Prison Break

Nowości na srebrnym ekranie, filmy które warto obejrzeć w tv, wszystko co związane z filmem.

Strona główna OFFTOPIKI Film

Postprzez cRaSh on 11 Kwi 2007 01:45

agatka napisał(a):Przy 5 to juz myslalam, ze nie wytrzymam jak od razu nie obejrze 6.

Witamy witamy XD
Days napisał(a):a no chcialam tylko napisac ze obejrzalam 3 odcinki i ide ogladac dalej XD

Witamy witamy XD

Tylko tak sobie mysle, co oni w ogole beda robic w tej 2 serii skoro rzekomo pod koniec 1 uciekaja z pudla.. ale ciiii nie odpowiadajcie, tak sobie tylko gadam :P

Kazdy zadaje sobie to pytanie, potem mysle, ze 2 seria to glupota, a potem oglada pierwszy odcinek 2 serii.. i drugi.. i trzeci XD

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Spartaaaa XD

Postprzez Captain Kidd on 11 Kwi 2007 01:53

No to lepiej nie czytajcie tego powyżej, bo duuuużo stracicie xD

I jak to zamulał? XD Ten serial był zajebisty od momentu kiedy Michael wszedł do Fox River :P
Oj i w drugiej to będzie się działo jeszcze więcej niż w pierwszej chyba :P I tak, to jest coś w rodzaju zachęty ;P

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Od: 05 Gru 2004 18:13
Miejscowość: Bułgarskie Centrum Hujozy

Postprzez Days on 11 Kwi 2007 03:58

eg Agatka bo ja wlasnie 5 obejrzalam i mialam si eisc myc po 5 ibo glowe musze umyc, ale normalnie chyba nie pojde XD

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Postprzez Gina on 11 Kwi 2007 05:21

w drugiej jest moj ALEX ALEX ALEX ALEX ALEX ALEX ALEX ALEX ALEX ALEX ALEX ALEX ALEX ALEX ALEX ALEX ALEX ALEX ALEX ALEX ALEX ALEX ALEX ALEX ALEX :wub: :wub: :wub:

ale faktycznie tak w polowie ogaldania pierwszej serii sobie nie wyobrazalam o czym moga zrobic druga, a teraz sobie nie wyobrazam jaklby drugiej moglo nie byc, i podczas drugiej uznalam ze ewentualne zrobienie trzeciejto debilizm nad debilizmami, ale teraz chce chce chce chce ta 3 serie JUZ!!!! :grin: :lmao:

No i witamy elfa - W KONCU! :grin: i Agatka - my nic nie mowimy, i tak nadrobicie w expressowym tempie - stawiam piwo ;)
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Zgierz

Postprzez agatka on 11 Kwi 2007 06:01

Captain Kidd napisał(a):I jak to zamulał?

Zamulal, zamulal. Ja wiem, ze musialo byc jakies wprowadzenie, no ale jakos tak malo zwawo to wszystko szlo xD

Days: Haha, dla mnie najgorsze bylo wlasnie przejscie miedzy 6/7 i 7/8 ;) wiec lepiej teraz pojsc sie umyc, bno potem nie ma szans juz xD

Alex? Ktoz to taki? (znowu tak sobie paplam, prosze o zignorowanie :P)

Image
Awatar użytkownika
agatka
It's My Life

Od: 06 Cze 2004 00:26
Miejscowość: Krosno City

Postprzez Days on 11 Kwi 2007 15:03

no wlasnie obejrzalam 6, a potem trza bylo 7 bo to w koncu polaczone byly :P a teraz wlasnie rozwazam nie pojscie na zajecia XD

i tak prawie nikogo nie bedzie a ja chyba lepiej spozytkuje ten dzien na czytaniu pracy mojego promotora i... jednym, no moze 2 PB XD

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Arha on 11 Kwi 2007 19:16

Kurde, zostawić elfa na chwilę... Ty zdrajco perfidna, czemuś nie zaczekała?! :P
Teraz będę ostatnia nieoglądająca PB... ale chyba sobie zamiast tego skombinuję "24 godziny", stęskniłam się za Keiferem ;]

Znudziły mi się waszych smoków powtórki
Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Od: 11 Mar 2002 01:06
Miejscowość: Wroclove

Postprzez Days on 12 Kwi 2007 00:46

no bo no... no bo czekalam i czekalam az w koncu sama w domu siedzialam wczoraj i mi sie taaaaak strasznie uczyc nie chcialo, a chcialam na ciebie poczekac z Rzymem, a na Bondyre z Brothers&Sisters... no i zostal mi tylko PB XD

z reszta wy beze mnie sex ogladalyscie wiec o!

[ Dodano: 11 Kwi 2007 18:46 ]
a mi chcialam dodac ze Mike wyglada jak Hayden Christiansen ogolony na krotko - te same oczy, to samo spojrzenie... tylko glos ma troche nizszy XD w ogole wyglada chlopczykowato a glos ma strasznie mesko meski XD

i generalnie FAAAAAAAAAAAAAAAJNY jest :lmao: :lmao:

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 12 Kwi 2007 01:42

Majka jest jednyna w swoim rodzaju, bez zadnych porownan do vaderow i tym podobnych :lmao:
I ze fajny to ogolnodostepna wiedza jest XD (ale swoja droga ogolnodostepna wiedza jest tez taka ze nawet fajni czasem cipuja :P )
agatka napisał(a):Ja wiem, ze musialo byc jakies wprowadzenie, no ale jakos tak malo zwawo to wszystko szlo xD

ja nie wiem, ja chyba nie pamietam zeby bylo nie zwawo.. jak sie konczy drugi odcinek ? bo nie pamietam juz :lmao:
agatka napisał(a):Alex? Ktoz to taki? (znowu tak sobie paplam, prosze o zignorowanie :P)

Alex = moj ulubiony znerwicowany narkoman, i wszystko w tym momencie co moge powiedziec XD

i zacytuje crasha sprzed kilku tygodni jak pisal mnie i Kiddowi - ale fajnie macie ze wszystko przed wami do obejrzenia dopiero noooooo!!!!! :grin: :)
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 12 Kwi 2007 03:58

Gina napisał(a):Majka jest jednyna w swoim rodzaju, bez zadnych porownan do vaderow i tym podobnych

eeee tam mowie ci to samo spojrzenie spod brwi, te same oczy :P

i tego oni uciekna (bo wiem, ze uciekna XD) dopiero na koniec 1szej serii?? w sensie bo umieram na zwal serca i musze sie nastawic ile jeszcze mam wytrzymac XD a wlasnie skonczylam 16 ogladac XD

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 12 Kwi 2007 04:56

Days napisał(a):i tego oni uciekna (bo wiem, ze uciekna XD) dopiero na koniec 1szej serii??

taaa bo ktos wam cos powie tutaj :lmao:

i no okej poprzygladam sie oczom XD
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez agatka on 12 Kwi 2007 05:20

Uoj, to mam zaleglosci widze - 9 odcinkow obejrzanych i post do jutra xD Ale najblizszy weekend jakos chyba juz wiem jak spedze.. ;)
Gina napisał(a): jak sie konczy drugi odcinek ? bo nie pamietam juz

Z tego co mi sie kojarzy obcinaja Majkelowi paluszka. To bylo fujskie. :shiner:
A tak na serio to mnie wkrecil 4 odcinek. Hm, moze dlatego, ze nie bardzo mi sie podobalo to cale zamieszanie z walka biali-czarni. A w 4 juz byl ten taki smieszny wariat, ktory nigdy nie spi. Gosc jest moim idolem, mam nadzieje, ze sie jeszcze pojawi xD

Image
Awatar użytkownika
agatka
It's My Life

Postprzez cRaSh on 12 Kwi 2007 05:48

agatka napisał(a):A w 4 juz byl ten taki smieszny wariat, ktory nigdy nie spi. Gosc jest moim idolem, mam nadzieje, ze sie jeszcze pojawi xD

Haywire rzadzi :grin:
I jak idolem to w 2 serii bedziesz miała pretensje do Giny i jej faceta - alexa XD

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Spartaaaa XD

Postprzez Days on 12 Kwi 2007 05:58

powie nie powie - sprawdze zaraz bo juz dzisiaj nic nie obejrze a musze wiedziec XD

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 12 Kwi 2007 06:06

Haywire rzadzi :grin:
I jak idolem to w 2 serii bedziesz miała pretensje do Giny i jej faceta - alexa XD

1. rzadzi zdecydowanie
2. alex nikt nie zrobil, w sensie no.. nie fizycznie XD
i poza tym znasz kogos kto alexa nie lubi ? nie mozna miec do niego pretensji no no no :lmao: poza tym ani przez moment nie przycipowal w drugiej serii - takie rzeczy sie docenia :D
agatka napisał(a):Z tego co mi sie kojarzy obcinaja Majkelowi paluszka. To bylo fujskie.

fakt, thx i jakie fujskie nooo, to mnie tak wbilo w fotel ze musialam od razu 3 obejrzec ;)
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 12 Kwi 2007 15:55

Gina napisał(a):fakt, thx i jakie fujskie nooo, to mnie tak wbilo w fotel ze musialam od razu 3 obejrzec Wink

no fujskie bylo do konca nie bylam przekonana, ze to zrobia... ale tam generalnie duzo fujskich rzeczy sie dzieje XD taki serial :P

i tego czemu 16 odcinek byl wspomnieniowy noooo XD teraz cholera naprawde musze isc na uczelnie, a nic nowego sie nie dowiedzialam (procz tego ze dr to byla morfinistka :P)

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez agatka on 14 Kwi 2007 21:44

I jak tam postepy?? :D
Ja jestem juz w drugiej serii, odcinek 6. Ide jak burza ;)

Days napisał(a):i tego czemu 16 odcinek byl wspomnieniowy noooo

Noo wlasnie, 16 odcinek dolaczyl do niechlubnego grona pierwszych 3 odcinkow bo podobnie jak one zamulal. Oby to juz koniec listy byl ;) Tak czy siak wypasny serialik. :lmao:

cRaSh napisał(a):Haywire rzadzi

Hah, wlasnie jechal sobie na rowerku w tym smiesznym kasku i stroju wariata - do tego Zorba w tle, myslalam ze zjade..

Image
Awatar użytkownika
agatka
It's My Life

Postprzez Days on 14 Kwi 2007 22:18

agatka napisał(a):Hah, wlasnie jechal sobie na rowerku w tym smiesznym kasku i stroju wariata - do tego Zorba w tle, myslalam ze zjade..

no scena byla boska :P i jak do tej dziewuszki "sorry" XD rewelacja!

i kurcze Agatka mnie przegonila ;) ja dopiero 4 odcinek 2giej serii... i nie mam czasu ogladac :/

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 14 Kwi 2007 22:56

na rowerku, w ubranku z psychiatryka, a dalej i skuteczniej niz cala tamta banda - to wymiotlo XD

I no juz wiecie kto to Alex XD XD XD
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Arha on 15 Kwi 2007 00:33

A ja wiem jak wygląda uzależnienie... XD

Znudziły mi się waszych smoków powtórki
Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki