Prison Break

Nowości na srebrnym ekranie, filmy które warto obejrzeć w tv, wszystko co związane z filmem.

Strona główna OFFTOPIKI Film

Postprzez Gina on 21 Mar 2007 05:45

zartujecie :lmao: w sensie bylo tyyyyyyyyyyyyyle Alexa ze odcinek nie mogl byc zly :lmao:
A Michael cipuje dla mnie od polowy serii w sumie wiec polozylam kreche juz na nim, chociaz dzisiaj faktycznie przeginal prawie w kazdej scenie - w sensie ja juz sie tu gdzies pytalam, gdzie ten facet z pierwszej serii ? zdecydowanie wole go w wiezniu ;)

i generalnie dla mnie odcinek dal rade (rozumiem ze pozegnalismy juz murzyna na dobre ? :>) , tylko to pierwszy ktory mnie :omg: takiej nie zostawil ;)

i wlasnie wtf z tym zlapanym T-Bagiem ? :>
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Zgierz

Postprzez Captain Kidd on 23 Mar 2007 00:34

Gina napisał(a):w sensie bylo tyyyyyyyyyyyyyle Alexa ze odcinek nie mogl byc zly #lmao

Każdy odcinek, gdzie jest dużo, nawet trochę Mahone-pracoholika, jest zajebisty. Alex krzyczący, wydający polecenia, denerwujący się... Cudowne widoki XD

Gina napisał(a):i wlasnie wtf z tym zlapanym T-Bagiem ? :>

Ja myślę, że to jakiś blef jest... Nie pamiętam już w jakiej sytuacji zostało to powiedziane (Kim i Mahone w pokoju?), ale na pewno to nieprawda - przecież widzieliśmy Teddy-Bear'a później XD Tylko no właśnie, o co z tym chodzi, po co to?

[ Dodano: 22 Mar 2007 17:34 ]
O T-Bagu mówią, że podobno poszedł na układ z firmą po tym jak go złapali... Ale ja w to nie wierzę, on i układ? XD

I mały spoiler dotyczący C-Note'a i Sary - jak nie chcecie, to nie czytajcie :>
C-Note podobno zostanie zabity w trzeciej serii (no ja się cieszę :P). A Sara? Sary po prostu nie będzie na początku nowego sezonu, bo jak wiadomo (lub też nie :P) jest w ciąży ;)

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Od: 05 Gru 2004 18:13
Miejscowość: Bułgarskie Centrum Hujozy

Postprzez Gina on 23 Mar 2007 02:06

Captain Kidd napisał(a):Ale ja w to nie wierzę, on i układ? XD

no chyba zeby mu Susan zalatwili - wtedy bym uwierzyla :lmao:

i bosz gdzie sie nie rusze czy na gg czy tutaj wszyscy spojleruja - wrrredni :lmao: Ale powiem tak - nie wiem po co zabijac murzyna - w sesnie mnie by wystarczylo "i zyli dlugo i szczesliwie i nie pojawiali sie w 3 serii" XD
I tego - nie ma zadnych spojlerow czy Mahone bedzie w next sezonie ? w sensie mam sie jakos specjalnie przygotowywac psychicznie na te 2 odcinki czy nie, bo nie wiem ? :lmao:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Captain Kidd on 23 Mar 2007 02:16

Gina napisał(a):no chyba zeby mu Susan zalatwili - wtedy bym uwierzyla #lmao

Jemu chyba nawet Susan niepotrzebna - wystarczy jakaś panienka w peruce XD

Gina napisał(a):Ale powiem tak - nie wiem po co zabijac murzyna - w sesnie mnie by wystarczylo "i zyli dlugo i szczesliwie i nie pojawiali sie w 3 serii" XD

Cfaniak był, rodzinie problemów narobil przez swoją głupotę, niech cierpi XD
A tak na poważnie, to ja już mam dosyć słuchania, że on wszystko robi dla rodziny, że ona najważniejsza itd...

Gina napisał(a):I tego - nie ma zadnych spojlerow czy Mahone bedzie w next sezonie ?

Nie ma, na razie przynajmniej. Ale według mnie Mahone jest zbyt ważną postacią i zbyt lubianą, żeby się go pozbywać ;) Tak samo jak T-Bag... Straciliby dużo widzów xD No i Alex też teraz będzie uciekał, także może być ciekawie. Chociaz niewykluczone, że jeszcze coś mu może się stać w tych dwóch odcinkach ;]

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Postprzez Gina on 23 Mar 2007 07:32

Captain Kidd napisał(a):A tak na poważnie, to ja już mam dosyć słuchania, że on wszystko robi dla rodziny, że ona najważniejsza itd...

no jak wyszscy chyba, wiec ja mowie, ostatni odcinek bardzo ladnie wygladal jako pozegnanie z ta cala kochajaca sie rodzinka. Jak go beda jeszcze chcieli zabijac = jeszcze ich bedziemy musieli ogaldac...

Captain Kidd napisał(a):Ale według mnie Mahone jest zbyt ważną postacią i zbyt lubianą, żeby się go pozbywać

Captain Kidd napisał(a):Chociaz niewykluczone, że jeszcze coś mu może się stać w tych dwóch odcinkach ;]

jak mu cos zrobia to bedzie przeze mnie, w sensie zawsze obrywaja ci co ich lubie najbardziej XD Ale tez mysle ze go powinni zostawic, w sensie nie moga tak calej, calej ekipy zmieniac - a ich tam w sumie juz niewielu zostalo
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez cRaSh on 23 Mar 2007 17:32

Gina napisał(a):Jak go beda jeszcze chcieli zabijac = jeszcze ich bedziemy musieli ogaldac...

No ale Mahona bedziesz miala zawsze xD

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Spartaaaa XD

Postprzez Captain Kidd on 28 Mar 2007 01:11

Długo zabierałem się do napisania tego posta XD Odcinek taki, że brak słów... Tyle się działo. Kellerman chciał się zabić, ale broń mu się zacięła. Później pojawia sie na procesie Sary jako ważny świadek. Lincoln wykiwany przez Mahone, który chce zdobyć pieniądze i łodź. Michael sam na sam z T-Bagiem w końcu pokazał, że ma jaja (no i tekst T-Baga: podzielmy się pieniędzmi, ja wezmę część, ty weźmiesz część i wytatuujesz sobie nogi XD). Złapany, tłumaczący się Bellick i jego śmieszny wyraz twarzy xD Sucre przyjmujący ciosy ze śrubokręta XD
Zastanawia mnie o co chodzi z tą Soną... Piszą, że to niby nazwa jakiegoś więzienia. O Fin Del Camino też się rozpisywali, że to niby jakieś oczyszczenie z win czy coś w tym stylu, a się okazało, że to po prostu hotel, więc nie sugeruję się :P Może więzienie do którego trafił Bellick? Bo to, że Sara tam nie trafi - przynajmniej na razie - to jest raczej pewne. Michael? Też nie, przeciez nie zabił Bagwella, a przez chwilę cieszyłem się, że to zrobi xD
Że jestem ciekawy co się stanie w nastepnym odcinku, to chyba nie muszę mówić, bo to oczywiste :P W trailerach Bellick w więzieniu, T-Bag też, Kim spotka się z Michealem i Linciem, Sucre żyje - przez chwilę myślałem, że to właśnie on będzie kolejną osobą, która zginie, ale na szczęście nie...

I jak zwykle chaos XD

[ Dodano: 27 Mar 2007 19:11 ]
Trailer
http://www.youtube.com/watch?v=PHcqNox4F6A

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Postprzez Gina on 28 Mar 2007 03:54

Po ostatnich sekundach odtanczylam taniec na czesc Alexa (w sensie przez chwile zwatpilam w niego i myslalam ze dal sie zrobic tepemu osilkowi na smierc skazanemu rotfl (tak, zartuje :P) ). I ja zawsze wiedzialam ze Kellerman to dobry czlowiek jest. I Majkel cipa nie byl (Sucre byl, oni sie chyba wymieniaja XD ale fajnie bylo w koncu pappy uslyszec :grin: ) I w ogole mnie rozwailo jak przez moment wszyscy za soba gesiego szli - piekna scena rotfl Jestem ciekawa jak rozwiaza sprawe z Bellickiem, i czy TBag chcial cos konkretnego powiedziec :P

I jaaaa ja nie chce zeby juz koniec byl :/ :/ :/
I swietny odcinek no no no :grin:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Captain Kidd on 29 Mar 2007 21:03

Mega spoiler, nie chcecie, nie czytajcie - ja już to zrobiłem XD Wyjaśnia się praktycznie wszystko...
Michael saves Lincoln from Mahone, but Bill Kim set it up so all three would end up dead Kim kills Mahone and takes Michael and Lincoln hostage but as Kim is about to shoot Pad Man phones him and tell's Kim he wants him to take the brothers to "Sona", Sona is an island off the coast of South America where "The Company" is based
At Sara's trial Kellerman reveals everything he knows about the conspiracy, and tell's them about "Pad Man" and revels his name, at the end of his speech he see's someone in the crowd he reconizes (it's a girl, not sure what her name is) and revels it's an X member of the company and that she can back his story up. She stands up but all of a sudden she gets shot in the back by a sniper (these snipers are in the cast list) before she die's she whispers out "Sona"...
Michael and Lincoln are taken to Sona by Bill Kim and there they meet Pad Man, He reveals most of the conspiracy to the brother's. They find out the real reason why there Dad was in the company. And they also find out alot of events in there childhood were set up by the company including the man abusing Michael in the dark. Meanwhile back at the trial the whole place has turned to Havoc and Sarah escapes because the Police are distracted by the shooting of the woman...

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Postprzez cRaSh on 29 Mar 2007 21:27

idz w cholere XD nie czytam :lmao:

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Postprzez Gina on 30 Mar 2007 00:25

o ło matko - tez nie ruszam, Kidd - kusiciel XD

I podobno 3 seria od 29 sierpnia
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Captain Kidd on 30 Mar 2007 00:34

A może przynajmniej chcecie wiedzieć co to jest ta Sona? :> Ewentualnie kto zginie w ostatnim odcinku? :P
I nie, dobra, jak nie to nie rotfl

A trzecia seria podobno ma byc pod innym tytułem... No i ja już wiem dlaczego, bo przeczytałem tego spoilera XD

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Postprzez cRaSh on 03 Kwi 2007 18:15

Captain Kidd napisał(a):Mega spoiler, nie chcecie, nie czytajcie - ja już to zrobiłem

mega fake spojler :> i tego, musze odcinek jeszcze raz obejrzec...

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Postprzez Captain Kidd on 03 Kwi 2007 22:35

Spoiler rzeczywiście mega fake XD
I tak ma się sezon skończyć? No nie żartujcie :/ Linca oczyścili z zarzutów, a poza tym to nic się nie wyjaśniło...
I komu Bellick na końcu się podobał? ;P

[ Dodano: 03 Kwi 2007 16:35 ]
Jednak się chyba nie skończy, bo za tydzień 23 odcinek:
http://www.imdb.com/title/tt0455275/episodes#season-2
Pewnie jakiś spóźniony prima aprillisowy żart :P

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Postprzez Gina on 04 Kwi 2007 05:18

powiem tylko WTF :>
i dziwny odcinek i chyba niezbyt mi sie podobal nawet i generalnie noo pfff na 3 serie - no chyba ze bedzie ze Majkel Alex T-Bag i Bellick beda z jednego wieznia uciekac :lmao:

i w ogole tez musze jeszcze raz obejrzec bo dzisiaj jestem za bardzo pijana chyba :P XD
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez cRaSh on 07 Kwi 2007 05:16

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Postprzez agatka on 10 Kwi 2007 04:54

Heh powiem tak: Obejrzalam kiedys pierwszy odcinek 1 serii i tak strasznie zamulal, ze ledwo dotarlam do konca. Od tej pory zawsze dziwilam sie ludziom ktorzy to ogladali i potem tak zawziecie komentowali. Aaale jako ze kazdy radzil mi ogladac dalej, a poza tym czulam sie coraz czesciej nie w temacie, zdecydowalam sie zmusic sie do kolejnych odcinkow i przywiozlam sobie na Swieta 8 pierwszych.
Znowu obejrzalam 1 - znowu zamulal.
Obejrzalam 2 - zamulal, ale jakby mniej.
Przy 5 to juz myslalam, ze nie wytrzymam jak od razu nie obejrze 6.

Aktualnie wyrzucam sobie moja glupote, ze nie wzielam wiekszej ilosci odcinkow, jako ze ogladnelam 8 i CHCE WIEDZIEC CO BEDZIE DALEJ! :(

I nie, nie czytam tego Waszego wstretnego wyspoilerowanego watku. :lmao: Tylko kilka poczatkowych refleksji zarzuce: Absolutnie nie trawie T-Baga. Co za koles! :/ (I szkoda mi strasznie tego usmierconego kotka, jesli ktos tu jeszcze pamieta ten watek. :D)

Aaa, i jeszcze to:
Michael Scofield 78%
Sara Tancredi 61%
Tweener 56%
Sucre 45%
C-note 39%
Agent Mahone 34%
T-bag 33%
Lincoln Burrows 33%
Westmoreland(D.B Cooper))28%
Haywire 22%

Popadlam w samouwielbienie xD

Image
Awatar użytkownika
agatka
It's My Life

Od: 06 Cze 2004 00:26
Miejscowość: Krosno City

Postprzez Gina on 10 Kwi 2007 07:02

agatka napisał(a):Aktualnie wyrzucam sobie moja glupote, ze nie wzielam wiekszej ilosci odcinkow, jako ze ogladnelam 8 i CHCE WIEDZIEC CO BEDZIE DALEJ!

normalnie bym wspolczula, ale jako ze powiedzialas ze pierwsze dwa odcinki w kolejno wiekszym i mniejszym stopniu cipuja to uznaje ze to po prostu spotkala cie kara za bluznierstwo, wiec CIERP KOBIETO CIERP XD XD XD XD

a serio witamy w klubie :D i ja osobiscie nie znam zadnej osoby ktora obejrzalaby kilka odcinkow i sie absolutnie i totalnie nie wkrecila ;)

i wlasnie sie w sumie mialam zalic ze chyba nie wytrzymam do konca sierpnia i za jakis czas sobie rundke od pierwszej serii zrobie :> eh eh
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez agatka on 11 Kwi 2007 01:20

Kruel!! ;)

Tylko tak sobie mysle, co oni w ogole beda robic w tej 2 serii skoro rzekomo pod koniec 1 uciekaja z pudla.. ale ciiii nie odpowiadajcie, tak sobie tylko gadam :P

Image
Awatar użytkownika
agatka
It's My Life

Od: 06 Cze 2004 00:26
Miejscowość: Krosno City

Postprzez Days on 11 Kwi 2007 01:40

a no chcialam tylko napisac ze obejrzalam 3 odcinki i ide ogladac dalej XD

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days