.php?f=18

Awatar użytkownika
marta_bongiovi
Keep The Faith

Postprzez tasiemeczka on 03 Maj 2004 23:19

chodzi mi o to twoje ciągłe pisanie o tym, jakie to forum jest beznadziejne i jacy my niedouczeni.....popatrz ile postów utworzyłeś na ten temat :grin:

Imagine no possesions,
I wonder if you can,
No need for greed or hunger,
A brotherhood of man,
imagine all the people
Sharing all the world...
Awatar użytkownika
tasiemeczka
It's My Life

Od: 11 Paź 2002 19:25
Miejscowość: Bydgoszcz

Postprzez sdms on 03 Maj 2004 23:20

bobson ---> MiniFAQ punkt 7:
7. Pamiętaj, że forum to nie czat. Unikaj wypowiedzi jednozdaniowych i staraj się pisać zgodnie z tematem. Jeżeli po wysłaniu posta chcesz coś dadać do swojej wypowiedzi i nikt jeszcze nie odpowiedział w tym temacie skorzystaj z funkcji ZMIEŃ/EDIT. Unikaj pisania dwóch swoich wypowiedzi jedna pod drugą.

Pozatym, jak ktoś powiedział, większość o Bon Jovi została już tu powiedziana, ale jak ktoś chce to nikt mu nie broni pisać.. My zawsze z chęcią udzielamy wszelkich informacji i wyjaśnień... Ale naprawdę nie widzę sensu codziennie rozmawiać o Bon Jovi tylko dlatego, że jest to forum Bon Jovi i wypowiadać się po raz setny na ten sam temat, jeśli nie ma się nic więcej do dodania... To by faktycznie było nabijanie postów...

Ps. Widać, że ty też nie bardzo wiesz o czym mówisz, skoro piszesz o Bon Jovim (domyślam się, że chodzi o Jona, chociaż nazwisko nie podlega polskiej odmienie), a nie o Bon Jovi jako o zespole... :confuse:

Historia papiestwa
[url=http://www.ram-rzeszow.one.pl]RAM Rzesz
Awatar użytkownika
sdms
Stra

Od: 05 Mar 2002 20:37

Postprzez bobson on 03 Maj 2004 23:23

Tak, zgadzam się. Tego nie zauważyłem.
No to może: Studyjne czy koncertowe (chyba, że ten temat też gdzieś jest). Nie chodzi mi o całe płyty tylko o pojedyncze utwory.
Do tasiemeczki:
Znajdź mi, gdzie pisałem, że forum jest beznadziejne i że Wy jesteście niedouczeni. A odnośnie mojego rzekomego nabijania postów to pozwoliłem sobie popatrzeć jakie i gdzie Ty pisałaś posty. Jak ja nabijam sobie ilość postów to nie będę lepiej mówić co Ty robisz, bo takiego słowa bym chyba nie znalazł.
Do Sdms:
Widzę, że tolerancja się u Was szerzy i każdy pisze zgodnie z regulaminem. Bardzo Cię proszę, abyś mi wytłumaczył dlaczego to mi mówisz o tym, żeby nie pisać postów jednozdaniowych, a tasiemeczce, która pisała jednozdaniowego posta, nic nie powiedziałeś. A odnośnie jednozdaniowych postów to zobacz sobie do tematu Trzy Słowa lub Skojarzenia.

P.S. Czy jakbym napisał, że promień słońca kojarzy mi się z kupą wieloryba to byś coś zrobił??
Ostatnio edytowany przez bobson, 03 Maj 2004 23:36, edytowano w sumie 1 raz
bobson
Get Ready

Postprzez NiKKi Rebel on 03 Maj 2004 23:29

bobson napisał(a):Do Marty:
Tak, na pewno o BJ większość została powiedziana, bo jak Ty tak mówisz to nie może być inaczej. Pewnie nikt się nawet nie zastanawia jaki można by jeszcze temat założyć, bo dla większości zapewne liczy się tylko ilość postów. A jak są takie działy jak Relax bądź Różne to nic więcej do szczęścia nie trzeba.

skoro uważasz , że nikt się nie zastanawia, to moze sam bys pomyślał i takowy założył? nie widze problemu :lmao: .. o bj wiekszośc rzeczywiscie została już powiedziana, troche tematów z tematego działu wyleciała, i chyba najstarszy jest z sierpnia 2002

bobson napisał(a):W działach o Bon Jovim i wszystkich członkach tegoż zespołu jest w sumie 6985 postów, a w działach Relax i Różne...17934 postów. Wierzę, że to też nie daje do myślenia.

tak, ale na 'bon jovi' jest za to 234 tematy, a na 'rózne + relax' 189 :lmao:

powaznie, skoro tpbie sie tu nie podoba, to po co przyhcodzi?

[size=75]G
Awatar użytkownika
NiKKi Rebel
Never Say Goodbye

Od: 01 Sie 2002 20:05
Miejscowość: Tuonela

Postprzez Tico on 03 Maj 2004 23:37

Pewnie nikt się nawet nie zastanawia jaki można by jeszcze temat założyć, bo dla większości zapewne liczy się tylko ilość postów.

Tak, jasne ja to tylko robie żeby wkońcu doścignąć sd, mój i tak niedościgniony wzór :)
Kurcze człowieku skoro masz nas za debili, za takich co piszą na forum jak najmniejszym kosztem swoich mózgów to po co tu siedzisz? Nie nawrócisz nas na myślenie, a jeśli będziesz tu pisał to staniesz się jednym z nas - bezmózgowym nabijaczem postów...
Awatar użytkownika
Tico
przyjaciel

Od: 28 Lut 2003 02:19
Miejscowość: Hill Valley

Postprzez bobson on 03 Maj 2004 23:42

Co Tico, teraz Ty jesteś kolejną osobą, która nie potrafi czytać. Pokaż mi, gdzie tak napisałem, to zmienie zdanie (chociaż pewnie moje zdanie Cię nie interesuje).
Do NiKKi Rebel:
Fajnie, że poruszyłaś ten temat. Mam nadzieję, że sznowni panowie administratorzy (bądź ktokolwiek inny) wytłumaczą mi po co są tutaj "przeterminowane" tematy.
Do Sdms:
Miałem na myśli zespół.
bobson
Get Ready

Postprzez marta_bongiovi on 03 Maj 2004 23:48

Wiesz, torchę trudno nie odnieść wrażenia, że masz nas za debili, skoro każdemu po kolei wytykasz, że nie potrafi czytać.

Co do
Miałem na myśli zespół.
to wiesz, my tu mamy takiego małego świra i po prostu tępimy wszystkich, którzy odmieniają nazwę zespołu tak jakby chodziło o jedną osobę.

Awatar użytkownika
marta_bongiovi
Keep The Faith

Postprzez NiKKi Rebel on 03 Maj 2004 23:52

bobson napisał(a):Do NiKKi Rebel:
Fajnie, że poruszyłaś ten temat. Mam nadzieję, że sznowni panowie administratorzy (bądź ktokolwiek inny) wytłumaczą mi po co są tutaj "przeterminowane" tematy.

a zwykły mod nie wystarczy? :lmao: 'przeterminowane' tematy są tak mi sie wydaje, trzyma m.in po to aby nowy, jak mu przyjdzie cos do głowy nie zakładał po raz 37965734 tematum o ulubionych klipach itd.

.. faktycznie kilka teamtów moznaby wywalić,a le potem znow bedzie gadanie, że ile to jest w relaxie a ile w bj :lmao:

[size=75]G
Awatar użytkownika
NiKKi Rebel
Never Say Goodbye

Postprzez bobson on 03 Maj 2004 23:59

Jak mogę mieć kogoś za debili jeśli nikogo z Was nie znam. Piszę, że nie umią czytać tylko dlatego, że piszą, że uważam wszystkich za debili, a forum za beznadziejne.
Nie chce mi się już kontynuować tego tematu.
Jeszcze jedna zabawa dla Adminów. Właśnie piszę temat w Relaxie (tak w Relaxie) pod tytułem: "Ile razy byliście dzisiaj w ubikacji i co robiliście?". Bardzo możliwe, że nikt tam nie odpowie, ale najbardziej jestem ciekaw waszej reakcji. Jak temat zablokujecie, to znaczy, że na prawdę nie jesteście tolerancyjni i że "głupie" tematy (a więc nie tylko mój) nie powinny istnieć. Jeśli jednak nie zablokujecie...chyba nie muszę nic więcej pisać.
bobson
Get Ready

Postprzez NiKKi Rebel on 04 Maj 2004 00:02

bobson napisał(a):Jeszcze jedna zabawa dla Adminów. Właśnie piszę temat w Relaxie (tak w Relaxie) pod tytułem: "Ile razy byliście dzisiaj w ubikacji i co robiliście?". Bardzo możliwe, że nikt tam nie odpowie, ale najbardziej jestem ciekaw waszej reakcji. Jak temat zablokujecie, to znaczy, że na prawdę nie jesteście tolerancyjni i że "głupie" tematy (a więc nie tylko mój) nie powinny istnieć. Jeśli jednak nie zablokujecie...chyba nie muszę nic więcej pisać.

wiesz, jest jednak róznica miedzy tematem "głupim" a "niesmacznym" :confuse:

[size=75]G
Awatar użytkownika
NiKKi Rebel
Never Say Goodbye

Postprzez bobson on 04 Maj 2004 00:04

Ale już odpowiedź na ten temat padła.
bobson
Get Ready

Postprzez tasiemeczka on 04 Maj 2004 00:04

ale tak ogólnie to się dobrze czujesz?? :confuse:
świetne świadectwo o sobie dajesz, nie powiem .... :ohmygod:

Imagine no possesions,
I wonder if you can,
No need for greed or hunger,
A brotherhood of man,
imagine all the people
Sharing all the world...
Awatar użytkownika
tasiemeczka
It's My Life

Od: 11 Paź 2002 19:25
Miejscowość: Bydgoszcz

Postprzez bobson on 04 Maj 2004 00:05

To nie chodzi o mój poziom inteligencji, bo nie wiesz jaki mam. Chodzi o zachowanie Adminów.
bobson
Get Ready

Postprzez NiKKi Rebel on 04 Maj 2004 00:10

bobson napisał(a):Ale już odpowiedź na ten temat padła.

tyle że ta odp jest odp. z uzyciem ikonek :rofl: :rofl: :rofl: ... wiec ... sam widzisz :confuse:

jak widze robienie bagna z tego forum sprawia ci całkiem niezłą frajdę [mam rpzecczucie ze napiszesz, ze tu juz jest bagno ...] :crazy:

[size=75]G
Awatar użytkownika
NiKKi Rebel
Never Say Goodbye

Postprzez bobson on 04 Maj 2004 00:12

Ile razy mam powtarzać, że chodzi mi o zachowanie Adminów. Jakbym chciał zrobić bagno, to bym kilka takich tematów założył.
bobson
Get Ready

Postprzez NiKKi Rebel on 04 Maj 2004 00:19

o wy przebrzydli admini, coś cie mu zrobili :lmao: :lmao: :lmao:

a zakładanie takich durnych tematów bardziej rpzeszkadza zwykłym urzytkownikom, których jest jednak wiecej niz adminów :confuse:

[size=75]G
Awatar użytkownika
NiKKi Rebel
Never Say Goodbye

Postprzez bobson on 04 Maj 2004 00:25

Czyli mój temat jest durny a "Gdzie chciałabyś/chciałbyś spotkać Jona" (czy jakoś tak) nie jest durny? Wytłumacz mi sens takiego tematu.
Użytkownikom to chyba nie przeszkadza, bo parę odpowiedzi jest :P. Nie muszę tego chyba komentować.
bobson
Get Ready

PoprzedniaNastępna

Strona główna FORUM Ogłoszenia, Pytania&Błędy

Powróć do Ogłoszenia, Pytania&Błędy