Prison Break

Nowości na srebrnym ekranie, filmy które warto obejrzeć w tv, wszystko co związane z filmem.

Strona główna OFFTOPIKI Film

Postprzez Days on 15 Kwi 2007 06:22

12 odcinek za mna... a mialam si euczyc w weekend i nadrabiac zaleglosci :/
PIEKNIE

problem jest tylko taki - co ja bede robic jak juz obejrze te nastepne 12 odcinkow... czekac do sierpnia???

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Postprzez Arha on 15 Kwi 2007 17:40

Oglądnęłam wczoraj z elfem 8 odcinków...
A mi się przecież ten serial nawet nie podoba...
Czego to człowiek nie zrobi, żeby się o kursach walutowych nie uczyć? :/

Ale Michael nie jest fajny. O!

Znudziły mi się waszych smoków powtórki
Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Od: 11 Mar 2002 01:06
Miejscowość: Wroclove

Postprzez Days on 15 Kwi 2007 21:51

i bosz mam dziecko co sie nie zna :P ale przynajmniej nie poklocimy sie o facetow :P

Majkel na pustyni wygladal bosko :P

[ Dodano: 15 Kwi 2007 15:51 ]
No i chcialam powiedziec, ze Paul jest fajny ;) w sensie lubie goscia no :P szkoda ze byl takim nieprzyjemnym typem wczesniej, ale z ta pania Prezydentowa dal rade i w ogole :P

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 16 Kwi 2007 00:33

Arha napisał(a):Ale Michael nie jest fajny. O!

No ja widzialas tylko druga serie to sie w sumie moge nie dziwic temu stwierdzeniu, bo tam cipuje, no chyba ze mowisz o wygladzie, ale to nie dla buzki Majkela sie patrzy no ;)

A Paul jest super od poczatku :grin: Znaczy jak rozwalal swojego wspolnika to mialam ochote mu przywalic - ale po prostu sie zawiodl ze ten jego nazwisko wymienil XD w sensie mozna zrozumiec XD No i plus zakochani ludzie sa glupi ;) )

Ale od Alexa i tak mu brakuje rotfl
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Zgierz

Postprzez Days on 16 Kwi 2007 01:04

Gina napisał(a):Znaczy jak rozwalal swojego wspolnika to mialam ochote mu przywalic - ale po prostu sie zawiodl ze ten jego nazwisko wymienil

ej mnei sie ta akcja podobala :P

i Majkel wcale nie cipuje w drugiej serii - to Lincoln cipuje w drugiej serii czesciej XD i wampirowi sie nie podoba buzka majkela a on ma wlasnie sliczna buzke wiec generalnie wampir jest hopeless w tym wypadku :P

i nie Paul fajniejszy od Alexa XD

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez agatka on 16 Kwi 2007 02:02

Gina napisał(a):Ale od Alexa i tak mu brakuje

Oooo nie, cRaSh mial racje, za to co wlasnie z Haywirem zrobil, to ja zioma znielubialam.

OK, to tyle chcialam powiedziec, zabieram sie za 16 odcinek ;)

Image
Awatar użytkownika
agatka
It's My Life

Od: 06 Cze 2004 00:26
Miejscowość: Krosno City

Postprzez Days on 16 Kwi 2007 06:46

a ja chcialam powiedziec ze bez sensu sie skonczylo no :P

i ide spac, moze napisze wiecej popoludniu jak sie wyspie...

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Captain Kidd on 16 Kwi 2007 22:41

Się baby teraz dorwały do PB i zaraz dwie strony o facetach XD A to one twierdzą, że my cały czas rozmawiamy o tych rzeczach :P

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Od: 05 Gru 2004 18:13
Miejscowość: Bułgarskie Centrum Hujozy

Postprzez Days on 17 Kwi 2007 01:01

oj a co ty chcesz jak tam tylko jedna bohaterka kobieca jest :P o swoja droga musze powiedziec, ze jedyna kobieca bohaterka ostatnich czasow wiekszosci seriali, ktora nie cipuje prawie wcale... w sensie lubie Sare no... lubie... tylko nie rozumiem, czemu na koniec nie poczekala na Linca na komisariacie, tylko gdzies polazla nie wiadomo gdzie i pewnie znowu da sie zlapac.

w sensie generalnie uwazam, ze koncowka byla glupia i do dupy. i w ogole troche bez sensu - Panama Panama ale czego Bellica tez od razu wyslali do Sony i czego Sara nie mogla nic zrobic (to mnie chyba najbardziej meczy, co sie z nia stalo - czego i gdzie polazla). i w ogole kolejne wiezienie... bez sensu...

i generalnie ktory byl ten slaby odcinek w 2 serii bo nie zauwazylam :P w sensie 12 odcinkow w sobote, 10 w niedziele - mialam prawo, nie? XD

i Paul byl boski z tym textem na sam koniec - kto jeszcze ma nikla nadzieje, ze przezyl? :>

i ok wiem ze powinnam teraz przeczytac wszystko co do tej pory napisaliscie XD

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez agatka on 17 Kwi 2007 01:15

Days, blagam, przestan spoilerowac ;)
Ja jestem na 19 odcinku, i niestety 3 ostatnie na jutro zostawiam, a teraz zabieram sie za nauke do kolosa, ktora powinnam byla rozpoczac w piatek.
No ale coz, trzeba miec swoje priorytety. Prison pokonal zarzadzanie finansami przedsiebiorstw, ktore jutro zemsci sie w straszny sposob. :(

Image
Awatar użytkownika
agatka
It's My Life

Postprzez Days on 17 Kwi 2007 01:53

agatka napisał(a):Ja jestem na 19 odcinku, i niestety 3 ostatnie na jutro zostawiam,

tez taki mialam plan w niedziele.

i kurde co przestan spoilowac - przeca wiadomo ze od tego jest ten temat :P

[ Dodano: 16 Kwi 2007 19:53 ]
i tego to mi test wyszedl :P

Michael Scofield 94%
Sara Tancredi 89%

Tweener 89%
Sucre 89%
Westmoreland 83%
C-note 67%
T-bag 67%
Agent Mahone 61%
Haywire 33%
Lincoln Burrows 33%

w sensie fajnie ze Majekl i Sara, ale T-bag wyzej od Mahona? JAK?

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 17 Kwi 2007 03:40

Days napisał(a):i generalnie ktory byl ten slaby odcinek w 2 serii bo nie zauwazylam

20 bodajze, w sensie ten z tym calym christ in a rose w sensie COME ON! Naciagane do kwadratu poza tym Majkel lazil i ryczal caly odcinek, nic tylko go szczelic w mrodke sie chcialo - qmple z grupy tez tak uwazali, wiec to nie tylko forumowe nielubienie :lmao:

i Majkel wcale nie cipuje w drugiej serii - to Lincoln cipuje w drugiej serii czesciej XD

"wcale" ? rotfl rotfl rotfl rotfl Poza kratami to CIIIIIIIIIPA (dlatego ja sie ciesze ze znowu w wiezniu beda przez chwile chociaz, moze sobie znowu jaja przyszyje :grin: ) , Zlew w sumie tez momentami - chociaz ta ostatnia akcja z tym ze uznal ze trzymajac Mahone na muszce jest krolem swiata to w sumie mistrzostwo swiata w cipowaniu ;)

I szczerze mowiac to ja za Sara nie przepadam, znaczy niech sobie bedzie, ale zdecydowanie fanka nie jestem ;)

Days napisał(a):kto jeszcze ma nikla nadzieje, ze przezyl?

ja :grin:
i nie Paul fajniejszy od Alexa

nie wiem kto jest fajniejszy w sumie, ale mi chodzilo ze mu brakuje w sensie ze Alex jest lepszy, madrzejszy, sprytniejszy, no i sila uczuc do rodziny porownywalna z Sucre [serducho]
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 17 Kwi 2007 04:07

ok rzeczywiscie statek-mamuska byl naciagany. i ok Majkel duzo placze po wyjsciu z paki (praktycznie ciagle ma mokre oczka), ale no ma facet prawo - sama widzialas ile w dziecinstwie przezyl, do tego problemy psychiczne i w ogole wszystko na jego biednej malej gloweczce no... ma prawo od czasu do czasu poplakac, ale no cipa nie byl.. a przynajmniej nie w sensie jego brata. w sensie wszystko, co wymyslil, to sie udawalo - predzej, czy pozniej, z wiekszymi problemami, czy nie :P

w ogole dla mnie najbardziej naciagane jest to, ze T-bag tak sobie daje rade - w sensie on maly jest, mniejszy od nich wszystkich a wszycy sie go boja :P dobrze mu Majkel zrobil z tym nozykiem w reke XD przemyslane :P

Gina napisał(a):I szczerze mowiac to ja za Sara nie przepadam, znaczy niech sobie bedzie, ale zdecydowanie fanka nie jestem Wink

e no co ty ona fajna jest :P mysli kobita :P chociaz za Pauliego to ja tez walnac chcialam :P ale mysli - nawet mahona zrobila w oko :P a raczej w paczka XD i cytowala Hana Solo XD

Gina napisał(a):ale mi chodzilo ze mu brakuje w sensie ze Alex jest lepszy, madrzejszy, sprytniejszy, no i sila uczuc do rodziny porownywalna z Sucre

oj no jasne ze tak, bo to nie ta sama klasa agentow - Alex jest od myslenia, Paulie od wykonywania rozkazow. ale no faaajny byl/jest XD

a na tej stronce co mi dalas SA fajne HQ - malo bo malo ale sa ;) takze thx :P

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez agatka on 18 Kwi 2007 07:31

No i skonczylam.

Ile jeszcze zostalo do 28 sierpnia? :lmao:

Image
Awatar użytkownika
agatka
It's My Life

Postprzez Days on 20 Kwi 2007 02:45

bosz odpieprzylo mi... sobie caly dysk zawalilam zdjeciami z prisona i z majkelem XD :woot:

musze jakos sie z tego wymontowac do sierpnia no...

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Captain Kidd on 18 Cze 2007 18:34

Jak nie chcecie, to nie czytajcie. Ale trzeba zanzaczć, że prawdopodobnie jest to fake ;)
Epizod 3.1 Promo

Lincoln znajduje się w jednej z panamskich restauracji. Czeka na kogoś. Siada przy barze i zamawia wodę. Kobieta, znana jako Betty Crocker, zasiada obok niego i rozpoczyna rozmowę. Link nie wie kim jest, ale za to ona zna jego i Michaela. Jednak Linc nie chce z nią rozmawiać i stwierdza, że jest to naprawdę zła pora na dyskusje. Kobieta nalega i ostatecznie oświadcza, że to jest bardzo dobra pora na rozmowę - "Lincoln - mamy wiele spraw do omówienia. Szczególnie dotyczących twojego brata." Podaje mu swój iPod. Nie jest do końca jasne kim tak naprawdę jest Betty, ale wydawać by się mogło, że to rządowa agentka. Nasuwa się jedno pytanie - po czyjej stoi stronie?

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Od: 05 Gru 2004 18:13
Miejscowość: Bułgarskie Centrum Hujozy

Postprzez Gina on 21 Cze 2007 05:37

^ bosz zabrzmialo mi jak wstep do jakiegos sprosnego opowiadanka (nie, nie wiem why :lmao:)

kiedy sie 3 sezon zaczyna ? w sierpniu czy we wrzesniu ?
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 13 Lip 2007 01:50

27 sierpnia ma premiere hamerykanska XD czyli wtedy gdy ja mam premiere dunska XD

[ Dodano: 12 Lip 2007 19:50 ]
przesuneli premiere psie syny XD

ponoc na 17go wrzesnia czy cos..

i tego no:
Niedawno informowaliśmy o nowych postaciach które pojawią się w 3 sezonie serialu Prison Break. Dzisiaj odkrywamy trochę więcej szczegółów - znamy nazwiska osób które wcielą sie w nowe postacie.

Modelka i aktorka Jodi Lyn O'Keefe wcieli się w pracownika "Firmy". Jak na razie nie wiadomo jakie będzie jej główne zadanie - czy będzie to ściganie pozostałych zbiegów czy "współpraca" z Michaelem Scofieldem.

Robert Wisdom zagra postać więźnia w więzienia Sona - narkotykowego bossa odsiadującego wyrok dożywotniego więzienia.

Chris Vance zostanie współwięźniem z celi Michaela. Prawdopodobnie będzie to osoba którą "Firma" chce za pomocą Scofielda wydostać z panamskiego więzienia.
Znamy już pełną obsadę III sezonu Prison Break. Do zespołu aktorów dołączyła Danay Garcia która wcieli się w postać Sofii - dziewczyny / przyjaciółki Whistlera (Chris Vance) - 30-letniego rybaka który jest współwięźniem Michaela w więzieniu Sona. Tym samym casting do serialu został zakończony i prace na planie filmowym ruszyły pełną parą.

Danay jak dotąd nie może się pochwalić zbyt wieloma rolami. Jak dotąd wystąpiła w filmie "Danika" oraz serialu "CSI: Miami".

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 14 Sie 2007 18:10

swoja droga, ty masz zamiar sciagac, jak czlowiek internetu (:lmao:) czy dunskiej wersji sluchac ? :>

i tego, podobno ta laska co grala Maricruz (czy jak to tam sie pisze) mas zostac wymieniona, bo tamta aktorka znalazla sobie fuche w innym serialu ;)
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 14 Sie 2007 23:29

Gina napisał(a):swoja droga, ty masz zamiar sciagac, jak czlowiek internetu (#lmao) czy dunskiej wersji sluchac ? :>

bo na pewno bede miala tam telewizor XD nie no zobaczymy jaki bede miec internet - albo bede sciagac jak "czlowiek", albo na dailymotion.com ogladac :P

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

PoprzedniaNastępna

Strona główna OFFTOPIKI Film

Powróć do Film