Prison Break

Nowości na srebrnym ekranie, filmy które warto obejrzeć w tv, wszystko co związane z filmem.

Strona główna OFFTOPIKI Film

Prison Break

Postprzez Days on 30 Mar 2008 18:10

Gina napisał(a):co do Kellermana, to ja od odcinka w ktorym wchodzil do tego samochodu mam nadzieje ze jeszcze wroci :lmao:

same here :P

ale powiem wam, ze no nie przesadzajmy - w sensie z Sara zostawili sobie mimo wszystko furtke. Dosc kiepska, ale zostawili. w sensie no niby glowa ok, ale jak dlugo ja pokazywali? 5 sekundowe ujecie bylo moze? 10? w sensie nie byla pokazana dokladnie, wiec nie wiadomo, czy byla to Sara, czy tylko zmasakrowany leb kogos, kogo zrobiono na Sare (do filmu zrobili jej leb, to Firma tez mogla ;P). A ze Link to widzial, to kurde pewnie byl w takim szoku, ze nawet sie bardzo nie przyjrzal. To raz, a dwa - na pewno nie oddal jej na badania dna, zeby sprawdzic, czy jest prawdziwa XD wiec jak mowilam wtedy, tak mowie i teraz - furtka jest. Kiepska bo kiepska w sensie no kiczowata, ale nie taka nierealna.

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Prison Break

Postprzez Captain Kidd on 19 Cze 2008 19:39

Trochę informacji o nowym sezonie.

Spoiler:

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Od: 05 Gru 2004 18:13
Miejscowość: Bułgarskie Centrum Hujozy

Prison Break

Postprzez cRaSh on 19 Cze 2008 22:17

W odcinku pojawi się PadMan.

Gleba z jukandans? XD

I no, po ostatnim sezonie jakos mi sie nie chce pb ciagle, podobnie jak losta.
Co innego hals i grejsi, to juz chce XD

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Spartaaaa XD

Prison Break

Postprzez Gina on 19 Cze 2008 23:08

Super, bede ogladac ryja
Spoiler:

:/ rotfl

i no ja musialam wytezyc pamiec zeby sobie przypomniec czym to sie skonczylo w ogole (a losta jeszcze nie do obejrzałam jeszcze...)

cos mowia czy to bedzie ostatni sezon czy cos ? bo ja juz sie zgubilam ;) i jesli ostatni to fajnie, bo w sumie juz troche nieswiezo mi to pachnie XD

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: HOUSE xD

Prison Break

Postprzez Captain Kidd on 19 Cze 2008 23:57

Trzeci miał być ostatni, a że skończyli go z powodu strajku w takim, a nie innym momencie, to będziemy mieli czwarty sezon (ostatni).

Spoiler:
akurat fajna była, można było oko nacieszyć XD Tylko szkoda, że cały czas w tym kitlu... XD

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Od: 05 Gru 2004 18:13
Miejscowość: Bułgarskie Centrum Hujozy

Prison Break

Postprzez Days on 20 Cze 2008 01:05

a w ogole co oni chca z nia pokazywac, ze niby co wczesniej? przeca wszystko bylo juz pokazane wczesniej nie?

ehh losta tez jeszcze nie skonczylam. nie chce mi sie :P

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Poprzednia

Strona główna OFFTOPIKI Film

Powróć do Film